Sign in to follow this  
Followers 0
fcsteaua.ro

GRUPA F: Lyon, Bayern Munchen, STEAUA, Fiorentina

236 posts in this topic

Sunt curios sa revad Lyonul, sa vad daca au scazut, asa cum se spune, sau ne facem iar curaj ca gaina la taiat.

Bayern mi se pare cea mai puternica, dar imi amintesc cum era anul trecut sa-i scoata din Cupa Germaniei o echipa din Liga a 2-a si cum i-au umilit Zenit ceva mai tirziu.

Fiorentina mi se pare mai mult un balon de sapun. Cred ca sunt cei mai slabi din grupa, chiar daca sunt italieni, chiar daca au un antrenor bun, chiar daca il au pe Mutu...

nu Mutu a calificat Romania la Euro , Romania a avut 11 jucatori .In schimb din cauza lui Mutu nu am mers mai departe !!!

Eu credeam ca din cauza lui Piturca si a tacticii lui extrem de "curajoase", cu o mie de fundasi pe metru patrat...

Nu mi-a placut niciodata Mutu ca om, prea multe fite, prea multe aere, dar de aici pina la a-l baga si a-l scoate prin diverse parti, pe el si pe familia lui, mi se pare cale lunga si nici nu mi se pare o idee prea demna. Cred ca poate fi intimidat, daca va juca, si intr-un mod ceva mai inteligent. Si, cu tot respectul, nu vreau s-o aud pe aia cu "dar el ce a spus despre noi?". Daca am avea toti 4-5 ani, ar merge...

Ce sa zic Pe ei pe ei pe mama lor ....

Lyonu vrem razbunare

Bayern nus acu Juve sau Real se poate discuta cu ei

Fiorentina urcati pe garduri cu drogatu ala al lor cu tot ....

Forza Steaua

Oare face chefere 1 punct ma intreb :)

Mergem prin toata tara

Sa sustinem pe Steaua

Cantam pana ragusim

Steaua, ce mult te iubim!

fularsteaua2

:steagcruce:

app...cine stie cat costa ,,pachetul,, la cele 3 meciuri ?:D la peluza 1 :bananadance: ...:P:naughty:

Adevarul e ca n-ar trebui sa ma mir ca unii (majoritatea se pare) vor sa-l huiduie si sa-l injure pe Mutu asa ca la usa cortului cum e obiceiul acolo pe sub pod. Si cand spun ca n-ar trebui sa ma mire ma bazez pe faptul ca oricum ati aruncat cu noroi in Hagi care ati vazut cum a fost primit la Istanbul, l-ati DESFINTAT pe "SIMBOL" ( daca ar fi fost un simbol n-ati fi aruncat niciodata o vorba urata la adresa lui) iar acum o sa va faceti numarul si cu un "amarat" de DROGAT nu?

Asta e tara noastra, tara pe care o meritam. Suntem o natiune care merita sa sufere, care n-are voie de la natura sa fie puternica, care nu stie sa aprecieze valorile,....o natiune lasa, corupta si care din pacate se degradeaza pe zi ce trece si mai mult. Asta deja tine de educatie, de bun simt, de mentalitate si de multe altele care nu o sa le avem niciodata....a ca era sa uit o natiune de IPOCRITI.

Il atacati pe Gigi si faceti exact ca el. Va dati domni dar nu va iese decat jeg pe gura.

PS: Sa ma scuzati pt generalizare dar astia suntem noi ca popor si ca natiune... o natiune mica care nu-si va depasi niciodata conditia si asta nu pt ca nu ar putea ci pt ca NU VREA.

Mandru ca sunt stelist ( si asta doar asa pentru SPIRITUL STELIST nu pt ceea ce se intampla in realitate) si nicidecum ca sunt roman.

Injurati-ma cat vreti....eu unul nu pot sa arunc cu piatra cand stiu ca nu sunt perfect.

Taticu, lasa teoriile. Nu-i o problema de natiune ci de cat il duce capu' pe fiecare. Le e greu sa-nteleaga ca ala nu-i venit cu pluta. A trait intre barosani si nu se intimideaza. Cel mult o sa se ambitioneze. Nu cred ca Mutu si-ar fi scuipat bojocii pe teren ca sa faca nu stiu ce superjoc impotriva Stealei. Are el alte meciuri unde trebuie sa iasa in evidenta, ca prost nu e, stie sa-si intretina imaginea la macaronari. Da' daca aude ca in Ghencea se preegateste un recital de-njuraturi s-ar putea sa sa-l apuce amoku' si sa joace la nivel maxim impotriva noastra.

Daca tot aveati de gand sa-l spurcati pe Mutu macar sa nu fi anuntat cu 3 luni inainte. O faceati la meciu' din Ghencea si gata. In plm, trebuie neaparat sa se laude fiecare (precum Jiji) s-o sa faca nu stiu ce peste 3 luni ? Ce mama dreaq, unde scrie ca daca vrei sa-l injuri pe unu' trebuie sa te lauzi c-o sa-l injuri ? Nu e destul de convingatoare injuratura daca nu stie tot boboru' cine-o sa-l injure pe Mutu ?

@Mihai Somanescu

Salut. Ai perfecta dreptate! Si eu am comentat, la un alt articol, faptul ca este o tampenie sa fie Mutu injurat, pentru ca nu ne-a facut niciodata nimic. In plus, am da din nou apa la moara italienilor sa ne faca milogi, necivilizati etc.

Edited by milovan djilas

Altfel, grupa este grea, dar care mai e usoara in UCL? Mi-as fi dorit cu Liverpool si Eindhoven, dar numai pana cand am vazut ca din urna 4 a venit Atletico Madrid!

o sa-mi iau bilet cu fiorentina si o sa-l aplaud pe Mutu pe Ghencea doar pentru a fi in dezacord cu ciobanul...

altfel, e lumea lor: Gigi, giovanni, Mutu, gheara, mitica - tot o apa s-un pamant - se balacaresc public fara nicio jena - niciunul nu merita mai mult decat indiferenta noastra...

in afara de meciurile cu bayern , cred ca luam puncte din toate meciurile.

Lyon nu mai e nici un sfert din ce a fost acum 2 ani iar fiorentina este precum droghu (o mizerie), ii suim pe garduri.

Bai fratilor,ce v-a casunat cu Mutu? Si ce daca a fost dinamovist? Totusi e unul din cei mai importanti jucatori de la nationala,a-l huidui pe el inseamna a arata ce neam de rahat si dezbinat suntem... Ganditi-va mai bine inainte sa va manifestati ca si subpodarii,pt ca asta faceti. Sunt sigur ca nici un stelist adevarat nu-l iubeste pe Mutu,dar e vorba de respectul de sine aici...suntem Steaua sau vreo echipa din cartierul tiganesc al Bucurestiului? Scopul suporterilor e sa fie alaturi de echipa,sa o incurajeze,nu sa aiba grija adversarilor (in afara de dinamu :))

baieti poate nu cade sa comentez eu aici despre Mutu si cum o sa il primiti la stadion cu meciul cu fiorentina.dar vreau sa va zic ceva.mandritiva ca avetiun jucator ca Mutu.este adevarat ca a facut multe greseli poate.dar uitativa cum sa revenit la fiorentina.eu zic sal chemati in tribune ( cum au facut ai noștrii cu HAG? in AL? SAM? YEN )..ca Mutu e fotbalistul vostru.e ROMAN..nu conteaza de unde aplecat.voi facetiva ce va trebuie.sa vorbeasca toti '' U?TE CE SUPORTER? FRUMOS? ARE Steaua'' nu sa vorbeasca '' CE JAVRE DE SUPORTER? ,?ª? ?NJURA CEL MA? BUN FOTBAL?ST D?N TARA LOR '' . faceti ce va sta bine...mie sincer ?mi place mult de el e un fotbalist foarte bun.asi fii vrut mult sa vina sa joace la noi la GALATASARAY...asi fii vrut ai mult ca baros.normal ca nu o sa vreti sa joace bine contra voi.dar ganditiva ca este un profesionist.ce ar face Ogararu daca jucati cu Ajax?eu zic sal sustineti ca e fotbalistul poporului vostru...sa facet? cum va sta ?n demn?tatea

vreau sa va intreb ceva ... Semedo cine e?unde joaca?

In primu rand: Semedo joaca la CFR Cluj si e atacant.

In al doilea rand: Uitati fratilor un om cu caracter, un om cu capul pe umeri, mentalitatea "straina".

V-ati simtit bine cand Mutu dadea gol dupa gol in calificari?

V-ati simtit bine cand Italia statea la picioarele lui Mutu si va sarea inima in sus cand dadea cate o minunatie de gol?

Asta se poate intampla numai si numai in Romania. Si nu pot sa cred ca un jucator precum Mutu, care a avut cuvinte de laude despre Steaua si anul trecut si acum doi ani in CL ajunge sa fie huiduit(asta dak o sa se intample).

Preferati sa va faceti de ras intr-o lume fair-play si civilizata, decat sa l priviti macar cu indiferenta, ca orice alt jucator roman, nu zic sa l aplaudati.

Mie unu mi-e rusine de mentalitatea romanului de a "bate, injura, scuipa". Practic Mutu si a facut datoria, a jucat fotbal si da a jucat la spurcati pentru ca a fost cumparat de spurcati si nu pt ca a vrut el neaparat sa vina acolo. Si eu zic ca Mutu a facut multe lucruri frumoase pentru Romania!

Respect toti suporterii Stelei, iubesc Steaua la nebunie, e darul vietii mele, dar sa fim fair-play macar cu un jucator ROMAN.

Si pentru cei care nu pot fi fair-play cu Mutu, macar fiti fair-play cu mine, un suporter stelist infocat, si nu ma atacati pentru ceea ce am spus.

PS: nici eu nu pot sa-l sufar pe Mutu si totusi il respect.

1.Bayern

2.Steaua

3.Fiorentina

4.Lyon

Ai uitat cand a facut Romania de ras tragand pe nas?

Ai uitat cand si-a batut joc de o natie intreaga cand a ratat penalty cu Italia (tara vare ne uraste enorm)?...poate si atunci era drogat?

Ai uitat cand era in groapa si injura Steaua ca la usa cortului?

Ai uitat cand "a dat" in suporteri cu declaratii?

Sunt lucruri care nu se uita si lucruri care orice ai face nu se sterg.

Nu l-am pus eu sa injure, sa se drogheze si sa trateze cu superficialitate poate cel mai important moment al noii generatii de la Nationala!

Fara caracter esti un om de nimic...si Mutu nu are caracter!

Sa nu uitam ca are un copil de care nu-l intereseaza....e un om 0.

PS: Sa ma scuzati pt generalizare dar astia suntem noi ca popor si ca natiune... o natiune mica care nu-si va depasi niciodata conditia si asta nu pt ca nu ar putea ci pt ca NU VREA.

Mandru ca sunt stelist ( si asta doar asa pentru SPIRITUL STELIST nu pt ceea ce se intampla in realitate) si nicidecum ca sunt roman.

Injurati-ma cat vreti....eu unul nu pot sa arunc cu piatra cand stiu ca nu sunt perfect.

Ai avut dreptate in ce ai vrut sa subliniezi,dar nu si in felul in care ai facut-o...Sa stii ca nu ai dreptate si daca ai studia istoria nationala ai intelege ca dezamagirea ta fata de poporul caruia apartii se trage din faptul ca nu cunosti altceva decat mizeria din perioada contemporana,astfel ca e normal sa fii dezamagit.

Iar stiri cu Mutu . . . Desi va juca Steaua cu Fiorentina, tot de Mutu se discuta, nu de altceva. Trist.. tocmai pe forumul Stelei. Si mai trist...

Nu cred ca trebuie huiduit mutulica, dar nici pupat in cur. Ca nu ne-a ajutat cu nimic, pe noi. Ca sa nu mai zic ca ne-a ingropat la mondiale.

Nu exista jucator mai pupat/suflat/lins in fund de presa si nu numai precum Mutu, inca de cand era la Dinamo. Mie cel putin mi-a fost greatza de el inca de pe atunci. Stiu ca verii becali au investit serios in presa ca sa-i faca o imagine idilica lui Mutu tocmai ca sa castige si ei mai multi bani la transfer, dar s-a perpetuat situatia pana la paroxism. Nu exista zi sa nu se zica ceva despre Mutu : Mutu si-a cumparat sapca, Mutu s-a scarpinat in fund, Mutu... Mutu.. Mutu..

Mi-e rau, mi-e sila.. Si cand mai aud si pe aici ca X si Y isi cumpara bilete ca sa-l aplaude pe Mutu, raman stupefiat.

Eu sper sa-i batem pe astia de Fiorentina, in ambele manse. Si daca prind bilet la meci, o sa vin doar pentru Steaua, nu pentru Mutu sau altcineva.

Contra Lyon-ului cred ca avem sanse mai mari anul asta sa obtinem niste puncte.

Iar cu Bayern - ce-o fi , o fi. N-avem ce pierde..

In Ghencea avem sanse cu toti. Sper sa le fructificam. :hai_steaua:

baieti poate nu cade sa comentez eu aici despre Mutu si cum o sa il primiti la stadion cu meciul cu fiorentina.dar vreau sa va zic ceva.mandritiva ca avetiun jucator ca Mutu.este adevarat ca a facut multe greseli poate.dar uitativa cum sa revenit la fiorentina.eu zic sal chemati in tribune ( cum au facut ai noștrii cu HAG? in AL? SAM? YEN )..ca Mutu e fotbalistul vostru.e ROMAN..nu conteaza de unde aplecat.voi facetiva ce va trebuie.sa vorbeasca toti '' U?TE CE SUPORTER? FRUMOS? ARE Steaua'' nu sa vorbeasca '' CE JAVRE DE SUPORTER? ,?ª? ?NJURA CEL MA? BUN FOTBAL?ST D?N TARA LOR '' . faceti ce va sta bine...mie sincer ?mi place mult de el e un fotbalist foarte bun.asi fii vrut mult sa vina sa joace la noi la GALATASARAY...asi fii vrut ai mult ca baros.normal ca nu o sa vreti sa joace bine contra voi.dar ganditiva ca este un profesionist.ce ar face Ogararu daca jucati cu Ajax?eu zic sal sustineti ca e fotbalistul poporului vostru...sa facet? cum va sta ?n demn?tatea

vreau sa va intreb ceva ... Semedo cine e?unde joaca?

In primu rand: Semedo joaca la CFR Cluj si e atacant.

In al doilea rand: Uitati fratilor un om cu caracter, un om cu capul pe umeri, mentalitatea "straina".

V-ati simtit bine cand Mutu dadea gol dupa gol in calificari?

V-ati simtit bine cand Italia statea la picioarele lui Mutu si va sarea inima in sus cand dadea cate o minunatie de gol?

Asta se poate intampla numai si numai in Romania. Si nu pot sa cred ca un jucator precum Mutu, care a avut cuvinte de laude despre Steaua si anul trecut si acum doi ani in CL ajunge sa fie huiduit(asta dak o sa se intample).

Preferati sa va faceti de ras intr-o lume fair-play si civilizata, decat sa l priviti macar cu indiferenta, ca orice alt jucator roman, nu zic sa l aplaudati.

Mie unu mi-e rusine de mentalitatea romanului de a "bate, injura, scuipa". Practic Mutu si a facut datoria, a jucat fotbal si da a jucat la spurcati pentru ca a fost cumparat de spurcati si nu pt ca a vrut el neaparat sa vina acolo. Si eu zic ca Mutu a facut multe lucruri frumoase pentru Romania!

Respect toti suporterii Stelei, iubesc Steaua la nebunie, e darul vietii mele, dar sa fim fair-play macar cu un jucator ROMAN.

Si pentru cei care nu pot fi fair-play cu Mutu, macar fiti fair-play cu mine, un suporter stelist infocat, si nu ma atacati pentru ceea ce am spus.

PS: nici eu nu pot sa-l sufar pe Mutu si totusi il respect.

1.Bayern

2.Steaua

3.Fiorentina

4.Lyon

Ai uitat cand a facut Romania de ras tragand pe nas?

Ai uitat cand si-a batut joc de o natie intreaga cand a ratat penalty cu Italia (tara vare ne uraste enorm)?...poate si atunci era drogat?

Ai uitat cand era in groapa si injura Steaua ca la usa cortului?

Ai uitat cand "a dat" in suporteri cu declaratii?

Sunt lucruri care nu se uita si lucruri care orice ai face nu se sterg.

Nu l-am pus eu sa injure, sa se drogheze si sa trateze cu superficialitate poate cel mai important moment al noii generatii de la Nationala!

Fara caracter esti un om de nimic...si Mutu nu are caracter!

Sa nu uitam ca are un copil de care nu-l intereseaza....e un om 0.

Nu a spus nimeni sa-l aplaudati pe Mutu. Am spus doar sa nu il injurati, huiduiti, scuipati. Ce rezolvati? Vreti sa ne facem de ras in Europa? Nici mie nu mi-e prea drag Mutu dar totusi a facut multe lucruri pentru nationala Romaniei, si doar pt faptu ca a ratat un penalty(cam suspect de altfel) si a jucat vreo 3 meciuri mai slab, nu trebuie sa spunem ca nu e un jucator bun.

FAIR-PLAY pe stadioane, asta am cerut.

forza Steaua!

Edited by CoRsSo

naaaaaaaaaaisss ( a se citi nice =] )

Lyon.. ne cunoastem... si numai e echipa de acum 2 ani chiar daca inca au jucatori buni..

bayern.. nu ma prea sperie nemtii in ciuda numelor pe care le au... tony, kroos ... cu un joc tactic bine pregatit si vointa trecem usor

fiorentina... pleaca cu un minus cand vor juca pe Ghencea... din moment ce toata apararea stie cam tot ce face Mutu...

chiar cred ca avem sanse sa trecem de grupe anul acesta...

cat despre CFR... am vazut pe aici commenturi ceva gen au sanse cu bordeaux... sincer... daca or sa le joace pustii minune Saivet si Sakho.... cam greu... oricum eu doresc succes si Chefere'ului si celorlalte echipe din UEFA

Forza Steaua

o sa-mi iau bilet cu fiorentina si o sa-l aplaud pe Mutu pe Ghencea doar pentru a fi in dezacord cu ciobanul...

altfel, e lumea lor: Gigi, giovanni, Mutu, gheara, mitica - tot o apa s-un pamant - se balacaresc public fara nicio jena - niciunul nu merita mai mult decat indiferenta noastra...

nici nu ma mira ca asta ai sa faci: o javra aplauda un spurcat drogat

asa cum te-am obisnuit: marsh javra!!!!!

O sa merg in Ghencea la meciu cu Fiorentina si o sa il aplaud pe Mutu pentru ca e jucatorul echipei nationale si pentru ca fara el eram pe nicaieri, vedeam euro 2008 doar la TV.In Elvetia l-am aplaudat si am strigat Mutu Mutu, acum o sa strig haide Steaua, dar asta nu inseamna ca o sa il huidui pe Mutu si sper ca majoritatea suporterilor sa fie de acord cu mine.

Forza Steaua!!! Forza Marius Lacatus!!!

Hai sa spun cateva cuvinte si despre Mutu. In primul rand, multumesc suporterului turc care a incercat sa deschida ochii ignorantilor de pe aici. Multe tari ar vrea sa aiba valori precum el (Beckam spre exemplu nu s-a comparat niciodata cu Mutu - obiectiv vorbind si lasand media deoparte). Cine spune ca Mutu nu l-a facut niciodata sa se simta mandru ca e roman e un ipocrit.

Daca vreti sa faceti pe plac ciobanului, huiduiti-l pe Mutu, injurati-l de mama si amenintati-l ca i-o violati pe Consuelo cand el e in cantonament. De asemenea, aduceti bannere prin care sa-i amintiti datoria fata de cioban. Asta se asteapta toata lumea sa faceti. Nu veti impresiona pe nimeni (nici chiar pe Mutu), dar veti confirma unele teorii care amintesc de taranisme, oi, turma si altele. Dupa asa ceva cine sa mai creada ca vrem ca Becali sa plece din Ghencea cand suporterii se comporta dupa placul lui?

Nu e nevoie nici sa-l aclamati, are un trecut dinamovist, ce-i drept. Desi eu as fi in stare sa-l aplaud cand iese la incalzire (dupa care sa-l fluier in timpul meciului ca pe orice adversar) doar pentru ca e omul care tine in viata nationala asta de ceva ani buni (da, inclusiv la Euro). Cei care nu sunt in stare sa recunoasca asta n-au legatura cu realitatea sau se incadreaza in turma mai sus amintita. E singurul fotbalist de clasa mondiala pe care-l are Romania in acest moment, fie ca va convine sau nu.

Dar culmea nesimtirii sunt aia care-l numesc drogat pe Mutu - aia nu valoreaza doi bani. Ce a facut Mutu dupa ce si-a ispasit suspendarea este o dovada de seriozitate, caracter cum multi dintre cei care-l critica nu vor afisa vreodata. Este un exemplu de urmat pentru multi care au luat-o pe aratura. Si cine ridica piatra? Unii care poate nu s-au drogat, insa au facut fapte de o moralitate mai indoielnica. Nimeni nu e sfant, oricine greseste (Mutu a dat-o in bara grav), dar putini au taria sa se ridice din pumni si sa revina pe baricade (ba chiar mai puternici). Pentru asta Adi Mutu are tot respectul meu. Si pentru ca s-a lepadat de verii Becali. Nota 10 Adi pentru asta. Cand multi alearga pentru bani, el a ales cu capul si a renuntat la niste camatari bisnitari ca familia Becali. Asta da decizie demna de admirat!

L-am laudat cam mult, dar nu mi se pare corect sa-l prajiti mai mult decat e cazul doar pentru ca a jucat la Dinamo. Eu l-as aplauda pe Mutu numai si pentru a-i face in ciuda ciobanului. Ar fi o dovada ca ne detasam de debil si ca stim sa apreciem valoarea fotbalistica. In caz contrar am face exact ce se asteapta toata lumea, inclusiv Becali.

Edited by axl

Da mai lasati-l dreq pe Mutu!!

Ce,mergeti sa-l fluierati pe Mutu sau sa sustineti Steaua?

Jucam cu Mutu sau cu Fiorentina?

Ce atatea taranisme,ca scuipati,injurati,amenintati..bla bla-uri!!

Voi sunteti cioroi sau suporteri ai Stelei??

Doamnee,atata caz pantru absolut nimic!!

In alta ordine de idei,sper ca anul asta sa facem cele mai multe puncte de cand participam in grupele CL si daca nu terminam pe 2 macar sa mergem in Cupa UEFA si sa atingem macar un sfert de finala!!

Forza Steaua!!

aoleu da mai dal dracu pa Mutu ,uite cata pasiune naste sclifositu ala , ar trebui fluierat ca orice fotbalist advers care vine pe Ghencea atat.

fedora: bv lui ca s-a disociat de veri becali ........ si a trecut la sfantul Gheara , de unde sti tu acuma ca numai trage pe nas te intreb??? a ? ca daca il tragea Chelsea pe sfoara cu controlu ala lumea si acuma zicea uitel pe sfantul Adrian cititor de dostoyevski

aoleu da mai dal dracu pa Mutu ,uite cata pasiune naste sclifositu ala , ar trebui fluierat ca orice fotbalist advers care vine pe Ghencea atat.

Exact asta zic si eu. Nici mai mult nici mai putin.

tocmai asta incercam sa facem.. sa le deschidem ochii unora si sa i facem sa inteleaga ca joaca Steaua nu Mutu, si trebuie sa aplaudam Steaua, nu sa l injuram pe Mutu.

Edited by CoRsSo

Sign in to follow this  
Followers 0