Posted August 16, 2008 · Report post sunt de acord cu majoritatea comentariilor de pana acu, dar as vrea sa adaug ca am aratat totusi prea putin astazi. Am jucat cu o nou promovata care a fost mai mult de jumatate in inferioritate. Din aceasta cauza, cred ca trebuia sa atacam mai mult, sa avem mai multe ocazii, in multe momente exista senzatia unui meci plictisitor. Si Laca e de aceeasi parere:) Oricum, bine ca am castigat, important fiind in aceasta perioada sa avem constanta si sa strangem puncte Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 16, 2008 · Report post @administratori || moderatori: Cum sã-i dau notã lui Petre Marin pentru meciul cu Argeș când el n-a jucat? A jucat Neșu în locul lui. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 16, 2008 · Report post meciul a fost frumos, pacat ca nu concretizam ocaziile create. un 3,4-0 ar fi fost mai real. sa jucam asa cu Dinamo, rapid, etc, si atunci va fi bine. o corectura la nota jucatorilor, p. Marin nu a jucat, a jucat nesu. beton! Forza Steaua/ cu tine pana la moarte! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 16, 2008 · Report post la caseta cu notele jucatorilor apare P.Marin in locul lui Nesu, cred ca trebuie facuta cuvenita rectificare. P.S. Meserias Toja, sper sa nu insele asteptarile. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 16, 2008 · Report post dar Petre Marin ce cauta la jucatorii ce trebuiesc notati ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 16, 2008 (edited) · Report post Nu-mi vine sa cred cum a jucat Nicoleta... Bravo lui! Macar de-ar tine-o tot asa. Mai ales ca la faza golului 2 eram sigur ca o da in balarii, dar a pasat la timp. Ca sa nu-l laud prea mult asa de brusc, eu zic totusi ca lipsa de cunostinte fotbalistice aratata in atitea meciuri nu are cum sa se transforme brusc in fantezie, tehnicitate si altruism. Asa ca sunt usor circumspect. Dar, pina reintra Szekely, s-o tina tot asa. In asemenea meciuri de campionat e foarte bun. Apoi, pe partea stinga mi s-a parut ca Toja s-a cam calcat in picioare cu cine aparea pe acolo, dar altfel chiar mi-a placut baiatul. Se bate pentru minge si stie s-o protejeze foarte bine. Abia astept sa-l vad dupa vreo 5-6 meciuri. Imi pare rau pentru Arthuro. Nu stiu de ce, am impresia ca poate mai mult, dar nu prea se lipeste la gol. Oricum, nu ma asteptam sa bata el penalty-ul. Eu l-as fi lasat pe Toja sau pe Dayro. Edited August 16, 2008 by eddie the 'ead Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 16, 2008 · Report post PUTIN OFF-TOPIC : IN LOCUL LUI P. Marin trebuia trecut Mihaita Nesu la Poll acolo unde se acorda notele jucatorilor !! scuzati daca am gresit dar cred ca am vazut bine Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 16, 2008 · Report post off-topic : De ce am jucat cu reclama de la citifinancial pe piept, in formatul acela urat din sezonul trecut ? Nu avem mai nou Citi Bank scris frumos fara chenarul acela alb, mizerabil ? Chiar am ramas neplacut surprins cand am vazut tricourile din seara aceasta Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 16, 2008 · Report post off-topic : De ce am jucat cu reclama de la citifinancial pe piept, in formatul acela urat din sezonul trecut ? Nu avem mai nou Citi Bank scris frumos fara chenarul acela alb, mizerabil ? Chiar am ramas neplacut surprins cand am vazut tricourile din seara aceasta Am impresia cã au jucat în seara asta în tricourile replicã, cele de 250 ron. ªi mi s-au pãrut și mai largi decât cele în care s-a jucat în meciurile trecute. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 16, 2008 · Report post Banel-omul meciului??? care meci? Asta zici? NU se poate...omul meciului a fost iar Lacatus al carui nume a fost scandat de numerosi suporteri. De ce nu l-au adulat pe Banel? Poate pentru ca stiu si ei ca e doar un meci si el va reveni la prezentatoare TV,baruri si alte indeledniciri atat de apropiate sufletului sau atat de ranit de atat de multi suporteri stelisti!!!! Pai stai ca daca o iei asea si de Lacatus poti sa zici ca a castigat un meci pe care si un cimpanzeu pus pe banca navea cum sal piarda avand in vedere diferenta de lot , sai dam ciorelului cei al ciorelului azi a jucat BINE ramane de vazut daca e un singur meci sau inceputul unei reveniri Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 16, 2008 · Report post Banel-omul meciului??? care meci? Asta zici? NU se poate...omul meciului a fost iar Lacatus al carui nume a fost scandat de numerosi suporteri. De ce nu l-au adulat pe Banel? Poate pentru ca stiu si ei ca e doar un meci si el va reveni la prezentatoare TV,baruri si alte indeledniciri atat de apropiate sufletului sau atat de ranit de atat de multi suporteri stelisti!!!! te inseli Banel a fost cel mai scandat dintre jucatori desi nu sunt fan tre sa recunosc ca a jucat f bine,numai ca tre sa continue Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 16, 2008 · Report post Unde sunt baietii aia care spun ca Banel Nicolita e praf, ca nu stie fotbal...?? In loc sa ne bucuram ca omul e intr-o perioada buna unii prefera inca sa-l acuze...si sa se gandeasca ca revine la nu stiu ce vicii. Nu e el talentat insa prin munca imensa a ajuns un jucator bun, nu de valoarea altora insa foarte util echipei. E bine ca a iesit din pasa proasta, e un adevarat castig in perioada asta in care nu-l avem pe Szekely. Felicitari echipei pentru o victorie obtinuta din ce stiu pe o caldura sufocanta, felicitari conducerii pentru inspiratia de a transfera un jucator din campionatul american care pana acum se dovedeste a fi un jucator foarte bun. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 16, 2008 · Report post Nu va imbatati cu apa rece in privinta lui Banel! Cand o sa faca un meci bun cu o echipa buna nu cu Arges atunci o sa vbim despre valoarea lui pana atunci raman la parerea ca e un jucator fara prea multe idei cand este presat de adversar! Felicit echipa pt rezultat si pt ca s-au daruit cum trebuie chiar daca vin dupa un meci infernal pe Ali Sami Yen! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 16, 2008 · Report post ..in seara asta am ramas placut surprinsa de Nicolita,si sper sa nu fie doar o alarma falsa...mi a placut foarte mult Toja,se vede ca e foarte tehnic..si nu inteleg de ce a executat Arthuro penalty ul In rest,a fost un meci bun,dar sa nu uitam ca nici adversarul nu a fost unul pe masura... sa speram ca jocul echipei va continua sa se imbunatateasca,ca sa nu suferim prea mult la meciul cu Galatasaray P.S. bine ca am scapat de Lovin pt meciul urmator.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 16, 2008 · Report post Am impresia ca multi dintre cei care au notat jucatorii, au tinut cont de nume nu de evolutii. In seara asta Banel a fost de departe cel mai bun jucator de pe teren. In schimb ii vedem pe Tiago sau Dayro (slab astazi) cu note mai mari. Un gol, o pasa de gol (plus toata faza respectiva) si alte cateva actiuni periculoase nu au fost de ajuns pt ca Nicolita sa primeasca o nota de 9. Daca era Dayro in locul lui ii dadeati 10 toti. RUSINE! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 16, 2008 · Report post meci frumos, rezultat pe masura, bravo Steaua, bravo Laca! Din pacate sunt unii pe site care se cred "profesori" si care sunt "platiti" cu ora pentru debitat celuloza! cred ca e cazul sa inteleaga si antenumitii cat de valoros e fondul forestier si sa-l protejeze, avand in vedere ca suntem in ue si aici protectia mediului e impusa legal! Steaua a stralucit si va mai straluci, oricati "neprihaniti" o vor lovi! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 16, 2008 · Report post Banel merita felicitat dupa meciul de azi.A fost fara indoiala omul meciului.Daca il certam cand gafeaza,mi se pare normal sa il laudam cand joaca bine... Imi pare rau ca Arthuro a ratat 11 m-ul ala,era o buna sansa pt el sa castige incredere.Mirel a dezvaluit la TV dupa meci ca el trebuia sa bata 11m-ul,dar l-a lasat pe Arthuro pt ca un atacant are mai mare nevoie sa inscrie decat un fundas.Un adevarat om Mirel.Daca am mai avea 10 ca el am fi aproape de valoarea Stelei '86! Tiago Gomes e un jucator care-mi da sperante,chiar daca nu joaca tocmai stralucit.Macar nu face parte din categoria celor care dau semne clare ca nu vor evolua niciodata(tip Lovin) Toja-jucator tehnic,cand se va adapta complet va fi un mare jucator. Ma bucur ca au intrat si tinerii nostri Ochirosii si Stancu,poate pe viitor vor evolua ceva mai mult macar in campionat.Au potential urias. Am ajuns la Lovin.El nu va fi niciodata iubit in Ghencea.Suporterii au aplaudat eliminarea sa,apoi l-au huiduit.Sunt sigur ca factorii care au dus la acest lucru sunt faptul ca incetineste jocul si intoarce mereu mingea spre poarta,pomana de care a dat dovada la meciul din ghiulesti ,precum si declaratiile sale de cand a fost exclus din lot de Lacatus.Lovin nu a jucat rau,a jucat in nota obisnuita,dar el nu va mai avea viata buna in Ghencea.Spre deosebire de Petre,care mai ataca si poarta,acest Lovin pare veriga slaba a lotului de baza stelist.Cred ca ar fi timpul ca Lacatus sa scape de el... Sper ca suntem pe drumul cel bun,chiar daca nu inscriem mult,asa cum ne dorim. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 16, 2008 (edited) · Report post @ Dani Lovin e un mare nesimtit. La iesirea de pe teren, acest autoproclamat "Lampard din Ghencea" a avut tupeul sa aplaude ironic un stadion intreg. Cum sa respecti un asemenea... om (?!)? Edited August 16, 2008 by Marius Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 16, 2008 (edited) · Report post Am impresia ca multi dintre cei care au notat jucatorii, au tinut cont de nume nu de evolutii. In seara asta Banel a fost de departe cel mai bun jucator de pe teren. In schimb ii vedem pe Tiago sau Dayro (slab astazi) cu note mai mari. Un gol, o pasa de gol (plus toata faza respectiva) si alte cateva actiuni periculoase nu au fost de ajuns pt ca Nicolita sa primeasca o nota de 9. Daca era Dayro in locul lui ii dadeati 10 toti. RUSINE! Din pacate ai mare dreptate. Daca le intra unora in dizgratie cineva, atunci poate sa joace ca un Messi in teren ca tot prost il vad:( La fel pateste si Lovin. Spunea Radoi in seara asta: "speram sa vina si carausi nu numai pianisti". El stia ce spune! Rolul lui Lovin nu este sa fie Dayro sau Toja, ci acel caraus. Am revazut meciul. A jucat bine si eficient Lovin. Am vazut unele combinatii din prima in care a fost la inaltime. Ce nu-mi place la el este jocul prea dur practicat uneori si faptul ca face uneori faulturi gratuite. Al 2 lea galben l-a luat pe merit, dar nu a fost intentie, ci neglijenta. Daca am dominat mijlocul si s-au recuperat multe mingi, asta s-a datorat si lui Lovin, atat in meciul asta cat si in cel cu Galata. Nu poti face o echipa buna numai din "pianisti". @ Dani Lovin e un mare nesimtit. La iesirea de pe teren, acest autoproclamat "Lampard din Ghencea" a avut tupeul sa aplaude ironic un stadion intreg. Cum sa respecti un asemenea... om (?!)? Pai daca e fluierati si jignit, pe drept sau pe nedret, cu o totala lipsa de respect, a intors serviciul! Cand primesti o palma, daca esti un bun crstin, intorci si obrazul celalalt.Ce voiai?Sa va injure si el?Asa iti parea mai plin de respect? Edited August 16, 2008 by Marius Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 16, 2008 · Report post Lovin e constient ca nu e apreciat in Ghencea. Azi (ieri) a mai facut si tampenia sa ia rosu. In loc sa plece la cabine, chiar daca era fluierat, "Lampard" a ales sa fie ironic cu 10-15.000 de oameni. Pentru mine este si va ramane un MARE nesimtit. Parerea e personala, asa ca daca nu mi-o impartasesti e treaba ta. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 16, 2008 · Report post @xray_rom Nu este prima data cand Lovinel trateaza publicul cu lipsa de respect. Hai sa ne amintim cum anul trecut tragea de coechipierii lui care vroiau sa salute publicul(nu-mi mai aduc aminte exact ce meci) sau cum juca pe Emirates nu pentru club sau fani, ci pentru impresarii din tribune. Lovin este un inchizator slab, Radoi si Ov Petre fiind mult peste el. De altfel si daca te uiti peste cifre e cam a 10-lea inchizator din tara la procentul de recuperari. Cam slab pentru Steaua nu-i asa? Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 16, 2008 · Report post 2-0 Cu Arges o echipa nou promovata! Va rog domnilor nu va imbatati cu apa rece! Eu astept derby-urile atunci o sa ma pronunt! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 16, 2008 · Report post Mie mi s-a parut ca echipa a incercat sa castige acest meci cu un minim de efort . Dupa 1-0 am inchis jocul , nu am fortat si am asteptat venirea celui de al doilea gol , pentru ca era clar ca Argesul nu ne poate pune probleme la ora actuala . Sper ca tot acest curent anti Banel sa ii fie de bun augur jucatorului nostru si sa ne raspunda cum a facut-o astazi . Cat despre Lovin , sunt curios cate ii mai sunt acceptate acestui nesimtit ? Un jucator notoriu , care traieste in fotbal datorita Stelei isi permite pentru a "n" oara sa insulte suporterii care vin pe canicula , vin si accepta nesimtirea celor de la portile stadionului , pentru a vedea Steaua . Lacatus sau Radoi au ani intregi in tricoul ros-albastru , ani in care au invatat ca publicul stelist nu accepta sa fie tratat in asemenea hal de un jucator patetic . Sper ca cei din staff sa il arda la buzunar pentru gestul sau , daca nu au de gand sa ne scape de el. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 16, 2008 · Report post Vad ca doar Lovin si Arthuro au jucat astazi sub Nicolita.... Daca e sa ma iau dupa notele userilor.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 16, 2008 (edited) · Report post @ Dani Lovin e un mare nesimtit. La iesirea de pe teren, acest autoproclamat "Lampard din Ghencea" a avut tupeul sa aplaude ironic un stadion intreg. Cum sa respecti un asemenea... om (?!)? Nici nu am zis eu altceva.Sper ca zilele lui la Steaua sa fie numarate.Vreau la Steaua doar oameni de caracter.Pe de alta parte,m-a deranjat si faptul ca Mirel i-a luat din nou apararea,spunand ca publicul a gresit huiduindu-l si ca orice ar spune publicul Lovin are un caracter tare si va ramane in continuare la Steaua(ca si cum ar da de inteles ca Lovin nu va pleca de la Steaua pt ca asa vrea publicul)-dar ,fiind capitanul echipei si un mare om,il inteleg pe Mirel. Edited August 16, 2008 by danimarcu Share this post Link to post Share on other sites