Posted August 13, 2008 · Report post Domnule simbol Marius Lacatus, in seara asta ai demonstrat ca esti un antrenor mic, mic si fricos. In seara asta ai aratat ca Talnar si nea' Popica de la Iasi iti sunt mult superiori. In seara asta ai rapit Stelei o victorie pe care, indraznesc sa spun ca ar fi obtinut-o jumatate din antrenorii din Liga I. Nu pot sa cred ca ca nu stiai faptul ca Toja nu este integrat in jocul ehipei si, prin urmare, va tine mingea mai mult cautand caoechipieri demarcati, lucru pe care, iarasi ma hazardez cand il spun, Ochirosii sau Neaga nu l-ar fi facut. Nu pot sa cred ca ai inceput un meci, pe care ai declarat ca vrei sa-l castigi, cu doar doi jucatori si jumatate in ofensiva, Dayro, Arthuro si jumatate din Toja, care in afara de un dribbling, ce-I drept frumos, a fost inutil, in multe momente incurcand vizibil jocul, atat prin pase cat si prin pierderea aiurea a baloanelor. Nu pot sa cred ca ai incercat macar o secunda sa castigi pe Ali Sami Yen, cu cinci fotbalisti eminamente defensivi plus doua antitalente dovedite, Lovin si Nicolita. Schimbarile au fost pur si simplu naucitoare: - Ghionea in locul accidentatului Petre. In conditiile in care turcii sunt rapizi si combinativi, tu joci cu doi fundasi centrali inalti si LENTI domnule! L-ai urcat pe Radoi la mijloc si l-ai stins de tot. - Nesu in locul lui Golanski. Nu inteleg de ce l-ai mai titularizat pe polonez. Stiai domnule Lacatus ca pe partea dreapta a apararii noastre va actiona Turan, jucator rapid si tehnic. Stiai de asemenea ca Pawel urca mult in atac, faot ce va facilita patrunderile lui Turan. Si mai stiai ca Pawel nu exceleaza in duelurile unu-la-unu, si totusi tu l-ai titularizat in fata celui mai periculos turc. - Gomes in locul lui Toja. Ai schimbat un jucator, presupus de atac, cu unul defensiv. Si asta in momentul in care Galatasaray ERA LA PAMANT din punct de vedere fizic! Ne-ai rapit sansa unui gol, cel putin. Il irosesti incredibil pe Dayro Moreno, domnule Lacatus. Il pui sa fie si coordonator, si varf, sa vina si in defensiva. Il irosesti pe Arthuro, punandu-l sa alerge ca un bezmetic timp de 90 de minute, singur intre doi-trei fundasi turci. In conditiile astea, te asteptai ca cei doi sa mai atace in minutul 80? Esti un antrenor fricos domnule Lacatus. Ai prins o Galatasaray extreme de slaba. In doua saptamani ii vor avea pe Karan, Kewell "Iar noi vom avea aceeasi lipsa de orice idée tactica" Ciobane, pleaca din Ghencea! Si ia-l si pe antrenor cu tine ! Marius Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 13, 2008 · Report post In primul rand nu am vazut cine a scris acest articol...Norocul tine si cu cei naivi pe care-i protejea, cu un antrenor lucid ca tine dupa ce a vazut slabiciunile la TV, 100% n-am fi dat nici macar un go...l Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 13, 2008 · Report post hai totusi sa nu ne hazardam. noi am dat ambele goluri din noroc, dar tot odata, turcii nu au avut nici un meci oficial in picioare pana la acest joc. facand un mic balans... 1. Steaua a jucat sub asteptari, in timp ce Galata putea fi oricand batuta si 2. daca Steaua nu dadea acele goluri din noroc, turcii ne spulberau... deci, un rezultat echitabil. Steaua nu e ceea ce ne dorim, asa ca asta e, mai mult nu se putea astazi. data viitoare turcii or sa aiba un moral mai ridicat, dar si o conditie fizica mai mare. daca noi nu schimbam ceva, nu o sa ne calificam... Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 13, 2008 · Report post Din nefericire ai dreptate. Cat despre Banel.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 13, 2008 (edited) · Report post Atitudinea noastra pe final mi-a amintit de prostii de dinamovisti, in turul cu Lazio, cand aveau 2 oameni in plus dar s-au multumit cu un egal. Sper sa nu patim ca ei, dar mi se pare suspect ca Laca nu a introdus prospetime in atac (Toja, Nicolita -> out; Neaga/Ochirosii/Tiago -> in) cand in minutul 65 turcii lesinati aproape ca trageau de timp, asa de multumiti erau de rezultat. In astfel de situatii se deosebesc antrenorii mari de antrenorii mediocri, care pun poftele patronului mai presus de interesele echipei. Edited August 13, 2008 by fedora Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 13, 2008 · Report post cam dur articolul... ai rabdare sa vedem cum ne descurcam in retur Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 13, 2008 · Report post nu nu nu! n'a sa se schimbe nimic ....sa speram ca face ciobanu' infart?si Laca din bun simt isi da demisia????da...ne'au furat p calificare...de fapt ne'au furat Steaua ,ne'au furat frumusetea jocului,ne'au furat sportul...a ramas doar afacerea si interesul....dar macar de s'ar pricepe Becali la afaceri.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 13, 2008 · Report post cam dur articolul... ai rabdare sa vedem cum ne descurcam in retur ii rupem pe turci in tur Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 13, 2008 · Report post cam dur articolul... ai rabdare sa vedem cum ne descurcam in retur ii rupem pe turci in tur care tur?? Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 13, 2008 · Report post Bineinteles ca jucatorii care nu joaca sunt cei mai buni.Nu inteleg ce aveti cu Toja,prestatia sa a constat in mai mult decat un dribling reusit.Banel a pierdut multe mingi ,a marcat ,in fine contributia sa se vede pe tabela de marcaj.Lacatus e vinovat ca Nonda nu joaca la Steaua, Arda Turan s-a nascut unde nu trebuie,si totusi Steaua incepe returul din Ghencea ca favorita. Asta e tot ce conteaza. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 13, 2008 · Report post Stii ce Mariuse? Desi sunt trist ca fac asta(adica sa ma iau de Lacatus-antrenorul)chiar trebuie sa o fac: ITI DAU DREPTATE ... E trist ca am ajuns sa vorbim asa despre Lacatus...dar e adevarat Lacatus NU VA FI NICIODATA UN ANTRENOR CAPABIL SA DUCA Steaua ACOLO UNDE A DUS-O CA JUCATOR P U N C T Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 13, 2008 · Report post ce bine le zici...sincer nu sunt bucuros ci foarte suparat.dar avem un cioban care strica TOT,orice anternor vine daca nu e lasat sa-si faca de cap(in sensul bun)nu vom iesi din mocirla asta...sunt multe de comentat dar in zadar...oricat de greu si urat ar fi sunt Mandru ca sunt Stelist ... FORZA Steaua !!!!!!!!!!!!!!calcatii pe cap macar in Ghencea Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 13, 2008 · Report post Asa e, Lacatus e un antrenor mediocru. Sunt sigur ca voi stiati mai bine cum s-au prezentat jucatorii la antrenamente, cum stau din punct de vedere fizic, psihic, ati urmarit voi meciurile galatei si ati fi facut voi o tactica mai buna pentru meciul cu turcii. Din prostie sau greseala, Nicolita a recompensat curajul lui Lacatus de a-l introduce cu un gol. Un gol mare in momentul de fata, oricat de prost a jucat in rest Banel. Toja da, nu trebuia jucat, dar poate Lacatus stia mai bine ce sa faca, nu credeti? Acum sa fim seriosi, toti urlati la cioban sa plece sau sa nu se mai bage la echipa. Da voi ce faceti mah acum, nu cumva ceea ce a facut ciobanu' cu Hagi? L-a facut de rahat, tot urla ca nu e antrenor, intra peste el si facea echipa? Voi nu faceti la fel? Sau voi sunteti cumva indreptatiti? Pana una alta, cred ca ne vom califica. Pana una alta, CFR e acolo, si dinamu se linge pe bot si abia asteapta sa o dam in bara. De ce nu tineti mai bine cu javrele, cu aviarele sau cu ungurii, ca sa urlati din ura pentru Steaua la Lacatus. Pentru ca in momentul de fata voi nu urati doar jucatorii, antrenorul sau cionabul, ci chiar echipa. Dar ma rog, romanii sunt buni la toate, d'aia nu merge nimic in tara. Mentalitate falimentara. Mentalitate a la Gigi' Corsicanu'. Hai sa mergem la stadion sa luam la bataie jucatorii, ce ziceti? P.S.: in postul prezent m-am adresat doar celor care nu stiu decat sa critice, celor care se cred ca'n reclama aia cu laser frate! din pacate doar articolele scrise de Il Soldatino si LDS le gasesc obiective (cele ale lui LDS amuzante rau ). Restul...subiective.....aceeasi gandire cu cea a presei sportive de scandal, a tabloidelor gsp si prosport. Numai bine. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 13, 2008 · Report post Nejustificate multe din critici. In primul rand, Steaua - defensiva cum o vezi, a dat 2 goluri in primele 15 minute. In al doilea rand, 2 din schimbari au fost fortate (prima de accidentarea lui Petre, a doua - de jocul din ce in ce mai slab al lui Pawel, iar faptul ca Pawel avea sa fie depasit clar de Arda Turan NUMAI autorul acestui articol il putea sti dinainte cu certitudine...), asa ca forcingul care se impunea in final (cand turcii au fost cam lesinati, e drept) n-a mai avut resurse pe banca de rezerve. Ma rog, articolul se inscrie in seria logica a celor ale lui Marius si, desi are si argumente valabile, impresia mea per total este ca-i cauta nod in papura. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 13, 2008 (edited) · Report post @refresh-Lovin chiar merita batut @SSk-doua goluri cacacioase... Edited August 13, 2008 by ultrash Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 13, 2008 · Report post Incredibil! Prietene, culca-te, uita-te maine inca o data la meci si mai scrie un articol maine. Daca o sa semene cu asta, atunci pot sa spun ca nu ai nici cea mai mica treaba cu fotbalul! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 13, 2008 (edited) · Report post @refresh-Lovin chiar merita batut merita batut. nu gandeste, in schimb din ce am auzit la cifre a stat bine, destule recuperari, doar ca nu gandeste si nu e atent. pana la urma, se pare ca tot a reusit el ceva, desi eu nu l-am vazut mai deloc in joc, sau doar cand a dat-o cu stangu in dreptu. dar pana la urma, eram in deplasare, si nu a vrut sa riste probabil cu tiago. Lovin are o experienta ceva mai mare, nu? poate asta a fost motivul . nu-i caut scuze, ma gandesc logic. Cat despre goluri, cacacioase dar bune . pana la urma, la primul gol eu am ramas cu impresia ca a fost fault la Banel. dar ma rog, am vazut mai multe faze in care arbitru a fost impatial, faulturi mici care au insemnat mult. oricum, nu mai conteaza. Edited August 13, 2008 by refresh Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 13, 2008 · Report post @ Ovidiu Da, Steaua a dat doua goluri, doua goluri intamplatoare. Schimbarea lui Petre a fost fortata de accidentare, am zis eu altceva? A fost schimbat cu Ghionea si am pierdut doi jucatori: Radoi, excelent ca fundas si un posibil mijlocas care sa-i fi ajutat pe cei doi, Dayro si Arthuro, in atac. De Golanski nu poti sa-mi spui ca n-ai observat intr-un an ca nu "tine" in duelurile unu-la-unu, si totusi el a fost pus sa-l tina pe Turan. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 13, 2008 (edited) · Report post Propun ca autorul articolului sa fie numit antrenor in Ghencea. Il recomanda si pregatirea si rezultatele pe care il invit PUBLIC sa ni le impartaseasca tuturor, ca sa-l primim ca adevarat salvator, simbol, finantator si antrenor al Stelei. Corului eternilor nemultumiti va admir consecveta. Sunt sigur ca stiti si proverbul...care ne avertizeazã cine sunt mereu consecventi... Va plangeti la un 2-2 pe terenul Galatei, o echipa cu transferuri grele, cu mai multe participari in CL decat noi...Sunteti realmente patetici si mi-e mila de voi. Daca adevaratii suporteri ai Stelei ar fi avut infantila vostra gandire, la 4-0 cu A.C Milan in finala sau 5-1 cu Eindhoven, in vremurile de glorie ale clubului, ar fi fost vai de capul nostru. Slava domnului ca nu e asa. Edited August 13, 2008 by Azazello Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 13, 2008 · Report post @ Ovidiu Da, Steaua a dat doua goluri, doua goluri intamplatoare. Schimbarea lui Petre a fost fortata de accidentare, am zis eu altceva? A fost schimbat cu Ghionea si am pierdut doi jucatori: Radoi, excelent ca fundas si un posibil mijlocas care sa-i fi ajutat pe cei doi, Dayro si Arthuro, in atac. De Golanski nu poti sa-mi spui ca n-ai observat intr-un an ca nu "tine" in duelurile unu-la-unu, si totusi el a fost pus sa-l tina pe Turan. Si cine vroiai sa-l tina pe turan? Petre? Sau poate Nesu, schimba putin postu', si facea si un fault in careu. Sa fim seriosi, Turan a facut tot meciul, si nonda a fost mereu la finalizare. Turan a facut un Euro fascinant, si un jucator ca el nu se pierde in doua luni de pauza. Nu crezi? Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 13, 2008 · Report post pai mai nene, ori era bun toja , ori nu era bun ? si tu te contrazici , ba de ce l`a bagat , ba de ce l`a schimbat.. daca te cheama tot Marius, propune`te tu antrenor la Steaua .. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 13, 2008 · Report post Marius - concluzia logica ar fi urmatoarea: Lacatus, intrucat presimtea ca Golanski (slab in duelurile 1-1) nu-i va face fata lui Arda Turan, trebuia sa nu-l titularizeze pe Golanski, sa-l puna pe dreapta pe Petre Marin (puternic in duelurile 1-1) si sa-si pastreze astfel o schimbare cu potential caracter ofensiv. Eu cam asta am priceput din ce spui tu. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 13, 2008 · Report post concluzia .. in fata calculatorului , suntem cu totii antrenori mari.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 13, 2008 · Report post Va plangeti la un 2-2 pe terenul Galatei, o echipa cu transferuri grele, cu mai multe participari in CL decat noi...Sunteti realmente patetici si mi-e mila de voi. Linderoth, Kewell, De Santis nu au jucat. Nu stiu cate participari au avut, azi au fost lesinati si puteau fi ciomagiti facil. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 13, 2008 · Report post si-a dat marele expert in tactica parerea printr-un articol. De mult n-am mai citit un articol atat de prost si, prost argumentat. Nu pot sa cred ca ai inceput un meci, pe care ai declarat ca vrei sa-l castigi, cu doar doi jucatori si jumatate in ofensiva, Dayro, Arthuro si jumatate din Toja, care in afara de un dribbling, ce-I drept frumos, a fost inutil, in multe momente incurcand vizibil jocul, atat prin pase cat si prin pierderea aiurea a baloanelor. Victorii in deplasare? meciuri mari in deplasare? oare inainte de meci lumea zicea ca daca scoatem un egal suntem tari. Nu pot sa cred ca ai incercat macar o secunda sa castigi pe Ali Sami Yen, cu cinci fotbalisti eminamente defensivi plus doua antitalente dovedite, Lovin si Nicolita. Schimbarile au fost pur si simplu naucitoare: E, aici e singurul loc unde iti dau dreptate. Lovin si Nicolita prastie... Ghionea in locul accidentatului Petre. In conditiile in care turcii sunt rapizi si combinativi, tu joci cu doi fundasi centrali inalti si LENTI domnule! L-ai urcat pe Radoi la mijloc si l-ai stins de tot. Cum a urcat Radoi la mijloc, turci nu au mai atact. Au murit la mijloc. Radoi trebuia titular de la inceput pe postul de inchizator. Ocazile turcilor au venit din cauza celor 2 de la mijloc care nu au reusit sa-i blocheze. Nesu in locul lui Golanski. Nu inteleg de ce l-ai mai titularizat pe polonez. Stiai domnule Lacatus ca pe partea dreapta a apararii noastre va actiona Turan, jucator rapid si tehnic. Stiai de asemenea ca Pawel urca mult in atac, faot ce va facilita patrunderile lui Turan. Si mai stiai ca Pawel nu exceleaza in duelurile unu-la-unu, si totusi tu l-ai titularizat in fata celui mai periculos turc. Optiniuni? Petre Marin pe dreapta? Golanski a iesit accidentat. Ce frumos vezi tu jocul... Gomes in locul lui Toja. Ai schimbat un jucator, presupus de atac, cu unul defensiv. Si asta in momentul in care Galatasaray ERA LA PAMANT din punct de vedere fizic! Ne-ai rapit sansa unui gol, cel putin. Si noi eram la pamant. Si Tiago era mai mult prin atac decat la recuperare. So? Mutare defensiva? Share this post Link to post Share on other sites