Sign in to follow this  
Followers 0
fcsteaua.ro

Steaua l-a transferat pe Cam Severson, hocheist din NHL

22 posts in this topic

Steaua Bucuresti a reusit un transfer de senzatie, aducand in Romania primul hocheist ce a evoluat in NHL, cel mai puternic campionat al lumii.

Noua achizitie a "militarilor" este Cam Sevenson, jucator canadian in varsta de 30 de ani. Sevenson a adunat 38 de partide in NHL in cele 3 sezoane in care a evoluat in campionat pentru Anaheim Mighty Ducks si Columbus Blue Jackets si va semna un contract valabil un an cu ros-albastri.

"De trei luni tot discutam si am reusit sa-l convingem. Sper ca experienta lui sa fie un atu pentru echipa, dar mai ales sa ne ajute in ceea ce vrem sa facem, o scoala de hochei", a declarat presedintele sectiei de la Steaua, Cristian Carlan.

In afara de Severson, ce va sosi vineri in Romania, Steaua a adus un nou antrenor, rusul Aleksandr Kulikov, si un portar, ucraineanul Evgeny Brul.

M-am speriat la inceput!

Am crezul ca Becali a inceput sa aduca hocheisti ca sa ii converteasca la fotbal!

Oricum, felicitari d-lui Carlan pentru ca nu lasa sa moara aceasta sectie celebra a clubului!

Succes in continuare tuturor celor implicati!

FELICITARI!!! sper ca noul venit sa puna osul la treaba si sa spulberam ciucul anul asta !!

cu toate experienta lui, batai ca la noi nu a vazut!! :))

Era si timpul ca echipa de hochei sa-si recape locul pe care il merita,adica cel de campioana.

Era si timpul ca echipa de hochei sa-si recape locul pe care il merita,adica cel de campioana.

Sa speram ca va incepe din nou hegemonia pe toate planurile...

Cam greu, as zice eu. Ca jucam in interliga.

E binevenit! Totusi, fara a fi circotas, nu inteleg cum de a venit un jucator de 30 de ani care a jucat in NHL in Romania... Asta pentru ca 30 de ani e o virsta numai buna pentru hochei. Bine, daca nu ma insel eu, in ultima vreme a jucat in campionatul Austriei, dar oricum nu se poate compara cu ce e la noi.

In sfarsit, abia astept sa-l vad! Si abia astept sa vad Steaua in noul campionat. Bafta multa si felicitari celor care l-au adus!

Sa speram ca va incepe din nou hegemonia pe toate planurile...

Cam greu, as zice eu. Ca jucam in interliga.

:))) Da, probabil ca oamenii inca nu stiu. Totusi, nici ungurii astia nu mi se par extraterestri (cum ar putea parea comparativ cu nivelul hocheiului de la noi, pentru ca am vazut niste meciuri in care echipe unguresti au fost distruse de niste rusi). E adevarat, au vreo doua, trei echipe de care nu vad cum ar trece Steaua, dar nu se stie niciodata, chiar daca in hochei nu prea exista surprize.

Edited by eddie the 'ead

Nu stiu daca e un transfer bun.

Be la echipele pe unde a jucat a fost in cel mai bun caz un jucator mediocru.

Il recomanda intr-adevar cele 2 sezoane petrecute la Mighty Ducks dar acolo nu a impresionat.

Sa vedem ce va fi.

Campionatul nostru nu e chiar asa de puternic.

Un jucator mediocru dintr-un campionat puternic ar putea foarte usor sa fie superstar aici.

Sa vedem ce va fi.

Eu urmaresc foarte mult echipa de hochei imi palce foarte mult si le urez succes in castigarea campionatului in fata celor din Miercurea CIuc !! Forza Steauaaa !!!

La urma urmei cand ponunti Romania(fotbbal) gandesti STEAUAAAAA fularsteaua2:hai_steaua:

Felicitari pentru cei ce au reusit transferul si bafta Cam!!!

Si Galatasaray la luat pe Kewall.

Nu sustin deloc politica asta de a aduce jucatori expirati doar pentru ca au jucat in nu stiu ce campionat stelar. Prefer la orice ora tineri dornici de afirmare.

In fine, bine ai venit la Steaua!

Ronnie,

hocheiul este putin, doar putin, diferit de fotbal. Asta nu inseamna ca Severson va fi un super jucator. Nu asta este scopul lui la Steaua. In primul rand se spera intr-o schimbare a mentalitatii si a tacticii de joc a ros-albastrilor. Nu in ultimul rand, Cam va fi unul din cei ce se vor ocupa, in paralel cu activitatea de jucator, de grupele de copii.

Cristi Carlan isi doreste o scoala de hochei in Bucuresti, vrea sa aduca iar copii la patinoar.

mrf....dar..cred ca prea putin un jucator din NHL....si un portar:|....antrenor...

Oricum....nu se pune prob anul asta in campionatul intern..tot luam titlu:P

Am pierdut anul asta doar cupa Ciuc....sau cv de genu..care s-a tinut la mc ciuc..

Tot asa!

mrf....dar..cred ca prea putin un jucator din NHL....si un portar:|....antrenor...

Oricum....nu se pune prob anul asta in campionatul intern..tot luam titlu:P

Am pierdut anul asta doar cupa Ciuc....sau cv de genu..care s-a tinut la mc ciuc..

Glumesti, nu ? Ma refer la ce zici ca am pierdut anul asta...

Nu glumesc...chiar au pierdut-o...

Nu glumesc...chiar au pierdut-o...

Asta stiu, dar era chiar campionatul, in care n-au ajuns nici in finala, nu "cupa ciuc". Aici nu intelegeam daca esti ironic sau nu.

Se referea la ce s-a pierdut in acest sezon . Si asa e , ati pierdut doar cupa bere ciuc , chiar daca ati batut campioana SC . dar ati pierdut in fata lui HC si Progym ...

Campionatul maghiar nu mai e cine stie ce .Jucatorii buni maghiari evolueaza de mult prin ligile inferioare din America sau in Austria . La nivel de nationala e in Elita , dar la nivel de cluburi ii depasim in 2 ani maxim . HC si SC au dovedit ca sunt cele mai bune in acel campionat , daca excludem Alba Volan ( pe care nu o va interesa Interliga ) . Deci daca Steaua are ca obiectiv titlul in Romania , ar trebui sa iasa campioana si a Interligii . Dar cum eu pe Steaua o vad sa se bata la locul 3 in camp romanesc , cred ca in Interliga va termina pe 5 , sau cu noroc pe 4 .

Edited by 112

Sign in to follow this  
Followers 0