fcsteaua.ro

Sandra de 10

22 posts in this topic

In ultima saptamana m-am tot gandit daca ar trebui sa scriu acest articol. M-am temut, si inca ma tem, de o foarte probabila "plictisire" a cititorului cu "inca" un articol despre Jocurile Olimpice de la Beijing. Numai ca Sandra Izbasa merita acest articol, merita alte 100 de articole despre performanta ei incredibila.

Din pacate pentru mine, n-am putut sa vad exercitiul aducator de aur in direct, si de aceea n-am apreciat cum se cuvine aceasta mare, mare performanta. Initial, mare parte a aprecierii mele pentru aurul Izbasei se datora starii in care se gandeste gimnastica din Romania si mai putin evolutiei ei.

Desi a trecut destul timp de la J.O., am revazut, de mai multe ori, exercitiul Sandrei. La un singur lucru m-am gandit de fiecare data cand i-am urmarit evolutia, Nadia Comaneci!

Sigur, aprecierea aceasta este a unui neofit, a unui spectator care nu se pricepe la sistemele de notare existente in gimnastica mondiala. Chiar si asa, nu poti sa nu observi exercitiul perfect reusit de Sandra Izbasa la Beijing!

Ultimele doua diagonale din exercitiul stelistei au fost de vis. Muzica era in crescendo, publicul aplauda in picioare, sute de mii de romani o priveau si sustineau din fata televizorului… Iar Sandra, Sandra a sarit, s-a insurubat si a aterizat PERFECT! Pentru mine, si cred ca nu sunt singurul, a fost exercitiu 10!

Si desigur, cred ca o sa-mi ramana mereu in minte exclamatia comentatoarei:

Ce emotii… Sa asteptam nota… E AUR! E AUR!

De ce am scris pana la urma acest articol? Ei bine, uitati-va si voi:

Marius

Bravo ei , insa gimnasica nu trebuia sa aiba numai un aur, ci mai multe.

Foarte inspirat articolul! Chiar ma gandeam cand va aparea asa ceva pe site. Felicitari!

Exercitiul Sandrei a fost perfect, cum bine zici. A fost medalia pentru care m-am bucurat cel mai tare la aceste JO.

Recunosc ca, dezamagit de starea gimnasticii romanesti in perioada asta, dar si din motive obiective, n-am urmarit fetele la Olimpiada. Dupa medalia asta am regretat... Acum vad prima oara exercitiul Sandrei. Intr-adevar, E AUR!

@Marius - nu stiu daca are vreo importanta, dar aprecierea mea pentru tine creste cu fiecare articol extra-fotbal. Bravo!

fata asta merita amintita si dupa 100 de ani de la realizarea performantei

@ eddie

Evident ca aprecierile sunt intotdeauna importante si binevenite. Multumesc :)

Un exercitiu de nota 10 si un articol laudabil.

Chiar daca a luat argint ,pe cand un articol si cu Ana Maria Branza?

Pentru munca depusa inca din primi ani ( am inteles ca pentu a fi gimnas trebuie sa te apuci foarte devreme adica vreau sa spun sa ai max ani ) aceasta fata care a adus Romaniei medalia de aur la sol isi merita numele de Fata De Aur !! Felicitari ca numai tu stii cat ai muncit !!!

Bine zis,merita chiar mai multe articole mai ales ca Sandra a reusit o mare performanta in aceasta penurie de medalii

Fata asta merita tot respectul.mi-o amintesc perfect din scoala generala cat putea sa munceasca.a ajuns acolo unde merita.BRAVO EI!FELICITARI SANDRA

Pai Sandra Izbasa, Ana Maria Branza, Alina Dumitru merita cat mai multe articole pe site-ul suporterilor stelisti. Ele reprezinta spiritul Stelei si au reusit sa ia medalii, sa fie printre cele mai bune din lume trecand peste toate greutatile materiale si antrenandu-se in conditii mizere(comparativ cu sportivele din tarile vest-europene, SUA, China, Rusia). Ele aduc onoare clubului sportiv Steaua!

Nu a fost chiar perfect, a alunecat o data la o pirueta, dar s-a scos repede si a facut per ansablu un exercitiu excelent. Medalia de aur a fost meritata.

E FATA DE NOTA 10 DIN TOATE CAPITOLELE.MERITA AURUL.E CEA MAI FRUMOASA GIMNASTA DIN LUME.MIE UNUL MI SE PARE CHIAR SUPERBA FATA ASTA.HAI SANDRA TE IUBESC

Un exercitiu executat perfect, exemplar. N-am inteles de ce nu i-au dat 10. N-a gresit nimic - executiile si aterizarile perfecte.

Referitor la fizic, clar, e mai frumoasa decat oricare alta sportiva de la olimpiada.

Bravo ei ! Felicitari !

EXCEPTIONAL!!! FELICITARI SANDRA!!! ESTI CEA MAI BUNA!!! AM VAZUT SI VIDEOCLIPUL CAND S-A INTONAT IMNUL...SI MIE IMI VENEA SA PLANG LA FEL... SUPERB!!! ESTI DEJA O MARE CAMPIOANA!!! FELICITARI SI PARINTILOR!!!

Felicitari Sandrei, dar comparatia cu Nadia e fortata tare. Sandra a realizat o performanta mare in contextul de azi al gimnasticii romanesti, dar pe vremea Nadiei, a Danielei Silivas sau a Laviniei Milosovici un singur aur la JO ar fi fost un dezastru. Sandra e abia in zona locurilor 7-10 la nivel mondial in acest moment, iar faptul ca a evoluat la individual compus in a doua grupa valorica spune multe. De aceea, fara a vrea sa minimalizez in vreun fel aceasta performanta, comparatia cu Nadia este foarte deplasata.

Hei...eu am postat exercitiu pe youtube :)

oricum...poate sa imi dea cineva vreo adresa de mail sau altceva al sandrei..si nu ca sa zic cv de genu: te iubesc..si chestii d`astea....vreau sa vb ceva cu ea ...:D