Sign in to follow this  
Followers 0
fcsteaua.ro

Poli Iași - Steaua București

230 posts in this topic

vad ca nimeni nu pricepe:

1) ce antrenor vreti la Steaua? ce sa faca? cum sa joace? ofensiv ca Protasov si sa-l injurati cand a luat bataie de la Bistrita si de la CFR Cluj? sau unul sa joace mai urat, dar eficient? si tot sa-l injurati

2) care nu pricepe ca Lacatus la ora actuala e cea mai buna solutie... cred ca nu gandeste. CINE sa vina la Steaua in actuala formula? cu conducerea care o aveam? Dan Petrescu? 2 luni rezista si e inurat de mai marii tacticieni ai forumului. Un strain? Costa tata costa si nu avem un creditor dispus sa investeasca

DAAAAAAAAA, a jucat titular si l`a scapt din marcaj pe Ljubinkovici la gol, asa e...

Scuza-ma!

Ai dreptate.

Il confundam pe Goian cu Petre Marin.

Trebuie sa ma ierti totusi.Cei 2 seamana destul de bine.

Edited by axl

vad ca nimeni nu pricepe:

1) ce antrenor vreti la Steaua? ce sa faca? cum sa joace? ofensiv ca Protasov si sa-l injurati cand a luat bataie de la Bistrita si de la CFR Cluj? sau unul sa joace mai urat, dar eficient? si tot sa-l injurati

2) care nu pricepe ca Lacatus la ora actuala e cea mai buna solutie... cred ca nu gandeste. CINE sa vina la Steaua in actuala formula? cu conducerea care o aveam? Dan Petrescu? 2 luni rezista si e inurat de mai marii tacticieni ai forumului. Un strain? Costa tata costa si nu avem un creditor dispus sa investeasca

Daca vine un antrenor serios, de nivelul Stelei, poate sa fie in conducere si satana ca tot nu il da jos.

becaliiii l-a dat cumva afara pe Protasov?

@AdrianUltras25

Daca vine un antrenor bun, pleaca singur cand vede lipsa de profesionalism din club si cat de putin se da pe trasferuri desi patronul se lauda cu averea lui....

Becali nu l-a dat afara pe Protasov dar nici nu a facut nimic sa-l tina. Asta pentru ca a ratat grupele CL si a pierdut oierul niste bani

L-am vazut pe Skibbe dupa meci.

Era palid la fata.

Cred ca si-a dat seama ca nu are sanse.

Probabil eficienta lui Arthuro, sarjele lui Nicolita sau siguranta interventiilor lui Lovin i-au aratat ca inca nu e pregatit sa joace contra unui antrenor de talia lui Lacatus.

Desi multi carcotasi zic ca Skibbe a plecat frecandu-si mainile eu va asigur ca nu e adevarat.

Ii e frica de noi.Si isi freaca mainile doar ca sa si le incalzeasca.Pt ca victoria clara cu Poli Iasi i-a dat fiori reci!

Lacatus o sa il umileasca!

Man, faci misto? Nu de alta, dar nu-mi vine sa cred ca tu poti scrie asa ceva...

Ma bucur pentru ca Steaua a castigat insa doar atat. Jocul a fost mizerabil pentru a mia oara si reiterez ideea ca de 2 ani si ceva macinam in gol,golul venind mai mult din hazard decat din vreo faza lucrata.

Nu-l atac pe Lacatus insa permiteti-mi sa ma indoiesc inca o data de calitatile sale de antrenor. A inceput cu Banel si Lovin deci Steaua a jucat din start in inferoritate numerica,Radoi fiind singurul care a incercat ceva la mijloc,lovininho si Banel incurcandu-se in minge de fiecare data.

Apoi a facut tampenia de a juca cu Banel pe stanga desi acesta e dreptaci . Ce a iesit am vazut cu totii. Steaua a fost moarta in prima repriza,nu ca iasiul ar fi incercat ceva dar de la amaratii aia n-am pretentii. In a 2-a repriza a mai miscat Dayro si mi-a placut mai ales rautatea lui Radoi si a lui rica Neaga,niste stelisti adevarati.Iar retragerea de la 0-1 pentru noi a fost penibila,sa vad Steaua Bucuresti cum trage de timp cu cea mai slaba echipa din Liga 1 e prea mult pentru mine.

As zice ca Lacatus a facut un lucru bun cu introducerea lui Stancu si Neaga insa el doar si-a reparat greseala initiala de a alcatui echipa prost,nu zici ca a facut cine stie ce mutare inspirata prin care sa-l faca tactic pe ionut popa. Echipa a ramas la bubuirea mingii iar jocul pe jos e un mister pentru multi fotbalisti de la Steaua.

In afara jocului mizerabil pe care il practica Steaua,ma enerveaza si acest curent prin mass-media,curent ce i-a afectat si pe unii stelisti mai naivi,ca sa zic asa. Acest trend se numeste generic "Steaua va juca mai bine" sau "jocul Stelei s-a ameliorat".

Orice stelist care nu e orb vede ca Steaua o duce rau,rau de tot de ani buni dar noi tot zicem ca va fi mai bine,ne agatam de orice rahatel astfel incat sa ne pacalim singuri. Singurul lucru bun la Steaua din acest an este ca Dayro si szekely mai combina si mai vedem si noi ceva fotbal,desi si atunci e foarte putin fata de nivelul asteptarilor din Ghencea.

Din stelisti doritori de fotbal(cum dadea Steaua din plin pe vremuri) am ajuns niste imbecili,gata sa se bucure daca Lovin n-a gresit preluarea sau daca vedem si noi mai mult de 2 suturi pe poarta tot meciul. Nu mai tarziu de acum cativa ani Steaua avea 3-4 ocazii mari pe repriza pentru ca incerca sa joace fotbal,acum o freaca la intamplare si zicem mersi daca dam mai mult de un gol pe meci. Bine ca nu am castigat cu nocturna ca am fi intrat in folclor,dupa cazul cu bricheta. Imi venea sa-l dau cu capul de pereti pe vochin cand zicea ca Steaua joaca precum o echipa matura. Bai vochine,o echipa matura joaca cu 2 inchizatori in deplasare la cea mai slaba echipa din liga1? O echipa matura se inchide la 0-1 cu cea mai slaba echipa din Liga 1(in loc sa le mai dea doua boabe)? Ma enerveaza la culme ca Steaua joaca mai bine pe contratac. Steaua sa joace bine pe contratac cand o juca cu Real Madrid sau mai bine,cu Galata saptamana viitoare,adica in fata unor adversari valorosi. Cand jucam cu piticii ligii 1,eu vreau atac pozitional pentru ca aia nu o sa se descopere. Atat de rau am ajuns incat lasam toti basinosii sa ne atace,nu putem sa mergem peste ei sa le dam doua boabe iar apoi sa jucam mai linistiti. Nu,noi jucam "pragmatic","inteligent",acestea fraze fiind de fapt limba de lemn in care ne ascundem carentele din ce in ce mai vizibile pentru toate echipele din liga1.

Vrei sa blochezi Steaua? Pui un om pe Dayro,faci presing agresiv la centru pentru ca mijlocasii Stelei nu stiu sa dribleze(cu 1-2 exceptii,dar aia oricum nu prea joaca din motive cunoscute doar de Lacatus si Becali) si te betonezi in aparare.

Voila!!! Daca nu apare vreo greseala individuala sau daca nu da Steaua gol din faza fixa,meciul merge spre un egal sau o victorie norocoasa a echipe mai slabe. Suna cunoscut,nu?

Pacat de janos szekely,un jucator care joaca cam degeaba la Steaua,n-are cu cine sa combine,exact ca Elton(desi Elton e mult mai tehnic). N-are sustinere pe benzi,nu are cu cine sa combine,ba vine arthuro si nu ramane nimeni in fata ba il mai ajuta Dayro dar apoi se stinge faza. Cine stie jocul lui szekely de la Otelul isi da seama ca la Steaua nu joaca nici la 60% fata de ce juca acolo. Stiti de ce? Pentru ca acolo mai era un ramses gado,pe vremuri un jula,un stan sau un Paraschiv cu care mai combina. Aici cu cine sa combine? Cu Lovin?Cu Banel?

Ca nivel de joc,Steaua e in ultima jumatate a ligii frutti fresh,lucru inadmisibil daca ne uitam la lotul nostru(valoros pentru Romania) si la istoria noastra. Doamne ajuta-ne cu turcii pentru ca o sa avem mare,mare nevoie.(zici ca am fost Jiji la faza asta).

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Edited by predatorpulse7

Era palid la fata.

Cred ca si-a dat seama ca nu are sanse.

:thumbup: Gluma asta-i binevenita dupa atatia draci!... :thumbup:

LARI

Mi-ar fi prea frica sa fac misto de marele antrenor Lacatus!

Mi-a placut si mie tricoul ala verde in care era imbracat.

Lacatus o sa il umileasca!

Daca o sa-l umileasca?

Eu cred ca s-a ajuns un pic cam departe.

Inteleg parerea unora ca Lacatus trebuie sa plece de la Steaua si recunosc ca au motive intemeiate. Asta depinde de felul fiecaruia de a fi si nu pretind ca eu spun adevarul si restul mint. Dar cred ca e totusi cam mult sa-l iei pe Lacatus la misto. Inteleg ca este la cald, dar totusi din respect pentru omul Marius Lacatus nu-l luati la misto...

A, si mi-a placut foarte mult echipamentul. Daca sezonul asta o sa-mi cumpar un tricou in mod sigur va cel de rezerva.

Eu cred ca s-a ajuns un pic cam departe.

Inteleg parerea unora ca Lacatus trebuie sa plece de la Steaua si recunosc ca au motive intemeiate. Asta depinde de felul fiecaruia de a fi si nu pretind ca eu spun adevarul si restul mint. Dar cred ca e totusi cam mult sa-l iei pe Lacatus la misto. Inteleg ca este la cald, dar totusi din respect pentru omul Marius Lacatus nu-l luati la misto...

FELICITARI

Inteleg. Nu e antrenor de Steaua(pe moment), dar, s-a ajuns la situatia in care Laca este luat la misto si asta nu e frumos.

Edited by f234567k

noroc cu pletosu` ala ca greseste portile...ca daca nu acum era si mai mare furtuna pe topic`ul asta...totusi...Stancu in locul lui Arthuro suna bine...

si da..inca mai am rabdare...

Hai ca nu mai dau cu ironii.

Atat zic.

La cum jucam, ne va umili Galata!

@AdrianUltras25

Si eu, care credeam ca ai fost exorcizat! :P:whistle:

A, si mi-a placut foarte mult echipamentul. Daca sezonul asta o sa-mi cumpar un tricou in mod sigur va cel de rezerva.

Tie o sa-ti ofer un butoi de bere cand te vad!

Ma faci sa rad chiar si cand sunt plin de nervi!...

Exorcizamus te, omnis immundus spiritus, omnis satanica potestas... :puke:

Daca ar trebui cineva exorcizat, ar trebui Banel ma.

Dar la el stiti cum e cu exorcizarea?

Te duci, ii darami casa si ii iei banii.

Si sa vezi cum se pune iar banelul si joaca.

Si o sa ii iasa tot.Preluari, suturi, driblinguri...

Dar eu nu inteleg la ce e folosit acest echipament.

La adunat gunoaie sau pt a repara pe timp de noapte, pe drum masini in siguranta?

ce mai poate avem noroc sai faca careva astea lu Banel:))

Edited by zloty

Dar eu nu inteleg la ce e folosit acest echipament.

La adunat gunoaie sau pt a repara pe timp de noapte, pe drum masini in siguranta?

Nu ma, in caz ca o sa cada vreo nocturna mai tarziu in noapte.

Pentru o echipa de locurile 3-5 in Liga 1 e destul de bine. Pentru o echipa de Champions League e rau. Ma refer la calitatea jocului. Nu cred c-avem sanse sa-i eliminam pe turcaleti si nici sa ne apropiem de titlu anul asta. Din pacate jocul Stelei e in continuare anost si daca n-as fi stelist probabil ca n-as face vreun efort sa vad Steaua jucand, ca oricum mare lucru n-as avea de vazut. E regretabil ca Steaua a ajuns asa dar ...

Mai bine iei o vesta de la Urban si o inscriptionezi. Iesi mai ieftin :thumbsup:

Hai ca nu mai dau cu ironii.

Atat zic.

La cum jucam, ne va umili Galata!

Sper sa nu se intample asa, dar si eu simt la fel.

Dar important este sa terminam pe locul 2, trebuie sa ne concentram pe obiectivul acesta. Trebuie sa ne concentram cu echipe puternice gen Pandurii, Poli Iasi, Farul, etc., sa ne sacrificam ca sa le smulgem eroic puncte si sa o lasam mai moale in meciurile cu Dinamo, Rapid, CFR, cat despre Champions League, Dumnezeu cu mila, poate o nimeri Becali si anul asta lozul de 10 milioane.

Sign in to follow this  
Followers 0