Sign in to follow this  
Followers 0
fcsteaua.ro

Deplasare Galatasaray-Steaua

131 posts in this topic

3 locuri libere pt deplasare Turcia, microrobuz, 180 ron de pers. URGENT!

Numar de contact 0729 750 188

 

Update 6:

 

Primul autocar a fost ocupat in proportie de 100%.

Tinand cont de faptul ca primim multe cereri pentru efectuarea deplasarii, s-a decis inchirierea celui de-al doilea autocar.

Deocamdata nu suntem siguri ca o sa reusim sa inchiriem acest al doilea autocar, datorita problemelor cu vizele avute de majoritatea soferilor firmelor de transport.

 

Acestea fiind spuse, va anuntam ca primim in continuare cereri de inscriere, dar vom acceptam plata din partea dvs DOAR cand o sa fim siguri ca avem autocarul inchiriat.

 

In concluzie putem spune ca, pentru moment, doritorii pot doar sa se inscrie pe o lista de asteptare.

Daca se reuseste inchirierea autocarului, persoanele inscrise pe lista vor fi contactate si li se va solicita efectuarea platii.

In aceste conditii, va solicitam sa va rezervati locurile prin e-mail la [email protected] sau telefonic la 0720.036.792, Cristi.

La solicitarile trimise pe email se vor trimite confirmari de primire din partea noastra.

 

Va rugam sa atasati in e-mail numele si prenumele persoanelor care solicita rezervarea, impreuna cu CNP-ul persoanei respective.

 

INCEPAND DE MAINE, 08.08 NU SE MAI FAC INSCRIERI LA STADIONUL Steaua, rezervarile se vor efectua doar telefonic sau prin e-mail.

 

Update 5:

 

Dupa ziua de astazi mai sunt 12 locuri libere (+ eventualii membrii AISS care se vor razgandi, ale caror locuri sunt rezervate pana maine).

Daca cererea va fi la fel de mare si maine, vom incerca sa inchiriem inca un autocar.

Va reamintim ca inscrierea este deschisa -inclusiv maine- tuturor suporterilor care vor sa faca deplasarea, indiferent de locatie, peluza sau apartenenta la AISS "

 

Precizam ca este foarte important sa va inscrieti pana maine seara, pentru ca avem posibilitatea sa inchiriem al doilea autocar doar pana maine, deci putem spune ca mai avem 61 de locuri libere, doar daca va inscrieti PANA MAINE SEARA (07.08), daca nu primim cereri, va ramane un singur autocar inchiriat de noi, deci DOAR 12 locuri disponibile.

 

Va rugam sa aveti asupra dvs. datele de identificare ale pasaportului !

 

Update 4:

 

Datorita unor reglementari ale Ministerului Transporturilor, firma cu ajutorul careia efectuam transportul, ne obliga sa ii transmitem SERIA SI NUMARUL PASAPORTULUI fiecarei persoane care va efectua deplasarea.

Aceste date (repet) sunt pentru Ministerul Transporturilor si nu vor fi facute publice nici unei alte institutii.

 

In conditiile date, va rugam ca atunci cand veniti sa va inscrieti, sa aveti asupra dvs. pasaportul sau datele solicitate mai sus, deci acceptam si comunicarea lor fara sa aveti pasaportul asupra dvs.

 

Update 3: Important !!

 

Pentru deplasarea suporterilor stelisti catre Turcia, clubul gazda a rezervat un numar de 750 bilete, costul unui bilet fiind de 30 Euro (110 lei).

Suporterii care se vor inscrie pentru efectuarea deplasarii sunt rugati sa achite si contravaloarea biletului, concomitent cu taxa pentru transport (TOTAL: 230 LEI / 170 lei membrii AISS), urmand sa intre in posesia biletului la urcarea in autocar.

 

In alta ordine de idei, dorim sa comunicam o modificare a orei de plecare catre Istanbul.

Initial stabilisem ora 23.00 pentru inceperea deplasarii catre Istanbul, dar in urma unor discutii cu reprezentantii Peluzei Nord o sa se plece incepand cu ora 20:00, 12.08.2008.

Remintim costurile deplasarii:

 

--- pentru transport se achita 120 lei (membrii AISS au reducere de 50%, deci platesc 60 lei)

--- 110 lei biletul de intrare pe stadion.

--- 10 Euro taxa de viza pentru Turcia (se obtine la granita, la intrarea in Turcia)

Acestea fiind mentionate, va asteptam pentru inscrieri zilnic intre orele 18-20, in fata stadionului Steaua (intrarea principala a complexului "Steaua"),

 

Update 2:

Plecarea spre Istanbul este programata pentru ora 23.00, 12.08.2008 din fata stadionului Steaua, intoarcerea in tara efectuandu-se imediat dupa meci.

Parcurgerea traseului dintre Bucuresti si Istanbul se va efectua in aproximatix 10-11 ore.

 

 

Update 1 :

 

Pretul final al transportului este de 120 RON (1.200.000 ROL).

Membrii AISS vor beneficia de o reducere de 50%, reducere suportata de AISS, pretul transportului pentru acestia fiind de 60 RON.

Transportul se va face cu autocare de 3* si 4*, de 49 de locuri.

 

Inscrierile, atat pentru membrii AISS cat si pentru ceilalti suporteri, se vor face incepand cu ziua de maine (06.08), in fata stadionului Steaua (intrarea principala a complexului "Steaua"), intre orele 18-20.

Doritorii sunt rugati sa aiba asupra lor un buletin de identitate.

 

Va reamintim faptul ca aveti nevoie de pasaport pentru a intra in Turcia !

 

------------------------

------------------------

In continuarea experientei placute de la Praga, de anul trecut, AISS va organiza si in acest an o deplasare la Istanbul, cu ocazia meciului tur din Liga Campionilor, Galatasaray - Steaua.

 

Ca si data trecuta, membrii AISS vor avea prioritate la inscriere, si vor beneficia de o reducere (in functie de pretul total al deplasarii). In acest moment cautam cea mai buna varianta pentru deplasare, urmand ca detaliile finale sa fie stabilite pana marti, 05.08. (negociem in acest moment cu mai multe agentii de turism/transport).

 

Un pret estimativ al excursiei este de 100-150 RON/persoana, la care se adauga costul biletului de meci (inca necunoscut) si taxa de viza Turcia (care se obtine la granita, la intrarea in Turcia, si este de 10 $/EUR). Mentionam ca este necesar un pasaport valabil pentru a intra in Turcia.

 

Inscrierile se vor efectua in 3 etape :

 

1. Marti, 05.08 (in cursul serii) - afisarea pretului final al transportului si a modalitatii de inscriere pentru membrii AISS/non-membri.

 

2. Miercuri 06.08 si joi 07.08 - inscrieri DOAR pentru membri AISS.

 

3. Vineri-Duminica (08.08 - 10.08) - inscrierile pentru non-membri, in limita locurilor ramase disponibile.

 

Va invitam sa urmariti fcsteaua.ro pentru updateuri zilnice referitoare la deplasare.

Pentru nelamuriri si detalii suplimentare punctuale, ne puteti contacta prin e-mail la [email protected] sau telefonic la numarul 0720.036.792, Cristi

 

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti

Share this post


Link to post
Share on other sites

Buna initiativa AISS.Sper sa va adunati cat mai multi,pt ca baietii sa aiba sustinere in infernul din Turcia!

Edited by Dragoshel
ne ocupam noi de off topicuri.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

on`topic: Multa bafta si momente fericite celor ce vor putea face deplasarea!!!

 

FORZA Steaua!!!

 

As aprecia daca am pastra postarile pe acest topic LA OBIECT.

 

n vdm la is???? un concetatean. :)

Edited by Fane_casieru'

Share this post


Link to post
Share on other sites

Trebuie musai cu pasaport? ....Al meu este expirat de un an...Am intrat in ue si am crezut ca nu mai este necesar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Deplasarea e in Turcia, care nu e membru al Uniunii Europene. Pasaportul e obligatoriu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

O sa aveti probleme cu biletele. Trebuie sa le luati de la club din Ghencea.

Edited by Stanici

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stiu ca tre sa le luam de la club ,am fost anul trecut in Cehia si in Anglia,multumim pentru atentionare. :steag_cruce_invers:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Drum bun ..asta daca nu ajung si eu :) . Nu stiu cine zicea ..bine ar fi sa ti iei bilet de aici ..ca de acolo e practic imposibil ,dar daca mergi la risc si preferi sa vezi meciul intr-un bar alaturi de fanii lui fener , n-ai decat :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

am si eu o propunere

daca se poate sta in istanbul 2 zile

 

in praga, a fost putin totusi 1 zi nu am apucat sa vedem nimik klumea

 

:steag_cruce_invers:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mai multe zile inseamna costuri mai mari in primul rand. Si asta ar limita numarul posibililor suporteri care ar veni. Asta pe de o parte. Pe de alta, mai multe zile inseamna eventual zile de concediu pt participanti si iarasi s-ar putea sa fie o problema. Cel putin pt cei care vor merge cu autocarul, nu cred ca se va mari durata. Exista alternativa transportului prin mijloace proprii (masina, avion) si atunci si libertatea unui numar mai mare de zile.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Steaua nu va accepta sã-i ofere lui Galatasaray bilete peste cota minimã impusã de UEFA decît în cazul în care șefii turcilor vor fi de acord cu reciprocitatea

 

"Dubla" de foc Steaua - Galatasaray pentru un loc în grupele Champions League a început deja. Deși mai sînt 8 zile pînã la primul fluier al primei manșe, se duce deja o bãtãlie între cele douã conduceri. Miza? Numãrul suporterilor pe care fiecare dintre cele douã echipe îl va avea la meciul din deplasare.

 

Valeriu Argãsealã a început deja discuțiile cu șefii campioanei Turciei. "Ne-au întrebat cîte bilete putem sã le dãm, iar cota de 5% impusã de UEFA e de 1.250 de bilete. Tot cam atît ar trebui sã avem și noi pe Ali Sami Yen. Ei ne-au solicitat mai multe însã și le-am transmis cã sîntem de acord cu o condiție: la meciul de la Istanbul sã avem același numãr de suporteri cîți vor avea ei aici", a declarat șeful Stelei.

 

 

Turcii au început însã rãzboiul psihologic și pe unul dintre faxurile în care au creionat în mare organizarea de la întîlnirea de la Istanbul au scris: "500 de bilete pentru echipa vizitatoare". Argãsealã a replicat imediat și a declarat: "Sînt foarte puține locuri, noi vrem tot atîtea bilete cîte vor avea și ei la București. Vrem reciprocitate în privința numãrului de suporteri".

 

2.000 de suporteri ar putea avea Steaua la Istanbul, la meciul tur, programat pe 13 august, pe aceeași galerie mizînd și Galatasaray la returul din Ghencea, din 27 august

 

gsp

Share this post


Link to post
Share on other sites

'' Transportul se va face cu autocare de 3* si 4*, de 49 de locuri.''

 

Asta inseamna ca nu e un numar fix de autocare? nr de autocare poate varia in functie de cati oameni se inscriu?

 

Edited by Juden Raus

Share this post


Link to post
Share on other sites
@Juden Raus

 

Exact.

o plecare si o sosire aproximative avem?

sa vedem cum stam cu zilele de concediu de care e nevoie

Share this post


Link to post
Share on other sites

In principiu e vorba de 2 autocare. In cazul in care exista foarte multi doritori, e posibil, dar foarte putin probabil, sa mai gasim unul. Cel mai bun lucru ar fi sa va inscrieti din timp, evitand astfel situatiile neplacute.

 

@sorinf, plecare pe 12 seara (deci fara zi de concediu), sosire 13 dimineata, plimbat prin Istanbul in timpul zilei, plecare inapoi imediat dupa meci cu sosire in Bucuresti pe 14 in cursul diminetii (deci, sa zicem, o jumatate de zi de concediu). Datele si orele sigure, precum si traseul, le vom publica maine, dupa semnarea contractului cu firma de transport.

Share this post


Link to post
Share on other sites

am vorbit la firma de transport si am stabilit data plecarii:

 

Update 2:

Plecarea spre Istanbul este programata pentru ora 23.00, 12.08.2008 din fata stadionului Steaua, intoarcerea in tara efectuandu-se imediat dupa meci.

Share this post


Link to post
Share on other sites

daca tot se pleaca seara - noaptea

 

de ce nu se face un efort sa ajungem acolo pe la 8? si nu la 10-11 dim

adica sa plecam pe la 21-22

Edited by AmuntBoy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Atunci s-ar fi gasit cineva care sa intrebe de ce nu plecam la 9 ca sa ajungem la 7 :D.

 

Ora de sosire cea mai probabila e 9 dimineata, depinde si de noi cate opriri o sa solicitam/facem pe drum. Mi se pare timp suficient pana seara, la Praga cred ca am ajuns si mai tarziu (pe la 12 si ceva).

Edited by andyro

Share this post


Link to post
Share on other sites
In principiu e vorba de 2 autocare. In cazul in care exista foarte multi doritori, e posibil, dar foarte putin probabil, sa mai gasim unul. Cel mai bun lucru ar fi sa va inscrieti din timp, evitand astfel situatiile neplacute.

 

@sorinf, plecare pe 12 seara (deci fara zi de concediu), sosire 13 dimineata, plimbat prin Istanbul in timpul zilei, plecare inapoi imediat dupa meci cu sosire in Bucuresti pe 14 in cursul diminetii (deci, sa zicem, o jumatate de zi de concediu). Datele si orele sigure, precum si traseul, le vom publica maine, dupa semnarea contractului cu firma de transport.

mci mult

13 ar fi concediu

si 14 invoire

insa 2 autocare inseamna 100 locuri

nu e extrem de putin?

eu zic ca s ar gasi mai multi doritori chiar la un pret mai mare de 150 -170 ron

nici cu masina personala nu e rau da e rau prin istanbul pt masina

si la intoarcere e rau pentru sofer

da 100 pers mi se pare foarte putin

da poate ma insel

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da, ar fii marfa o deplasare la Galata. Pretul e convenabil zic eu.

Oricum, nu or sa ramana loc pentru altii ca toata galeria (ultrasii) or sa aiba prima sansa sa se duca. Nu-i asa?

Si aveti grija cei care se duc ~!!! Turcii sunt foarte violenti cand iau bataie, si le au cu facutul de "buzunare" daca ma intelegeti ~! Si nu ma refer ca va fura ~!

bafta

si FORTZZZZA Steaua ~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAI Lacatus :steag_cruce_invers::steagcruce:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0