Posted August 7, 2008 · Report post Steaua se deplaseazã în Copou, în etapa a III-a, pentru un meci dificil contra unei adversare mereu incomode pentru roș-albaștri. Partida va începe la ora 20:00 și va fi transmisã în direct de postul Antena 1. Dupã ce au reușit sã repare (parțial) eșecul din prima etapã, de la Vaslui, învingând Brașovul în Ghencea, "militarii" merg la Iași sã întâlneascã formația lui Ionuț Popa, cea care marca prima înfrângere oficialã a Stelei din acest an calendaristic. Meciul vine ca o avancronicã la întâlnirea de miercuri din Ligã, cu Galatasaray și le poate asigura bãieților noștri fie confortul mental indispensabil unei astfel de duble, fie o și mai mare incertitudine dupã un început de sezon oricum incert. Marius Lãcãtuș nu se poate baza în continuare pe Emeghara și Pleșan (accidentați) și se pare cã l-a pierdut și pe Ovidiu Petre, accidentat ușor la antrenamentul de azi. Recent transferatul Toja nu va figura de asemenea în lotul Stelei, neacomodându-se încã de la sosirea din SUA. Pe de altã parte, pânã la perfectarea unui transfer (din ce în ce mai improbabil) la Inter, cãpitanul Mirel Rãdoi va continua sã conducã Steaua din teren. E de așteptat, deci, ca formația noastrã sã fie urmãtoarea: Zapata - Golanski, Goian, Ghionea, Petre Marin (Neșu) - Rãdoi, Lovin (Tiago) - Szekely, Dayro Moreno, Neaga - Arthuro De partea cealaltã, ieșenii nu par sã-și depãșeascã statutul de outsider, antrenorul Ionuț Popa declarând, în stilul sãu franc, cã s-ar mulțumi și cu un rezultat de egalitate. Ne putem aștepta deci la un meci de angajament, închis, presãrat cu multiplele tactici folosite de echipele mici pentru a rãzbi: faulturi dure, trageri de timp, apãrare supraaglomeratã. Roș-albaștrii nu trebuie însã sã se lase prinși în jocul moldovenilor și trebuie sã încerce sã-și impunã propriul joc, pentru a obține cele 3 puncte. Forza Steaua! Hai Lãcã! Hai bãieții! Ovidiu Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 7, 2008 · Report post Sper sa bata! Dar o sa fie greu. Forza Steaua! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 7, 2008 · Report post Trebuie sa batem, dar nu va fi usor. Sper sa nu intre moldovenii la rupere.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2008 · Report post Trebuie sa batem, dar nu va fi usor. Sper sa nu intre moldovenii la rupere.... Eu sper sa intre tare,sa joace ultra defensiv,dar sa nu le dam nicio sansa si sa ii batem categoric . Pentru ca doar asa putem demonstra ca suntem cea mai buna echipa din tara . Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2008 · Report post Poli Iasi-Steaua 0-3. E timpul ca Steaua sa termine cu complexele astea in Moldova. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2008 · Report post Meci greu...dar cred in victorie! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2008 · Report post Tb sa castigam! dar mai important zic yo, sa nu avem accidentatti dupa meciul asta, ca stim cu totii ce antijoc or sa faca cei de la Iasi si cum o sa incerce sa provoace la greu! Deci 1. fara accidentati 2. un rezultat bun Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2008 · Report post sper sa nu jucam cum zici tu , nu vreau sa`l vad pe Radoi la jumate , locul lui e in aparare ...daca avea vrun mijlocas f tehnic langa el mai ziceam dar tiago sau Lovin nu se prea pot numi tehnici... sper sa fie folosit Neaga titular , eu zic ca mai are multe de aratat. daca nu va mai gafa vrun jucator si mai ales zapata , atunci nu prea avem cum sa nu castigam , oricum va fi un meci greu . Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2008 · Report post Dupa mine, in proportie de 75% acest meci decide calificarea noastra in Champions League ! Si cum tot raul este spre bine, poate ne-a prins bine episodul ''Vaslui'' ! Forza Steaua ! Hai Laca, Hai Baietii ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2008 · Report post Numai frumos n'o sa fie meciul asta... Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2008 (edited) · Report post Eu tot nu inteleg de ce se continua cu titularizarea lui P.Marin(cu tot respectul pt el si pt tot ce a facut in Ghencea cred ca Nesu ar fi varianta ideala). Deasemenea nu vad ce sa caute Lovin in primul 11. Lafel si Rica Neaga ajuns acum extrema stanga. Hai sa fim seriosi,l-a pus peste tot,si extrema dreapta a jucat si tot n`a facut nimic. De ce nu i se da incredere lui Ochirosii? Sa-l lase sa joace,sa prinda curaj,sa aibe tupeu. Wenger a adus in echipa un pusti de 16 ani la Arsenal !!! Ochirosii ar fi ideal pe stanga,am vazut cu totii ca are viteza,stie sa dribleze,stie sa centreze...si apoi spunem ca n`a rupt gura targului,da` el saracu e bagat doar 20 minute pe final.Trebuie lasat sa joace... Bogdan Stancu,iar nu inteleg de ce s-a platit 1 milion jumate pe un jucator ca sa fie tinut rezerva,sau folosit pe un post incompatibil(ca si Dayro)-mijlocas... Zapata-Golanski Goian Ghionea Nesu-Radoi-Szekely Dayro Ochirosii-Stancu Arthuro Edited August 8, 2008 by ultrash Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2008 · Report post "Recent transferatul Toja nu va figura de asemenea în lotul Stelei, neacomodându-se încã de la sosirea din SUA." Nu e cumva si problema cartii verzi a jucatorului ca nu cred ca s-a rezolvat problema repede asa?? Oricum era si normal sa nu joace ca nu avea cum sa fie acomodat si sa fie in forma 100% venit de doar 2 zile.Faza e ca daca nu joaca acum e foarte probabil sa nu joace nici cu Galata si eram curios sa il vad acolo,poate facea diferenta cat de cat prin teren,eu stiu.... .Oricum Forza Steaua in seara asta!!! Nu concep sa nu bateti daca aveti pretentii de CL,plus ca va trebuie victoria pentru moral la meciul viitor. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2008 · Report post Bogdan Stancu,iar nu inteleg de ce s-a platit 1 milion jumate pe un jucator ca sa fie tinut rezerva,sau folosit pe un post incompatibil(ca si Dayro)-mijlocas... Zapata-Golanski Goian Ghionea Nesu-Radoi-Szekely Dayro Ochirosii-Stancu Arthuro Te contrazici. Zici ca Dayro nu e bun mijlocas dar il pui la mijloc in echipa propusa. Make up your mind! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2008 · Report post Eu tot nu inteleg de ce se continua cu titularizarea lui P.Marin(cu tot respectul pt el si pt tot ce a facut in Ghencea cred ca Nesu ar fi varianta ideala). Deasemenea nu vad ce sa caute Lovin in primul 11. Lafel si Rica Neaga ajuns acum extrema stanga. Hai sa fim seriosi,l-a pus peste tot,si extrema dreapta a jucat si tot n`a facut nimic. De ce nu i se da incredere lui Ochirosii? Sa-l lase sa joace,sa prinda curaj,sa aibe tupeu. Wenger a adus in echipa un pusti de 16 ani la Arsenal !!! Ochirosii ar fi ideal pe stanga,am vazut cu totii ca are viteza,stie sa dribleze,stie sa centreze...si apoi spunem ca n`a rupt gura targului,da` el saracu e bagat doar 20 minute pe final.Trebuie lasat sa joace... Bogdan Stancu,iar nu inteleg de ce s-a platit 1 milion jumate pe un jucator ca sa fie tinut rezerva,sau folosit pe un post incompatibil(ca si Dayro)-mijlocas... Zapata-Golanski Goian Ghionea Nesu-Radoi-Szekely Dayro Ochirosii-Stancu Arthuro Hei,asta e echipa banuita de fcsteaua.ro nu cea care joaca disaera.desi sunt de caord cu tine vazand jocurile anterioare sa vedem totusi poate a vazut Laca ceva in meciurile respective si schimba cate ceva. PATIENCE my man !!! :biggrin: Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2008 (edited) · Report post Bogdan Stancu,iar nu inteleg de ce s-a platit 1 milion jumate pe un jucator ca sa fie tinut rezerva,sau folosit pe un post incompatibil(ca si Dayro)-mijlocas... Zapata-Golanski Goian Ghionea Nesu-Radoi-Szekely Dayro Ochirosii-Stancu Arthuro Te contrazici. Zici ca Dayro nu e bun mijlocas dar il pui la mijloc in echipa propusa. Make up your mind! l-am pus intr`adevar la mijloc pe Dayro pt ca nu aveam pe cine sa pun Plesan e accidentat,Toja nu e acomodat.Pe Thiago sau Lovin n-ai cum sa`i folosesti acolo. In efectiv complet eu vad o echipa a Stelei foarte tare. Zapata-Golanski Goian Ghionea Nesu-Radoi-Szekely Toja Ochirosii-Dayro Stancu Oricum,la ce lot avem acum ar fi culmea sa nu castigam un trofeu. Daca nici acum atunci cand? jucatori din nationala Romaniei,de la tineretul Romaniei,de la nationala Columbiei,a Poloniei,a Nigeriei.... A cam zis bine creditorul:Olaroiu a facut din rahat bici,lucra cu Croitoru,Iacob si Cristocea...acum exista Golanski,Dayro,Toja,Szekely... Edited August 8, 2008 by ultrash Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2008 · Report post Oricum,la ce lot avem acum ar fi culmea sa nu castigam un trofeu stranger things have happened. p.s. la ce antrenor avem as zice ca e culmea sa castigam ceva anul' asta! Zapata-Golanski Goian Ghionea Nesu-Radoi-Szekely Toja Ochirosii-Dayro Stancu Nici in cele mai dulci vise ale tale nu o sa bage Lacatus formula asta in teren. Nici macar daca s-ar accidentat toti si ar ramane doar astia 11 valizi.Nici atunci nu ar incepe asa. Ar lua jucatori de la Steaua 2 si tot naspa ar juca. jucatori din nationala Romaniei,de la tineretul Romaniei,de la nationala Columbiei,a Poloniei,a Nigeriei.... Anul trecut era si un international peruan si tot nimic. l-am pus intr`adevar la mijloc pe Dayro pt ca nu aveam pe cine sa pun Plesan e accidentat,Toja nu e acomodat.Pe Thiago sau Lovin n-ai cum sa`i folosesti acolo. Culmea e ca Tiago a fost adus pt postul de mijlocas ofensiv. Pana acum numai acolo nu a jucat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2008 · Report post In primul rand, Ov. Petre e peste Radoi ca inchizator. Ov. Petre e cam peste toti inchizatorii din tara. Radoi inchizatorul e bezmetic, nu urca in atac si faulteaza excesiv. Apoi, din 4 mijlocasi, tu il vrei si pe Tiago ofensiv? Un sistem 4-1-4-1? Cu Radoi singurul inchizator? In fine, nu-s tactician, da' la manager la mine pe pc nu n-as juca asa ceva. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2008 · Report post asa e,cand a fost adus de la Estrela Amadora s-a spus ca Tiago e mijlocas ofensiv,de creatie,si cand colo e-din cate se vede-mijlocas la inchidere ca si Ov Petre sau Lovin ai dreptate Adi...anul` trecut era si Mendoza si tot nimic... oricum,acum macar am scapat de uscaciunile padurii,Neagoe Ionescu Surdu,si mai e una...Lovin cat despre formula de joc pe care am propus`o...eu cred ca e maximum ce poti scoate din lotul actual in momentul asta... Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2008 · Report post Eu presimt ca Lovin o sa fie om de baza si anul asta. Oricum, nu o sa plece decat daca are oferta de la Barcelona. Ca am inteles ca el cu ei tine. Si nu vrea la Real Madrid sau Valencia. Un om cu principii... Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2008 · Report post Haideti baieti, oricare intrati in teren....Dati totul si vesti castiga. Vom obtine victoria si moralul necesar meciului cu Galata. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2008 · Report post Poli Iasi-Steaua 1:1 Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2008 · Report post @rivelino trezeste-te...Steaua va castiga lejer..Poli - Steaua 0-3 Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2008 · Report post @rivelino trezeste-te...Steaua va castiga lejer..Poli - Steaua 0-3 Bag x la pariuri si sper sa pierd banii .Pentru 3 puncte Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2008 · Report post E un meci dificil , bineinteles ..orice meci care-l joaca Steaua fie el in deplasare sau acasa cu echipe ca Iasi , tm , galati ..etc . Bine ,asta daca si-l face ea dificil sau fac adversarii contra-joc , ca e la moda ! oricum eu sper sa bata lejer sa le inchida gura moldovenilor .. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2008 · Report post Eu presimt ca Lovin o sa fie om de baza si anul asta. Oricum, nu o sa plece decat daca are oferta de la Barcelona. Ca am inteles ca el cu ei tine. Si nu vrea la Real Madrid sau Valencia. Un om cu principii... =)))))))eii nahhh Lovin e cel mai tare Adrian:))))...eu si din bacau si il stiu de la FCM BACAU...iti zic eu ca dak ar primi o oferta de la valencia ar merge si in limba....off topic sper sa nu plece Radoi:D...azi 3-2 t Steaua..un meci aja mai dramatic:) Share this post Link to post Share on other sites