Posted August 30, 2008 · Report post salut,vreau si eu sa ma ajutati cu ceva,mai degraba sa ma lamuriti... vreau si eu sa intru intr o brigada de la Nord sau Sud , nu vreau chiar acuma poate peste un an , doresc sa stiu si eu ce conditii trebuie sa indeplinesc, varsta,prezenta cu cine trebuie sa vorbesc. Stiu ca nu ma pot duce asa pur si simplu si sa spun ca vreau sa intru si eu. Am o cunostinta pe cineva intr o brigada la Sud(daca ar trebui sa cunosc pe cineva ca sa intru ) sper sa ma ajutati. Printr un PM cu ID ul sau putem vb chiar aici! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 30, 2008 · Report post si de ce nu iti intrebi cunostinta ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 30, 2008 · Report post pai nu e demult ... cam 1 an.. un an jumate Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 30, 2008 · Report post si care e problema ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 30, 2008 · Report post nush dasta am postat, m am gandit ca trebuie sa ai o anumita vechime ca sa poti baga pe cineva, si acel cineva o anumita varsta. Asta vreau sa stiu ce varsa minima tre sa am , am 15 ani si ma gandeam ca poate sunt prea mic. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 30, 2008 (edited) · Report post Pai esti cam mic,dar asta nu inseamna ca nu poti sta pe langa anumite brigazi,bineinteles daca te accepta.Mai conteaza si mentalitatea,cat de mult te implici,acum trebuie sa te gandesti si tu ce brigada ti se potriveste si unde poti ajuta mai mult,cu timpul vei capata increderea cui trebuie si vei deveni membru. Edited August 30, 2008 by korynna Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 30, 2008 · Report post ms de sfat corina Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 30, 2008 · Report post Incredibil! Nu au aparut carcotasii care sa-l trimita dupa seminte? E foarte bine! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 30, 2008 · Report post Nu prea stiu cum ar putea baiatul la 15-16 ani sa faca deplasari. Acolo cam ai nevoie de bani. Bilete, transport(ca nu merge tot timpul cu nasu), etc. La 16 ani, mai greu! Dupa cum am mai zis. E la moda sa fii ultras.Pe multi ii atrage aceasta idee. Ca sa se poata da mari la pitipoance. Prietene esti constient ca mai iei si batai din cand in cand? Jandarmii, alti ultrasi oricand se poate sa o iei. Daca se intampla asta ce faci? Fugi? Asa fac multi in ziua de azi. Nu prea sunt multi dispusi sa fie ultrasi pana la capat. Sa nu crezi ca au mila jandarmii sau alti ultrasi cand dau in tine doar pt ca esti mai mic. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 30, 2008 (edited) · Report post Daca nu eram constient sau imi era frica de bataie , crezi ca aveam aceasta dorinta si mai si postam aici? Intr-adevar cu deplasarile va fi ceva mai greu. "Ca sa se poata da mari la pitipoance." Nu tre sa demonstrez nimic la fete stai linistit. Edited August 30, 2008 by razvaneL09 Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 30, 2008 · Report post Nu exista un "ghid de a intra intr-o brigada" sau niste criterii. Pur si simplu mergi la meciuri (in sud, nord, etc), intri in vorba cu lumea, ii ajuti cand au nevoie (mesaje, coregrafii), si incet-incet o sa incepi sa cunosti lume, prieteni, etc. Daca ai un prieten care e deja intr-o brigada, cu atat mai bine. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 30, 2008 · Report post Ms koryna si andyro si ceilalti Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 30, 2008 · Report post Nu zic ca ai face tu asa ceva. Nu te cunosc.Si nu imi permit sa te judec. Dar adevarul asta e. Sunt multi care se dau ultrasi doar ca sa para cool. Si de multe ori acestia isi lasa brigazile la greu. Din cauza lor ajung sa sufere altii. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 30, 2008 · Report post care brigazi sunt cele mai tari de la Nord si Sud Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 30, 2008 · Report post Nu exista un "ghid de a intra intr-o brigada" sau niste criterii. Pur si simplu mergi la meciuri (in sud, nord, etc), intri in vorba cu lumea, ii ajuti cand au nevoie (mesaje, coregrafii), si incet-incet o sa incepi sa cunosti lume, prieteni, etc. Daca ai un prieten care e deja intr-o brigada, cu atat mai bine. Chestia aia mi-se pare ciudata,adica... nu vad cum s-ar duce cineva la un necunoscut si ar incepe sa ii spuna despre el... etc. si daca are nevoie de ajutor. Ms pt sfaturi baieti , osa caut sa fac c ce a ti spus . Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 30, 2008 · Report post Incredibil! Nu au aparut carcotasii care sa-l trimita dupa seminte? E foarte bine! pai daca ai ajuns tu moderator, iti stiu toti de frica :tongue: Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 30, 2008 · Report post ca sa intri in brigazi faci sacrificii si te duci dupa ei in deplasari..acasa stai pe langa ei...ajuti cu ce poti daca ti se cere...iti faci prieteni acolo si dupa o vreme poate ti se va ivi sansa sa intri oficial.Insa sunt 100% ca nimeni de 15-16 ani nu e capabil sa faca asta....si sa se adapteze unor brigazi tari...astfel creandu-se brigazile de copii...care dureaza 2-3 ani... Sfatul meu este sa ai ca scop participarea la cat mai multe meciuri nu neaparat apartinerea de un anumit grup.Aceasta sansa va veni cu timpul daca intradevar dovedesti.Intrarea intr-un grup nu tb sa fie un obiectiv pe care cineva sa si-l propuna... Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 30, 2008 · Report post De ce vrei sa intri intr-o brigada? Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 30, 2008 · Report post De ce vrei sa intri intr-o brigada? asa e la moda... Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 31, 2008 · Report post si cam de cand esti tu stelist, razvanel??? de prin august 2008 cand ti-ai facut id pe fcsteaua? fii serios Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 31, 2008 (edited) · Report post poti veni oriunde ca sa cresti si sa ajungi Sus unde iti doresti(de prefeabil in PELUZE) ca la tribune e nasol alea alea goarne,trompete,samantari intr-un cuv CETATENII,nu conteaza ca ai 15-16 ani pe parcurs vei sti pe pielea ta ,si vb unora ca la varsta asta ar fi FINANTELE o PROBLEMA sa sti ca nu au dreptate doar pe JUmatate,nu ti trebuie BANII Mereu,Deplasarile le poti face si altfel(predare,nash,,cheta ....ETC)tu ai putea fi un exemplu pt viitor pt cei care vor sa ni se alature in PELUZE Edited August 31, 2008 by punkboy Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 31, 2008 · Report post ca la tribune e nasol alea alea goarne,trompete,samantari intr-un cuv CETATENII Ba mie imi place la nebunie in tribune. Se vede foarte bine jocul, pot incuraja echipa si de-acolo, daca stau aproape de gard pot sa injur pe unul sau pe altul. La peluze mi se pare mie nasol. Am stat o singura data la sud, si pe langa faptul ca-i departe de teren, in loc sa ma uit la meci m-am uitat fascinat la un ditamai steagul pe care-l flutura Greco pe-acolo, de parca n-avea alta treaba, si asta pentru 90 de minute. Nu era in fata mea, puteam sa vad meciul, dar nu puteam sa-mi iau ochii de la bucata aia de panza. Asa ca prefer tribuna. De ce prefer tribuna? Pentru ca nu-s material de peluza si nu mi-e rusine sa recunosc. Sunt omul cetatii. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 31, 2008 · Report post poti veni oriunde ca sa cresti si sa ajungi Sus unde iti doresti(de prefeabil in PELUZE) ca la tribune e nasol alea alea goarne,trompete,samantari intr-un cuv CETATENII,nu conteaza ca ai 15-16 ani pe parcurs vei sti pe pielea ta ,si vb unora ca la varsta asta ar fi FINANTELE o PROBLEMA sa sti ca nu au dreptate doar pe JUmatate,nu ti trebuie BANII Mereu,Deplasarile le poti face si altfel(predare,nash,,cheta ....ETC)tu ai putea fi un exemplu pt viitor pt cei care vor sa ni se alature in PELUZE Asta venind de la un alt copil de 15 ani care pun pariu ca nu a fost in Ghencea la mai mult de 5-6 meciuri in viata lui, de deplasari sa nu mai vorbim. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 31, 2008 (edited) · Report post zi mi cate prezente la meciurile de aks ai+deplasari pun pariu ca ai mai putine dekat mn ,plus de asta ca nu am 15 ani nu vb fara sa sti !iar celui care a zis ca-i place tribuna foarte bn parerea lui,asa e la SUD mai mereu nu prea poti vedea faze de meci ca flutura aia pe gard Steagurile dar Atmosfera iti spun ca e SUPER Edited August 31, 2008 by punkboy Share this post Link to post Share on other sites