Sign in to follow this  
Followers 0
fcsteaua.ro

Oficial / Mihaita Nesu la FC Utrecht

56 posts in this topic

tot timpul am sustinut ca la echipa asta sunt 2 stelisti adevarati: Radoi si Nesu...raman la parerea mea...

Si Rica Neaga.

Succes Mihaita .. sunt unul dintre cei care te vor iubi mereu.

Ai omorat coloratii si pentru asta nu te voi uita niciodata.

Edited by RoughSilk

@mountytoma "ma bucur pentru el ca pleaca sa traiasca si sa munceasca intr-o tara civilizata, fara ciori si manele si smecheri ce dau cu masina peste tine pe plaja!"

De un milion de ori de acord! A scapat de hoti, cocalari si tot felul de imbecili, tampite si beizadele care nu mai pot de atatea fite de "oameni mondeni". Auzi dumneata! Mondeni, caricaturile astea!

La Utrecht este alta treaba... nu am fost, dar am stat cateva zile in Amsterdam si mi-am dat seama ca ne trebuie o suta doua de ani ca sa fim ca ei.... si stiti la ce? nu la bunastare sau infrastructura, ca astea se mai fac... bunul simt mai oameni buni, educatia dobandite si innascute, alea nu se cumpara nici cu nici mii de porsche sau bmw.

Ramas bun, Mihaita Nesu. Vei trai intr-o lume in care cei foarte bogati iti zambesc pe strada si se plimba cu bicicleta fara nici o jena ca le-ar cadea blazonul, iar noi ramanem pe mai departe cu Poponet, curvele de pe la TV cu aere de vedete, Adrian Minune si beizadelele care dau cu masinile peste noi, basca o mare masa de admiratori ai celor de mai sus, formata din imbecilizati, ascultatori de manele, fani OTV si cititori de click si libertatea.

Edited by milovan djilas

Bine v-am regasit prieteni...Am revenit acasa pentro doua zile din concediu si bineteles ca n-akm putut rabda sa nu intru pe aici...:)

Am aflat vestea plecarii kui Nesu si doresc sa-i urez mult succes acestui baiat atat de devotat cu suflet ros-albastru. Sunt convins va reveni candva in familia noastra. Bafta multa Bichonule...

milovan ma bucur ca exista oameni ca tine ar fi nedrept sa nu ne bucuram pentru el felicitari Mihai de departe.

Sign in to follow this  
Followers 0