Posted August 23, 2008 · Report post Steaua a reusit sa obtina un punct in fata bistritenilor in ultimile secunde ale meciului, datorita unui superjucator: Bogdan Stancu. Zapata = 4. Gol de portar in minutul 4, apoi nicio interventie decisiva; Baciu = 5. Baiatul acesta munceste enorm dar sta cam prost la capitolele tehnica si plasament; Nesu = 5. Lent, discret, fara sclipiri si fara a se sacrifica; Ghionea = 3. Greseli mari la ambele goluri, greoi si neinspirat. Sa speram ca isi va reveni; Rada = 4. Candva o mare speranta, un jucator foarte bun in Rapidul construit de Razvan Lucescu, acum un om blazat; Radoi = a jucat putin, oricum prestatiile sale sunt duse pana la sacrificiu. Respect...; Tiago = 5. Tehnic, tine capul sus cand are mingea la picior, ii place sa verticalizeze dar e slab in faza defensiva; Toja = 6. Fotbalist. Un jucator care are nevoie de spijin, timp si putin noroc. Are o tehnica deosebita, dar dispare din joc atunci cand este nevoie de el; Nicolita = 6. Este ultimul jucator din lume pe care ai putea sa te bazezi atunci cand adversarul te conduce si se apara cu disperare. Pur si simplu acest baiat nu este capabil sa aiba acel "sange rece" pe care-l au marii jucatori. Multa munca, sacrificiu dar si multa precipitare; Neaga = 5. Daca se doreste cu adevarat constructia unei Stele mari, atunci Rica ar trebui pus pe lista de trasferari. Maine la prima ora.... Arthuro = 6,5. Omul s-a zbatut mult in coasta apararii Gloriei, a deviat balonul cu capul, fiind practic coautor la golul egalizator marcat de Stancu; Dayro Moreno = 5. A jucat prea putin ca sa putem concluziona. Din pacate introducerea sa a insemnat o imensa eliberare pentru apararea gazdelor prin scoaterea "spinului" Arthuro. Mai mult, Moreno a preferat sa actioneze intr-o zona laterala, acest fapt aglomerand partea dreapta in sensul nostru de atac; Kapetanos = a jucat prea putin Stancu = +9. Fotbalist adevarat. Pupati-l, masati-l, ridicati-i o statuie, pentru ca, altfel, am fi revazut acelasi serial care ne-a scos din minti in nenumarate randuri: "Steaua neputiincioasa". Oricum, este acel atacant pe care ni l-am dorit, un vitezist si un goleador. Se pare ca Lacatus isi va juca ultima carte in meciul retur cu Galatasaray. Astazi a comis cateva greseli dar acestea pot fi uitate de finantatorul Becali daca Steaua se va califica in Grupele Champions League. Din pacate, presiunea este din ce in ce mai mare, iar Marius are nevoie si de putin noroc. Catalin Asavoaei Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 23, 2008 · Report post Nota lui Rada mi se pare mare, sau poate a lui Ghionea mica. Sorin n-a gresit la primul gol, l-a scos pe Borbely in tusa, in 99% din cazuri asta inseamna incheierea fazei de atac. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 23, 2008 · Report post Nota lui Neaga mi-se pare prea mare; azi a fost complet penibil cand a ratat de doua ori de la 6 metri de poarta. Il respect, este unul din putinii stelisti din lot, dar se pare ca nu mai poate... Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 23, 2008 · Report post Da frate! In sfarsit se pune punctul pe "i" . Deci , Ghionea pe langa faptul ca e lent , nici nu castiga duelurile aeriene ; Zapata e jalnic de la startul campionatului ... frate deci mie imi lasa impresia ca are probleme cu vederea. Rada...mort! Iar Neaga...ar face bine sa plece...nu stiu..FREE TRANSFER...sa ii plateasca salariu pe cat mai are...numai sa plece de la club. Nici in lot , nici la exhipa secunda. Mi=a placut Tiago. Mi-ar placea sa il vad pe Cernea titular cu Galata` . Daca apara Zapata mai bine ma joc pe Playstation. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 23, 2008 · Report post Nota lui Rada mi se pare mare, sau poate a lui Ghionea mica. Sorin n-a gresit la primul gol, l-a scos pe Borbely in tusa, in 99% din cazuri asta inseamna incheierea fazei de atac. Pune-i si tu o nota. eu atat am reusit sa apreciez. Ghionea a gresit la ambele goluri. Daca te uiti de mai multe ori la faza primului gol ai sa vezi ca fundasul nostru avea tot timpul din lume pentru a incerca macar sa-l jeneze pe adversarul sau. Pacat ca s-a bazat doar pe Zapata. Noroace Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 23, 2008 · Report post off topic: a zis Becali ca a cumparat un fotbalist din Liga 1 si nu ne spune cine! Cica maine ca acum e la Bucuresti si se transfera in seara asta! Ce ziceti? eu sper sa fie fundas de banda bun! Apropo ce fundasi de banda buni gasim pe la noi ? oare cine sa fie? Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 23, 2008 · Report post Marius are dreptate. Esti un pic cam aspru cu Ghionea. Banel merita cu cel putin un punct mai putin. In rest, un comentariu ok Obiectiv, realist, corect. Te felicit;) Si acum, cateva momente/ chestiuni discutabile: 1. Eu zic ca a fost ELIMINARE CLARA la Marginean. O interventie barbara, chiar brutala, care merita galbenul. Un galben ce-ar fi insemnat scoaterea din joc. 2. Neaga a luat galben degeaba. A cam fost agatat acolo. Daca nu fault, macar trebuia iertat. 3. Kapetanos. Eu zic ca a aratat profesionalism. Desi a slefuit tusa, a avut sange rece de-un dribling frumos. Poate fi inlocuitorul lui Arturo oricand. In rest, scenariul tipic. Un joc cu aceleasi puncte nevralgice. Un joc al Bistritei aproape african. Si aia joaca mai frumos. Mai bine spus, un joc al unor ciobani adusi din varful muntelui. De asemenea, momentul in care portughezul care a simulat penibil a fost unul sugestiv asupra jocului Bistritei si a tuturor echipelor din provincie: AUTOBAZA IN POARTA. Nu am alta replica, nu am alta alternativa! Efectiv este o DISPERARE, o nevroza, ceva patologic care-i obliga pe adversari la antijoc, la fragmentare (Nesu a fost de 8 ori la pamant, de exemplu), la lipsa de fair-play (injuraturi, lovituri.... a propos, eu zic ca wagner sau cine naiba era , merita rosu pentru pumnul in gura aceluiasi Nesu). M-am saturat. Mi-e lehamite. Mi-e scarba de jean, de borcica, de araboc, de porumBoyu', de balena de la Tm, de toate zdrentele care joaca doar pentru a juca cu noi si doar cu ciuda, ranchiuna... Nu mai am cuvinte. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 23, 2008 · Report post off topic: a zis Becali ca a cumparat un fotbalist din Liga 1 si nu ne spune cine! Cica maine ca acum e la Bucuresti si se transfera in seara asta! Ce ziceti? eu sper sa fie fundas de banda bun! Apropo ce fundasi de banda buni gasim pe la noi ? oare cine sa fie? Iti zic eu : nici unul !!!! Nu e nici un fundas de banda bun pe care sa il cumpere Steaua. Intotdeauna am stat prost la acest capitol...cu exceptii gen : Ogararu sau Emeghara Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 23, 2008 · Report post un rezultat care ne mentine pe linia de plutire... poate carezervele nu sunt chiara asa de bune... poate ca nici nu mai au dorinta aceea mare unii dintre ei mai ales ca sunt bagati in echipa odata la 6-7 meciuri... poate ca, nu ar trebui sa le gasim nici-o scuza. dar la ce se asteptau de la o echipa mica?!!!!!!! Steaua joaca prost in ultima perioada cu echipele mici si asta pt ca echipele mici fac ce stiu mai bine: se pun cu fundu in poarta. sa ne amintim ce joc practica Dacia Mioveni anul trecut... si multe alte echipe anul acesta. probabil; ca aceste echipe vor plati in definitiv cu retrogradarea dar, nu e problemanoastra sau a Stelei. acesti baieti trebuiau sa-si dea viata pe teren sa demonstreze ca, pot oricind deveni titulari. Baciu nu inteleg de ce a fost bagat titular?! la fel cum nu inteleg de ce a jucat pe partea dreapta cind el juca mai mereu central... si daca tot a jucat cu rezervele de ce nu a jucat cu Ochirosii si la bagat pe Nicolita?! Tiago la fel ... eu cred ca, acesta nu este un jucator sa joace titular la Steaua. bine, vinovati putem gasi la infinit, totusi felicitari si pt acest rezultat! felicitari si lui Lacatus ca, a avut curaj sa joace in aceasta formula! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 23, 2008 · Report post De Rica Neaga sa vorbim atunci cand el o sa joace pe postul sau care l-a facut mare , de al doilea varf . E ca si cum l-ai luat pe Dica si l-ai pune extrema stanga si ai astepta sa fie acelasi om decisiv care era in trecut + Rada si cu Ghionea s-au batut cap in cap , sunt jucatori asemanatori de acelasi picior care nu pot juca impreuna . Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 23, 2008 · Report post turcii prind moral conduc cu 2-1 http://www.justin.TV/aslan_pencesi Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 23, 2008 · Report post arthuro n-a facut nimik.Nu are nimik in comun cu ceea ce inseamna un atacant.A stat pe loc tot meciul,nu s-a miscat,este foarte lent,n-are tehnica si clarviziune mi s-a parut un om mort,iar golurile au venit datorita aparitiei lui Bogdan Stancu acolo unde trebuia sa fie el. Arhuro nota 2!!! Lacatus nu exista ca antrenor.Este 0.In afara de determinarea imprimata nu mai e nimik.Si cum sa nu ii dai o sansa lui Ochirosii si sa-l ti pe Neaga in teren atat cand a jucat atat de prost.Si pe un post cu care nu are nici-o treaba... Rada si Baciu terminati...la revedere Ghionea doarme,prea multa siguranta pe el,greseli mari,trebuie trezit la realitate Nicolita 00000 si iar 0 Neaga la fel Zapata ingrijortator...se intampla ceva cu el,ceva ce nu cred ca va fi in stare sa rezolve singur. Tiago nu are valoare de Steaua Nici Kapetanos Restul sunt buni si cu timpul in jurul lor se poate forma o echipa foarte buna.Insa cu alt antrenor!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 23, 2008 · Report post a zis Becali acu cica a cumparat un mijlocas ofensiv roman.. eu cred si sper sa fie vb de Costea Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 23, 2008 · Report post a zis Becali acu cica a cumparat un mijlocas ofensiv roman.. eu cred si sper sa fie vb de Costea Asta cumpara sa fie cumparati. Nu conteaza ce-i trebuie, conteaza sa fie multi la numar. Nu zic ca nu ne trebuie mijlocas ofensiv, dar ne trebuia de multa vreme, nu cand au trecut cateva etape si suntem deja la trei zile de returul cu Galata. Daca-i mai spune Teia Sponte sau "sfatuitorul" Piturca sa cumpere un maseur, anunta maine idiotul ca a luat trei maseuri. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 23, 2008 · Report post l-ati auzit pe giginho spunand ca vine un roman la Steaua si ca duminica seara ii spune numele? jur ca e Oga!!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 23, 2008 · Report post turcii prind moral conduc cu 2-1 http://www.justin.TV/aslan_pencesi revin....ceilalti jucau in 10....deci degeaba bat....ii mai bine asa ca vin increzuti in Ghencea Forza Steaua l-ati auzit pe giginho spunand ca vine un roman la Steaua si ca duminica seara ii spune numele? jur ca e Oga!!!!!!!! o zis ca e din Liga 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! deci nu e Oga......... Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 23, 2008 · Report post trist dar adevarat...sper ca Zapata sa isi revina ca fara el suntem morti miercuri Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 23, 2008 · Report post Zapata e jalnic de la startul campionatului ... frate deci mie imi lasa impresia ca are probleme cu vederea. Exact impresia asta am avut-o si eu. La toate golurile primite in ultimul timp, Zapata a reactionat ca si cum ar fi vazut mingea cu intarziere; asa se intampla cu cei care nu vad bine. Si la Vaslui si aici sunt goluri clare de reactie cu intarziere. Zapata trebuie sa-si faca repede un control, poate e cazul de lentile de contact... In rest, Neaga ne-a cam mancat meciul; de fapt toti au jucat slab. Nu inteleg de ce antrenorii nu pregatesc inainte de inceperea campionatului scheme de desfacere ale apararilor aglomerate. Asa joaca 90% din echipe cu noi. Eu inainte sa inceapa campionatul as face 6 meciuri amicale numai pe tema asta. Luata o echipa care se baga cu curu' in poarta si jucat cu ei pana incepem sa marcam... Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 23, 2008 · Report post Nota lui Rada mi se pare mare, sau poate a lui Ghionea mica. Sorin n-a gresit la primul gol, l-a scos pe Borbely in tusa, in 99% din cazuri asta inseamna incheierea fazei de atac. Dupa mine, Ghionea nu mai are siguranta din trecut si asta se intampla de ceva timp, ne-a cam "mancat" unele meciuri, anul trecut aveam titlul in mana la 1-0 cu Timisoara acasa... Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 23, 2008 · Report post Esti prea dur..si inexact in aprecieri!Cu ce-a fost mai bun Arthuro decat Toja,de exemplu? Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 23, 2008 · Report post Esti prea dur..si inexact in aprecieri!Cu ce-a fost mai bun Arthuro decat Toja,de exemplu? la asta m-am gandit si eu, toja a jucat destul de bine, chiar m-a incantat Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 23, 2008 · Report post Zapata e jalnic de la startul campionatului ... frate deci mie imi lasa impresia ca are probleme cu vederea. Exact impresia asta am avut-o si eu. La toate golurile primite in ultimul timp, Zapata a reactionat ca si cum ar fi vazut mingea cu intarziere; asa se intampla cu cei care nu vad bine. Si la Vaslui si aici sunt goluri clare de reactie cu intarziere. Zapata trebuie sa-si faca repede un control, poate e cazul de lentile de contact... In rest, Neaga ne-a cam mancat meciul; de fapt toti au jucat slab. Nu inteleg de ce antrenorii nu pregatesc inainte de inceperea campionatului scheme de desfacere ale apararilor aglomerate. Asa joaca 90% din echipe cu noi. Eu inainte sa inceapa campionatul as face 6 meciuri amicale numai pe tema asta. Luata o echipa care se baga cu curu' in poarta si jucat cu ei pana incepem sa marcam... Zapata are un motiv intemeiat: ceuci a pierdut o sarcina lunile trecute. Chestia asta poate distruge pe oricine. Si cum Gigi este psihologul echipei, e clar, o sa mai vedem greseli din partea lui Zapata. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 23, 2008 · Report post arthuro n-a facut nimik.Nu are nimik in comun cu ceea ce inseamna un atacant.A stat pe loc tot meciul,nu s-a miscat,este foarte lent,n-are tehnica si clarviziune mi s-a parut un om mort,iar golurile au venit datorita aparitiei lui Bogdan Stancu acolo unde trebuia sa fie el. Arhuro nota 2!!! Lacatus nu exista ca antrenor.Este 0.In afara de determinarea imprimata nu mai e nimik.Si cum sa nu ii dai o sansa lui Ochirosii si sa-l ti pe Neaga in teren atat cand a jucat atat de prost.Si pe un post cu care nu are nici-o treaba... Rada si Baciu terminati...la revedere Ghionea doarme,prea multa siguranta pe el,greseli mari,trebuie trezit la realitate Nicolita 00000 si iar 0 Neaga la fel Zapata ingrijortator...se intampla ceva cu el,ceva ce nu cred ca va fi in stare sa rezolve singur. Tiago nu are valoare de Steaua Nici Kapetanos Restul sunt buni si cu timpul in jurul lor se poate forma o echipa foarte buna.Insa cu alt antrenor!!! Ai probleme grave frate dute si nu mai scrie aici ca esti penibil Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 23, 2008 (edited) · Report post am fiert in suc propriu! greu de urmarit un asemenea meci; se vedea o diferenta de valoare si totusi am fost la un pas sa pierdem lamentabil. in mare e corect ce spui; cred ca zapata are probleme cu vederea, altfel nu se explica reactiile lui intarziate si cam aiurea in special la mingile de aproape. un portar ca el nu poate gresi decat daca are o problema medicala sau psihica. cred ca fanii lui rada s-au convins de valoarea lui; din pacate si Ghionea face mereu gafe. cam atat, ma abtin ca vreau sa-mi respect promisiunea de a nu crtica prea mult pana la finalul sezonului. as fi vrut sa-l vad pe abel daca tot am folosit o formula improvizata; sper ca Stancu sa fie titular. Haide Steaua! apropo' am omis sa va spun achizitia: Andrei Ionescu- U Craiova. Edited August 23, 2008 by Marius Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 23, 2008 · Report post nou transfer bomba este Andrei ionescu de la Universitatea Craiova noul transfer bomba este Andrei ionescu de la Universitatea Craiova Share this post Link to post Share on other sites