Sign in to follow this  
Followers 0
fcsteaua.ro

GRUPA F: Lyon, Bayern Munchen, STEAUA, Fiorentina

236 posts in this topic

4 sau 5 puncte in grupa cred ca-s un obiectiv realizabil. Preferam o echipa mai tare din urna 1 si una mai slaba din urna 4. Dar si-asa-i bine.

4 sau 5 puncte in grupa cred ca-s un obiectiv realizabil. Preferam o echipa mai tare din urna 1 si una mai slaba din urna 4. Dar si-asa-i bine.

Doamne ajuta !

lasa mah ca-i bine ... facem ceva punctisoare si pregatim echipa pentru la anul ... se mai "coace" si Laca ... se mai adapteaza si golumbienii. Si poate, daca nu intervine bovina neamului sa vanda sau sa dea afara pe vreunul dupa legile stiute doar de el, vom ajunge sa zambim la tragerea la sorti ... mergem inainte si ne bucuram de meciurile asta.

Edited by novac

ne va fi greu cu in grupa aceasta!!!

Lyon-am mai jucat si am scos un rezultat bun in deplasare!!!

Bayern-o echipa puternica care lupta pina la urma....la fel ca si noi!!! fular-campionii

Fiorentina- trebuie sa ne fie frica doar de Mutu!!!!!

Dar totul va fi bine!!!!!!!!!!! forzateaua:hai_steaua:fular-campionii

forzateaua

eu cred ca nu e o grupa asa de grea si cred ca macar locu 3 putem prinde pt ca numai bayern ce e mai buna . cat despre "marele " Mutu chiar imi doream sa cada cu noi in grupa ca sa il primim asa cum se cuvine , ca doar e dinamovist . de-abia astept .

Jocul de ieri imi da sperante, iar sanse exista. Lyon clar nu mai e ce a fost acum doi ani, iar atunci am pierdut primul meci cu ei in proportie foarte mare pe mana lui Carlos. Bayern Munchen a fost umilita de Zenit Sankt Petersburg in Cupa UEFA, deci nu o pot numi o superputere (doar numele fiind echipei fiind foarte mare), campionatul Germaniei in momentul de fata fiind cu mult sub cel al Angliei, Spaniei sau Italiei. Fiorentina nu este cine stie ce in Italia, cu un joc foarte bun, putem sa ii batem.

Desi l-am criticat pe Lacatus, ieri a fost inspirat atat in schimbari cat si in tactica, bineinteles existand mai multe aspecte care trebuie sa le inbunatateasca, pentru ca vom da de adversari mai puternici ca Galatasaray. Sa speram ca isi vor reveni jucatorii accidentati cat mai repede si li se vor da mai multe sanse tinerilor Stancu si Ochirosii. Avem un lot mai bun si mai echilibrat ca in ultimii ani, cu multa concurenta pe posturi si eu zic ca acum este momentul cel mai bun sa dam lovitura. Este bine ca nu avem parte de echipe gen Manchester, Chelsea sau Barcelona, vom juca cu echipe puternice, dar nu cu colosi, ceea e cel mai bine.

Edited by E.K.88

Mutu ar face bine sa-si goleasca frigiderul, ca pe Ghencea i se va umple de carne, asta e sigur :)

era unu la fanatik cica mootu e stelist doamne ce perla . sunteti multi care comentati aiurea daca nu se califica Steaua era mai bine nu? :steag_cruce_invers:

eu zic ca avem sanse la final sa fim pe 2 ..doar bayern cred ca ne va face probleme ...

daca invingem fiorentina il invingem si pe Mutu dar sa ramana totul pe teren e totusi roman care v-a apara culorile Romaniei .FORZZA Steaua

moare Borcea si cainii lui alaturi de ciorile straniere inca odata am dovedit ca suntem semper superiors :)

FELICITARI Banel !!! FELICITARI SUPORTERILOR !!! FELICITARI Steaua !!!

ne vedem in primavara europeana ( normal primavara in C.L.) !!! :steag_cruce_invers:

si...daca nu am fi suporteri stelisti si decat simplii cunoscatori de fotbal asa ar trebui sa analizam lucrurile!urna 1...cu orice echipa putem face puncete...dar la fel de bine de la orice echipa putem incasa multe goluri!!in fotbal nimic nu e sigur!la fel de bine putem invinge lion si sa ne-o furam de la fiorentina!asta e fotbalul!cu orice ekipe pikm,in orice grupa eram...era greu!!acum sa speram ca Lacatus va avea tupeu si nu va baga toata echipa in poarta noastra,inclusiv echipa lor,si evident si mingea!speram ca va avea tupeu sa atace si pe lion si pe bayern si fiorentina!cand va fi momentul...sa ne aparam punctele..dar sa fim tupeisti...cum de altfel sunt romanii in viata de zi cu zi!!!Forza Steaua FOREVER!:)

Uitati-va pe sport.ro . Dau declaratii clujenii. Nu se bat cu pumnii in piept ca Becali. Oamenii sunt realisti.

HA, HA, HA!

Cine?

Clujenii?

Aia care anul trecut (cand ii erau greu Stelei in Grupele CL), declarau ca ei in locul Stelei luau mai multe puncte decat a luat Steaua.

Pai erau tari, ca stateau in fata televizorului cu bere si seminte prajite, si li se parea ca ei in locul Stelei bateau Arsenalul si Sevilla si tot!

Acum cand stiu ca peste doua saptamani vor juca DEADEVARATELEA, pe teren si nu pe calculator in FIFA, cu echipe de fotbal adevarate, s-au facut brusc mielusei!

Mie unul personajele infecte din conducerea CFR Cluj imi provoaca sila, muresan ala a urlat tot timpul ca il fura domne' arbitrii, dar cand CFR Cluj a batut Farul Constanta la Cluj, cu gol marcat din offside de un metru, intrebat dupa meci cum a fost arbitrajul, a spus: "ARBITRAJUL? BUN!"

Niste gunoaie.

Pe aia ii dai tu exemplu?

HA, HA, HA!

dificil, aproape imposibil de mers macar in UEFA. dar nu poti stii niciodata! felicitari Marius, sunt mandru de tine. nu exista persoana mai potrivita care sa ne conduca in europa! multumesc...

Sper ca Steaua sa aiba un succes mare in acest an , macar sa scoatem 4-5 puncte Cel mai periculos adversar mi se pare Fiorentina , Lyon a scazut dupa plecarea lui malouda ,iar Bayern M. este o echipa constanta anul trecut nu a participat in UCL a jucat in UEFA dar nu a avut o performanta foarte mare . Sa vedem ce vom face in fotbal nu se spune scoru decat pana la fluierul de final al arbitrului . Deasta este frumos FOTBALUL :steag_cruce_invers:

Grupa ciudata sa spun asa ..

Cum a spus Becali .. putem termina pe primele 2 locuri, sau putem sa terminam pe 4 ..

Nici Lyon, nici bayern si nici fiorentina nu sperie ca si Barca sau nu stiu ce echipa ..

Avem sansa noastra si daca prindem o zi buna fara jucatori accidentati si jucam cu jucatori devodati si publicul va fi la inaltime ca in meciul cu galatasaray si vom juca macar ca in dubla mansa avem sanse reale de calificare.

Care stie cand a inceput campionatul Germaniei ?

nici usoara nici grea grupa.sper sa nu facem ca anul trecut macar locul 3 sa prindem oricum orice e posibil.sper sa fi mai vigilenti ca anii trecuti acasa ca acasa trebuie sa facem pct.sa dea dzeu sa trecem de grupe dar sincer cred ca e km greu dar Steaua aqm e trecuta deja prin 2ani de Champions League si sper ca au invatat ceva din astia 2ani. :steag_cruce_invers:

Obiectiv : minim 4 puncte. Tot ce-i in plus e binevenit. In realtate obiectivul Stelei ar fi sa reuseasca meciuri echilibrate, sa evite infrangerile la mai mult de un gol diferenta si sa puna in pericol cat mai des posibil poarta adversa. Multi jucatori vor sa plece si ar trebui sa inteleaga ca nimeni nu trimite oferte pentru jucatori care umbla in patru labe dupa un tricou sau care nu demonstreaza decat ca le tremura chilotii de frica in meciurile cu miza.

Interesanta grupa! Tinand cont ca avem un lot valoros, experienta la mai bine din jumatate de echipa in europa, si ekipe care nu sunt niste colosi precum Barça, Real, sau Manchester!

Cu Fiorentina = 2 sau 5 pt

Cu Bayern = 1 punct

Cu Lyon = 3 puncte (avem o revansa de luat fatza de frantzuzi)!

O calificare ar fi capsuna de pe tort dar o calificare onorabila in primavara UEFA nu m-ar deranja! Pe ei baieti!

Cu Fiorentina = 2 sau 5 pt

Un frumos exemplu de imposibilitate matematica.

Edited by axl

putem termina pe 1, putem termina pe 4. as vrea sa luam 6 puncte lui bayern, sa batem fiorentina si apoi sa mai scoatem ceva in deplasare.

se poate, sigur se poate!

Edited by mountytoma

@Adrian Ultras25

salut. De data asta nu pot fi de acord cu tine. Fiorentina este una din cele mai puternice echipe din Serie A la acest moment.Are un antrenor genial, unul din cei mai buni italieni, alaturi de Spaletti si Ancelotti.

Fiorentina este mult peste Steaua. I-am vazut cu Slavia Praga, echipa care ne-a luat 4 din 6 puncte. Cehii au fost inexistenti, nu au avut nicio ocazie.

Inca ceva? De ce sa il injuram pe Mutu? Parerea mea este ca Mutu este singurul MARE fotbalist roman de la acest moment. Este o valoare a Romaniei. Daca si pe Mutu il injuram...

Nu/mi aduc aminte sa fi declarat ceva rau de Steaua. Parerea mea e ca cine il injura pe Mutu este un cioban. Un cioban asemeni lui Becali, asemeni celor care au fost expatriati recent in Romania din Italia...

Sign in to follow this  
Followers 0