fcsteaua.ro

Stelistii sunt alaturi de suporterii timisoreni (?)

162 posts in this topic

Sunt stelista, dar in aceste momente gandul meu este alaturi de suporterii timisoreni. Nu pot sa spun "suporterii lui Poli" sau "suporterii lui FC Timisoara". Spun doar timisoreni. Acei oameni care acum trec prin momente extrem de dificile, momente prin care niciun suporter al niciunei echipe nu ar vrea sa treaca.

Nu vreau sa aduc aici in discutie cazul dintre Zambon si Iancu, Iancu si FRF, FRF si Zambon si peste toate acestea deciziile TAS si FIFA. Acestea sunt situatii care ma depasesc. Si nu sunt singura in aceasta postura. Ne depasesc pe toti, fie ca suntem stelisti, dianmovisti, rapidisti sau timisoareni. Ma indoiesc ca exista cineva care detine adevarul absolut in acest caz.

Nu pot si nici nu vreau sa dau verdicte, sa spun cine are dreptate si cine nu. Vreau doar sa atrag atentia asupra durerii unor oameni care sunt pe cale sa piarda un lucru pe care-l iubesc nespus. Oameni care au iesit in strada pentru a-si manifesta dragostea si devotamentul fata de echipa lor, oameni care la aceasta ora se confrunta cu fortele de ordine, care, asa cum ne-au obisnuit, numai ordinea nu o asigura.

Stiu ca stelistii au avut mult de suferit de pe urma violentei suporterilor timisoreni, ca au avut loc lupte dure intre cele doua galerii. Ne amintim cu totii de momentele cand suporterii stelisti din Timisoara erau batuti de localnici din cauza faptului ca au iesit pe strazi sa sarbatoreasca o calificare a Stelei intr-o competitie europeana.

Dar eu sunt dispusa sa trec peste aceste momente si, nu sa intorc celalalt obraz, ci sa le arat un altul. Un obraz al unui suporter care sufera alaturi de cel timisoarean, care simte compasiune pentru situatia regretabila prin care trec. Si am ajuns sa simt asta doar gandindu-ma ca acum cateva luni puteam fi si noi in situatia lor.

Aici nu ma refer la depunctarea echipei. 6 puncte nu reprezinta nimic in economia situatiei de fata. Nu ma refer nici la schimbarea culorilor, cu toate ca ar fi dureros pentru mine, ca stelista, ca sa fiu nevoita sa renunt la ros-albastru pentru alte culori, chiar daca ele ar reprezenta Steaua. Nu ma refer nici chiar la obligativitea schimbarii denumirii, chiar daca "polistii" nu mai sunt acum "polisti". Cum ar fi daca "stelistii" n-ar mai fi "stelisti"? Nici nu vreau sa ma gandesc.

Ma refer doar la posibilitatea desfiintarii peste noapte a unei echipe de fotbal, o echipa care reprezinta Romania in cupele europene, o echipa care a avut un cuvant de spus in campionat in ultimii ani, o echipa ai carei suporteri sunt in suferinta. Si asta este cel mai dureros lucru pentru un suporter. Sa i se desfiinteze echipa. E ca si cum ti-ar muri cel mai bun prieten, copilul sau chiar mama.

Exista posibilitatea ca multi dintre stelisti sa nu fie de acord cu mine. Stelisti care au avut mult de furca in ultimii ani cu suporterii timisoreni. Insa, sunt convinsa ca, pe langa ei, exista si unii care simt ce simt si eu. Si de aceea pot sa spun ca stelistii, chiar doar o parte a lor, sunt alaturi de cei timisoreni.

Yoyoyoy

Nu sunt de acord.

Timisorenii nu sunt alaturi de echipa lor.

De ce sa fim noi alaturi de ei?

De ani buni adevarata Poli Timisoara joaca in Liga a 3a sau a 4a.

De ce nu sunt acesti fani adevarati alaturi de aceasta echipa?

De ce au tradat-o pt bragadiru?

Acestia nu sunt fani adevarati.

Daca ne asociem cu ei riscam sa ne murdarim!

Nu are nevoie "Fruncea" de noi ,suporterii echipei infiintate de Ceausescu.Eu chiar imi doresc sa am privilegiul sa fiu alaturi de ei in aceste momente grele.

Pe dracu! Chiar nu ma intereseaza ce se intampla la Poli Bragadiru. Chiar nu ma intereseaza,repet.Am schimbat orice canal care dadaea stiri despre acest subiect. Noi suntem suporterii Stelei,nu ne pasioneaza "Occidentul". De ce trebuie sa deschidem un topic despre acest subiect ?

Moby Dick a fost infrant !!! Pardon,a esuat la mal!!!! A scazut nivelul apelor semnficativ!

Isi merita soarta!!!! Ingamfatii sa mearga la matineu sa-si vada adevarata echipa! :ce_oameni:

Virgil,salutari de la Agigea!

Edited by vlad75

Sa le ia tot , palmaresul , culorile si sa se desfiinteze! Nu inteleg de ce fac atata caz pt 6 pct si pt niste culori care pana la urma nu reprezinta nimic. Ce inseamna 6 pct pt Timisoara , trage cumva la locul1 si noi nu stim? Iar ca-i mov , ca-i albastru ca-i verde galben si eu mai stiu ce culoare , nu cred ca conteaza f mult. A ajuns sa se faca o mini revolutie pt o echipa care e iubita doar in Timisoara. Iancu ala e un infect sa plece de tot din fotbal!

Ceea ce s-a intamplat astazi Timisoarei, se constituie intr-un precedent periculos pentru oricare echipa din Liga 1. De aceea consider ca daca FRF ar fi actionat cu mai multa inteligenta nu s-ar mai fi ajuns aici.

De vina pentru ce s-a intamplat Timisoarei este un singur om. Marian Iancu. Orgoliul lui nemasurat l-a adus in aceasta situatie! Ce mare lucru ar fi fost sa foloseasca alte culori? Un albastru inchis sa spunem.

Pe de alta parte stiu ca acest ingamfat conducator de club, nascut in Giulestiul salbatic, isi cam dorea sa paraseasca echipa si fotbalul. E posibil ca acum sa fi fost momentul potrivit. Mai mult, e posibil sa-si fi construit acest moment. Pentru ca nu cred ca alt conducator ar fi procedat asa. S-a suparat Marinel, isi ia jucariile si pleaca.

In ce-i priveste pe suporterii echipei, nu-i compatimesc deloc, pentru ca mereu ne-au fost ostili, au comis acte de barbarism fata de stelisti de cate ori au fost gazde. Au batut fete, copii, le-au furat steaguri, obiecte personale. Nu as vrea sa spun ca Dumnezeu nu bate cu parul, dar poate ca o meritau.

Nu sunt sigur totusi ca Iancu va pleca din fotbal. E prea chitibusar ca sa faca asta. E probabil una din manevrele lui de a pune sub lupa activitatea mafiota a unor salariati federali. Poate.

PS Salut Vlad! Vacanta placuta. :)

Edited by Virgil

Sper ca atunci cand fanii lui Poli(aek,fulgerul bragadiru,rocar?) Timisoara vor ajunge in Bucuresti(dacda vor ajunge) sa fie intampinati cum trebuie:cu paine si sare!Asta daca substituim painea cu bata si sarea cu maciuca...

nici eu nu sunt.

singurul regret pe care-l am este acela ca nu-i pot vedea umili de partizan.

Sper ca atunci cand fanii lui Poli(aek,fulgerul bragadiru,rocar?) Timisoara vor ajunge in Bucuresti(dacda vor ajunge) sa fie intampinati cum trebuie:cu paine si sare!Asta daca substituim painea cu bata si sarea cu maciuca...

Tu chiar le doresti binele. Sare,sare ... sa le creasca tensiunea! Si paine??? Chiar ca-i prosteste mai rau!

Eu sunt alaturi de ei!!!

Si asta nu pentru ca sunt ardelean. Nu asta e problema mea. Nu stiu cum ati reactiona daca ati fi in locul lor? Cum v-ati simti daca cineva ar veni si ar duce echipa voastra la mama naibii? Cum ar fi? V-ati intrebat vreodata?

Astazi sunt si cu Timisoara!!!

Timisoara nu arer voie sa moara din cauza marsaviei lui Sandu si a ungurului de kassai!!!!

FORZZA Steaua!!!

Chiar daca echpa e AEK Timisoara, chiar daca ar trebui sa se numeasca Fulgeru Bragadiru TM, totusi ma incearca mila. Mila pt burtosu ala de kkt - Iancu - dar si pentru suporteri.

Edited by Oradeanu

Ma doare`n pix de Poli AEK!

Sa se-auda-n toata tara: **** AEK Timisoara!

te inteleg ca vrei sa fii impotriva nedreptatilor facute de forul fotbalistic prezidat de nasu'...

esti o sustinatoare a drepturilor tuturor, esti de apreciat!

insa, acesti pseudosuporteri ai acestei echipe poliaekfulgerulbragadirutimisoaraetc. nu merita consideratia si respectul nostru, ei fiind unii dintre cei care cereau insistent lovirea Stelei si mazilrea acesteia prin mijloace total neortodoxe...

NOI, stelistii, in general, am dat mereu dovada de bun simt si de respect partenerilor de competitie, dar la ce bun?!...am fost jigniti, atacati sau provocati cu invectiile produse de niste capete complexate si pline de frustrari adunate de-a lungul deceniilor.

Aceasta este o echipa mamut, mutata de la bragadiru in acel ''oras european''...iar anemicii ei suporteri traiesc si azi cu impresia ca este una si aceeasi echipa care elimina in '90 pe Atletico!!!

Ca atare, nu pot fi de aceeasi parte a baricadei cu...

Alaturi de suporteri, nu prea cred ca sunt, dar ce se intampla cu acel club (FC, Poli, sau cum dreacu se numeste) e total incorect.

Stau si ma gandesc cum ar fi fost (DOAMNE FERESTE) sa fim noi in locul lor, si ma gandesc ce reprezinta Sandu in fotbalul nostru, ca face si desface campionate. Stabileste cine ia campionatul, si cine retrogradeaza, mie de neacazul ala de Sandu imi e frica.

Vorba aia "da-r-ar boalili, noi sa fim sanatosi"

Adio si un pranz verde

Singurul vinovat pt ceea ce se intampla la Timisoara este Marean Iancu!La banii pe care i-a investit acolo,era chiar un mizilic sa rezolve si problema palmaresului( :whistle: )si a culorilor,adica vreo 450.000 de euro,cat cerea poponarul de Zambon la vremea respectiva.

Mircea Sandu nu are nici o vina pt ce se intampla la Timisoara,dar ramane cel mai mare mafiot din fotbalul romanesc...

Am motivele mele sa nu fiu solidar cu timisorenii.Iancu era cu gura mare sa fim RETROGRADATI dupa scandalul "valiza",desi nu avea nimic de castigat de acolo.Timisorenii,la fel,ne-au batut,ne-au jignit,ne urasc din toata inima,chiar daca nu le-am facut nici un rau.Pentru asta,nu am sa vars nici o lacrima pt necazul lor.Sigur ca fotbalistii ar putea avea de suferit fara sa aiba vreo vina.De asemenea ,din punct de vedere strict omenesc,nu consider corect ca Timisoara sa piarda cele 6 puncte,dar este o decizie FIFA si trebuie respectata,chiar daca nu sta in caracterul penalului Marean sa respecte vreun fel de lege in tara asta.

Iancu are un razboi cu Sandu,pe care sper sa-l piarda amandoi.

P.S.Mi-am adus aminte de un banner de la un meci cu Poli:

"Cu palmares tarat prin instante/

Cu emblema patata/

Ramaneti o echipa mediocra/

Excesiv mediatizata!"

Edited by danimarcu

Alaturi de suporteri, nu prea cred ca sunt, dar ce se intampla cu acel club (FC, Poli, sau cum dreacu se numeste) e total incorect.

Stau si ma gandesc cum ar fi fost (DOAMNE FERESTE) sa fim noi in locul lor, si ma gandesc ce reprezinta Sandu in fotbalul nostru, ca face si desface campionate. Stabileste cine ia campionatul, si cine retrogradeaza, mie de neacazul ala de Sandu imi e frica.

Perfect de acord.

Care suporteri timisoreni ? Ce echipa au astia ? Mie unul mi-e scarba. Ce sustin ei acolo se cheama AEK Bucuresti, fosta FULGERUL BRAGADIRU. Adevarata Politehnica se zbate in mocirla. Ca Zambon a facut pe dracu'n patru si are toate actele, bravo lui.

+ Aia cu care sunteti solidari au iesit pe strazi dupa 2-4 la Boro si au sarbatorit etc. Halal !

Edited by i0nutz83

e fantastic ce-am ajuns ... sa comentam parerea unei femei ..

INCREDIBIL !!!

eu am citit doar titlul si "Sunt stelista, dar in aceste momente gandul meu este..."

atat am putut .. restu .. nu e rost

In plus, daca unii dintre noi au ajuns sa stea cu gandul la suporterii timisoreni, cum se zice in debutul articolului, inseamna ca au o problema. Si una mare ...

In concluzie: sa se-auda-n toata tara: sex oral FC Timisoara ! ! !

Dumnezeu nu doarme. Nu au trecut decat cateva luni de cand umflatul de Iancu cerea pe toate posturile retrogradarea Stelei si isi batea joc de acest club in fel si chip, calcand in picioare traditia. palmaresul si calitatea de port stindard al fotbalului romanesc!

El, penalul, care il mituia direct pe presedintele FRF si platea bani sa castige cupa(a spus Sandu) vorbea de coruptie intr-un caz de premiere!!!!Canalia!!!!

Cand Becali a spus ca M. Sandu i-a cerut indirect spaga pt cazul valiza toti l-au facut nebun!!!

Pentru suporterii adevarati ai Timisoarei imi pare rau, dar pe Zambon si Iancu ei i-au agreat...si ce-si face omul cu mana lui ...

Din tot rahatul asta sper ca macar sa se faca curatenie in FRF, unde e o mana de dubiosi care trag sforile in fotbalul romanesc.

Asa ca sa ne vedem de-ale noastre si sa lasam justitia sa faca ordine!

Edited by xray_rom

Un topic care va face foarte mare audienta si va starni nebanuite pasiuni. O sa inceapa tiganeala ,din pacate ! Inchideti-l ca va irita cu siguranta !

Yoyoyoi, Yoyoyoi ! :no:

Edited by vlad75

e fantastic ce-am ajuns ... sa comentam parerea unei femei ..

INCREDIBIL !!!

eu am citit doar titlul si "Sunt stelista, dar in aceste momente gandul meu este..."

atat am putut .. restu .. nu e rost

Pe langa faptul ca esti misogin, ca sa nu spun altfel, esti si off-topic. Nu te intereseaza, logic ar fi sa nu citesti si nici sa nu-ti postezi neinteresul.

On-topic: Sa fie ei sanatosi, minus 6 puncte sau minus 60, e treaba lor. Macar sa se tina Jabba de cuvant si sa vanda echipa.

Vad ca majoritatea sunteti de acord cu ceea ce se intampla, si totusi nu inteleg: de ce?!

Ziceti ca suporterii si conducatorii acelui club nu merita respectul nostru... ok, de acord. Dar jucatorii care pana la urma lor li se ia din munca, cu ce au gresit? Eu unul NU SUNT de acord cu ce se intapla, mai ales ca din cate pare la FRF pute ceva, desi si Timisoara are partea ei de vina.

Apropo... daca nu puteti tine partea suporterilor timisoarei cand au parte de o nedreptate, de ce ati mers la "mars" impreuna cu suporterii lui Dinamo impotriva lui mititica?

Nici nu vreau sa ma gandesc ce ar fi iesit daca noi eram in situatia lor...