fcsteaua.ro

Steaua - Pandurii 1 - 0

105 posts in this topic

Steaua a castigat italieneste in fata echipei Pandurii Tg Jiu inscriind un gol in minutul de prelungire al reprizei intai. Ros albastrii au fortat exact atat cat a trebuit, reusind sa obtina cele trei puncte fara a se intrebuinta foarte mult.

Ca o imbunatatire fata de jocul din sezonul precedent putem evidentia faptul ca antrenorul Lacatus a reusit sa imprime in jocul favoritilor nostri un plus de agresivitate, acest fapt fiind vizibil in interventiile hotarate si barbatesti ale fotbalistilor. Cu exceptia unor inexactitati, jucatorii nostri au fost prezenti in joc, primii la minge.

Zapata = 7. Joc exact pentru Zapi, doua interventii foarte bune. In rest, nu a avut ce apara;

Baciu = 6. Multa stradanie dar, sa fim seriosi - avem nevoie de un fundas dreapta veritabil. Bine ai revenit George;

Goian = 6. Fara probleme in aceasta seara, un joc exact si sigur;

Radoi = 9. No comment;

Petre Marin = 7. Mult efort depus dar cu serioase probleme in fata tehnicului Vasilache;

Nicolita = 8,5. Multe realizari, mult efort depus, cateva inexactitati. Un joc bun, merita laudat;

Lovin = 9. Dorinta si ambitie plus un gol marcat. Un joc bun, merita laudat;

Abel Moreno = 6,5. Mai are de lucrat baiatul. A avut doua suturi la poarta, s-a implicat in jocul echipei incercand mereu verticalizarea. Sa avem rabdare;

Tiago = 6. O pasa de efect, doua contraatacuri in care a intarziat sa pasese, intarziind si jocul;

Toja = 8. Sa fim seriosi, baiatul acesta stie fotbal. Dribleaza foarte bine si are si o viziune buna asupra jocului. Din nou, jucatorul cu pasa finala. Mai are de lucrat pentru a intra in ritmul echipei;

Dayro Moreno = 7. Mult efort dar cu putine realizari. Probabil si efortul depus in returul cu Galatasaray si-a pus amprenta;

Neaga = Fara nota, a jucat prea putin;

Arthuro = 6 Cel mai incisiv jucator stelist in prima repriza. Doua ocazii de gol si multe mingi jucate prin pivotare. Cateva situatii avantajoase pierdute ca urmare a unor stopuri ratate. Totusi, un atacant trebuie sa marcheze goluri...

Bogdan Stancu = 6. Nu a reusit sa marcheze in aceasta seara desi a avut o ocazie foarte mare imediat dupa ce a fost introdus pe teren.

Plusuri

Daca in trecut jucatorii Stelei aveau serioase probleme in a-si crea ocazii de joc, in prezent putem aprecia faptul ca favoritii nostri suteaza la poarta mai des, incearca sa verticalizeze si arata un plus de agresivitate in joc. Jocul este mai placut, ramane de vazut daca vom face fata in Champions League.

Minusuri

Echipa traieste periculos. Exista partide in care ros albastrii stapanesc mijlocul terenului, recupereaza mingi in jumatatea adversarului dar se multumesc cu victorii la limita. Apar pe final de meci ocaziile adversarilor si emotiile implicite. La o diferenta de doua goluri am fi stat mai linistiti in aceasta seara. Iar baietii ne-au aratat ca se poate...

parerea mea ca nu prea conteaza cum s-a jucat!punctele sunt cele care conteaza,pt ca e f important sa nu pierdem iar puncte cu echipele mici,mai ales acasa.si oricum nu ma asteptam ca Steaua sa joace mai bine de atat avand in vedere faptul ca nu au trecut decat 4 zile de la meciul cu galata!am insa si o nemultumire:jocul lui Bogdan Stancu,care dupa parerea mea inca nu are ce cauta in prima echipa a Stelei.mai are mult de lucru...

"Tiago = 6. O pasa de efect, doua contraatacuri in care a intarziat sa pasese, intarziind si jocul; "

Desi era placut impresionat de el pana acum, l`am cam injurat in seara asta... poate or fi primit indicatii de la Lacatus in a 2a repriza sa tina de minge ca altfel nu inteleg de ce s-a intors absolut inutil de 2-3 ori cu mingea.

Cat despre Toja... mi se pare un fotbalist foarte talentant si cu un stil unic de a tine mingea. E un fotbalist cu o viziune foarte buna a jocului (daca nu ma insel are deja 3 assisturi de cand a venit) ... dar as vrea sa reauseasca driblinguri de efect si in CL in fatza unor PROFESIONISTI ca Lahm, Lucio, Cris, Bodmer, Gamberini etc; nu doar cu ANONIMI ca Rus, Chibulcutean, Lacusta si alti no-name d`astia din Liga 1.

Sper sa fie numai din cauza oboselii evolutia lui Dayro

Sau postul pe care joaca. Ideea este ca el este util echipei prin faptul ca depune mult efort, se demarca, se zbate.

Oricum, eu cred ca am avut mult noroc in meciul tur cu Galatasaray pentru ca mingea a ajuns la el si nu la alt jucator (nu vreau sa jignesc pe nimeni dar a fost jucatorul potrivit la locul potrivit).

"Dayro Moreno = 7. Mult efort dar cu putine realizari. Probabil si efortul depus in returul cu Galatasaray si-a pus amprenta"

Din pacate, cel putin din punctul meu de vedere, Dayro nu mai are aceeasi ambitie si rezultate ca in returul ultimului campionat. Prea delasator, putin efort. Sa nu vorbesc de sansele risipite in meciul cu turcii, cand a avut 2-3 sanse clare. Eu cred ca ATZA a fost omul meciului asta-seara(desi e jucatorul cel mai antipatic din punctul meu de vedere, la egalitate cu Baniel). Chiar merita un gol dupa ultimele meciuri. Dar jocul trebuie sa progreseze.

Petre Marin = 7. Mult efort depus dar cu serioase probleme in fata tehnicului Vasilache;

Sa fim seriosi,nu merita Marin 7.E depasit tot timpul de oricine.Inteleg sa-i fim recunoscatori,dar mai mult de o repriza nu face fata.

In rest,bine ca am castigat,se stie ca aveam mereu probleme dupa meciurile de LC.

Am jucat exact atat cat trebuia ca sa castigam,desi recunosc ca am trait periculos,ceea ce nu prea-mi place...

Edited by danimarcu

Bravo Lovin !

deci am jucat foarte foarte slab...multe greseli si nicio motivatie...sper doar sa fie un caz izolat si sa nu se mai repede un astfel de joc

Sa fim seriosi,nu merita Marin 7.E depasit tot timpul de oricine.Inteleg sa-i fim recunoscatori,dar mai mult de o repriza nu face fata.

In rest,bine ca am castigat,se stie ca aveam mereu probleme dupa meciurile de LC.

Am jucat exact atat cat trebuia ca sa castigam,desi recunosc ca am trait periculos,ceea ce nu prea-mi place...

Ardelene, comentezzii??? :D

Prietene, crede-ma ca Vasilache ala e jucator super tehnic. Orice fundas dreapta ar avea probleme serioase cu el. Adevarat este ca Petrica este apasat de anii pe care-i cara dar sa stii ca stie meserie baiatu'. Pacat ca nu mai are 25 de ani

De acord cu notele, mai putin la Banel. 8,5?!?! Hai sa nu cadem in extrema cealalta. Gata, Banel iese incet din zona jucatorilor pe care ii "blagosloveam" meci de meci, dar azi a avut momente in care mi-a amintit de Nicolita de acum o luna... Nu stiu daca i-a iesit vreo centrare, a pierdut mingi. E adevarat, isi da sufletul. Ceea ce multi n-au facut in meciul asta, dar eu i-as da un 7, in niciun caz 8,5!

Meciul, pina la urma, s-a terminat bine. Sunt in continuare jucatori neadaptati si se joaca (probabil) economic, la gindul ca ne asteapta "potopul" de meciuri, toamna asta, plus diferenta de miza dintre meciul asta si ultimul, cu Galata.

Da, si eu vreau mai mult, vreau spectacol, vreau goluri, vreau sa nu mai tremur pe sfarsit de meci. Si nu, Pandurii nu e mare echipa, nu e vreo Chelsea, Barcelona sau Milan, sa jucam la trecerea timpului. Dar luand toata situatia in ansamblu, eu zic ca e un rezultat foarte bun.

Sunt unii jucatori care nu isi merita nota data de tine...de exemplu,Baciu,a jucat execrabil,insa e adevarat,nu e postul lui.Apoi,Petre Marin,depasit de fiecare data...il inteleg,nu mai este un june prim...Dayro,dezamageste de cateva meciuri,nu numai acum...e ceva cu el!Lovin,omul meciului...Toja e probabil cel mai tehnic jucator din Romania,iar Arthuro e orice,numai atacant nu e...

Avem echipa buna, mai trebuie lucrat la relatiile de joc, dar sunt sperante pe viitor.Daca nu vor mai pleca/veni jucatori si acest lot se va omogeniza putem realiza lucruri mari :steag_sah_mic:

Un scor italian as zice ... 1-0 asta e putea si mai bine dar si mai rau ! Sa nu uitam ca am avut un meci greu la mijlocul saptamanii !! :bananadance::steag_sah_mic:

Prea multe pase gresite si multe contratacuri a adversarilor rezultatate din cauza acestora. Se pare ca inca nu se leaga relatiile de joc.

Prietene, crede-ma ca Vasilache ala e jucator super tehnic. Orice fundas dreapta ar avea probleme serioase cu el. Adevarat este ca Petrica este apasat de anii pe care-i cara dar sa stii ca stie meserie baiatu'. Pacat ca nu mai are 25 de ani

Comentez si eu cateodata,sa ma bag in seama..))

Mie mi se pare ca Petrica a jucat mult mai bine in meciul cu Galata decat azi.Bun,nu mai are 25 de ani,dar e ingrijorator faptul ca nu prea avem solutii...Abia astept sa-si revina Golanski,Emeghara si sa intre Ogararu.Voi fi mult mai linistit...

Sau postul pe care joaca. Ideea este ca el este util echipei prin faptul ca depune mult efort, se demarca, se zbate.

Oricum, eu cred ca am avut mult noroc in meciul tur cu Galatasaray pentru ca mingea a ajuns la el si nu la alt jucator (nu vreau sa jignesc pe nimeni dar a fost jucatorul potrivit la locul potrivit).

vom vedea in meciurile urmatoare, dar ma ingrijoreaza, chiar nu joaca cu atat entuziasmul de anul trecut, dar incearca si in faza defensiva ceva ca vine mai in spate. Poate si asta il impiedica sa isi faca jocul si mai conservaeza energia ca sa fie util echipei, ca pana la urma asta e important.

Am jucat slab.

E ingrijorator faptul ca echipa nu joaca decat atunci cand are in fata o echipa care joaca deschis.

O sa fie foarte greu in campionat.

Arthuro nu e atacant de Steaua.

Nu merita titular.

Nici el si nici Petre Marin.(s-a vazut ca Nesu nu trebuia vandut)

Abel ala nu s-a vazut pe teren.Sa speram ca o sa progreseze.

Ma seaca jocul pe sus!

Nu inteleg de ce trebuie tot timpul sa joace cu pase pe om.

De ce nu pot sa dea si printre sau pe pozitie viitoare.

E asa de greu?

Am jucat slab.

E ingrijorator faptul ca echipa nu joaca decat atunci cand are in fata o echipa care joaca deschis.

O sa fie foarte greu in campionat.

Arthuro nu e atacant de Steaua.

Nu merita titular.

Nici el si nici Petre Marin.(s-a vazut ca Nesu nu trebuia vandut)

Abel ala nu s-a vazut pe teren.Sa speram ca o sa progreseze.

Ma seaca jocul pe sus!

Nu inteleg de ce trebuie tot timpul sa joace cu pase pe om.

De ce nu pot sa dea si printre sau pe pozitie viitoare.

E asa de greu?

e greu) vom vedea cu Semedo ce va fi, lui Nesu i s-a facut o promisiune si oficialii s-au tinut de cuvant, la Abel nici nu trebuia de cerut foarte multe, e aceeasi situatie ca la Toja

Nu credeam ca o sa zic vreodata ca Lovin joaca bine dar in seara asta chiar a fost pe tot terenul.Parca venise dintr-un film in care Steaua trebuia sa bata Pandurii ca sa castige titlu.Bravo lui,sper sa nu fi fost ceva intamplator.

Sunt unii jucatori care nu isi merita nota data de tine...de exemplu,Baciu,a jucat execrabil,insa e adevarat,nu e postul lui.Apoi,Petre Marin,depasit de fiecare data...il inteleg,nu mai este un june prim...Dayro,dezamageste de cateva meciuri,nu numai acum...e ceva cu el!Lovin,omul meciului...Toja e probabil cel mai tehnic jucator din Romania,iar Arthuro e orice,numai atacant nu e...

Noroace,

au fost meciuri in care i-am notat cu mult mai putin. Totusi, in aceasta seara am tinut cont de faptul ca echipa a aratat si ceva fotbal. Nu am asteptat ca in perioada lui Oli primul sut la poarta in minutul 40 si doua ocazii mari de gol (singurele) dupa minutul 65.

Stiu, nu este echipa pe care ne-o dorim, am vrea ceva mai multe ocazii clare de gol si diferente mai mari pe tabela de marcaj. Totusi, Abel Moreno este la primul meci, Baciu este o solutie nefericita pe dreapta, Toja si Tiago vor reusi sa se integreze cat de cat cel mai curand in returul campionatului (sunt de putin timp la echipa). Intr-adevar Arthuro se pliaza pe modelul lui Victoras Iacob in ultimul sezon jucat pentru Steaua. Sa speram ca va incepe sa marcheze si goluri.

In ceea ce-l priveste pe Dayro cred ca jocul sau ajuta foarte mult echipa. Nu are acuratetea lui Dica dar are o calitate in plus: alearga constant meci de meci, se demarca si (cel putin) trage un adversar dupa el in fiecare faza ofensiva. Unde mai pui ca eliminarea Galatei a presupus un efort urias dar si o concentrare dusa la extrem (oare constientizam faptul ca am eliminat un nume mare din Europa cu o echipa carpita cu jucatori adusi in vara?)

Edited by Il Soldatino

"Am jucat asa cum am vrut si am obtinut trei puncte impotrtante. Poate ca jocul nu a fost cel mai bun si trebuie sa mai muncim astfel incat sa ne imbunatatim evolutia. Cel mai important este ca am obtinut cele trei puncte. Ii multumesc domnului Becali pentru cuvintele de apreciere la adresa mea. Eu trebuie sa joc, sa imi fac treaba si sa ma dedic cat pot de mult. Poate ca vor fi si zile mai proaste, dar important este sa muncesc mult", a spus Toja.

Ma bucura totusi faptul ca sunt constienti de ce se intampla in jurul lor.

Comentez si eu cateodata,sa ma bag in seama..))

Mie mi se pare ca Petrica a jucat mult mai bine in meciul cu Galata decat azi.Bun,nu mai are 25 de ani,dar e ingrijorator faptul ca nu prea avem solutii...Abia astept sa-si revina Golanski,Emeghara si sa intre Ogararu.Voi fi mult mai linistit...

Nu esti singurul care-i asteapta ;)

Eu zic ca Steaua va juca din ce in ce mai bine. Imi place atitudinea jucatorilor (vezi declaratia lui Toja, vezi barbatia si interventiile hotarate). Important este ca sa avem rabdare si sa existe si ceva noroc.

In ceea ce-l priveste pe Dayro cred ca jocul sau ajuta foarte mult echipa. Nu are acuratetea lui Dica dar are o calitate in plus: alearga constant meci de meci, se demarca si (cel putin) trage un adversar dupa el in fiecare faza ofensiva. Unde mai pui ca eliminarea Galatei a presupus un efort urias dar si o concentrare dusa la extrem (oare constientizam faptul ca am eliminat un nume mare din Europa cu o echipa carpita cu jucatori adusi in vara?)

Apropo de Dica,

Presa din Italia"Dicã este prea lent pentru campionatul italian"

Asta pentru toti ziaristii si carcotasii(inclusivMM) care ne cantau prohodul dupa plecarea lui Dica.Aceeasi ziaristi care ii critica acum meci de meci pe Toja (care are DOAR 3 pase de gol in acest inceput de campionat)Dayro Moreno & Co si ii ridica statuie lui Banel pentru orice basina data.