Sign in to follow this  
Followers 0
fcsteaua.ro

GRUPA F: Lyon, Bayern Munchen, STEAUA, Fiorentina

236 posts in this topic

Am si eu doua pareri:

1. Mutu n-ar trebui huiduit in Ghencea. Nu injuri ca fraieru' un meci intreg un jucator pe care dupa aceea il aclami cand joaca cu nationala pe acelasi stadion. Sau daca o faci esti un specimen jalnic. Si nu cred ca prin injuraturi si huiduieli cat mai puternice la adresa lui Mutu aratam noi cat de mari stelisti suntem. Sincer ar fi cea mai mare tampenie posibila sa-l huidui pe Mutu. Mai tineti minte cand galeria il injura de mama focului pe Adi Ilie cand juca la Valencia? La ce club a ajuns ulterior manager Adi?

2. Referitor la grupa, nu este de speriat. Putea fi si mai rau. Acum putem arata si noi ca avem valoare, nu mai suntem victime sigure. Pe mine ma ingrijoreaza altceva. Daca va uitati pe programul meciurilor Stelei din noiembrie veti vedea ca avem o luna infernala, si nu stiu sincer cum o sa o scoatem la capat:

1noiembrie: Dinamo-Steaua

5 noiembrie: Lyon-Steaua

9 noiembrie: Rapid-Steaua

15 noiembrie:Steaua-Poli Timisoara

22 noiembrie: Craiova-Steaua

25 noiembrie:Bayern-Steaua

30 noiembrie: Steaua-Urziceni

Oricat de bun ai fi la un moment dat poti ceda. Si nu stiu unde vom ceda, in campionat sau in Liga. Cam ce ziceti si voi?

de abia vor juca toti jucatorii si atunci vor avea sansa sa demonstreze ca merita la Steaua...am incredere ca trecem peste luna asta..cum vom trece si d grupa asta..(locul 2 sau 3)....

Referitor la grupa, nu este de speriat. Putea fi si mai rau. Acum putem arata si noi ca avem valoare, nu mai suntem victime sigure. Pe mine ma ingrijoreaza altceva. Daca va uitati pe programul meciurilor Stelei din noiembrie veti vedea ca avem o luna infernala, si nu stiu sincer cum o sa o scoatem la capat:

1noiembrie: Dinamo-Steaua

5 noiembrie: Lyon-Steaua

9 noiembrie: Rapid-Steaua

15 noiembrie:Steaua-Poli Timisoara

22 noiembrie: Craiova-Steaua

25 noiembrie:Bayern-Steaua

30 noiembrie: Steaua-Urziceni

Oricat de bun ai fi la un moment dat poti ceda. Si nu stiu unde vom ceda, in campionat sau in Liga. Cam ce ziceti si voi?

1 noiembrie: egalul e accesibil, se poate, cel putin;

5 noiembrie: daca batem bayernul pe 17 sept, egal la fiorentina si cel putin egal acasa cu Lyon, se poate juca fara titularii de drept (daca obtinem macar rezultatele pe care le-am enumerat);

9 noiembrie: jucam cu ei la 2-3 zile dupa ce joaca si ei un UEFA(daca se vor califica); oboseala de ambele parti; avantaj: lot superior Steaua;

15 noiembrie: meci intre cele 2 din Liga, jucam acasa => 3 pct;

22 noiembrie: 1 pct e bun, 3 nu sunt imposibile: marea iubire pana atunci se stinge ca de obicei, dupa inceputuri bune de campionat;

25 noiembrie: 1 pct arhisuficient, nu stiu cati spera la mai mult acolo;

30 noiembrie: acasa, MM => 2 pct

Am si eu doua pareri:

1. Mutu n-ar trebui huiduit in Ghencea. Nu injuri ca fraieru' un meci intreg un jucator pe care dupa aceea il aclami cand joaca cu nationala pe acelasi stadion. Sau daca o faci esti un specimen jalnic. Si nu cred ca prin injuraturi si huiduieli cat mai puternice la adresa lui Mutu aratam noi cat de mari stelisti suntem. Sincer ar fi cea mai mare tampenie posibila sa-l huidui pe Mutu. Mai tineti minte cand galeria il injura de mama focului pe Adi Ilie cand juca la Valencia? La ce club a ajuns ulterior manager Adi?

Conform acestui principiu jucatori ca Tamas, Marius Constantin, Maftei, Ropotan etc nu trebuie NICIODATA injurati pe Ghencea ca dup-aia e posibil sa vina cu nationala si ar trebui aplaudati.

Cred sincer ca ar trebui sa gandesti inainte sa scrii.Mutu trebuie sa fie huiduit pentru ca e un jucator al echipei adverse si pentru ca trebuie pusa presiune pe el.Faptul ca e spurcat conteaza bineinteles dar in primul rand huiduielile vor fi pentru ca vine cu o echipa adversa sa bata Steaua.

Aaah daca prin absurd sa zicem pleaca maine Radoi la o echipa mare si se intoarce cu ea aici este discutabil.Adica o primire cu aplauze ,etc si in timpul meciului nu aplauze dar nici huiduieli.Dar asta ipotetic pentru capitanul echipei in ultimii ani nicidecum pentru un spurcat.

Marius referitor la onoare, devotament, etc poti te rog sa imi explici urmatoarele?

1.Cum se face ca desi Barcelona il avea pe Ronnie in varf de forma, Messi,etc CAPITANUL Barcelonei era/este Puyol?

2.De ce este Terry capitan la Chelsea? Dar Ryan Giggs/ Ferdinand la MU?

3.Cum se face ca respectul cel mai mare il impune Maldini si nu Kaka?

Mutu e un fotbalist bun, niciodata excelent.Caracterul este o parte care are mult de a face cu acceptiunea despre un fotbalist.Fotbalistii enumerati de tine (Ronaldo,maradona,..) sunt exceptiile care confirma regula si nu invers.

Pentru ca in urmatorul citat : "Pentru culori si pentru ale noastre valori" , valorile nu sunt banii, calitatile exceptionale de fotbalist , poate nici macar cupelee si campionatele ci in primul rand devotamentul, onoarea, simtamintele fata de echipa.Sau cel putin asa inteleg eu.

Lyon, se poate juca fara titularii de drept

Intr-un meci de CL cu Lyon Steaua n-o sa joace niciodata fara titularii de drept, poate doar in cazul unor accidentari in masa.

Off topic.Preluat de pe acxanei blog. Mama lor de prosti.

Am fost fericit,si inca sunt,dar totusi ceva nu ma lasa sa ma bucur pe deplin.Asera eram fericit din doua motive,unul dintre ele este calificarea Stelei,celalat...ma priveste.Totusi aseara putin dupa ora 12 seara intra varul meu pe messenger,si imi zice o veste care m-a lasat fara cuvinte,suna asa"In seara asta,am luat bataie de la fanii Rapidului",am ramas cu gura cascata,dar curiozitatea mea nu s-a oprit aici.Mi-a povestit:"Radoo: pai erau 20 imbracati in stelisti...noi eram vreo 7

ax:rapidistii erau imbracati in stelisti?

ax:pana mea ce looseri

Radoo: looser looseri da stii cat sange am vazut?".

Pentru moment discutia a incetat,nu vroiam sa stiu mai multe atunci,dar lucru ciudat,a ajuns oare Steaua atat de mare incat si rivalii sa-i poarte tricourile,sa-i fluture steagurile?Nu cred,deci,baieti,cei care ati facut asta...sunteti in grafic,meritati premiul pentru "CEA MAI TARE DOMNISOARA",ati fost cu adevarat lasi si zic asta din mai multe motive:1.Ar trebui sa purtati cu stima tricoul echipei favorite,indiferent de locul in care va aflati!2.Daca ati facut asta doar findca sunteti niste fustrati nu este foarte grav si nici nu as fi surprins la creierul unora,dar cred eu astea sunt efectele filmelor de gen "hooligans",dragilor sa va amintesc ca aici e Romania,aici sangele este pe bune,aici e vorba de vieti omenesti nu de niste actori!Iar voi cei care ati facut acest gest,bag mana in foc ca habar nu aveti ce inseamna fotbal,habar nu aveti 5 jucatori din echipa cu care tineti,habar nu aveti pe ce loc sunteti si bag mana in foc ca jumatate dintre voi nu au terminate 8 clase.

Sa nu se inteleaga gresit,nu am nimic cu suporterii Rapidului,doar sunt un om la urma urmei,dar voi cei de aseara...nu sunteti oameni si ar fi un elogiu la adresa voastra sa zic ca sunteti animale,nu,sunteti obiecte,sunteti niste lasi,dar noi va multumim caci ati ajuns asa de disperati de succesele noastre incat ne purtati tricourile si strigati "Steaua,Steaua"alaturi de noi.Am continuat sa intreb,iar Radu mi-a povestit totul:"Radoo: au dat in mine prima oara...in clipa urmatoare mi-am dat seama ce se intampla si am tipat "marra fugi" (marra fiind tovarasul cu care eram io)....intre timp dadeam cu coatele in stanga si in dreapta pana am iesit din incaierare, cand ma uit in spate 3 il cafteau pe mara",am avut o reactie seaca,ceva de genu,"VAI",Radu a continuat:"Radoo: nu aveam ce sa fac decat sa ma uit...pana ma vad alti 2 rapidisti si fug spre mine....desigur instinctiv o tai la fuga da unu s-a impiedicat de sina de tramvai si a dat cu capu' de asfalt...celalalt cand a vazut ca a ramas singur cu mine dupa tramvai m-a injurat si a luato la fuga spre gura de metrou,stef se despartise de noi cu 10 secunde inainte...a scapat norocosul...se dusese sa o astepte pe cristina 50 de metrii mai incolo

ax: si ala mara ce a patit?

Radoo: are o zgarietura pe gat, tricoul rupt si cu 4-5 talpi pe el (era alb tricoul), si cea mai nasoala lovitura este intr-o zona putin mai sensibila...destul de grav saracu".

Asa se incheie dialogul,scurt,pacat insa ca nu toata lumea stie,sau intelege ca suntem frati,iar voi dragi obiecte,mai devreme sau mai tarziu veti fi pedepsiti,si tare dulce va fi razbunarea!Pacat de cei ce au avut de suferit si nu s-au putut bucura cu adevarat de aceea seara magica,sa va fie rusine!Buna seara!

ce nenorociti, ce frustrati, daca nu s-ar fi lasat cu urme fizice, ar trebui sa fim fericiti de ce cosmaruri le producem, determinanadu-i sa ne poarte insemnele

imi pare rau pt radu si marra; fiti puternici, ranile trec, Steaua ramane, frustrarea inaripatelor deasemenea

Am si eu doua pareri:

Conform acestui principiu jucatori ca Tamas, Marius Constantin, Maftei, Ropotan etc nu trebuie NICIODATA injurati pe Ghencea ca dup-aia e posibil sa vina cu nationala si ar trebui aplaudati.

Cred sincer ca ar trebui sa gandesti inainte sa scrii.Mutu trebuie sa fie huiduit pentru ca e un jucator al echipei adverse si pentru ca trebuie pusa presiune pe el.Faptul ca e spurcat conteaza bineinteles dar in primul rand huiduielile vor fi pentru ca vine cu o echipa adversa sa bata Steaua.

Aaah daca prin absurd sa zicem pleaca maine Radoi la o echipa mare si se intoarce cu ea aici este discutabil.Adica o primire cu aplauze ,etc si in timpul meciului nu aplauze dar nici huiduieli.Dar asta ipotetic pentru capitanul echipei in ultimii ani nicidecum pentru un spurcat.

Marius referitor la onoare, devotament, etc poti te rog sa imi explici urmatoarele?

1.Cum se face ca desi Barcelona il avea pe Ronnie in varf de forma, Messi,etc CAPITANUL Barcelonei era/este Puyol?

Mutu e un fotbalist bun, niciodata excelent.Caracterul este o parte care are mult de a face cu acceptiunea despre un fotbalist.Fotbalistii enumerati de tine (Ronaldo,maradona,..) sunt exceptiile care confirma regula si nu invers.

Pentru ca in urmatorul citat : "Pentru culori si pentru ale noastre valori" , valorile nu sunt banii, calitatile exceptionale de fotbalist , poate nici macar cupelee si campionatele ci in primul rand devotamentul, onoarea, simtamintele fata de echipa.Sau cel putin asa inteleg eu.

nu doar tu intelegi asa, asa trebuie inteles; dar daca cineva e dispus sa il respecte si sa il aplaude pe Mutu, treaba lui:

ce mare diferenta e intre Mutu si mucescu??? la Seara campionilor ce a fost??? spuneai ca bosorogul era idolul tribunelor (o pata pe imaginea suporterilor implicati), dar asta a fost, cu Mutu sper ca nu se va repeta

pareri pareri..eu am vazut o stire buna..nu stiu cat e de adevarata dar e o stire buna...cik sar putea sa revina Ogararu...pt mine e o veste buna pt ca el a jucat fotbal cat a fost la Steaua ..acuma sa vedem sa vedem ce o sa fie

Am si eu doua pareri:

Sunt de acord ca vine ca adversar, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-ti faci un tel major din a-l injura si jigni. Poate eu gresesc, dar eu nu ma pot vedea injurand la greu un jucator, sa-l bag in origini si sa-i dau "mezeluri" si dup-aia la un meci al nationalei sa strig din toti plamanii la un gol de-al lui"bravo Mutuleee, esteee..." etc. M-as injosi prea tare. Ca-l fluieri la greu cand are mingea, ca pui presiune pe el, ok, DAR nu trebuie INJURAT ca la usa cortului. Am impresia ca treaba asta devine deja o obsesie si un scop in sine. Mai degraba as vedea ca un obiectiv major incurajarea propriei noastre echipe. Parerea mea.

Nu, drogatul ala ordinar n-ar trebui huiduit deloc. Javra aia de om care trage cocaina si apoi se milogeste ca vai, ce nedrepti sunt astia de la Chelsea, au nesimtirea sa ma acuze de ceva ce am facut. Un arogant, un nesimtit si un ignorant. Un spurcat. Unul care are tupeul sa vina in Ghencea si sa ne injure.

Eu il astept cu bratele deschise, si cu o dedicatie : Ole ole, ole ola, Consuelo-i c.rva mea !

Ole ole, ole ola, Consuelo-i c.rva mea !

:laugh:

Mare dreptate ai cu muta; e un om fara caracter

Ole ole, ole ola

Consuelo si Lorena-i c.rva mea.

Sper sa (nu) aud.

Mutule, Mutule sa-ti dam la mu....lte multe realizari si de acum inainte =))

grea grupa.totusi avem sanse. cel putin de UEFA dar trebuie sa speram si la primavara europeana :steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers:

Nici nu am avut timp sa ma bucur de victoria cu Galata si a venit tragera asta la sorti.

Fiorentina e mai puternica fata de anul trecut,dar ar fi o mare satisfactie sa o scoatem.

Claude Puel parca era un antrenor defensiv,dar si Lyon a transferat cu cap.

Bayern are un nou antenor,fara prea mare experienta la nivel de echipe de club, oricum sper sa-i facem de ras si pe bavarezi.

Asa ca dreptul de a visa nu ni-l poate lua nimeni.

@andyro

De ce este javra Mutu? Pentru ca a gresit? Si a platit pentru asta? Tie ti se pare normal ca un jucator sa fie dat afara dupa ce greseste, iar apoi dupa aia sa ceri bani de la el, pentru ca TU l-ai dat afara?

Okei Mutu a gresit atunci, dar huiduim un jucator roman care a calificat practic Romania dupa el? Cu alte cuvinte, daca gresim, sa nu ne mai ridicam, ca daca se ridica trebuie sa-i dam in cap.

:steag_cruce_invers: Forza Steaua :steag_sah_mic: am incredere in Steaua o sa reuseasca :hai_steaua:

daca se ridica trebuie sa-i dam in cap.

Asta am sustinut si eu dintotdeauna. Cum se ridica unu', sa-i dam la cap.

@Mihai Somanescu , nu Mutu a calificat Romania la Euro , Romania a avut 11 jucatori .In schimb din cauza lui Mutu nu am mers mai departe !!!

Mutu ne-a tras in jos. In loc sa avem o echipa, am avut Mutu si aia care se invart in jurul lui. De aia n-am facut nimic la europene. Mi-e sila de atata Mutu.

:steag_cruce_invers: cea mai accesibila grupa..eu zic ca avem sanse sa le batem pe toate...facem un egal in tur cu Lyon si in retur ii batem..cu bayern la fel...si cu fiorentina la fel...si facem 12 pct si ne ducem in primavara UCL... :hai_steaua: :hai_steaua:

Nu e cea mai accesibila dar e bine asa ca sa nu ne mai vorbeasca ferma animalelor ca avem bulan imens la trageri.Eu zic ca mergem iar in UEFA si facem spectacol!!!!

o grupa grea ati tras.sper sa luati cat mai multe puncte si sa bateti acasa pe fiorentina si Lyon si egal cu bayern.sa vazut ca puteti sa faceti cum ati facuto cu noi....bafta mare va doresc.sunt cu voi in grupe.imi pare rau ca fenerbahçe iar are o grupa ușoara si sper sa nu treaca...ce noroc au aia...va doresc succes...noi la UEFA am ieșit cu o echipa din elvetia numit bellinzona(prima data am auzit dar mie frica ca luam bataie si dela aia)

Sign in to follow this  
Followers 0