fcsteaua.ro

Steaua - Galatasaray 1 - 0

159 posts in this topic

A treia participare consecutiva in Champions League a Stelei a fost consfintita miercuri, la capatul unui meci controlat cvasi permanent de echipa noastra si castigat cu 1 - 0 contra prea-increzatorilor turci de la Galata.

A fost o victorie pe deplin meritata de toti cei care au participat la realizarea ei, jucatorii care s-au daruit ca niciodata, antrenorul Marius Lacatus care a pregatit excelent partida.

Golul Stelei a fost marcat de Banel Nicolita in minutul 57, acesta confirmand ca este intr-adevar in revenire.

Steaua a inceput meciul cu urmatorul "11":

Zapata, Marin, Nesu, Radoi, Goian, Toja, D.Moreno, Lovin, O.Petre, Nicolita, Arturo.

Au mai jucat: Ghionea, Tiago si B.Stancu.

Pe langa golul lui Banel, Steaua a ratat o sumedenie de alte ocazii de gol, turcii nedand niciodata impresia ca pot castiga in Ghencea si fiind surclasati la toate capitolele. In ciuda barei din minutul 5, care ne-a dat cateva emotii.

Desigur, dupa o asemenea seara, in care atat atmosfera din stadion, jocul echipei cat si rezultatul au fost excelente, euforia este binevenita si toti merita felicitati: jucatori, antrenori, etc.

Cu toate acestea, sa nu uitam ca noi suntem Steaua si vrem sa fim intotdeauna deasupra tuturor si in acest sezon sa luptam pe toate fronturile cu aceeasi ardoare daca se poate si sa-l incheiem pe primul loc in Romania, cu Cupa in vitrina, iar Europa sa o "parasim" cat se poate de tarziu.

Doamne ajuta mai departe!

Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo, Bravo,

Trebuie so spun Steaua e singura echipa din Romania care putea trece de acest meci!

Tot datorita noua sunt 2 ekipe in CL pt ca ma indoiesc ca CFR trecea de Galata!

Anul ata o sa vedem spectacol in grupe! PRESIMT! Cred ca toti presimtim! Stelist pana la moarte si dincolo de ea!

Respect Iulian MIU.

Le-a dat peste nas tuturor!!!

SUPER COMENTARII...Chiar nu ma asteptam la atat echilibru de la Iulian.

Tot respectul!

Oare lu' Borcea i-au luat astia interviu?

O fi dormind?

Daca da, sigur are cosmar.

Borcea plange acum de ciuda; ei se tot pregatesc de ani buni, in timp ce noi devenim incetul cu incetul o echipa obisnuita in CL...

am intrat de 6 ori in Liga, mereu dupa cel putin un tur preliminar, mereu pe munca noastra, iar altii au doar de castigat din asta si sunt totusi nerecunoscatori...

bravo baieti, bravo Laca, bravo Becali, in seara asta sunt prieten cu toata lumea...

am picat cu unul dintre cei mai dificili adversari posibili, daca nu cel mai dificil, si am reusit.

mandru ca sunt stelist !!!

6 calificari in Liga nu-i de colea

imi doresc sa vad Barcelona, juventus si sahtior la Bucuresti

Radoi a fost senzational ...... meritam victoria ...toha si arthur slabi rau....Dayro extraordinar de egoist si "ratangiu" ( meciul asta) .....o sa imi fie dor de nesu :( mult succes in continuare

Mi-am readus aminte in acest meci de ce, in ciuda lipsurilor evidente pe care le are, Lovin este un jucator pe care nu l-am putut niciodata contesta vehement asa cum am facut-o cu altii.

Respect Mihaita Nesu!!!!! Desi nu a fost niciodata unul dintre preferatii mei in special datorita stilului ''bezmetic - dezordonat'' pe care il are, a dat astazi dovada de mare caracter.

Si nu in ultimul rand felicitari pentru fenomenalul Mirel Radoi care in ciuda tarelor sale de comportament care uneori ma scot din sarite si desi nu cred ca merita inca statuie, a facut astazi un meci mare si a condus ''reduta ros-albastra'' spre victorie.

Bravo baieti... ii astept pe Inter pe Ghencea :D

BRAVO Steaua!!!acuma unde-s turcii pe forum????au si disparut :)) bravo banele bravo Lacatus!!Spre 24 si sper macar primavara in UEFA daca nu in UCL!!!BRAVO BAIETI!!FORZZA Steaua!! fular-campioniifularsteaua2:steag_cruce_invers:

Congratulations Steaua...

Good luck in Champions League...

P.S: Goal was offside...

Good night...

But we diserved to win; your team played poor today :hai_steaua:

bravo! am revazut Steaua! am revazut fotbalul de clasa si am revazut niste fotbalisti minunati care prin dansurile lor mangaietoare ne-au bucurat mintea si sufletul! multumim Steaua, multumim Lacatus! felicitari celor ce-au fost pe stadion si au incurajat echipa! deci, se poate, sa avem incredere!

Congratulations Steaua...

Good luck in Champions League...

P.S: Goal was offside...

Good night...

But we diserved to win; your team played poor today :hai_steaua:

Yes if you didn't deserve, I wouldn't say "Congatulations" (:

I said that i would do this if Steaua qualified :)

Anyway, I don't have to talk anymore in that forum (:

Good luck Steaua :)

P.S: It was offside but it wouldn't change the result :)

Edited by arda_turan

Arda

And your goal....wasn't!

You should really teach your players to play with their feet, head and heart more and less with their mouth.

Good luck in the UEFA Cup.Maybe we will meet again this season.

Inca o seara superba pt orice stelist. Nu vreau sa fiu rautacios, dar Lacatus a dat multora peste gura in seara asta! Sunt foarte curios in ce masura vor mai apare opinii aberante la adresa muncii lui, in ce fel si mai cu seama de cine vor fi facute.

Altfel pentru stelistii adevarati - ne vedem in Ghencea sa ne bucuram impreuna pt prima calificare in primii 16 ai Europei.