fcsteaua.ro

Meciul de la care nimeni nu voia sa plece

46 posts in this topic

Suntem in minutul 90 al partidei Steaua Bucuresti - Galatasaray Istanbul, mansa secunda din turul III preliminar al Ligii Campionilor. Baietii nostri conduc cu 1-0 si toata lumea asteapta fluierul izbavitor al arbitrului.

Este momentul in care toti cei 25.000 de stelisti prezenti pe Ghencea declanseaza .... sa-i spunem, fara ironie, iadul? In tribune se agita steagurile, se sufla in goarne se fluiera copios, in peluze inca se mai canta, desi cu greu se aude ceva. Este nebunie pura. Suporterii turci nu fac alceva decat sa se uite. Si sa faca poze.

Am inteles ca au fost 6 minute de prelungire. Miercuri seara mi s-au parut 60. Sunt sigur ca fotbalistilor Galatei li s-au parut 600. In prelungirile meciului au vazut ce inseamna stadionul Ghencea, ce inseamna atmosfera pe stadionul Ghencea. Erau dezorientati vizibil, au gresit pase si executii simple.

Iar la fluierul de final ... La fluierul de final a fost probabil una din cele mai mari descatusari emotionale pe care le-am trait pe Ghencea. Stadionul a explodat! Atat se poate spune. Dincolo de artificii, dincolo de muzica, dincolo de tot a fost bucuria uriasa si extrem de sincera a 25.000 de stelisti prezenti in Ghencea si multor altora din fata televizorului.

Desi meciul se terminase, jucatorii si staff-ul tehnic isi terminasera turul de onoare si erau la cabine, aproximativ 20.000 de oameni erau in tribune si se bucurau! Nimeni nu voia sa plece. Da, i-am batut! Crunt! Si la toate capitolele. Si in teren si in tribune si la capitolul bun simt si ponderare in declaratii. Le-am predate o adevarata lectie turcilor!

Asa ca fac un apel la imbatat cu apa rece. Am eliminat Galatasaray Istanbul, campioana tarii semifinalista la Euro. Am eliminat Galatasarayul lui Arda Turan, Kewell, Nonda, -Lincoln sau Fernando Meira. Si nu se poate spune ca doar i-am eliminat. Nu, ar fi prea putin. Am dat de pamant cu marele Galatasaray. Asa ca meritam sa ne bucuram. Iar ei, fotbalistii si antrenorii Stelei merita toate felicitarile, zecile de pagini din ziare si zecile de minute de la stiri. Merita din plin.

Felicitari baieti! Felicitari Lacatus! Felicitari Pedrazzini!

Mandru ca sunt STELIST!

Marius

:)) [email protected]:

"sunt plin de suparare si durere .nu mai pot .",

"Steaua merita felicitata...trebuie sa recunoastem. s-au calificat pe meritul lor.",

"NOI CAND Borcea?CAND?CA NU MAI POT SA VAD AN DE AN Steaua IN CL."

Edited by leoc980

Eu sincer inca nu m-am trezit din euforie.Imi vine sa ies pe strada si sa alerg....dar prefer sa sarbatoresc cu un demisec!!!!Bravo Steluta ai jucat asa cum trebuie.

Bv jucatorilor,antrenorului care ne-a aratat ieri ca este un antrenor de exceptie si bv voua ca ati facut un infern pe stadion ...asa cum ai zis si u suporteri tunci erau tacuti decand a dat gol Banel si il felicit pentru meciu f bun facut de el pana la fluerul de final

:)) citate@sp[urcato-mania.ro: "sunt plin de suparare si durere .nu mai pot .", "Steaua merita felicitata...trebuie sa recunoastem. s-au calificat pe meritul lor.", "NOI CAND Borcea?CAND?CA NU MAI POT SA VAD AN DE AN Steaua IN CL."

Dinamo NICIODATA NU O SA FIE IN GRUPE

Forza Steaua :steag_sah_mic::steag_cruce_invers:

Aceasta a fost una dintre cele mai placute experiente pe Ghencea, dar ganditi-va daca Steaua ar fi mai marcat cel putin un gol din fazele facute de dairo, atunci sa fi vazut atmosfera.

Cred ca plecau turcii de pe teren.

Bafta la trageri-Daca tot am avut "ghinion" in preliminarii poate ar fi cazul ca in grupe sa prindem si noi echipe mai slabe.

Sa le demonstram celor de la CFR ca numai prin munca poti sa razbesti in Champions.

POZE DE LA CELE DOUA INTALNIRI DE FOC: http://www.fcsteaua.ro/index/section/galle...album/album/649

Edited by lozzy

Cel mai bun meci a capitanului nostru:Mirel Radoi, vazut de mine.Felicitari, ai dovedit inca odata un mare caracter.

Miireeeeeeeeeelllll Radooooooooooii Mireeeeeeeeeelllll Radoooooooooii

Bv jucatorilor,antrenorului care ne-a aratat ieri ca este un antrenor de exceptie si bv voua ca ati facut un infern pe stadion ...asa cum ai zis si u suporteri tunci erau tacuti decand a dat gol Banel si il felicit pentru meciu f bun facut de el pana la fluerul de final

:)) citate@sp[urcato-mania.ro: "sunt plin de suparare si durere .nu mai pot .", "Steaua merita felicitata...trebuie sa recunoastem. s-au calificat pe meritul lor.", "NOI CAND Borcea?CAND?CA NU MAI POT SA VAD AN DE AN Steaua IN CL."

Dinamo NICIODATA NU O SA FIE IN GRUPE

Forza Steaua :steag_sah_mic::steag_cruce_invers:

numai noi am atins cerul si stelele ,altii viseaza..... :bananadance:fularultras:gathering:

S U P E R B, absolut SUPERB! Nu am mai trait o asemenea atmosfera in Ghencea de ceva timp..

Pur si simplu nu puteai sa te opresti din cantat, din incurajat, din dat cu fularul/steagul pe deasupra capului! Ne-am calificat, si o asemenea bucurie chiar n-am mai vazut in Ghencea....atatea steaguri, un vuiet atat de puternic venind de peste tot....poate doar la meciurile cu dinam0 sau crapizii sau in CHL acum 2 ani, sau in meciurile legendare de acasa cu Valencia, Villareal sa fi fost atat de multi oameni intr-un singur glas, poate doar pentru cateva minute.

Totusi, pentru mine personal sarbatoarea a fost un pic patata de cei care stateau in spatele meu. In PELUZA I (nota bene, peluza galeriei) exact in spatele meu (am stat in r. 11-12, deci nu prea in spate) s-au asezat doi GORNISTI. Din pacate venisera si cu altii, si nu luau vorba buna in considerare. Acesti doi gornisti mi-au perforat urechile tot meciul, m-au enervat teribil pentru ca nu auzeam ce canta galeria din cauza lor si nu puteam sa cant si eu cu ei! In fata m-am gandit sa merg dar scara era plina de lume...I-am privit la un moment dat erau OAMENI IN TOATA FIREA TRECUTI DE 30-35 DE ANI care se purtau exact ca niste maimute si dadeau din goarnele alea infernale perioade indelungate...mai ales la inceputul reprizei a 2-a....stiu ca nu eram singurul deranjat, dar nimeni nu a facut nimic (numai reprosuri verbale pe care le ignorau). Inspre sfarsitul partidei s-au mai potolit dar in min. 90 iar au inceput....Chiar nu se poate face nimic cu acesti gornisti DIN PELUZA? nu se poate face vreun regulament ceva domne peluza e doar pentru galerie pentru cei care vor sa cante nu pentru tarani idioti cu goarne?

Ce credeti, ar fi avut rost sa ma duc jos la una din brigazi, sa ii deranjez pe baietii aia care isi dadeau sufletul cantand cu aceasta problema? Stiu ca ei nu prea ii tolereaza pe astia dar....

Astept sfaturi si pareri, oricum a fost un meci superb.

PS:

La un post anterior faceam misto de "spectatorii de Champions League" care umplu intr-adevar stadionul in aceasta competitie....intamplarea mea este un exemplu graitor....cred...

Si la SUD a fost un grup de gornisti undeva pe la mijloc dar nu vreau sa ma pronunt despre ei.Eu am cantat pana am ragusit si poate e mai bine sa vi sa stai la SUD daca vrei sa canti.

Sper ca Steaua sa joace la fel de bine si in meciurile care urmeaza.

Atat imi doresc.

Sa joace fotbal curat!

Soc in Stefan cel Mare,azi in jurul orelor 10.00,d-l Borcea Cristian a fost gasit spanzurat in vestiarul echipei la dusuri,descoperirea a fost facuta de catre d-l Turcu (nu de la Galata),

d-l Turcu spune ca l-a gasit spanzurat cu un fular al Stelei , se pare ca ar fi lasat si un bilet

de adio in care explica gestul sau "gata nu mai suport,Steaua a 3-a oara consecutiv in

Champions League ??,prefer sa mor decat sa ma puna Badea sa urmaresc toate meciurile

Stelei din UCL..

fularsteaua2 fularsteaua2 :gathering: :gathering:

Bai lasati glumitele astea cu Borcea.Se stie ca sunt toti suparati, kktzi si frustrati.

Edited by STARforce

Serban25

Eu zic ca asa cum Roma nu a fost creata intr-o zi, nici un antrenor nu ajunge mare dupa doar un meci dintr-un tur preliminar.Fie el si de CL.

Lacatus mai are mult de mers pana sa ajunga antrenor mare.

Frumos comentariu AdrianUltras :D

LA-CA-TUS! LA-CA-TUS! LA-CA-TUS!

m-am trezit, frumoasa dimineata! Al dracu` de frumoasa! :)

Cariera oricarui antrenor mare se face cu PASI importanti. De obicei, el trebuie sa faca cativa pasi la echipe mici si apoi sa treaca la echipe mai mari. Lui Lacatus nu prea i-au iesit primii, asa ca ramane sa ii faca la noi. Intrebarea care se tot pune de vreun an si ceva de cand a venit la echipa este daca noi, suporterii si conducerea au RABDAREA ca Lacatus sa faca acesti PASI firesti catre devenirea unui antrenor mare la Steaua sau daca nu avem rabdare, vrem rezultate imediate si il dam afara. Nu neg ca l-a ajutat ENORM, imens de mult faptul ca este simbolul, drapelul, as indrazni sa spun "dumnezeul" nostru al suporterilor. A castigat timp si pana acum a luat un loc 2 (care trebuia sa fie un campionat, daca nu faceau tz-ganii si potaile blat) si a reusit o calificare in UCL. Incet, incet, mie cel putin incepe sa-mi castige respectul ca antrenor.

Cel mai bine despre el este faptul ca si-a pastrat rautatea si seriozitatea caracteristica, cu care poate sa motiveze jucatorii. Si Hagi a reusit calificarea in UCL dar nu vedeam aceeasi daruire, aceeasi rautate pozitiva din partea lui cand statea pe banca, mai mult injuraturi si frustrare.

Concluzionand, Lacatus este PE DRUMUL de a fi un antrenor mare. Daca avem rabdare sa ajungem acolo impreuna cu el, chiar daca asta s-ar putea sa ne mai coste un campionat, ramane de vazut..

@Hassan

Acelasi lucru l-am patit si eu, la Peluza Sud. Am avut senzatia ca degeaba mi-am pierdut eu vocea pt vreo saptamana daca animalele alea ne acopereau pe aia care cantam. Incercarile liderilor de galerie au fost sortite esecului nu numai pt ca "instrumentistii" habar n-aveau de cantece, ci n-aveau nici cea mai mica intentie sa le invete.

Ba si mai mult, ca penibilul sa atinga cote maxime, s-a cantat si ghiuleshteanul "Haide, Steaua, haide Steaua, haideee!". De aia de la Tribuna I si de "trompetistii" care au blestemat Sudul cu prezenta lor. Ce MM? Noi suntem cei pe care ne copiaza lumea. Noi nu copiem pe nimeni, "ultrashilor"!

Una peste alta, intr-adevar impresionante aplauzele spectatorilor de dupa meci. Impresionanta atmosfera! Impresionant jocul! Impresionanta daruirea din tribune si din teren!

Ce bine e sa fii stelist! Multumesc, mama! :worthy:

Marius!

Tin sa te felicit pentru ceea ce ai scris. Mai ales pt final! Parca mi-ai descris propriile trairi si mandria de a fi stelist si roman!

Totusi, cred ca si tu ai primit o lectie de la acest meci si implicit de la cei pe care i-ai criticat si contestat vehement, uneori pe nedrept:) Nu ma refer ca critica normala in urma unor prestatii slabe, ci la demolarea pana la excludere.

Trebuie sa fim si aspri si generosi cu ei, dar niciodata sa nu stergem cu buretele totul, transformand "idoli" in carpe de sters pe jos. Ca in orice selectie prin cernerea valorilor, te poti despartii in mod decent de cei care au fost buni si au adus bucurii, dar acum credem ca nu mai pot tine pasul.

Ceea ce am scris aici e valabil pt toti cei care pierd masura vorbelor si la bine si la rau...sau mai ales la rau!

Inca o data, sincere felicitari pt articol. Este minunat, la fel ca seara de vis pe care am trait-o cu totii!

off-topic : stiie cineva daca se transmite direct pe vreo televiziune ( deci nu pe net ) tragerea la sorti pt grupe ? stiu ca e de la orele 19:00 .... THX

off-topic : stiie cineva daca se transmite direct pe vreo televiziune ( deci nu pe net ) tragerea la sorti pt grupe ? stiu ca e de la orele 19:00 .... THX

Eurosport si canalu' ala de sport romanesc.

Ce prostie ..

Nu se auzeau aproape deloc suporterii la televizor .. numai vocea comentatorului ..

nici cand a dat gol Banel nu s-au auzit scandarile prea bine .. sau drog ciudat ..

Antena cu o transmisie audio de cacao

@Hassan

Acelasi lucru l-am patit si eu, la Peluza Sud. Am avut senzatia ca degeaba mi-am pierdut eu vocea pt vreo saptamana daca animalele alea ne acopereau pe aia care cantam. Incercarile liderilor de galerie au fost sortite esecului nu numai pt ca "instrumentistii" habar n-aveau de cantece, ci n-aveau nici cea mai mica intentie sa le invete.

Ba si mai mult, ca penibilul sa atinga cote maxime, s-a cantat si ghiuleshteanul "Haide, Steaua, haide Steaua, haideee!". De aia de la Tribuna I si de "trompetistii" care au blestemat Sudul cu prezenta lor. Ce MM? Noi suntem cei pe care ne copiaza lumea. Noi nu copiem pe nimeni, "ultrashilor"!

Una peste alta, intr-adevar impresionante aplauzele spectatorilor de dupa meci. Impresionanta atmosfera! Impresionant jocul! Impresionanta daruirea din tribune si din teren!

Ce bine e sa fii stelist! Multumesc, mama! :worthy:

asta a fost intr-adevar penibil! multi indivizi la peluzaI au inceput sa cante haide Steaua...haide Steaua...haide...innebunisem! cum , la noi in galerie, sa se auda asa ceva ...o ''strigatura'' de kkt a ciorilor! tot timpul le-am dat peste nas ca ne copiaza , si ei si mizerabili, iar acum..