Sign in to follow this  
Followers 0
fcsteaua.ro

Oficial / Mihaita Nesu la FC Utrecht

56 posts in this topic

Asadar, cred ca vom pierde meciul cu Galata.

Si poate e mai bine asa.

Am si eu, asa, un feeling ca anul asta jucam in UEFA. 

Si poate e mai bine asa.

Sa vada si Jiji ca locul 2 nu e pentru noi, ca nu avea rost sa risti un campionat ca sa-l tii pe Banel titular si ca ulciorul nu merge de multe ori in UCL din preliminarii.

multumim Mihaita pentru tot ce ai facut la Steaua si pentru daruire de care ai dat parte sper sa ramai stelis cu inima :steag_cruce_invers::steag_sah_mic:

Multumim Mihaita pentru tot ce ai facut pentru Steaua si iti dorim mult succes la utrecht, dar sa nu uiti ca stelistii te vor iubi si respecta mereu, chiar daca pleci din Ghencea! Ma bucur f. mult ca scapi de oierul asta paranoic si nenorocit care, ca de fiecare data cand pleaca un fotbalist de la noi, spune ca a vrut sa scape de el, ca nu pune suflet la Steaua. Daca nici Mihai Nesu n-a jucat cu sufletul pentru echipa asta, atunci cine? ciobane, dispari din Ghencea, mizerie umana ce esti tu!

Stima si respect, Mihai Nesu!

Si ce-i daca joaca?

Crezi ca o sa bage piciorul la fel de tare?

Tu ai baga?

Pai el trebuie sa fie apt 110% pt noua lui echipa.

Ce treaba crezi ca mai are cu Steaua?

Nu zic ca Nesu nu e Stelist si ca nu ar iubi echipa asta.

Dar sa fim seriosi, care din noi si-ar risca cariera pt ceva ce nu inseamna nimic pt nici unul din noi?

Te inseli amarnic!

Sunt sigur ca Nesu nu va ezita sa-si rupa(Doamne' fereste!) un picior daca situatia o cere in meciul cu Galata.

Nesu a jucat mereu tare,indiferent daca a jucat cu Iasi sau rraped.

:))

pt cateva mii de euro tu ti-ai rupe picioarele?

nu prea cred.

Baiatul asta are caracter, fata de unii de pe forumul asta . Nesu o sa joace exemplar ultimul meci pe Ghencea.

Nu cred ca un club ca Steaua poate sa stea doar in 3 fundasi laterali, dintre care doi accidentati si unul de 34 de ani. Ma gandesc ca vor reusi sa-l imprumute pe Ogararu sau vor aduce alt fundas.

Bafta Nesu!

tot timpul am sustinut ca la echipa asta sunt 2 stelisti adevarati: Radoi si Nesu...raman la parerea mea...

Si ce-i daca joaca?

Crezi ca o sa bage piciorul la fel de tare?

Tu ai baga?

Pai el trebuie sa fie apt 110% pt noua lui echipa.

Ce treaba crezi ca mai are cu Steaua?

Nu zic ca Nesu nu e Stelist si ca nu ar iubi echipa asta.

Dar sa fim seriosi, care din noi si-ar risca cariera pt ceva ce nu inseamna nimic pt nici unul din noi?

yo cred ca o sa bage si mai tare picioru doar pt simplu fapt ca intreg stationu o sa ii scandeze numele.Pt ca indiferent ce adversar a avut nu s-a temut sa bage osu.

Respect si multumim Mihaita NESU

BAFTA IN CONTINUARE :steag_cruce_invers::hai_steaua:

Bravo mai Nesule ca ai ajuns intr-un campionat mai bun decat in mizeria de Liga a lui Mitica. Sper sa fii platit la adevarata valoare, fiindca aici, la Steaua, stim care sunt salariile fundasilor.

Sincer imi pare rau ca pleci. Esti, ca si Radoi, un jucator cu o determinare extraordinara, pe care din pacate doar la Neaga o mai vad.

Regret ca nu ai fost folosit mai mult, dar poate ca intr-un fel aceasta plecare neasteptata, compenseaza.

Scuze de offtopic unde vedem maine meciul??? Ca am auzit ca pe net n-o sa mai mearga de acum niciodata???

Scuze de offtopic unde vedem maine meciul??? Ca am auzit ca pe net n-o sa mai mearga de acum niciodata???

Eu aici vad gesepeteve-urile :)

http://www.fanfotbal.net/gsptvlive.html

Enjoy !!

nu mai merge :thumbdown: alte variante...............stie careva?

Meciul de maine dintre Gloria Bistrita si Steaua poate fi vazut aici.

esti sigur ca merge pt ca eu am incercat azi vreo 10-15 site-uri in incercarea de a gasi gsp TV pt a urmari meciul dintre gaz metan si FC Brasov si nu am gasit nimic:(

Nu mai puneti mah site-urile pe forum!Vi s-a mai spus...dar unii aveti prea putin cerebel pt a intelege asta...

P.S.Spuneti-va pe pm,daca tot vreti sa aflati...

Edited by DelPiero10

Felicitari, Nesule ! Sa cresti mare si sa joci mai bine decat la Steaua ! Incearca sa fii mai lucid. Imi place ca pui pasiune, dar nu gandesti in perspectiva.

Succes !

Mihaita te iubim! :steag_cruce_invers:

tot timpul am sustinut ca la echipa asta sunt 2 stelisti adevarati: Radoi si Nesu...raman la parerea mea...

Neaga)

Edited by Marius

Neșule, zi dupã mine:

Ge-wel-dig! :)

Bine cã te-ai dus. E frumos orașul, sunt și femei frumoase. Nu-l mai ai pe Becali, dar reziști tu.

Sign in to follow this  
Followers 0