Posted September 6, 2008 · Report post Nu aprob gestul tricolorilor de a arunca cu pietre in ziaristi dar nici nu ma scandalizeaza astfel incat sa nu-mi mai priasca meciul din acesta seara. Acesti gazetari care i-au inventat boli imaginare lui Radoi, razboaie lui Becali si Copos, au militat pentru debarcarea nejustificata a unui selectioner, cei ce au folosit intrigi si scandaluri scarbind pe toti suporterii, emit pretentii pentru a fi tratati exact invers cum trateaza ei oamenii. Cu respect si corectitudine. Ceea ce semeni, aia culegi. Fara indoiala se poate vorbi de reprezentativa tuturor romanilor si de respectul implicit ce ar trebui sa graviteze in aceasta zona, dar fatarnicilor care s-au grabit in urma cu doi ani sa-l decreteze pe Zapata drept o panarama de portar dupa doar cateva meciuri oficiale, desi reluarile aratau clar ca Zapi fusese impins clar in propriul careu, deformatorilor de sensuri, declaratii si manipulatorilor, le poti raspunde cu aceeasi moneda. Pentru ca acele pietre aruncate nu le-au produs suferinta fizica ci i-au pus in situatia omului vanat si nerespectat. Adica au simtit pe propriile pieli groase tratamentul pe care-l aplica deseori altor oameni, intr-o alta forma desigur, dar cu aceleasi efecte neplacute. In plus, in prezent exista conferintele de presa, talk showurile sportive, nenumaratele interventii in direct, in realitate o multime de posibilitati de a afla informatii si de a intra in contact cu jucatorii. Sa fie clar, un fotbalist trebuie sa fie evaluat in functie de ceea ce arata pe teren. Unii sunt adulati, altii sunt desfiintati in functie de modul in care lovesc besica de fotbal. Un tricolor este dator sa-si scuipe plamanii pe teren pentru tricoul pe care-l imbraca, pentru cetatenii din tribune si pentru tara pe care-o reprezinta. Plecand de aici se pot face analize si critici. Tu Mutule, Marica, Radoi sau Nicolita imi aratati respect prin ceea ce faceti pe teren. Acolo vreau sa "vorbiti". Ma doare undeva de ceea ce declarati inainte de meciuri, ma doare undeva de cei ce va preiau declaratiile incercand sa-mi explice mie ce ati vrut voi sa spuneti. Sunt baiat destept si inteleg perfect limba romana si nu am nevoie de un CNSAS al fotbalului. In plus ma pricep a dracului de bine la fotbal. La fel ca si restul de douazeci si doua de milioane de romani. Sa va vedem la treaba. Hai Romania! Catalin Asavoaei Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2008 · Report post Stati putin... Fotbalistii nu au luat la tinta cu pietre niste ziaristi. Daca ar fi fost Vochin sau Radu Naum printre "victime" as fi zis. Dar nu, erau panaramele (fetite si baieti) care fac ziaristica aia tip "X a spus, tu ce zici?" si care se ingramadesc la "palat", pentru ca "da nea Gigi de mincare si de baut"... In plus, ma indoiesc ca gestul lui Lobont, Tamas si mai care o fi fost a fost foarte serios, chiar daca doza de vagabonzeala ramine. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2008 · Report post "Sa fie clar, un fotbalist trebuie sa fie evaluat in functie de ceea ce arata pe teren. Unii sunt adulati, altii sunt desfiintati in functie de modul in care lovesc besica de fotbal. Un tricolor este dator sa-si scuipe plamanii pe teren pentru tricoul pe care-l imbraca, pentru cetatenii din tribune si pentru tara pe care-o reprezinta. Plecand de aici se pot face analize si critici." NU!!!Pe mine nu o sa ma reprezinte niciodata un caracter infect ca Mutu.Un drogat si un mincinos.NICIODATA!!!De asemeni nu o sa ma reprezinte nici Chivu,nici CONTRA nici toti cei care de-a lungul timpului si-au batut joc de nationala,si de spritul stelist prin declaratii mincinoase,scuze penibile ( nu o sa uit niciodata declaratia lui viorel Moldovan cand se lua de publicul din Ghencea ca i-au fluierat ca pierdusera acasa cu norvegia si ca terenul mocirlos a fost de vina...ca el nu mai vine niciodata pe Ghencea).Sa nu mai vina niciunii NICIODATA.Aceasta nationala cu putine,foarte putine exceptii este formata din mizerii de oameni care pe mine si pe multi altii ca si mine nu o sa ne reprezinte nicodata in viata lor.SA NU MAI VINA NICIODATA PE Ghencea ACESTE MIZERII DE OAMENI!!NU MERITA SA MURDAREASCA TEMPlUL NOSTRU!!Caracterul inaintea talentului!!! Si nu pot sa nu ma gandesc ca va veni un moment in care unul din lucesti va antrena nationala...atunci chiar nu vreau sa ma gandesc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2008 · Report post Nu e corect ca un fotbalist sa arunce vorbe despre un ziarist+ corect ar fi sa il impuste ca astia numai minciuni spun . !!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2008 (edited) · Report post "Sa fie clar, un fotbalist trebuie sa fie evaluat in functie de ceea ce arata pe teren. Unii sunt adulati, altii sunt desfiintati in functie de modul in care lovesc besica de fotbal. Un tricolor este dator sa-si scuipe plamanii pe teren pentru tricoul pe care-l imbraca, pentru cetatenii din tribune si pentru tara pe care-o reprezinta. Plecand de aici se pot face analize si critici." NU!!!Pe mine nu o sa ma reprezinte niciodata un caracter infect ca Mutu.Un drogat si un mincinos.NICIODATA!!!De asemeni nu o sa ma reprezinte nici Chivu,nici CONTRA nici toti cei care de-a lungul timpului si-au batut joc de nationala,si de spritul stelist prin declaratii mincinoase,scuze penibile ( nu o sa uit niciodata declaratia lui viorel Moldovan cand se lua de publicul din Ghencea ca i-au fluierat ca pierdusera acasa cu norvegia si ca terenul mocirlos a fost de vina...ca el nu mai vine niciodata pe Ghencea).Sa nu mai vina niciunii NICIODATA.Aceasta nationala cu putine,foarte putine exceptii este formata din mizerii de oameni care pe mine si pe multi altii ca si mine nu o sa ne reprezinte nicodata in viata lor.SA NU MAI VINA NICIODATA PE Ghencea ACESTE MIZERII DE OAMENI!!NU MERITA SA MURDAREASCA TEMPlUL NOSTRU!!Caracterul inaintea talentului!!! Si nu pot sa nu ma gandesc ca va veni un moment in care unul din lucesti va antrena nationala...atunci chiar nu vreau sa ma gandesc. Era vorba de niste reprezentanti ai Echipei Nationale, se facea trimitere la jucatorul tricolor in general. Din pacate pentru tine, Mutu te reprezinta ori de cate ori nea Piti il convoaca si-l foloseste titular in echipa Romaniei. A, daca nu reprezinta un model pentru tine, daca nu ai vrea sa te reprezinte sau nu-i aprobi actiunile si nu-ti place ca om, e o alta discutie. Deocamdata Mutu (la fel ca Radoi, Nicolita sau Lobont) reprezinta Romania si pe fiecare cetatean al acesteia. Oricum, ideea articolului era alta. Edited September 6, 2008 by Il Soldatino Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2008 · Report post In plus, ma indoiesc ca gestul lui Lobont, Tamas si mai care o fi fost a fost foarte serios, chiar daca doza de vagabonzeala ramine. Da, din punctul meu de vedere ai dreptate si ma bucur ca mereu problemele nu vin de la jucatorii Stelei. Mai mult, Dica, Radoi, Nicolita, Goian, Ov Petre si Ghionea au fost baieti cu bun simt si foarte civilizati. Din acest punct de vedere Steaua castiga enorm pentru ca nu poate fi pusa in sleahta rapidisto-dinamovista. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2008 · Report post Presa din Romania, incluzand normal si pe cea sportiva, nu merita nici o flegma. Lipsa lor de profesionalism si gazetarism pana la urma, cum se prostitueaza pt orice pret si indiferent de scop, mondenismul care a cancerizat orice domeniu nu ii lasa sa fie ceea ar trebui sa fie sau ceea ce pretind ca sunt, niste ziaristi. Ziaristi care sa informeze corect, care sa nu deformeze realitatea, sa nu se vanda, sa faca o analiza si corecta, iar daca sunt subiectivi (orice om are preferinte, pasiuni) macar s-o recunoasca. Pe de alta parte, nici Lobont si nici tamas nu sunt la circ sa arunce cu pietre din boscheti. Mai ok ar fi o atidudine de indiferenta fata de acesti ziaristi/reporteri, sa-i zicem un silenzio stampa. Decat sa citesc pe net ca astia doi in ziua meciului arunca dupa sobolani cu bolovani si se scuipa cu ei, prefer sa nu aud nicio declaratie de-a lor, si sa-i vad - asa cum a spus si Catalin - ca vorbesc pe teren. Ar fi suficient si pentru noi, si nu le-ar mai da subiecte de circ prost nici ziaristilor lu´peste. Un articol bun. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2008 · Report post Nu inteleg ce rost au urmaririle astea gen "paparazzi",prin tufisurile unui parc?Asa se face gazetarie in Romania?De fapt este doar un gest de tip "can-can",adica hai sa-i hartuim poate o punem de un scandal... Gestul tricolorilor implicati este rezultatul direct a felului in care gazetarii si reporterii "sportivi" isi fac treaba,inventand mereu scandaluri si povesti pe care doar ei le cred.Este frustrant sa vezi pisalogii astia urmarindu-te la tot pasul,cand exista atatea emisiuni si interviuri organizate decent. Cica au aruncat cu pietre,eu cred de fapt ca era vorba de ghinde de padure,si au fost aruncate mai mult la vrajeala.Nu m-as mira sa apara vreun reporter cu fata sparta,sa ne spuna cum a fost el agresat de fotbalisti... Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2008 · Report post Nu inteleg ce rost au urmaririle astea gen "paparazzi",prin tufisurile unui parc?Asa se face gazetarie in Romania?De fapt este doar un gest de tip "can-can",adica hai sa-i hartuim poate o punem de un scandal... Gestul tricolorilor implicati este rezultatul direct a felului in care gazetarii si reporterii "sportivi" isi fac treaba,inventand mereu scandaluri si povesti pe care doar ei le cred.Este frustrant sa vezi pisalogii astia urmarindu-te la tot pasul,cand exista atatea emisiuni si interviuri organizate decent. Cica au aruncat cu pietre,eu cred de fapt ca era vorba de ghinde de padure,si au fost aruncate mai mult la vrajeala.Nu m-as mira sa apara vreun reporter cu fata sparta,sa ne spuna cum a fost el agresat de fotbalisti... Intra pe gsp mane. Te apuca rasul sa vezi cum analizeaza cei de acolo niste acte iresponsabile facute de niste (cum naiba sa-i numesc pe niste jucatori de fotbal athiati dupa muzica, femei si bani). Multa vorba pentru nimic. Pe mine ma amuza stradania unor oameni (reporteri, ziaristi) care asteapta civilizatie de la un jucator de fotbal desi primii nu sunt in stare sa probeze asa ceva. Sa fie clar, vorbim de jucatori de fotbal si nu de academicieni. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2008 · Report post Catalin Ma uitam zilele trecute la emisiunea lui stucan cu "s" mic,unde era invitat si decebal radulescu si Turcu de la Dinamo.Desi subiectul emisiunii era altul, radulesu si stucan il terorizau pe Turcu cu un subiect total in plus,si anume ca Steaua ar trebui depunctata pt ca Jiji a spus despre Semedo ca e negru(adica ar fi discriminat)... Spre meritul lui ,Turcu nu a intrat in polemica asta,si subiectul s-a stins repede,spre supararea celor doi "jurnalisti". Si acum te intreb,ce dovada de bun simt as da eu,intr-un parc,daca mi-ar aparea stucan sau radulescu in fata? Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2008 · Report post Catalin Ma uitam zilele trecute la emisiunea lui stucan cu "s" mic,unde era invitat si decebal radulescu si Turcu de la Dinamo.Desi subiectul emisiunii era altul, radulesu si stucan il terorizau pe Turcu cu un subiect total in plus,si anume ca Steaua ar trebui depunctata pt ca Jiji a spus despre Semedo ca e negru(adica ar fi discriminat)... Spre meritul lui ,Turcu nu a intrat in polemica asta,si subiectul s-a stins repede,spre supararea celor doi "jurnalisti". Si acum te intreb,ce dovada de bun simt as da eu,intr-un parc,daca mi-ar aparea stucan sau radulescu in fata? ...Da omule, asa gandesc si eu. Sincer, imi aduc aminte de un articol scris de un coleg de-al meu de pe fcsteaua. "De ce tinem cu ursul?" parca asa se numea. Era un articol de bun simt in care se ridica problema alegerii intre doua rele....In fine. Am vazut si eu emisiunea aceea cu Turcu. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2008 · Report post Ok, doar un singur lucru. Beckham e urmarit si cand trage o basina, si cu toata astea nimeni din Anglia nu se scandalizazea in privinta presei. Exista presa de scandal, can-can sau cum mai vreti, pentru ca exista public. Punct! In momentul in care 90% din cititori vor fi abonati la Observatorul Cultural sau vor trata cu indiferenta stirile de scandal, atunci ele vor disparea de la sine. Cum insa cunoastem natura umana, asa ceva nu se va intampla. Ma uimesc insa unele reactii. Hai sa stabilim ceva. Si Lobont si Tamas si toti sunt persoane publice si ei isi asuma acest lucru. Ori, o persoana publica iesita intr-un loc public isi ASUMA astfel de manifestari ale presei, pentru ca unele ziare din asta traiesc. Iar daca tu, jucator de fotbal, nu esti in stare sa te controlezi, stai dracului la hotel. Pentru mine sunt niste marlani si niste nesimtiti. Cu alte cuvinte, cameramanii aia pe care i-au injurat sunt foarte buni cand le filmeaza gipanele la promotor sau panaramele cu care se afiseaza in cine stie ce club, dar in Gradina Botanica din Cluj sunt agasanti si trebuie jigniti de un Sapunaru care abia leaga 3 cuvinte in romana... Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2008 · Report post Stai putin Cataline. Nici mie nu-mi place presa din Romania, dar consider ca gestul de a arunca cu o piatra inspre cineva, arat faptul ca esti cel putin retardat mintal. Peste tot in lume jucatorii de fotbal sunt haituiti, dar asta nu justifica un comportament de copil de 5 ani(nu vreau sa jignesc copiii de 5 ani). Oricum daca au vrut sa-si manifeste superioritatea fata de jurnalisti, sau fata de felul in care acestia "preseaza", nu au ales un mod foarte fericit. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2008 (edited) · Report post Ce au facut "gazetari" azi la Cluj e bataie de joc.De ce mai e plimbare de relaxare?Pai cum sa te relaxezi printre 20 de cameramani care sunt la cativa pasi in urma ta.Bine,acum sa nu se inteleaga ca gestul jucatorilor nu a fost un gest "deviat" , dar totusi , ziaristii uneori exagereaza ( de cele mai multe ori ) LE : @Marius jucatorii ereau la o plimbare DE RELAXARE . Cum plm sa te relaxezi cu 20 de nebuni dupa tine ? Cat despre Beckham , ai dreptate , dar decat PARTIAL. Eu nu cred ca jurnalistii englezi stau langa jucatori cand acestia fac plimbarea de dinaintea meciului. Edited September 6, 2008 by MALDINI Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2008 · Report post Ok, doar un singur lucru. Beckham e urmarit si cand trage o basina, si cu toata astea nimeni din Anglia nu se scandalizazea in privinta presei. Exista presa de scandal, can-can sau cum mai vreti, pentru ca exista public. Punct! In momentul in care 90% din cititori vor fi abonati la Observatorul Cultural sau vor trata cu indiferenta stirile de scandal, atunci ele vor disparea de la sine. Cum insa cunoastem natura umana, asa ceva nu se va intampla. Ma uimesc insa unele reactii. Hai sa stabilim ceva. Si Lobont si Tamas si toti sunt persoane publice si ei isi asuma acest lucru. Ori, o persoana publica iesita intr-un loc public isi ASUMA astfel de manifestari ale presei, pentru ca unele ziare din asta traiesc. Iar daca tu, jucator de fotbal, nu esti in stare sa te controlezi, stai dracului la hotel. Pentru mine sunt niste marlani si niste nesimtiti. Cu alte cuvinte, cameramanii aia pe care i-au injurat sunt foarte buni cand le filmeaza gipanele la promotor sau panaramele cu care se afiseaza in cine stie ce club, dar in Gradina Botanica din Cluj sunt agasanti si trebuie jigniti de un Sapunaru care abia leaga 3 cuvinte in romana... Sa-ti povestesc un episod petrecut anul trecut in Iasi. In plin centrul orasului s-a dat jos din masina jucatorul Onut (taximetristii care au fost martori pot depune marturie in acest sens) si a inceput sa-si introduca si sa-si scoata "dotarile" in ieseni, moldoveni si in cine-l enervase in acea clipa. Acest baiat Onut este platit de Primaria Iasi si din banii contribuabililor din oras. Sa fie clar, cei mai multi dintre jucatorii de fotbal sunt niste marlani, niste neciopliti. Problema este ca tocmai reporterii (niste persoane care nu se pot constitui in modele "de buna practica" in sfera bunului simt si a corectitudinii) se apuca sa arate lumii acest aspect. Asa cum am scris si mai inainte, ma bucur ca stelistii nu sunt implicati in astfel de episoade, nu aprob gestul facut de Lobont si Tamas, dar raman fidel ideii ca un fotbalist nu este un academician. Nu vreau sa fiu inteles gresit si sa creada lumea ca as milita pentru un tratament diferit pentru jucatorii de fotbal (fereasca Sfantul Dumnezeu) dar ma gandesc ca acest tip de acte pot fi penalizate altfel: de exemplu ar putea fi laudat fotbalistul Radoi, acest jucator urias. Din pacate, acelasi Radoi a fost trantit, forfecat si atacat la randul sau de aceeasi gazetari/jurnalisti care se scandalizeaza astazi ca Lobont i-a injurat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2008 · Report post problema presei in Romania este simpla domnilor.nu ar exista daca nu ar fi alimentata cu asemenea subiecte.cati stiu intr-adevar ce se intampla,in conditiile in care majoritatea sunt consumatori de media?cati stiu ce se discuta "in spatele usilor inchise" intre sarbu si mocanu sau draghici,intre ioanitoaia si tolontan sau vochin,intre vantu si sergiu toader,intre filoti si leo Badea,etc.nu are cum sa nu existe o asemenea situatie in conditiile in care prostia,in general si mai ales in Romania,nu are termen de garantie si nici nu expira..de ce sa nu profiti?!stiti cati oameni pe care-i vedeti la "teve" sau care sunt "formatori de opinie" sunt indoielnic calitativ?cate/cati din doamnele/domnisoarele/domnii ce sunt redactori,reporteri sau editori in redactii au ajuns "de jos" in functiile pe care le detin?foarte putini ii numeri pe degete.pai cum sa nu faca caz de un anumit subiect cand multi dintre ei nici nu visau ca vor ajunge sa lucrezez in media!cand ii spune mocanu sau vochin unei "jurnaliste" contacteaza-l pe x aia are orgasm din 3 motive:ca i-a dat sefu' un subiect,a bagat-o in seama si mai ales va avea o discutie telefonica cu "marele fotbalist x".fotbalistul sau conducatorul de club va discuta frumos,ii va da chiar toate informatiile necesare unele ne-oficiale reprezentantului institutiei media ca poate va avea nevoie la un moment dat de un serviciu..poate chiar sexual,cine stie!si nu spuneti ca niciun rechin din presa sportiva nu a stiut ca un jucator al "campioanei" chefere cj a evoluat cu dubla semnatura sezonul trecut,ca asta chiar nu o cred!insa interesul poarta fesul...subiecte inventate,zvonuri lansate de "ziaristi" la rugamintea conducatorilor sau a fotbalistilor si chiar ponturi vandute de ei(conducatori,jucatori,staff) doar sa apara pe prima pagina a unui ziar sau in deschiderea jurnalelor de stiri.cam asta e in mare media din Romania! @Shabalala usor, nu jigni si gandeste putin.nu vorbim la trecut de jucatorul tricolor,nu vorbim in viitor ci la prezent si cum unii au caracter zero atunci nu poti fi de acord sa te reprezinte in acest moment.daca e sa vorbim de performata si caracter vezi-l pe phelps,care prin sacrificii numai de el stiute a ajuns foarte sus.nu ca altii ce au "tras un lung de linie" si au dat la aida si la alexandra si care plang prin ziare sau la TV ca nu au bani sa plateasca.prostia se plateste,mai devreme sau mai tarziu! Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2008 (edited) · Report post Stai putin Cataline. Nici mie nu-mi place presa din Romania, dar consider ca gestul de a arunca cu o piatra inspre cineva, arat faptul ca esti cel putin retardat mintal. Peste tot in lume jucatorii de fotbal sunt haituiti, dar asta nu justifica un comportament de copil de 5 ani(nu vreau sa jignesc copiii de 5 ani). Oricum daca au vrut sa-si manifeste superioritatea fata de jurnalisti, sau fata de felul in care acestia "preseaza", nu au ales un mod foarte fericit. Tu ai perfecta dreptate, dar tine cont de imprejurari. Asa cum i-am scris si lui Marius nu cer tratament preferential pentru jucatori dar mi se pare o pierdere de timp aceasta analiza prelungita si prosteasca in legatura cu niste gesturi imature ale UNOR FOTBALISTI. Si cine face aceasta analiza? Nu cumva tot oamenii care aglomereaza paginile ziarelor cu ce a mai facut Lobont sau Tamas si cum ii injura ei pe Becali si Copos? Stii ce ma revolta cel mai mult? E faptul ca niste farisei si niste sclavi ai intereselor reusesc sa faca atata tam tam desi ei, ZI DE ZI, arunca cu noroi si intrigi, deformeaza adevarul si fabrica scandaluri. Stim cum totii ca Lobont si Tamas sunt niste gunoaie dar niciodata nu trebuie sa reactionam ATUNCI CAND FARISEII NE SUGEREAZA CA AR TREBUI S-O FACEM. P.S. Si sa-ti mai precizez ceva. Faci pariu ca acest episod va fi folosit pentru a se lovi in Piturca si Sandu? Nu va fi taxat corect ca un act huliganic ci ca o asmutire, un climat cultivat de primii doi... Edited September 6, 2008 by Il Soldatino Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2008 (edited) · Report post Pentru mine sunt niste marlani si niste nesimtiti. Cu alte cuvinte, cameramanii aia pe care i-au injurat sunt foarte buni cand le filmeaza gipanele la promotor sau panaramele cu care se afiseaza in cine stie ce club, dar in Gradina Botanica din Cluj sunt agasanti si trebuie jigniti de un Sapunaru care abia leaga 3 cuvinte in romana... Si pt mine sunt marlani, cel putin unii dintre ei,dar,asa cum spunea Catalin mai sus,e bine ca stelistii nu au fost niciodata implicati in asa ceva. Dar nu tipul asta de "jurnalist" este tocmai cel mai indicat sa dea lectii de buna-conduita. In plus,tu esti foarte influentat de presa,sapunaru nu a fost implicat in cazul asta..)) Si dai impresia ca esti foarte atasat de presa asta de kko,mereu sari in apararea ei... LE: Stii ce ma revolta cel mai mult? E faptul ca niste farisei si niste sclavi ai intereselor reusesc sa faca atata tam tam desi ei, ZI DE ZI, arunca cu noroi si intrigi, deformeaza adevarul si fabrica scandaluri. Stim cum totii ca Lobont si Tamas sunt niste gunoaie dar niciodata nu trebuie sa reactionam ATUNCI CAND FARISEII NE SUGEREAZA CA AR TREBUI S-O FACEM. Asta e esenta articolului, pacat ca unii inteleg cu totul altceva... Edited September 6, 2008 by danimarcu Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2008 · Report post @il soldatino, trecand peste faptul evident ca presa noastra este mai mult decat mediocra, argumentul ca cei doi aruncatori nu sunt academicieni nu mi se pare suficient. Am inteles exagerarea; normal, foarte mult timp de studiu nu au avut si nici foarte gentlemani nu prea sunt. Dar mi se pare ca tine de un minim de bun´simt si de respect fata de tine ca persoana in primul rand, cu atat mai mult in circumstantele acestui caz. Nu te pretezi la marlanii de astea. Nici la misto nu prea tine. Esti un jucator de echipa nationala, nu un cioban din varful muntelui, recent ajuns in civilizatie. Presa este cum este, dar cand stii ca sunteti in centrul atentiei pt milioane de oameni, nu arunci nici cu pietre, nici cu alune sau altele. Parerea mea. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2008 · Report post "cine mi-s eu" "fac ce vor muschii mei" "va dau m*** la toti" etc .... asta ii caracterizeaza pe majoritatea ... ce ne tot ascundem pe sub umbrele; astia suntem. Exact asta or facut si Lobont si Tamas; pt gesturi de acest gen, in alte campionate/tari mai civilizate ei ar fi fost sanctionati de federatie. Dar cum la noi nesimtirea e la ordinea zilei, nu ma mira absolut nimica. Menirea ziaristului roman este sa provoace ca sa aiba ce scrie. Daca jucatorii astia isi pun mintea cu ei asta e. Sa nu uitam de vesnicele scandaluri cu femei si cu bautura inainte de meciuri. Nu auzi scandalurile astea la alte echipe ... asta spune tot Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2008 · Report post @Maldini Daca vroiau o plimbare de relaxare, se interzicea accesul presei in Gradina Botanica. In plus, jurnalistii nu erau chiar asa aproape de jucatori daca ai vazut filmuletul. Se demonstreaza inca o data ca la nationala exista un grup de smecherasi, care la fiecare reunire sunt pusi pe glume atat la antrenamente cat si in afara acestora. Se stie ca bisericuta e formata din Mutu, Chivu, Lobont, Contra, Tamas si vad ca mai nou si Sapunaru. S-a ajuns sa se arunce cu pietre si sa se injure si e grav. Ceea ce e si mai grav, este ca FRF ii acopera pe jucatori mintind cu nerusinare ca aceste evenimente nu s-ar fi petrecut. Ce sa intelegem din asta? Ca FRF le va perminte in continuare astfel de iesiri. Personal imi este scarba de aceasta echipa nationala pentru care mi-am pierdut interesul. Nu imi doresc sa se intample, dar in caz ca diseara nu vom reusi sa castigam sper ca jucatorii sa fie taxati dur de catre jurnalisti. Un titlu sugestiv ar fi : "Sa va luam fotbalul in p..." Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2008 · Report post Ceea ce e si mai grav, este ca FRF ii acopera pe jucatori mintind cu nerusinare ca aceste evenimente nu s-ar fi petrecut. Apropo,am vazut filmuletul respectiv,si nu am observat ca cineva ar fi aruncat cu pietre... Nu este ciudat cum, ca de fiecare data,tocmai momentul culminant nu ne poate fi aratat?De ce i-as cred eu ca au fost mitraliati cu pieetre,daca ei,fiind acolo de fata cu camerele in maini,nu au filmat asa ceva?... Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2008 · Report post Fratilor, asa ceva nu se face! Jucatorul de fotbal trebuie sa joace fotbal, jurnalistul sa scrie despre jucatorul de fotbal. Ca jurnalistul nu isi face treaba conform normelor deontologice este una, de aici nu trebuie ajuns la violente fizice si jigniri. Poate printre acesti ziaristi erau si femei, sau ziaristi care incearca doar sa isi faca treaba si alearga dupa stiri la fel ca cei de kk. Aceste gesturi sunt tipice pentru cei 2 jucatori. Marea mea mirare e ca nu s-a implicat si Contra. Si puneti pariu ca daca era si Mutu acolo, se baga si el? Este primul scandal in care este implicat tamas? Lobont, un bautor cunoscut, el poate sa judece jurnalistii? El arunca cu pietre? Cu ce drept ii fac pe ziaristi sobolani? Oamenii astia au un salariu cel putin de 10 ori mai mic decat ei si incearca sa isi fac meseria, asa cum au fost invatati. Poate nu e metoda corecta, dar incearca sa si-o faca. Si tineti minte, acestia nu sunt ziaristii pe care ii vedeti la gsp TV sau sport.ro. Astia sunt niste amarati. Rechinii nu o sa-i vedeti in strada, asteptand o noapte intreaga o declaratie, pe care de cele mai multe ori nici nu o primesc, sau primesc o flegma, o injuratura.. sau o piatra in cap. Catalin, chiar nu este cazul sa ii aperi pe Lobont, pe tamas, pe Mutu si toata aceasta specie de mizerii umane. Ca sa revin la prima fraza, ei trebuie sa joace fotbal. Ei sunt platiti din banii nostri, pentru noi trebuie sa joace. Nu noi trebuie sa stam in genunchi in fata lor. Si nici ziaristii. Sa isi asume raspunderea pentru ce au facut. Exista zeci de jucatori in anglia care au stat cateva zile macar in puscarie. Sa se aplice si acestor jeguri legea. Si daca gresesc ziaristii, si la ei sa se aplice legea. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2008 (edited) · Report post @danimarcu Tu crezi ca jucatorii erau prosti sa arunce stiind ca obiectivele camerelor sunt indreptate asupra lor ? Au asteptat momentul potrivit. O reactie normala a federatiei ar fi fost aceea de a incerca sa-l gaseasca pe cel care a injurat si a-l pune sa-si ceara public scuze. Edited September 6, 2008 by **alex** Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2008 · Report post @danimarcu Tu crezi ca jucatorii erau prosti sa arunce stiind ca obiectivele camerelor sunt indreptate asupra lor ? Au asteptat momentul potrivit. Esti glumet sper. Erau acolo 15 jurnalisti de la ziare si televiziuni diferite,toti cu camerele si aparatele foto directionate spre jucatori.A dracu sincronizare iti trebuie sa arunci cu pietre exact in milisecunda in care niciunul dintre ei nu este cu camera/aparatul foto pe tine!... Share this post Link to post Share on other sites