fcsteaua.ro

10 motive pentru care NU putem fi alaturi de fanii lui AEK/Fulgerul !

109 posts in this topic

1. Pentru ca, indiferent ce ar spune unii sau altii, respectivii suporteri nu se identifica cu fanii Politehnicii.

2. Pentru ca, indiferent de hibridul pe care il sustin, s-au declarat frati cu aia de sub Pod, iar asta nu trebuie nici iertat, nici uitat.

3. Pentru ca, in atatea randuri, au cerut autonomia judetului respectiv, considerandu-se superiori pe motive numai de ei stiute, sfidand tricolorul si legile Ro.

4. Pentru ca noi pretuim istoria, culorile si palmaresul, notiuni straine pentru ei.

5. Pentru ca noi cantam la 8-1, obisnuiti cu performanta, iar ei urla la 1-8, fericiti ca au vazut goluri multe raportat la pretul biletului.

6. Pentru ca NOI sustinem singurul derby romanesc, in vreme ce ei sunt obisnuiti cu jocurile cu UTA in esaloanele inferioare. Sau, sa nu uitam, derby-ul local cu CFR, altfel nume respectabil in fotbalul romanesc.

7. Pentru ca ei il au pe Marian Jabba. Si culmea, ii reprezinta !

8. Pentru ca ei ies in strada dupa miezul noptii doar cand ai nostri sarbatoresc victorii si calificari.

9. Pentru ca Zambon are actele.

10. De la Dragoshel citire: Pentru ca nu ne intereseaza.

i0nutz83

Ramane omul fara net un pic si se intampla neghiobii pe site.

Am urmatoarele intrebari:

1.Ce cauta un articol despre Poli Timisoara pe site-ul Steaua? Astept cu nerabdare urmatoarele articole despre Auxerre Lugoj, Port Oil Terminal Constanta, FC Scuipa-n Garla,etc. Sa inteleg ca urmarim sa educam publicul stelist despre istoria celorlalte competitoare din Divizia A si asta este primul episod?

2."Suferinta", "Tragedia" (de fapt trage-COMEDIA) si alte chestii din astea lacrimogene m-au emotionat ca am plans cu lacrimi de crocodil nu alta.Observ ca din pacate spiritul acela de STELIST nu si-a facut loc in chiar toti stelistii si exista inca unii care pun botul la chestii din astea "cu specific romanesc".

Aici e vorba de APLICAREA LEGII. In momentul in care Jabba a dorit introducerea echipei in campionatul Romaniei, Divizia A, Liga I sau cum ii zice a SEMNAT un acord ca ia la cunostinta REGULILE jocului impuse de FRF (care la randul ei le primeste de la FIFA).

A existat o NEREGULA, care le-a fost comunicata a urmat un lung proces care i-a dat castig de cauza lui Zambon.Si mi se pare absolut normal sa ii dea lui dreptate pentru ca EL are palmaresul ADEVARATEI Politehnica Timisoara (si da pentru aceasta echipa ma misca un oarecare sentiment ca este in Divizia C si juca pe la Dragasani sau prin Bucuresti in timp ce Fulgerul AEK facea "spectacol" cu de-alde Juventus si Fiorentina) si face ce vrea cu el.Sa va dau un alt exemplu:

Eu nu pot sa imi fac bautura in casa pe care dupa aceea sa o imbuteliez si sa scriu FC Steaua Bucuresti sau Coca-Cola si sa o comercializez dupa care sa pretind ca de fapt eu sunt cel care detine adevarul.Exista ACTE care dovedesc CONTRARIUL. Moralitatea situatiei este irelevanta in cazul Timisoarei.

E usor de urmarit: REGULA INCALCATA - PENALIZARE - RETROGRADARE - EXCLUDERE.Cu alte cuvinte: joci dupa reguli sau te poftim afara.

3.Solidaritatea fata de "civilizatii" din Timisoara? Prefer sa raman la stadiul meu de primata nedezvoltata si sa NU IMI PESE de ce se intampla cu ei.Nu imi pare bine, nu imi pare rau, NU MA INTERESEAZA. Asta inseamna superioritatea, sa contezi doar TU indiferent de ce se intampla cu ceilalti.

Vad ca anumite persoane care sunt din Ardeal au simtit imediat o oarecare afinitate fata de Poli ca vezi doamne s-a asociat cu IMBECILITATEA aia cu Ardealul "fruncea".Fiind oltean m-ar lasa absolut rece o situatie similara daca i s-ar intampla Universitatii Craiova.De ce? Pentru ca in inima mea nu exista decat Steaua prin venele mele curge doar sange ros-albastru PUR si nu cu mov/violet sau alb/albastru.

4.Si inca ceva.Asa ceva nu i se poate intampla Stelei pentru ca -surpriza- palmaresul e la Jiji.Daca s-ar ajunge la asa ceva merg cu Steaua (careia i-ar ramane palmaresul) pana in Divizia H sau pana la desfiintare.Daca Steaua ar fi desfiintata in acel moment eu nu as mai tine cu nicio echipa.

Articolul lui Yoyoyoi este unul de genul: "Vai saracutii de ei, ce mila ii e lu' suporterii stelisti de aia timisoreni, mancai-ar mamica pe ei.

Considerati-ma misogin, dar un barbat cred ca ar fi cazut mai greu in aceasta capcana a sentimentelor care sa ii impiedice ratiunea de a vedea LEGEA!

P.S Tocmai cand postam acolo a aparut acest articol, scris de un barbat STELIST.Felicitari i0nutz83!

Edited by Miaus

Foarte corect.Cand toti se solidarizeaza cu prostovanii aia care si`au uitat echipa aceste randuri sunt foarte binevenite.Asa manifestatii trebuiau sa aiba loc cand balena aia spurcata de Iancu nu a vrut sa cumpere palmaresul de la Zambon.

pai daca nu ne intereseaza , de ce este acest articol pe fcsteaua.ro ? :|

ia sa intru pe site-ul eternilor frustrati ( cainii rosii in traducere libera) , sa vad daca aia au asa ceva despre Poli aeca~

NOI SUNTEM STELISTI! Nu ar trebui sa ne intereseze asa zisele-rivale ( din cate vad si astia se considera rivali cu noi :| ) . Va zic sincer ca nu m-am uitat la aproape nici o stire despre scandalul asta (de parca nu erau destule scandaluri).

Edited by axl

stii si tu ca ar mai fi vreo cateva zeci de motive pentru care nu suntem alaturi de ei...io le doresc doar atat:sa ajunga acolo unde a ajuns adevarata Poli...

1. Cristi Brancovan, liderul ala care a iesit in strada cu timisorenii, era/este liderul suporterilor de la Poli. Deci fanii FC Timisoara SUNT ACEIASI cu aia de la Poli. Fix aceiasi!

2. Nu ma intereseaza cine cu cine e frate. Noi suntem Steaua, adica suntem singurii din tara asta care ne permitem sa ne fim autosuficienti. Dintr-un milion de motive!

3. Corect.

4. Si ei spun ca pretuiesc istoria, culorile si palmaresul... Ca de-aia se lupta, nu? Pana la urma ei au iesit in strada pentru chestia asta, lucru de apreciat. Ca afacerea e o dubioshenie, e altceva. Dar ei lupta pentru ceea ce cred ei ca e istorie, culori, palmares si, din acest punct de vedere, trebuie apreciati.

5. La acel 1-8 ei au fost Suporteri, incurajandu-si echipa pana in ultimul minut. La final, jucatorii au fost serios "scuturati". Si din acest punct de vedere trebuie apreciati, in opinia mea.

6. In notiunea straveche de derby, da. Altfel, derby mai inseamna si un duel intre primele doua clasate. E cu dus si intors...

7. Si despre noi se spune ca il meritam pe Gigi Becali. Aaaa... ca ei il asculta pe Iancu, asta e altceva si cred ca trebuia sa fii mai explicit.

8. Cred ca te-ai exprimat gresit. Ei ies in strada doar la esecurile noastre. Asta da, e o dovada de lipsa de creier si de mentalitate de frustrat.

9. Culmea e ca NICI ZAMBON NU ARE ACTELE!!!

10. C-O-R-E-C-T! Dar atunci, daca nu ne intereseaza, de ce sunt doua articole pe acest site despre ei???

@LARY:

Derby e unul singur in Ro.

Cat despre iesitul lor in strada, nu, nu ies doar la esecurile noastre. Ar trebui sa stii chestia asta.

@i0nutz83

Da, au iesit si au fost batuti de Brancovan&comp. E ca si cum ai rade de stelistii de la Galati sau de la Craiova ca au sarbatorit victoriile Stelei...

@LARI: Nu intelegi nimic. Aminteam doar ca ies dupa victoriile noastre sa ii pandeasca pe stelisti. Trebuie sa desenez ?

Nu, Ionut. E suficient sa te exprimi clar. Acum am inteles. Iti multumesc doar pentru exprimarea clara.

Daca eu nu te-am ironizat, cred ca ar fi decent din partea ta sa te comporti la fel.

@LARI: Nu consider ca te-am ironizat. Cred ca am fost suficient de clar inca din start. Daca am lasat alta impresie, imi pare rau !

Bravo, mai degraba articolul asta isi are loc pe site decat celalalt. Bravo i0nutz83 ai subliniat in mare motivele pentru care frustratii astia nu merita compasiune

Sincer sa fiu mai degraba as fi alaturi (moral) de jucatori. Au o situatie incerta si nimanui nu-i plac situatiile incerte.

As putea face niste observatii in legatura cu articolul, fiind de acord cu Miaus ca n-ar trebui sa ne preocupe un asemenea subiect pe acest site.

1. Pentru ca, indiferent ce ar spune unii sau altii, respectivii suporteri nu se identifica cu fanii Politehnicii - unii dintre ei se pot identifica, altii nu;

2. Pentru ca, indiferent de hibridul pe care il sustin, s-au declarat frati cu aia de sub Pod, iar asta nu trebuie nici iertat, nici uitat - sincer, mi se rupe-n 14 ca sunt frati cu tziganii...eu cunosc multi timisoreni care tzin si cu Poli (pe plan local) si cu Steaua; pe de alta parte ce, noi ne identificam cu fanii lui TSKA Sofia?

3. Pentru ca, in atatea randuri, au cerut autonomia judetului respectiv, considerandu-se superiori pe motive numai de ei stiute, sfidand tricolorul si legile Ro - poate sunt eu prost informat, dar, exceptand tampenii halucinante iscate din celebra maxima "tot Banatu-i fruncea" si exceptandu-l pe Tokes, care este un cretin, hulit chiar de majoritatea ungurilor, n-am auzit de cereri serioase de autonomie, asa cum fac "romanii" din Harghita si Covasna. Oricum, si eu as vrea sa fiu autonom fata de Sandu, Dragomir, Iliescu, Tariceanu si Basescu, da' nu prea pot.

4. Pentru ca noi pretuim istoria, culorile si palmaresul, notiuni straine pentru ei - aici ar fi de spus ca timisorenii sunt, in opinia mea, de condamnat pentru ca n-au reinfiintat RIPENSIA. Atunci ar fi avut de ce sa fie mandri.

5. Pentru ca noi cantam la 8-1, obisnuiti cu performanta, iar ei urla la 1-8, fericiti ca au vazut goluri multe raportat la pretul biletului - aici sunt exagerari de ambele tabere.

6. Pentru ca NOI sustinem singurul derby romanesc, in vreme ce ei sunt obisnuiti cu jocurile cu UTA in esaloanele inferioare. Sau, sa nu uitam, derby-ul local cu CFR, altfel nume respectabil in fotbalul romanesc - derby-ul fotbalistic este de fapt disputa dintre Timisoara si Arad ca pol al Banatului si ESTE UN DERBY, fie si pentru faptul ca fotbalul romanesc s-a nascut in BANAT.

7. Pentru ca ei il au pe Marian Jabba. Si culmea, ii reprezinta ! Ohoo, dar si noi il avem pe Gigi Fecali! Pe noi de ce nu ne-ar reprezenta?

8. Pentru ca ei ies in strada dupa miezul noptii doar cand ai nostri sarbatoresc victorii si calificari. - nici noi n-am mai iesit de vreo doi ani (daca scoatem meciul cu Galata, care ne-a adus calificarea pe care anii trecuti o obtineam fara asemenea emotii. Apropo, multi timisoreni ies la succesele Stelei pe strazi in Timisoara, fiind si suporteri ai Stelei - pe acestia unde ii incadram?)

9. Pentru ca Zambon are actele - la noi cine le-o avea? Zisu? Pigui? Hrebenciuc? Paunescu? Becali? Virgil? Babiuc? Hai ca mi se face greata....

10. De la Dragoshel citire: Pentru ca nu ne intereseaza. Chiar asa

11. Regula asta trebuie respectata NU tineti cu AEK pentu ca au facut egal anu' trecut si nu ne'au lasat sa avem titlul in Ghencea ! NU uitati omu ala Jabba face sapgi cu Sandu' hoooo !!! a nostu trimite servieta sau sacul!

pe de alta parte ce, noi ne identificam cu fanii lui TSKA Sofia?

Imi pare ca nu-i chiar acelasi lucru, aici fiind vorba doar de galerii infratite. Nu cunosc situatia si chiar as fi recunoscator celui care ma lumineaza si pe mine asupra subiectului TSKA Sofia.

Axle...

Noi suntem Steaua, CCA, CSCA...clubul armatei.

Aia sunt TSKA...tot clubul armatei.

Si mai avem si pe CSKA in Moscova :D

@ Guci - gata, ma infirm, ca sa iti fac tie pe plac. Adica ma fac infirmier.

Una peste alta, mai da-i in plm de jigodii fatarnice, ne batem capul pentru o hoarda de parsivi care bat stelistii din Timisoara ca se bucura la succesele Stelei.

Edited by Stanici

@Axl

Sper sa nu gresesc. In acest caz, rog asistenta rapida :)

Cand am ajuns noi in grupele Cupei UEFA in locul bulgarilor, s-a pus baza fratiei dintre noi (desi parca stiu ca existau deja unele contacte intre membrii celor doua galerii).

Bulgarii au venit pe Lia Manoliu la Steaua-Boro, printre altele, iar noi am fost la Sofia la mai multe meciuri de-ale lor.

Am scris cu "noi" referindu-ma la galeria Stelei, nu la mine in mod special.

Sunt total de acord cu aceste 10 puncte, dar, la punctul 8 ai gresit (asa cred eu, poate ca gresesc eu, nu se stie) ce trebuia sa scrie:

8. Pentru ca ei ies in strada dupa miezul noptii doar cand ai nostri sarbatoresc victorii si calificari.

Nu, ei ies in strada cand Steaua pierde vreun meci din cupele europene, a se vedea anul trecut (putin) dar mai ales acum 2 ani cand am pierdut 0-3 si 1-4 cu OL respectiv Real Madrid. Sa nu mai zic de returul cu 'Boro'. :dry:

Cea mai mare performanta a lor este cand pierde Steaua.

forzateaua

@LARI: Nu intelegi nimic. Aminteam doar ca ies dupa victoriile noastre sa ii pandeasca pe stelisti. Trebuie sa desenez ?

Ma gandeam eu ca aici gresesc. Asa se intampla mai peste tot unde sunt Stelisti si anti-Stelisti. Uneori mai uita si ei ca au Stelisti in oras.

Axle...

Noi suntem Steaua, CCA, CSCA...clubul armatei.

Aia sunt TSKA...tot clubul armatei.

Si mai avem si pe CSKA in Moscova :D

Si pe Partizan ... viitori adversari (sau nu) ai echipei FC Timisoara in turul 1 din Cupa UEFA. :biggrin:

Edited by Astristul

Sunt de acord in mare cu cele 10 motive, de asemenea sa-i lasam sa-si rezolve problemele ca doar civilizatii ca ei nu au nevoie de ajutor.

@Tupac Amaru

De reinfiintau Ripensia(o echipa de admirat) sa vezi ce lupte pe palmares apareau atunci.