Sign in to follow this  
Followers 0
fcsteaua.ro

Oficial / Mihaita Nesu la FC Utrecht

56 posts in this topic

FC Steaua a ajuns la un acord cu gruparea olandeza FC Utrecht pentru transferul fundasului Mihaita Nesu. Acesta va parasi Ghencea dupa partida cu Galatasaray Istanbul, de miercurea viitoare, punand capat, astfel, unei perioade de aproape opt ani in tricoul ros-albastru.

Nesu are in palmares trei titluri de campion cu Steaua, doua Super Cupe ale Romaniei, o semifinala de Cupa UEFA si si doua participari consecutive in grupele UEFA Champions League.

FC Steaua ii multumeste pentru succesele obtinute cu echipa noastra si pentru daruirea de care a dat dovada de-a lungul acestor ani.

Cu un ochi rad, iar cu celalalt plang. Ma bucur ca voi pleca la FC Utrecht, fiindca este vorba de un alt campionat si de o noua experienta in cariera mea. Cu toate acestea, imi pare rau ca plec de la Steaua dupa aproape opt ani de zile, deoarece consider ca acest club este a doua mea familie

Mihaita Nesu

SteauaFC.com

respect Mihaita... nu am sa uit niciodata daruirea de care a dat dovada pt acest club, efortul depus si capetele sparte (atat ale lui cat si ale adversarului), si mai mult decat atat, nu am sa uit niciodata interventia lui in fata lui Buga din sfertul de Cupa UEFA cu Rapid din ultimul minut, interventie ce a dus Steaua mai departe in acea competitie...

Mult succes

imi pare rau ca pleaca Mihaita , de mult timp eram de parere ca este peste Petre Marin , doar ca trebuie sa se mai ordoneze in joc , dar poate ca tocmai in asta consta farmecul sau , dupa aproape 8 ani petrecuti la Steaua , el juca de parca ar fi fost primul an ... pentru jucator e bine , campionatul olandei o sa i se plieze ca o manusa pe stilul sau , sper ca de acolo sa faca pasul si mai mare in alt campionat mai puternic ... dar pt Steaua este prost ....

Nu avem fundasi laterali in momentul asta

- emeghara accidentat de mult timp , nu stim daca va reveni la forma dupa perioada atat de lunga

- golanski bun dar fragil , nu poate duce 2 meciuri consecutive pana la capat mai ales in ritmul de miercuri - duminica ...

- Petre Marin este un jucator in genul lui Dorinel , exemplar in pregatire , constiincios , dar varsta isi spune cuvantul si la el ...

sper sa-si revina cat mai repede emghara (btw , cand e anuntata revenirea lui estimativa?) , golanski sa nu se mai accidenteze asa des si sa facem un transfer bun pe stanga

Multa bafta la noua echipa!

E trist ca inca un stelist ne paraseste.

Multumim Nesu pentru tot ce ai facut la Steaua!

nu am sa uit niciodata interventia lui in fata lui Buga din sfertul de Cupa UEFA cu Rapid

era vorba de Emil Dica, nu de Buga. Intradevar, memorabil moment.

mult succes Mihaita! sper sa vina Ogararu la Steaua pentru ca oricum nu prea avem solutii pe benzi momentan.

MULTUMIM, Mihaita pentru tot ce ai facut pentru noi! MULTUMIM!

Pana acu' Becali parca cerea vreo 3-4 milioane pe Nesu. Bai, ce darnic e asta... :shit:

Parca vad ca pana aducem noi un fundas ma acatarii o sa-l vedem iar pe Eugen Baciu ca fundas lateral, ca doar a mai jucat asa... Desi parca, totusi, pe dreapta...

Sau o sa-l coboare pe Nicolita fundas si o sa joace cu Neaga/Ochirosii mijlocas?

Ne-apucam si noi sa carpim echipa cand ar trebui ca toate relatiile de joc sa fie aproape rodate...OOOFFF!!!

Sincer nu inteleg de ce este vandut Nesu.

Mai ales ca nu avem asa multe variante pe stanga.

Poate are Jiji nevoie de lichiditati pentru becalibank.

In rest bafta Mihaita!

Revin cu un post de pe threadul cu pedriel in legatura cu acoperirea posturilor de fundas laterali... Tinand cont ca Golanski este folosit relativ des pe postul de fundas stanga la nationala Poloniei de catre Benhaker ( o sti si batranu asta ceva) iar noi in lot ii avem deja pe Eme care este clar fundas stanga si pe Petre Marin care este iar mai mult fundas stanga decat dreapta... imi place sa cred ca ne trebuie un fundas dreapta... nu de alta da acolo un singur nume imi vine in minte George Ogararu!!!

Oricum desi nu era unul dintre preferatii mei multa bafta Mihaita!

Intr-adevar, mai rar asa daruire la un jucator! Desi usor zgubilitic (sa punem si pe seama varstei fragede) in joc, Nesu reusise in ultimul timp sa isi imbunatateasca vizibil si tehnica, astfel ca devenise un concurent serios pentru Petrica (un alt exemplu de seriozitate).

Daca ar fi plecat la un club realmente mare, chiar m-as fi bucurat foarte mult; oricum, ii doresc tot binele din lume, dar senzatia pe care mi-o lasa plecarea sa este ca dobitocul a vrut sa scape de el cat mai repede.

Asa cum subliniau si antevorbitorii mei, ne trebuie urgent un fundas stanga! Reprofilarea lui Pardailan pe stanga nu mi se pare deloc o idee buna, nici macar ca gluma. Poate l-o transfera totusi Galata dupa meciul de la Bucuresti!

imi pare rau ca pleaca Mihaita , de mult timp eram de parere ca este peste Petre Marin , doar ca trebuie sa se mai ordoneze in joc , dar poate ca tocmai in asta consta farmecul sau , dupa aproape 8 ani petrecuti la Steaua , el juca de parca ar fi fost primul an ... pentru jucator e bine , campionatul olandei o sa i se plieze ca o manusa pe stilul sau , sper ca de acolo sa faca pasul si mai mare in alt campionat mai puternic ... dar pt Steaua este prost ....

Nu avem fundasi laterali in momentul asta

- emeghara accidentat de mult timp , nu stim daca va reveni la forma dupa perioada atat de lunga

- golanski bun dar fragil , nu poate duce 2 meciuri consecutive pana la capat mai ales in ritmul de miercuri - duminica ...

- Petre Marin este un jucator in genul lui Dorinel , exemplar in pregatire , constiincios , dar varsta isi spune cuvantul si la el ...

sper sa-si revina cat mai repede emghara (btw , cand e anuntata revenirea lui estimativa?) , golanski sa nu se mai accidenteze asa des si sa facem un transfer bun pe stanga

Se pare ca Emeghara va fi apt 100% peste 3 saptamani!

Revin cu un post de pe threadul cu pedriel in legatura cu acoperirea posturilor de fundas laterali... Tinand cont ca Golanski este folosit relativ des pe postul de fundas stanga la nationala Poloniei de catre Benhaker ( o sti si batranu asta ceva) iar noi in lot ii avem deja pe Eme care este clar fundas stanga si pe Petre Marin care este iar mai mult fundas stanga decat dreapta... imi place sa cred ca ne trebuie un fundas dreapta... nu de alta da acolo un singur nume imi vine in minte George Ogararu!!!

Oricum desi nu era unul dintre preferatii mei multa bafta Mihaita!

Ai dreptate cu George, dar, din pacate, boul national nu-l are la suflet....el il place pe Pardailan, si cu asta basta (una dintre expresiile sale preferate dintre cele doua - trei pe care le cunoaste...)

Vanzare fara cap intr-un moment nepotrivit.

Am inceput sezonul si noi tot aducem alti jucatori ca doar nu conteaza relatiile de joc...

Multumim Mihaita, pentru toti acesti ani petrecuti in Ghencea , si mai ales pentru profesionismul si daruirea de care ai dat dovada.

Tot respectul pentru tine, si multa bafta la noua ta echipa.

Vei fi mereu iubit si te asteptam oricand cu drag acasa la tine ( Ghencea ).

nu am sa uit niciodata interventia lui in fata lui Buga din sfertul de Cupa UEFA cu Rapid

era vorba de Emil Dica, nu de Buga. Intradevar, memorabil moment.

Eu imi amintesc cu mare placere de asta:

Daniel Pancu si-a pierdut cunostinta si a fost transportat de urgenta la Spitalul Floreasca unde va primi ingrijiri medicale. Cauza accidentului a fost lovitura primita de la fundasul Mihai Nesu, in urma careia Pancone si-a spart capul si a singerat abundent. :thumbsup:

Eu imi amintesc cu mare placere de asta:

Daniel Pancu si-a pierdut cunostinta si a fost transportat de urgenta la Spitalul Floreasca unde va primi ingrijiri medicale. Cauza accidentului a fost lovitura primita de la fundasul Mihai Nesu, in urma careia Pancone si-a spart capul si a singerat abundent. :thumbsup:

EHEE tin minte si un meci cu Dinamo cand s-a dat cap in cap cu grigorie parca isi pierduse cunostinta si dupa ce sia revenit vroia sa intre in teren asea semi inconstient cu doctorul trangand de el sal bage in ambulata .Cred ca e cel mai "nebun" jucator din tot lotul Stelei

Numai bine Mihaitzaaa:D

Edited by zloty

"Tamaș a renunțat la bani pentru a veni la Dinamo. Când era la Spartak, a renunțat la câteva sute de mii de euro pentru a veni la Dinamo! Legat de Neșu, pãrinții lui au insistat foarte mult pentru acest transfer, iar Gigi nu l-a mai vrut pe acesta la Steaua. Gigi vrea la echipã doar jucãtori care își dau sufletul pe teren. Steaua va caștiga cu Galatasaray, iar legat de derby-ul din weekend, Dinamo are cu siguranțã forța de a câștiga în Giulești",a spus Victor Becali la televiziunea sportro.

ciobanul e un prost!

nu stie deloc fotbal.

Peste o saptamana, vom juca doar cu un fundas de banda valid.

Si ala e Petre Marin, unul dintre cei mai slabi jucatori din acest inceput de sezon.

O sa fie vai de noi.

Asta e alta mutare negandita a ciobanului.

Banii conteaza, restul e 0.

Nu o sa trecem de Galata!

Petre Marin, Badea, astia isi dau sufletele pe teren.

Nesu, NU!

Ce glume bune!

@AdrianUltras25

Nesu joaca cu Galata; oricum jucam cu Petre Marin-Nesu in teren. Deci abia dupa meciul ala se va vedea intr-adevar cat de proasta e mutarea asta...

Si ce-i daca joaca?

Crezi ca o sa bage piciorul la fel de tare?

Tu ai baga?

Pai el trebuie sa fie apt 110% pt noua lui echipa.

Ce treaba crezi ca mai are cu Steaua?

Nu zic ca Nesu nu e Stelist si ca nu ar iubi echipa asta.

Dar sa fim seriosi, care din noi si-ar risca cariera pt ceva ce nu inseamna nimic pt nici unul din noi?

Petre Marin e foarte slab.O sa joace pe partea lui Arda(sau Kewell).Oricum ar fi, tot o sa fie urat.Nu poate sa le faca fata nici unuia din cei 2.

Asadar, cred ca vom pierde meciul cu Galata.

Si poate e mai bine asa.

Dacã Steaua se va intra în grupe, normal ar fi ca și Neșu sã ia prima. Mãcar pentru asta sã bage piciorul la fel de tare.

:))

pt cateva mii de euro tu ti-ai rupe picioarele?

nu prea cred.

Dacã Steaua se va intra în grupe, normal ar fi ca și Neșu sã ia prima. Mãcar pentru asta sã bage piciorul la fel de tare.

astea sunt socoteli de-ale lui Becali. poti sa fii sigur ca ciobanul nu-i mai da nici o prima! dar eu sunt la fel de sigur ca daca nesu va juca cu galata va juca la fel de ambitios ca de fiecare data.

ma bucur pentru el ca pleaca sa traiasca si sa munceasca intr-o tara civilizata, fara ciori si manele si smecheri ce dau cu masina peste tine pe plaja!

multumesc nesule, mi-ai placut intotdeauna!

Prost moment ales pentru transferul asta. Numai bine, Nesu!

Sign in to follow this  
Followers 0