fcsteaua.ro

Steaua - Galatasaray 1 - 0

159 posts in this topic

Bah ce plm aveti?Altceva nu aveti de facut.Hai ca eu ma bag la baut>>>>>LASATI-NE SA SARBATORIM Champions League GROUPS!

Prieteni,

Nu vi-i rusine un pic, totusi?

Cum puteti fi atat de ciobani ( alt cuvant mai potrivit nu exista)?

Mai intai sunteti euforici, super-fericiti, in al 9-lea cer, etc, si apoi, doar pentru ca cineva are o parere diferita, contrara( vorbesc de tupac amaru), sariti sa etichetati, sa vexati, sa vituperati?

Cu ce e mai grobian Gigi, cand la voi din 3 cuvinte unul este "sila, scarba, javra spurcata,"s.a.m.d?

Da, omul pare a fi un defetist, un pesimist, dar care, spre exemplu, poate ascunde un caracter perfectionist. ( puteti privi si-asa, dar cand te asezi obstinat in raza unor verdicte simplificatoare si obtuze...)

Revenind, eu niciodata nu l-am contestat pe Marius Lacatus. Mereu am indemndat la rabdare, chiar cand apele erau foarte tulburi pentru el ( 2-1 in groapa, 1-0 la Vaslui, amicalulpierdut cu 3-1 la Salzburg), pentru ca , evident, il respect ENORM, insa si pentru ca ALTUL MAI BUN NU POATE FI! Cine crede ca un antrenor strain si-ar impune mult mai liber viziunea de joc (sau chiar jucatorii pe care ii considera cei mai potriviti pentru a fi titulari), greseste amarnic.

Vreti sa ne amagim iarasi cu scurte perioada protasoviste? A fost super atunci, intr-adevar ( desi am pierdut Supercupa, remember?), insa, in conditiile date, putini antrenori pot imprima o omogenitate demna de CL Stelei. Unul dintre acestia e Lacatus. Uneori e bine sa ai un pic de diplomatie, uneori e bine sa negociezi cu Gigi ( alta solutie ar fi ghilotinarea Ciobanului), fiindca, in caz contrar, schimbam antrenorii la fiecare zece etape... si iar intra panaramele de la CFR in CL, sau, Doamne-Fereste!, dinamu sau rraped.

Si acum

@tupac amaru

Te urmaresc de mult si te respect enorm pentru spiritul necorupt si liber pe care-l afisezi la fiecare postare.

Insa, fata Romaniei nu mai poate fi schimbata, asa cum nici fata lumii nu prea mai poate fi.

Tu gandesti doar pana la Soros (= nemernicul care a falimentat toate tarile din fostul bloc sovietic). Insa, daca nu-l percepi pe Soros ca OMUL DE PAIE AL CASEI ROTHSCHILD, atunci, din nou, gresesti!

Aceste familii (loeb, Rockefeller, Rothschild) conduc LUMEA, finantand guvernele, de fapt, avand guvernele proprii( rezerva Nationala, de exemplu ) si nu avem cum sa ne opunem lor.

Ei au Media la picioare, avand monopolul in aproape orice.

Romania, in schimb ce are?

Singura banca romaneasca a fost desfiintata de acesti criminali iudei ( vorbesc de Dacia Felix), telefonia e a grecilor, 50% din patronat e italiano-arabo-iudeu, pana si canalizarea nu ne apartine, e a austriecilor ( ei se ocupa de rezolvarea acestorprobleme, avand niste profituri uriase!).

Suntem o tara devalizata, distrusa, amenintata sa ajunga la 16 mil. de locuitori in Tara si 16 in diaspora!

Sper ca atunci cand se va ajunge la aceasta egalitate, diriguitorii lumi sa se opreasca si sa considere ca Pogromul Basarabesc si Legionarii au fost, finalmente, pedepsiti. Ei nu uita niciodata, nimic!

Noi, in spiritul Romanismului, vom avea parte, dupa acest meci, de o mare dovada de patriotism: ni se va canta o manea despre Romania si Steaua!

Totusi, nu dezarma, camarade. Speranta exista. Aceasta este formarea unei Elite a unei Drepte Spirituale, traditionaliste, conservatoare, paradigmatice !

In rest, HAI Romania! HAI Steaua!

Shalom!

Puneti punct linkurilor, citatelor s.a.m.d., aici se discuta despre meciul de aseara.

Sincer nu ma asteptam ca Steaua sa controleze atat de bine meciul. Radoi a fost fenomenal, Lovin chiar m-a surprins, a jucat fara greseala aseara. Marius Lacatus=Stefan cel Mare+Mihai Viteazul+Mircea cel Batran. :tongue: Nu ma luati prea mult in seama, inca sunt beat de aseara. :D Apropo cine stie care e faza cu bannerul cu CSKA Sofia?

Sincer nu ma asteptam ca Steaua sa controleze atat de bine meciul. Radoi a fost fenomenal, Lovin chiar m-a surprins, a jucat fara greseala aseara. Marius Lacatus=Stefan cel Mare+Mihai Viteazul+Mircea cel Batran. :tongue: Nu ma luati prea mult in seama, inca sunt beat de aseara. :D Apropo cine stie care e faza cu bannerul cu CSKA Sofia?

Lovin mi-a placut cel mai mult cu Ovidiu Petre dak nu erau ei la mijloc nu cred ca faceam mare lucru

Soc in Stefan cel Mare,azi in jurul orelor 10.00,d-l Borcea Cristian a fost gasit spanzurat in vestiarul echipei la dusuri,descoperirea a fost facuta de catre d-l Turcu (nu de la Galata),

d-l Turcu spune ca l-a gasit spanzurat cu un fular al Stelei , se pare ca ar fi lasat si un bilet

de adio in care explica gestul sau "gata nu mai suport,Steaua a 3-a oara consecutiv in

Champions League ??,prefer sa mor decat sa ma puna Badea sa urmaresc toate meciurile

Stelei din UCL..."

:gathering: :gathering: :steag_cruce_invers:

Eu nu inteleg dc mai comenteaza lumea... offside neoffside suntem acolo... unde ne e locul... kt despre adversari ...inca un an inca un televizor... ca de sunt destule promotii

Hello eu inca parca visez, de fapt nici nu m-am trezit.Priveam tabela la fiecare 5-10 secunde si uite ca am castigat.Suntem in GRUPE fratilor.LA MULTI ANI!

Felicitari Steaua...Felicitari sporterilor...O intrebare : Care e faza cu mesajul ala 'justice for cska sofia'?? :steag_sah_mic::steag_cruce_invers:fular-campionii

Din cauza datoriilor financiare, CSKA Sofia a fost exclusa din cupele europene.Si cred ca si retrogradata.

S-ar putea sa ma insel.

Dar stiu ca aveau probleme financiare mari.

Din cauza datoriilor financiare, CSKA Sofia a fost exclusa din cupele europene.Si cred ca si retrogradata.

S-ar putea sa ma insel.

Dar stiu ca aveau probleme financiare mari.

doar exclusa din Liga...nu si retrogradata...au fost amenintati cu retrogradarea la nivel de amatori,dar au rezolvat unele probleme financiare si au reusit sa se mentina in prima Liga..au pe 30 primul meci acasa cu spartak varna:)

O sa incep cu "V-am zis eu!"

Desi eram suparat pe Laca si neincrezator in el, in momentul tragetii la sorti m-am bucurat ca am picat cu turcii, o echipa de nivelul nostru cu care ne putem masura fortele si pe care o putem elimina. Toti (aproape toti) au sarit ca nu avem nici o sansa, eu am incercat sa le deschid ochii inca din primele minute in legatura cu cine e Galata (fata de Fener), ma bucur ca am avut dreptate.

Si ma mai bucur de faptul ca Laca s-a dovedit mai antrenor decat Skibbe (un ratat batut si de Dinamo) si a pregatit foarte bine meciul de aseara, exact cum trebuia.

E bine ca am picat cu Galata, daca nu-i eliminam atunci era clar ca nu suntem de Champions League si ne puteam duce bine mersi in Cupa UEFA unde sa mai refacem din coeficient si sa mai reinnodam victorii. Sper sa ne intoarcem in UEFA la primavara (asta daca nu avem sansa unei grupe cu Sporting si BATE). Desi m-as fi bucurat si de UEFA, imediat dupa tragerea la sorti trufia turcilor invadatori de forumuri si bucuria lor ostentativa ca au picat cu Steaua m-au facut sa-mi doresc cu ardoare sa-i trimitem pe ei acolo.

Pastrand traditia calificarilor, am avut un debut de meci pe marginea prapastiei (dupa bara celor de la BATE sau golul celor din Liege), dar dupa primele 10 minute am echilibrat jocul si ne-am inscris pe traiectoria calificarii. Cei mai buni jucatori au fost Radoi (nota 9.5), Nicolita (nota 9) si Ovidiu Petre (nota 9).

Mirel si-a condus magistral apararea, "trantind usa in nas unei intregi echipe", cum bine remarca un ziarist. M-a impresionat mai ales prin minutul 80 dupa un asalt al turcilor, cand noi ne aparam cu 3 fundasi centrali in linie, iar Radoi i-a luat pe toti din careul nostru si au urcat aproape de jumatatea terenului. Ala a fost semnul calificarii.

Banel a reusit cel mai bun meci al sau de cand e la Steaua (chiar mai bun decat meciul cu Betis, cand a fost petarda inainte de a inscrie primul gol - cine isi aminteste stie), aparare ca la carte si mai multa precizie in atac. Din pacate faptul ca e un jucator generos ca efort tot nu poate schimba faptul ca a sarit peste etape de baza ale junioratului in fotbal. Sper sa ma insel, dar cred ca valoarea lui adevarata este cea din ultimii 2 ani, nu cea de aseara.

Iar Ovidiu Petre isi merita cu prisosinta locul in nationala (mare pacat ca a ratat Euro), a reusit deposedari incredibile si a temporizat jocul atunci cand ne ardea (Arda) mai tare. Felicitari Ovidiu! Este singurul jucator stelist in privinta caruia m-am inselat si pe care-l voiam plecat in suturi dupa penalty-ul cu UTA de anul trecut. Am gresit si ma bucur.

Marea dezamagire a fost Dayro Moreno, care s-a dovedit incredibil de imatur, ratand cu seninatate vreo 5-6 ocazii in care unii atacanti de clasa nu iertau. Foarte superficial a tratat acele faze si sunt foarte suparat pe el, facandu-ma sa ma intreb daca este intr-adevar asa de bun cum speram toti. Arturo de asemenea si-a dovedit limitele, in afara jocului aerian suferind foarte mult la finalizare si avand deseori probleme la preluari. Si ma intreb la ce foloseste un varf de careu daca nu reuseste sa castige un duel aerian tot meciul? De asemenea, Bogdan Stancu ar fi trebuit sa aduca mai multa rautate in putinele minute jucate, a intrat prea relaxat si nu a facut pressing aproape deloc.

Apreciez rautatea lui Nesu (dar tot haotica si anti-tactica, la fel ca de obicei), darzenia lui Toja, Lovin si Tiago, exactitatea lui Goian (un gol cand mai dai?) si Ghionea, precum si prestatia excelenta a lui Petrica Marin, inca un jucator de clasa. Zapata a fost foarte sigur tot meciul si a dat incredere echipei.

Felicitari Steaua si hai cu Liverpool-Sporting-BATE!

Edited by fedora

Ale Ale Steaua. Vorbeste lumea la televizor ca Steaua nu are lotul necesar sa faca fata pe ambele fronturi. Totusi sunt 3 jucatori pe care nici nu i-am vazut , ionescu pedriel si abel moreno, 2 dintre ei se anunta candidati la primul 18, asa ca aia la TV de comenteaza nu au o treaba. Mie imi este frica de aparare, mai ales cea laterala unde cu ceva ghinion vom avea probleme. In fine.

Doamne ajuta astazi la 7 pe sport.ro la tragerea pentru grupele UCL.

tragerea la sorti este in direct si pe eurosport.....nu va mai uitati la postul spurcatilor.

ce mai...incepem sa aratam ca o adevarata echipa .m-am bucurat mult si sper sa va revad pe viu aici la noi sper si este visul meu sa-l vad pe Banel marcand pe Camp nou in Barcelona voi sunteti adevaratii fular-campionii un stelist din tata-n fiu

Ale Ale Steaua. Vorbeste lumea la televizor ca Steaua nu are lotul necesar sa faca fata pe ambele fronturi. Totusi sunt 3 jucatori pe care nici nu i-am vazut , ionescu pedriel si abel moreno, 2 dintre ei se anunta candidati la primul 18, asa ca aia la TV de comenteaza nu au o treaba. Mie imi este frica de aparare, mai ales cea laterala unde cu ceva ghinion vom avea probleme. In fine.

Doamne ajuta astazi la 7 pe sport.ro la tragerea pentru grupele UCL.

tragerea la sorti este in direct si pe eurosport.....nu va mai uitati la postul spurcatilor.

bvo....muhe Dinamo

ABSOLUT FANTASTIC!!!! BRAVO NOUA (CELOR CARE AM FOST PE STADION) SI BRAVO CELOR CARE AU JUCAT IN FRUNTE CU Lacatus!!!!!

P.S. Imi spune si mie cineva ce melodie canta la statia de amplificare??? Ca Scooter nu era....

ABSOLUT FANTASTIC!!!! BRAVO NOUA (CELOR CARE AM FOST PE STADION) SI BRAVO CELOR CARE AU JUCAT IN FRUNTE CU Lacatus!!!!!

P.S. Imi spune si mie cineva ce melodie canta la statia de amplificare??? Ca Scooter nu era....

------The White Stripes - Seven Nation Army remix === noua melodie !!!! daca nu o gasesti contacteaza/ma

The White Stripes-Seven Nation Army DJ Luigi di Arzano Special Remix

felicitari celor ce au fost pe stadion ...a fost absolut i n c r e d i b i l !!!!!! felicitari Marius, felicitari baieti...intreaga suflare stelista e acum fericita si sunt sigur ca vom avea si mai multe motive de fericire de acum incolo...avem lot,avem echipa,avem individualitati...cat despre joc, am ramas impresionat de cat de mult au alergat baietii de la " bichonul de utrecht" pana la Dayro sau Banel...am vazut niste imagini de la petrecrea de dupa meci,Dayro saracu abia mergea, a depus extrem de mult efort ,a contat enorm in faza defensiva la fel ca si toja sau arthuro...cei care sunt nemultumiti de ei nu trebuie sa fie suparati, sigur,cu totii asteptam de la ei multe dar jocul lor a fost util ,important si nu neaparat incantator...trebuie sa fim fericiti si sa fim cat mai multi la meciul cu Pandurii...baietii merita...cat despre Mirel Radoi..am un singur cuvant...imperial!...felicitari baieti,sunt mandru!

Felicitari pentru aceasta calificare absolut tuturor celor implicati!

Desi voi parea carcotas (poate ca e totusi bine in toata euforia asta), raman la parerea ca am trait periculos in ambele manse, desi jocul colectiv al turcilor mi s-a parut a fi sub cel prestat de Standard sau de BATE, putandu-ne astfel impune mult mai clar, atat ca evolutie, cat mai ales ca scor.

Oricum, sa recunoastem, Lacatus are acum un lot mult superior valoric celor de care au dispus, la vremea lor, Oli (cand jumatate din echipa era pe la Bologna) sau Hagi, asa ca depinde doar de el sa-l aduca la maximum de potential.

Edited by Piece of Mind

------The White Stripes - Seven Nation Army remix === noua melodie !!!! daca nu o gasesti contacteaza/ma

Ms mult de tot!!!

@bogdanutz

The White Stripes - 7 nation army. E imnul suporterilor italieni dupa Cupa mondiala din 2006. A fost preluat de toata lumea intre timp

Succes imens pt Steaua si pt fotbalul romanesc in general , a fost mai bine ca am picat cu Galata , am dovedit astfel ca avem fata sa jucam in grupe (vom avea vreodata poate si sa trecem de ele?) , inchizand gura dusmanilor si fierbandu-i la foc mic (a se citi 6 focuri = 6 meciuri).

Sper sa prindem doua echipe foarte mari (barca , manchaster sau Liverpool si bayern sau juventus dina a 2-a ) pentru deplasari si pt experienta si eventual bate borisov, aalborg sau anorthosis pentru a fi siguri ca vom continua in UEFA. De ce nu am putea avea si putin bulan sa picam cu Lyon , sporting si bate si sa speram la calificare.

ca tot vad ca intreaba toata lumea care e melodia noua de la statie , o sa pun link`ul aici (sper sa nu deranjeze moderatorii)

Asta nu inseamna ca inteleg de ce a fost schimbat scooter , macar ala era original chiar daca cu unele tente de taranisme (in special cand era cantata de unii suporteri) , dar asta e preluata de foarte multa lume si nu ne reprezinta deloc. Chiar ar trebui sa avem un imn al nostru propriu , nu stiu ce-i asa de greu sa fie realizat , sa aleaga 2-3 variante , supus la vot catre public si adoptat oficial.

LINK MELODIE

Edited by undeshila

Mirel si-a condus magistral apararea, "trantind usa in nas unei intregi echipe", cum bine remarca un ziarist. M-a impresionat mai ales prin minutul 80 dupa un asalt al turcilor, cand noi ne aparam cu 3 fundasi centrali in linie, iar Radoi i-a luat pe toti din careul nostru si au urcat aproape de jumatatea terenului. Ala a fost semnul calificarii.

ma uitam la Mirel, de fiecare data cand respingea o minge in fata, fugea si tragea ceilalti fundasi spre centrul terenului. Genial si-a coordonat apararea.

De cand a ajuns Lacatus antrenor la Steaua, am fost mereu surprins si intrigat de diferenta care mi se parea destul de mare, aproape neverosimila, dintre jucatorul si antrenorul Marius Lacatus.In special la capitolul atitudine.Astfel ca de multe ori ma intrebam unde este acel Lacatus pe care il cunosteam din interiorul dreptunghiului verde, care hartuia in permanenta adversarul, nelasandu-l in nici un moment sa rasufle...

Ei bine aseara am inteles in sfarsit greseala pe care o faceam.Acel Lacatus care ma impresiona ca jucator era mai tanar cu vreo 20 de ani.Intre timp acea fire navalnica s-a MATURIZAT.Trecerea timpului a dus la acest lucru cat se poate de normal si firesc.Aseara Lacatus ne-a demonstrat MATURITATEA sa.Este o calitate esentiala pentru un antrenor si Lacatus a aratat ca o are.

Sincer mi-era teama ca prestatia lul Lacatus ca antrenor va ajunge sa umbreasca ceva din amintirea jucatorului emblematic.Aseara insa, dupa mult timp, s-au risipit toate temerile.Lacatus antrenorul merita toata increderea noastra.Fiindca acum alaturi de un mare suflet, pe care il cunosteam de cand era jucator, pune si multa maturitate in gandire.Felicitari Marius Lacatus !