Posted August 28, 2008 · Report post Cei care tot vreti sa criticati si sunteti inca suparati dupa victoria de aseara, va recomand spurcati.ro, acolo lumea e in doliu. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 28, 2008 · Report post buna asta cu apostroful ) eu ma gandesc pe cine va inlocui szekely?!?! cine va fi scos din primul 11. ca probabil Nicolita mai are postul de titular asigurat inca 2-3 sezoane dupa meciurile astea. se spune ca noi romanii nu apreciem ce fac jucatorii si cum fac un meci prost ii si injuram. pai problema nu e asa; Nicolita a facut atatea meciuri proaste incat suntem satui de el. Dica la fel a facut meciuri proaste si nu a fost trecut pe banca. problema la noi e lipsa de profesionalism a antrenorilor care nu procedeaza cum ar trebui in cazurile astea. Ronaldinho a facut atate lucruri minunate pentru Barcelona dar antrenorul l-a trecut pe bancxa in momentul in care n-a ami dat randament. la noi u se intampla lucrul asta. oricat de slab ar juca Nicolita nu-l vad trecand pe bara. cat de slab poate juca?? a jucat bine in aceste 2 meciuri dar a jucat aproape un sezon intreg execrabil si nu a fost trecut pe banca. ii recunoastem meritele dar mai trebuie sa si stea pe banca atunci cand nu e in forma. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 28, 2008 · Report post VA SPUN CU MANA PE INIMA CA CEL MAI MULT MA BUCUR PENTRU Lacatus.....A GANDIT O TACTICA PERFECT.....DUPA MECIUL TUR TERMINAT CU UN REZULTAT FOARTE BUN AU FOST O SERIE DE ARTICOLE(SI COMENTURI) DE-A DREPTUL JIGNITOARE LA ADRESA ACESTUI SIMBOL AUTENTIC ACUM TOATE ACELE MIZERII CARE AU INTELES GRESIT LIBERTATEA DE EXPRIMARE PE ACEST SITE SA-SI CEARA SCUZE!!! FORZA Steaua.....RESPECT Lacatus Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 28, 2008 · Report post Lovin : Prost ca de obicei..6.5 daca ai ceva cu Lovin, nu inseamna ca el a jucat slab aseara. eu cred ca titularizarea lui ne-a ajutat enorm aseara! aseara a inceput sa deposedeze si el din lateral venind din spate, aseara a avut curaj sa plece la atac si a centrat perfect pentru ceea ce ar fi putut fi golul vietii lui arthuro (si de ziua lui!), a alergat pana la ultimul fluier ca un nebun. nu-ti ajunge? mie deocamdata da, astept insa mai mult de la el. este ambitios, si are puterea sa treaca peste atitudinea asta rautacioasa a unor suporteri ca tine. Salutare, baieti! Daca v-ati trezit din betie, uitati-va in oglinda, faceti un dush, downloadati meciul si uitati-va din nou, dupa care raspundeti-mi si mie: arata Steaua a echipa de Liga Campionilor? tu cand te uiti in oglinda cred ca nu vezi nimic... stii cand o sa-ti dai tu seama ca Steaua arata ca o echipa de Liga Campionilor? Astazi la tragerea la sorti cand va vi extrasa Steaua pentru una din grupe si cand se vor juca cele 6 meciuri in care se va auzi superba muzica de LC. momentan te lasam sa te dezmeticesti. pentru mine si pentru multi altii nu este asa de complicat sa fi suporter al unei echipe. noi ne bucuram pentru aceste victorii si nu stam sa desfacem firul in patru (ca daca a fost offside sau nu, ca daca au fost aia slabi,etc). tu stai chiar si dupa calificare si faci analize, stai intr-o frustrare continua ca Steaua in opinia ta nu arata ca o echipa de CL. imi pare rau pentru tine. ia-o ca un sfat si nu ca pe o ofensa: fii mai degajat; o sa te simti mai bine. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 28, 2008 · Report post E destul de greu sa gandesti obiectiv. Lovin a fost aseara unul dintre cei mai buni de pe teren. Mda, dupa unele comentarii, incepusem sa cred ca am vazut eu aiurea. Macar la meciul asta Lovin ar trebui apreciat, dar vad ca e mai greu decit am banuit. Daca ma uit peste acel top, IN ACEST MECI, Lovin e peste Zapata (care nu prea a avut de lucru), peste Toja, care a avut doar pasa de gol, peste Ovidiu Petre (desi acesta e in 99,99% din meciuri mai bun decit Lovin) probabil nerefacut, peste Petre Marin (asta nu inseamna ca Marinica a jucat prost) si peste Ghionea, care a jucat mult mai putin si nu l-am evidentiat cu ceva special. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 28, 2008 · Report post Baaaaaaaaaa Voiam sa imi iau o comedie sau ceva, sa ma uit Dar nimic nu intrece ce se intampla la catelandrii pe site E comedie pura:)) Sa ii vedeti numai cum plang de suparare si cum incearca sa caute explicatii Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 28, 2008 · Report post a si apropos. poate o sa para stupid dar cred ca Nicolita a inceput sa joace bine ca si-a schimbat ghetele ca prea ii sarea mingea din picior inainte si acum nu mai trebuie sa puna patura pe ea ca s-o controleze. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 28, 2008 · Report post Observ ca mai sunt nemultumiti. Am invins campioana Turciei, o echipa care in fiecare mercato cauta jucatori de la echipe de prim plan si ofera sume imense pentru achizitionarea lor precum si contracte pe masura pe cand la Steaua cel mai scump transfer e de 1,5 milioane si jumatate de echipa ar pleca la prima oferta din cauza salariilor, cu toate astea ne mentinem la cel mai inalt nivel. Nici macar nu suntem echipa cu cele mai mari investii din Romania!! Trebuie sa fim multumiti pentru ca mai mult cu greu se poate face. Aseara am facut un meci fabulos in care turcii au avut o singura ocazie, si daca nici acum nu este meritul antrenorului........... Forza Steaua Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 28, 2008 · Report post anti LACA7US unde sunteti mancav'ar pamantul de "stelisti"...... dezamagirea pe care am simtit-o la acel val virulent si de ultima speta impotriva lui Lacatus ma face sa intreb acelasi lucru: UNDE SUNTETI????? de atunci, am spus, sa nu indrazneasca sa se bucure la succesele care vor venicu Laca pe banca, si iata ca vin! stiu, suntem toti euforici, multumiti, incantati, dar pe acei ¨stelisti¨ nu-i pot uita, nu-i pot intelege, nu-i pot ierta.. Multumi Laca! Multumim baieti! Suntem mandri de voi!! Imi pare rau, eu sunt un tip care nu crede in continuare ca avem antrenor. Nici dupa acest succes, pentru care nu stiu cine e de felicitat: Lacatus sau Becali. Corect ar fi sa il felicitam atat pe Lacatus (antrenor cu numele), cat si pe Becali (adevaratul antrenor). Vedeti, de-aia n-am incredere in Lacatus. Nu el face echipa! PS V-ati intrebat cat ii va mai ajuta norocul pe Lacatus/Becali? Daca turcii dadeau gol in min. 5? Credeti ca ne mai calificam? Si sa vedeti atunci ce-l injurau pe Lacatus cei care-l lauda acum..... Daca pui problema cu "daca" ajungi departe... Daca la Istambul Steaua mai dadea vreo 2-3 goluri pe langa cele 2 deja date nu mai aveam emotii aici... asa-i ? Trebuie sa il respectam pe Lacatus pentru ceea ce a fost, chiar daca Steaua ar fi sa retrogradeze... Tot pe Laca l-as sustine! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 28, 2008 · Report post @Gica, respect! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 28, 2008 · Report post In Sampion Lig, cine iese pe locu' trei in grupe merge in Cupa UEFA. Ca urmare, cine iese in UEFA pe locu'ntii in grupe ar trebui sa mearga'n Sampion Lig! Asa ar fi corect. Parerea mea. Sanatate! comentariu de pe spurcatoprostia ahahahhahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahah ) au si gasit maidanezii explicatie. Deci CL = Cupa UEFA Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 28, 2008 · Report post Felicitari, Steaua! Felicitari, Stelisti! Felicitari, Marius Lacatus! M-am indoit si inca ma indoiesc de calitatile antrenorului Lacatus. Rezultatul de aseara este mare iar jocul nostru a fost exceptional. Este momentul sa-mi cer scuze stelistilor de pe acest site, stelisti care s-au simtiti jigniti de cuvintele grele pe care le-am adresat lui Lacatus. Dragostea si devotamentul lor nu merita asa ceva indiferent de ceea ce cred eu despre el. Bravo, ai castigat respectul meu Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 28, 2008 · Report post Daruire, atitudine, devotament si talent. Baietii au fost extraordinari. TOTI !!! Absolut TOTI!!! Nu mai cautati nod in papura dupa meciul asta pentru ca o sa cadeti in ridicol. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 28, 2008 · Report post Poate sa alerge si 3 meciuri Nicolita tot e cu 2 clase sub Szekely. off ce rau imi pare ca pudelii se vor uita iar la noi in CL Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 28, 2008 · Report post Si chiar daca nu inscria Galata e gol din OFFSIDE, deci clar nu e merit. alt pot de pe spurcatoprostia ahahhahahaha de parca la 0-0 nu tot Steaua se califica mai departe Inainte ma feream sa intru pe siteul cainilor.Dar cred ca acum il voi pune la favourites e foarte, foarte amuzant.de o jumatate de ora rad in continuu Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 28, 2008 · Report post @AdrianUltras25 Frustrarea lor e mare:))) Se pregatesc de ani buni pentru CL, dar nu intra:))) Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 28, 2008 (edited) · Report post stii cand o sa-ti dai tu seama ca Steaua arata ca o echipa de Liga Campionilor? Astazi la tragerea la sorti cand va vi extrasa Steaua pentru una din grupe si cand se vor juca cele 6 meciuri in care se va auzi superba muzica de LC. momentan te lasam sa te dezmeticesti. pentru mine si pentru multi altii nu este asa de complicat sa fi suporter al unei echipe. noi ne bucuram pentru aceste victorii si nu stam sa desfacem firul in patru (ca daca a fost offside sau nu, ca daca au fost aia slabi,etc). tu stai chiar si dupa calificare si faci analize, stai intr-o frustrare continua ca Steaua in opinia ta nu arata ca o echipa de CL. imi pare rau pentru tine. ia-o ca un sfat si nu ca pe o ofensa: fii mai degajat; o sa te simti mai bine. eu cred ca Steaua are fata de CL. eu chiar imi doresc sa jucam si sa batem realul, bayern si fiorentina anul asta! hai sa fii sanatos :-) Edited August 28, 2008 by mountytoma Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 28, 2008 · Report post @MoWeed si Adrian Pai Borcea apasa pe butoane doar cand nu trebuie, atunci cand campioana duce in turul 3. Daca era baiat destept, apasa cand campioana duce direct in Liga. PS: BATE, Famagusta sunt in UCL, Dinamo, Raped, evident ca nu! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 28, 2008 · Report post saracul Borcea cred ca nu a putut sa doarma de fericire :tongue: :tongue: ...........Steaua is the best Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 28, 2008 · Report post Bai...deja am ajuns la lacrimi nu mai pot cainii de ciuda ca a facut Plesan faza aia de rugby Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 28, 2008 · Report post Baaaaaaaaaa Voiam sa imi iau o comedie sau ceva, sa ma uit Dar nimic nu intrece ce se intampla la catelandrii pe site E comedie pura:)) Sa ii vedeti numai cum plang de suparare si cum incearca sa caute explicatii da-mi plz un link, sincer din tot sufletul, vreau sa vad asta si eu))) Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 28, 2008 · Report post Ale Ale Steaua. Vorbeste lumea la televizor ca Steaua nu are lotul necesar sa faca fata pe ambele fronturi. Totusi sunt 3 jucatori pe care nici nu i-am vazut , ionescu pedriel si abel moreno, 2 dintre ei se anunta candidati la primul 18, asa ca aia la TV de comenteaza nu au o treaba. Mie imi este frica de aparare, mai ales cea laterala unde cu ceva ghinion vom avea probleme. In fine. Doamne ajuta astazi la 7 pe sport.ro la tragerea pentru grupele UCL. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 28, 2008 · Report post borcica si acuma am avut noroc la trageri asai???? Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 28, 2008 · Report post intrati ma pe spurcatoprostia.net eu nu pun linkuri la aia pe siteul asta. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 28, 2008 · Report post unde naiba plang spurcatii ma??? ca pe dinamoprostia.net sa mor d gasesc undeva.. Adrian...da un link Sigur esti dinamovist??? Daca nu uitam cum s-a calificat stOaia de 3 ori in Cl, atunci putem sa vorbim de offside-uri si de calificari nemeritate...ca stim cu totii valoarea turmei si norocul ei. Da, sunt dinamovist, dar sunt si realist. Pana la urma, oile au mers de 6 ori in Liga in total, iar noi tot ne pregatim. Zi ca nu te doare un pic... )))))))))))innebunesti de ras Share this post Link to post Share on other sites