Posted August 9, 2008 · Report post Oricum,eu cred ca se poate si mai bine,nu vreau sa-mi dau cu parerea despre joc ci doar acum ma intereseaza cat de grava este accidentarea lui Szekely. DACA CINEVA ARE INFORMATII PROASPETE DESPRE STAREA LUI DE SANATATE ROG SA INFORMEZE! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 9, 2008 (edited) · Report post Cand te gandesti ca spaniolii ii au la inchidere pe Xavi, Sena sau Iniesta, si noi pe Mister Lovin si Petre, innebunesti. O sa avem echipa atunci cand o sa avem dinnou un antrenor strain, de preferinta nu italian, cand Lovin, Petre, Nicolita vor juca la Concordia Chiajna. Pina atunci imi pun, etapa cu etapa, sperantele in punga si valiza cu bani ale lui nea Jiji. si eu imi pun sperantele ca o sa renunte click net sa-ti furnizeze cablu in urlatii de sus. ce treaba are nationala spaniei cu Steaua? esti cel putin png-ist cu bataie spre incult ca sa afirmi ca-ti pui sperante in pungile machedonului. Edited August 9, 2008 by twetwet Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 9, 2008 · Report post Un meci cu profil defensiv, abele formatii avand numerosi fundasi de meserie pe teren. Popa a mizat ca odata cu trecerea timpului va avea din ce in ce mai multe spatii daca ramane 0-0. Steaua nu a vrut sa riste si rezultatul final arata ca bine a facut. In conditiile in care Ovidiu Petre si Plesan nu au putut juca, formatia aliniata a fost buna. Plusuri: - rezultatul si moralul pentru ca victoriile aduc victorii - am aratat inca odata ca avem soliditate defensiva, Iasul avand jumatati de ocazie. - Arturo incepe sa miste, chiar daca mai are mult e lucru. - se incearca un joc la firul ierii, cu multe combinatii si deschideri pe lateral. Sigur, nu iese tot mereu si e loc de mai bine. Dar automatismele se castiga in timp. - Zapata a fost sigur pe el - avem o banca de rezerve destul de solida. Minusuri - Lipsa de continuitate in joc. - Un meci inestetic, gandit dupa principiul scopul scuza mijloacele. Probabil cei care asteapta zece ocazii/partida sunt din nou dezamagiti - Accidentarea lui Szekely Una peste alta victorie clara, castigand echipa mai matura si mai buna. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 9, 2008 · Report post O victorie, 3 puncte si un gol frumos ! In rest, o victorie chinuita, cu pretul accidentarii lui Szekely. Meciul slabutz, am jucat prea defensiv. Important e insa ca am trecut de echipa asta de tarani, a lui popa. Insa suntem departe de a fi o echipa competitiva. Orice meci este foarte greu pentru noi. Mergem inainte.. Sper sa avem sansa, ca jocul schioapata. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 9, 2008 · Report post Victoria asta iti da incredere pentru meciul cu Galata, doar daca n-ai vazut meciul... Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 9, 2008 · Report post unde`i aia cu notatu` jucatorilor? Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 9, 2008 · Report post Cel mai mult mi-a placut la meciul asta bucuria lui Dayro la golul doi. Imi pare ca baiatul asta chiar pune suflet. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 9, 2008 (edited) · Report post cei care nu tin cu Steaua s nu mai vb.........ala d spunea ceva d faptul ca nu avem antrenor s taca draq din gura.avem cel mai bun antrenor Marius Lacatus antreneaza ca inima nu ca altii doar pt bani.el este sufletul Stelei si numai imaginea lui este d ajuns ca jucatorii nostri s s indarjeasca si mai mult.el este trup si suflet pt Steaua. Marius Lacatus este cel mai iubit stelist din toate timpurile si sunt sigur atita timp cat el va fi la Steaua jucatorii vor fi si mai mult motivati. Edited August 9, 2008 by axl Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 9, 2008 · Report post Victoria asta iti da incredere pentru meciul cu Galata, doar daca n-ai vazut meciul... corect, doar ca turcii vor juca sa ne bata, nu sa se apere. E singura noastra sansa. al3xutzule, o fi Marius cel mai iubit stelist si chiar mi-e simpatic, desi ii prefer pe Belodedici sau pe Tudorel Stoica, dar un antrenor trebuie sa antreneze cu capul, nu cu inima. Sase jucatori defensivi in meciul cu Iasi!! Ce curaj! Ce indarjire! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 9, 2008 · Report post Victoria asta iti da incredere pentru meciul cu Galata, doar daca n-ai vazut meciul... corect, doar ca turcii vor juca sa ne bata, nu sa se apere. E singura noastra sansa. al3xutzule, o fi Marius cel mai iubit stelist si chiar mi-e simpatic, desi ii prefer pe Belodedici sau pe Tudorel Stoica, dar un antrenor trebuie sa antreneze cu capul, nu cu inima. Sase jucatori defensivi in meciul cu Iasi!! Ce curaj! Ce indarjire! Daca asa antrenor te crezi fa tu echipa! Pai in meciul de la Vaslui a jucat ofensiv si ce-a reusit? ekipele astea in deplasare fac antijoc si daca tu ataci te faulteaza. Mie mi sa parut destul de lojica tactica lui Laca asa ca hai sa-l lasam sa-si faca treaba si sa ne lasam de antrenorat ca nu are rost! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 9, 2008 · Report post Eu cred ca a fost tactica sa-l pacaleasca pe antrnotul turcaletilor:))). Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 9, 2008 · Report post Clar! Sau hai sa lansez eu o alta ipoteza. L-a bagat pe bane ca sa joace bine si sa il transfere astia de la galatasaray. Si in meciurile directe, Banel, ca un adevarat Efialtes, le da la turci autogoluri Le bagam practic un .... cal troian nu e... poate o cioara troiana Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 9, 2008 · Report post Nu stiu cine a scris cronica meciului, dar parca s-a uitat la alta partida. Am fost din nou ridicoli de previzibili, lenti, pase laterale sau inapoi, nici o idee de dezvoltare coerenta a jocului, absolut nici o ocazie de gol. Cand incepi cu Lovin si Nicolita, tinandu-l pe Tiago pe banca si pe Ochirosii in tribuna, se vede cam ce "ochi" de antrenor ai! Apropos, Tiago are 10 clase peste Lovin si asta o poate constata si un pusti de 10 ani care evolueaza in curtea scolii! Sunt siderat de faptul ca multi dintre useri continua sa-i dea un cec in alb lui Lacatus, cand e limpede pentru orice se pricepe cat de cat la interpretarea acestui sport ca antrenorul nostru nu are nici competenta, nici anvergura necesara pentru a sta pe banca unei echipe de talia Stelei. Dar nu-i nimic, daca tot e simbolul nostru, ne poate duce oriunde, chiar si in B, nu-i asa? )) Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 9, 2008 · Report post Sa nu ne amagim meciul a fost unul slab... dar au existat cateva plusuri care ne dau sperante. Pe langa ceea ce a fost remarcat in posturile anterioare gen cresterea lui Arthuro si importanta unei banci de rezerve solide imi pemit sa adaug, poate mai mult sufleteste, intrarea f. buna in joc a lui Rica, desi cand intri in locul lui Banel nu poti sa nu te remarci macar printr-o crestere relativa a jocului pe zona din care a iesit batranul nr 16. Oricum, in speranta ca Lovin isi va gasi usor usor locul pe banca de rezerve sau de ce nu chiar in tribunele lui Ali Sami Yen iar Szekely isi va reveni dupa cotonogeala suferita la Iasi sa speram ca ne vom intoarce macar cu un 1-1 din Turcia. Off: stie cineva cine a dat pasa la golul lui Stancu? Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 9, 2008 · Report post Banel va fi vandut greu si cu bani putini.de ce? pentru ca are multi kilometri Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 9, 2008 (edited) · Report post Stiu ca sunt unii care ar fi vrut sa pierdem la Iasi, pentru a avea motive sa-l sape in continuare pe Lacatus. Nu am vazut alt meci, am vazut Poli-Steaua si m-a multumit victoria Stelei. Am dorit victoria fara sa ma gandesc ca soarta lui Lacatus atarna si de rezultatul acestui meci. Pentru ca nu sunt meschin. Eu doresc indreptarea pacatosului, nu sacrificarea lui. Poate ca meciul a fost echilibrat la mijlocul terenului, dar la ocazii de gol le-am fost superiori. Cand obtii 3 puncte in deplasare, pe terenul unei echipe care de-a lungul anilor ne-a facut zile grele, e motiv de bucurie. Sper ca Steaua sa lase acasa Galata si sa se califice in grupe. Apoi, cu fiecare joc sa se exprime din ce in ce mai bine in teren. Nu ma deranjeaza daca Lacatus va fi primul antrenor de la Protasov incoace, care va face ca jocul Stelei sa fie consistent, spectaculos, placut ochiului, eficient. Ii trebuie putin timp pe care sunt dispus sa i-l acord. Poate ca Toja va fi liantul care lipseste atacului Stelei. Edited August 9, 2008 by Virgil Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 9, 2008 · Report post Daca asa antrenor te crezi fa tu echipa! Pai in meciul de la Vaslui a jucat ofensiv si ce-a reusit? ekipele astea in deplasare fac antijoc si daca tu ataci te faulteaza. Mie mi sa parut destul de lojica tactica lui Laca asa ca hai sa-l lasam sa-si faca treaba si sa ne lasam de antrenorat ca nu are rost! )) am incercat sa ma abtin de la a comenta problema antrenorului-simbol la Steaua, tocmai pentru ca mi se pare aiuritor unde s-a ajuns. Totusi, cred ca vorbele mele de mai sus nu sunt asa de dure, incat sa ma iei cu prostioare din astea gen "fa tu echipa", "te spun lu' mama" sau altele... Mie, oricine ar fi antrenor, mi se pare penibil sa te sperii in asemenea hal de o echipa ca Poli Iasi si sa incepi cu jucatori care nu au habar sa dea in minge, cind ai si alte solutii. Nu sunt antrenor si nici nu ma intereseaza sa devin, multumesc frumos. In plus, am vazut ca sunt destui tacticieni pe forum... Am zis tot returul sa-l lasam pe Lacatus sa-si faca treaba, desi echipa nu a jucat mare lucru nici atunci. Dar cind vezi o linie de mijloc cu Radoi, Lovin, Banel, dintre care doar Radoi e fotbalist, parca ceva nu miroase bine... sunt sigur ca echipa va juca mai bine cu Galata si atunci tabara celor pro-Lacatus va urla "v-am spus noi", iar in campionat o sa ne dam iar cu stingu-n dreptul si va fi rindul celorlalti sa rabufneasca. Pe mine certurile astea ma lase rece. Eu vreau sa vad fotbal si deocamdata asta nu prea exista la Steaua, desi sunt semne ca ar incepe sa apara. Din partea mea, ii doresc lui Lacatus sa obtina toate trofeele posibile ca antrenor al echipei pe care o iubeste. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 9, 2008 · Report post Nu stiu cine a scris cronica meciului, dar parca s-a uitat la alta partida. Am fost din nou ridicoli de previzibili, lenti, pase laterale sau inapoi, nici o idee de dezvoltare coerenta a jocului, absolut nici o ocazie de gol. Cand incepi cu Lovin si Nicolita, tinandu-l pe Tiago pe banca si pe Ochirosii in tribuna, se vede cam ce "ochi" de antrenor ai! Apropos, Tiago are 10 clase peste Lovin si asta o poate constata si un pusti de 10 ani care evolueaza in curtea scolii! Sunt siderat de faptul ca multi dintre useri continua sa-i dea un cec in alb lui Lacatus, cand e limpede pentru orice se pricepe cat de cat la interpretarea acestui sport ca antrenorul nostru nu are nici competenta, nici anvergura necesara pentru a sta pe banca unei echipe de talia Stelei. Dar nu-i nimic, daca tot e simbolul nostru, ne poate duce oriunde, chiar si in B, nu-i asa? )) Nu vreau sa te jignesc, dar cred ca tu te-ai uitat la alta partida, iar parerea mea este sa incetezi sa il mai ataci pe Marius Lacatus, atata timp cat nu ai motive REALE ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 9, 2008 · Report post Nu stiu cine a scris cronica meciului, dar parca s-a uitat la alta partida. Am fost din nou ridicoli de previzibili, lenti, pase laterale sau inapoi, nici o idee de dezvoltare coerenta a jocului, absolut nici o ocazie de gol. Cand incepi cu Lovin si Nicolita, tinandu-l pe Tiago pe banca si pe Ochirosii in tribuna, se vede cam ce "ochi" de antrenor ai! Apropos, Tiago are 10 clase peste Lovin si asta o poate constata si un pusti de 10 ani care evolueaza in curtea scolii! Sunt siderat de faptul ca multi dintre useri continua sa-i dea un cec in alb lui Lacatus, cand e limpede pentru orice se pricepe cat de cat la interpretarea acestui sport ca antrenorul nostru nu are nici competenta, nici anvergura necesara pentru a sta pe banca unei echipe de talia Stelei. Dar nu-i nimic, daca tot e simbolul nostru, ne poate duce oriunde, chiar si in B, nu-i asa? )) Nu vreau sa te jignesc, dar cred ca tu te-ai uitat la alta partida, iar parerea mea este sa incetezi sa il mai ataci pe Marius Lacatus, atata timp cat nu ai motive REALE ! eu imi dau palme cand vad ca unii il sustin pe Laca si spun ca echipa joaca.Macar recunoasteti ca suntem varza. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 9, 2008 · Report post Eu nu inteleg ce cauta Banel in lot De ce B Stancu nu este jucat mai mult si Ochirosii Arthuro mi se pare penibil de lent dar are forta si ceva tehnica peste multi din atacanti precedenti ... Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 9, 2008 · Report post Off: stie cineva cine a dat pasa la golul lui Stancu? Neaga. Eu doresc indreptarea pacatosului, nu sacrificarea lui. N-as zice... Cand era Hagi antrenor nu mai aveai rabdarea asta.Dupa 2 luni il faceai praf,desi echipa juca cam acelasi fotbal ca acum. Acelasi om,doua unitati de masura diferite. Asta nu inseamna ca faci rau sustinandu-l pe Lacatus.Pacat insa ca el nu prea da semne de indreptare... Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 9, 2008 · Report post Off-topic. Tocmai am luat aurul olimpic la Judo 48 de KG prin Alina Dumitru. Din cate am inteles e legitimata la clubul Steaua. Cred ca ar fi absolut normal in acest caz sa o punem pe prima pagina pe o sportiva care reprezinta spiritul Stelei cu adevarat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 9, 2008 · Report post Nu stiu cine a scris cronica meciului, dar parca s-a uitat la alta partida. Am fost din nou ridicoli de previzibili, lenti, pase laterale sau inapoi, nici o idee de dezvoltare coerenta a jocului, absolut nici o ocazie de gol. Cand incepi cu Lovin si Nicolita, tinandu-l pe Tiago pe banca si pe Ochirosii in tribuna, se vede cam ce "ochi" de antrenor ai! Apropos, Tiago are 10 clase peste Lovin si asta o poate constata si un pusti de 10 ani care evolueaza in curtea scolii! Sunt siderat de faptul ca multi dintre useri continua sa-i dea un cec in alb lui Lacatus, cand e limpede pentru orice se pricepe cat de cat la interpretarea acestui sport ca antrenorul nostru nu are nici competenta, nici anvergura necesara pentru a sta pe banca unei echipe de talia Stelei. Dar nu-i nimic, daca tot e simbolul nostru, ne poate duce oriunde, chiar si in B, nu-i asa? )) Nu-i da nimeni un cec in alb lui Lacatus. Contestatarii lui Lacatus au perfecta dreptate in argumentele lor, numai ca ei refuza sa priveasca in fata crudul si durerosul adevar: ANTRENORUL CARE II VA URMA LUI Marius Lacatus VA FI NUMIT TOT DE CATRE Gigi Becali!!!! Iar Gigi Becali a mers intodeauna din lac in put. De la Protasov incoace, din rau in mai rau. Asadar nu va faceti iluzii, Lacatus va pleca dupa meciurile cu Galatasaray, dar intrebarea care se pune este: CINE II VA URMA? Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 9, 2008 (edited) · Report post Acest joc si unele din schimbarile lui Lacatus trebuie privite si in perspectiva de ultim antrenament-test inaintea meciului cu Galatasaray, categoric cel mai important meci al Stelei din acest inceput de sezon. Nu dau cecuri in alb nimanui, dar Lacatus este departe de a avea nevoie de asa ceva. Pentru singurele puncte care le-a pierdut cu Steaua are niste acoperiri extraordinare: autogol marca Banel la Iasi, greseala total necaracteristica a lui Zapata la Vaslui, presiunea incredibila de sorginte cooperatista care a fost directionata asupra moralului Stelei inainte de Dinamo-Steaua; singurele puncte pierdute care-i pot fi reprosate cat de cat sunt cele de la Steaua - FC Timisoara 1-1. Lacatus are cel putin pana acum la Steaua o traictorie incredibila, a tinut piept cu 50% lot reinnoit unui CFR pe sine care a alunecat spre titlu fara sa mai opreasca in statii importante. Cand a preluat Steaua, nimeni nu-si mai punea realist problema de titlu si cei mai optimisti se gandeau la un loc de CL. La Iasi, mutarile lui Lacatus au decis victoria, nu sclipri. In primul rand dechidera jocului pe flancuri, care au condus la centrarea care a provocat autogolul lui Poli Iasi, in al doilea rand introducerea lui Stancu autorul golului 2. In ce priveste jocul echipei in atac si la mijloc (in aparare nu se pune problema), Steaua se exprima din ce in ce mai bine, in conditile in care Lacatus a abordat noul sezon cu 5 substituiri in primul 11 fata de tittularii sezonului trecut in acest compartiment. Banel desi nu cred ca va fi o solutie pentru acest sezon, ar putea fi o solutie in dubla cu Galatasaray cel putin in Turcia, fiind un jucator cu explozie si viteza, util in conditii de contraatac, asta fiind si motivul pentru care a fost testat la Iasi, si in aceeasi ordine de idei s-au preferat 2 DM si tinera lui Tiago pe banca. Mi se pare ridicol sa sustii si sa crezi ca un antrenor ajuns la Steaua, face mutari irelevante, aleatorii fara nici o semnificatie tactica, si asta doar pentru ca nu intelegi tu. Nici Hagi nu e asa tamaie, avand minime cunostiinte tactice, dar ii lipseste abilitatea fundamentala de a interactiona cu jucatorii la modul constructiv. Asa ca lasati-o mai moale cu Lacatus in sus si in jos, omul stie meserie si inmia ii este la locul potrivit. Va creste si mai mult si el si jocul echipa. Oli care a fost cu singuranta cel mai bun tactician si pedagog care l-a avut Steaua dupa 2000 si antrenorul roman cu cele mai bune performante la o echipa romaneasca (din toate timpurile, daca ma enervati), l-ati fortat sa plece pentru ca avea un cos pe fata. Terminati cu prostiile si atentatele si incercati 2 chestii sa vedem daca va iese ceva: 1) aveti increde in echipa, 2) cand vedeti un meci de fotbal faceti si un efor minim de a-l intelege dpdv tactic. Edited August 9, 2008 by reqviem Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 9, 2008 · Report post Daca asa antrenor te crezi fa tu echipa! Pai in meciul de la Vaslui a jucat ofensiv si ce-a reusit? ekipele astea in deplasare fac antijoc si daca tu ataci te faulteaza. Mie mi sa parut destul de lojica tactica lui Laca asa ca hai sa-l lasam sa-si faca treaba si sa ne lasam de antrenorat ca nu are rost! )) am incercat sa ma abtin de la a comenta problema antrenorului-simbol la Steaua, tocmai pentru ca mi se pare aiuritor unde s-a ajuns. Totusi, cred ca vorbele mele de mai sus nu sunt asa de dure, incat sa ma iei cu prostioare din astea gen "fa tu echipa", "te spun lu' mama" sau altele... Mie, oricine ar fi antrenor, mi se pare penibil sa te sperii in asemenea hal de o echipa ca Poli Iasi si sa incepi cu jucatori care nu au habar sa dea in minge, cind ai si alte solutii. Nu sunt antrenor si nici nu ma intereseaza sa devin, multumesc frumos. In plus, am vazut ca sunt destui tacticieni pe forum... Am zis tot returul sa-l lasam pe Lacatus sa-si faca treaba, desi echipa nu a jucat mare lucru nici atunci. Dar cind vezi o linie de mijloc cu Radoi, Lovin, Banel, dintre care doar Radoi e fotbalist, parca ceva nu miroase bine... sunt sigur ca echipa va juca mai bine cu Galata si atunci tabara celor pro-Lacatus va urla "v-am spus noi", iar in campionat o sa ne dam iar cu stingu-n dreptul si va fi rindul celorlalti sa rabufneasca. Pe mine certurile astea ma lase rece. Eu vreau sa vad fotbal si deocamdata asta nu prea exista la Steaua, desi sunt semne ca ar incepe sa apara. Din partea mea, ii doresc lui Lacatus sa obtina toate trofeele posibile ca antrenor al echipei pe care o iubeste. Daca ai fi pe teren in locul lor ai stii ce greu e sa joci pe un teren care e numai bun de arat cu plugul si sa mai faci si spectacol cu o echipa care nu cauta altceva decat sa te rupa! Hai so lasam moarta cand se pierde nu e bine si cand se castiga nici atat! Noi nu suntem Barça, nu investim 100 de milioanein jucatori nu putem pretinde ca jucatorii nostri de 1 milion sa faca spectacol! Pretindem sa castigam ata si nimik mai mult! Share this post Link to post Share on other sites