Sign in to follow this  
Followers 0
fcsteaua.ro

FC Steaua Bucuresti - AS Roma

59 posts in this topic

Sambata 26 iulie, de la 19:00, intr-o atmosfera de sarbatoare, Steaua isi va prezenta intreg lotul si noul echipament. Apoi, de la 20:45, primul 11 in versiunea Marius Lacatus, va sustine un amical de lux in compania uneia dintre puterile fotbalului european. Nimeni alta decât vicecampioana Italiei si castigatoarea Cupei Italiei in sezonul trecut, AS Roma.

Presedintele gruparii romane este Franco Sensi, iar antrenor principal Luciano Spaletti. Printre cei mai cunoscuti jucatori ai Romei se numara Francesco Totti, Christian Panucci, Daniele De Rossi, Doni, Esposito, precum si norvegianul John Arne Riise, transferat recent de la FC Liverpool.

Vedetele noastre sunt binecunoscute suporterilor stelisti si publicului larg din România si din lume: Zapata, Vâtca, Emeghara, Golanski, Radoi, Goian, Ghionea, Baciu, Rada, Nesu, P. Marin, Szekely, Nicolita, Plesan, Ov. Petre, Lovin, Ochirosii, Dayro Moreno, Bogdan Stancu, Arthuro, Badea, Neaga, Kapetanos, Tiago si altii.

Nu vor lipsi focurile de artificii si celebrele automobile de lux, in care jucatorii vor face turul de onoare in aplauzele zecilor de mii de spectatori.

Meciul se va disputa cu casa inchisa.

Steaua si-a prezentat astazi noul echipament pentru sezonul competitional 2008/2009, in cadrul unui eveniment la care au participat printre altii, Marius Lacatus si Mirel Radoi.

Echipamentul de baza este ros-albastru, are noua dungi verticale, iar sponsorul este scris pe piept cu alb. Pe spate, se observa forma emblemei Stelei, jumatate rosie, jumatate albastra, si o cruce galbena pe partea interioara a gulerului. Sorturile si jambierele sunt albastre. Echipamentul de rezerva este galben electric, asemanator cu cel al formatiei spaniole FC Barcelona.

Noutatea echipamentului este data de tricourile de tip "Slim fit", al caror design special reduce posibilitatea agatarii tricourilor de catre adversar, precum si de utilizarea tehnologiei cu "Sphere dry fit" de pe spatele tricoului, care ofera organismului un sistem unic de ventilatie, marind rezistenta la efortul fizic.

In premiera, fanii Stelei isi pot achizitiona tricouri identice cu cele ale jucatorilor.

Jucatorii Stelei vor beneficia de avantajele oferite de noul echipament, alaturi de mari echipe ale lumii care au parte de acelasi parteneriat, cum ar fi Juventus, Barcelona, Manchester United sau Internazionale Milano.

In cadrul aceluiasi eveniment, Nike a lansat si mingea oficiala a noului sezon al Ligii I, care se numeste Total 90 OMNI.

Jucatorii au cuvantul:

Kapetanos: Am ales Steaua fara sa stau pe gânduri.

Tiago: Trebuie sa avem un joc bun cu Roma.

Szekely: Sper ca nu ne vom face de rusine cu Roma.

Szekely: Nu e o mare incarcatura ca port numarul 7.

Arthuro: Voi incerca sa schimb perceptia despre brazilieni in Ghencea.

B. Stancu: Vreau sa calc pe urmele lui Dica.

Masuri de securitate:

Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti a anuntat prezenta a 127 de politisti, acestia urmand sa intervina in cazul tulburarii ordinii publice pe traseele de afluire - defluire.

Dintre cei 127 de politisti bucuresteni, 55 sunt de la siguranta publica si investigatii criminale, 15 sunt lucratori ai Serviciului de Politie Metrou, 45 de la politia rutiera si 12 sunt lucratori ai Serviciului de Politie Canina insotiti de câini.

Suporterii vor avea acces pe stadion incepând cu ora 18.00.

FORZA Steaua!

Virgil

Meci de gala, asteptam spectacol, atat pe teren cat si in afara lui (mai de seama in teren). Stadionul sunt convins ca va fi plin, sper ca si numarul abonatilor sa se mareasca fata de anul trecut, pentru ca m-am saturat de ''persecutatii'' de coada la bilete sau bisnitari...

Acestea fiind spuse, sa speram la un sezon fructuos, cu o calificare in grupele Ligii, titlul cu numarul 24 si o noua Cupa a Romaniei in vitrina.

FORZA Steaua!!!

Abia astept sa inceapa spectacolul....Forza Steaua :steagcruce::hai_steaua::steag_cruce_invers:

@carc0tasu

De asemenea, amintim faptul ca accesul spectatorilor in stadion se va face incepand cu ora 18:00, iar spectacolul de prezentare a lotului echipei va incepe la ora 19:15.

De pe site-ul oficial e asta...

Sa fie spectacol si sa vedem fotbal ! Tare sunt curios sa vad daca exista vreo schimbare in bine la Steaua de acum.

May the best team win !

@carc0tasu

De asemenea, amintim faptul ca accesul spectatorilor in stadion se va face incepand cu ora 18:00, iar spectacolul de prezentare a lotului echipei va incepe la ora 19:15.

Sa fi iubit

Meciul incepe la 20.45 sau prezentarea? Pe gsp scrie ca de la 19 incepe prezentarea ... HELP :D

Am inlaturat confuzia din continutul articolului, precizand ca prezentarea lotului se face incepand cu ora 19:00, ora de incepere a meciului fiind 20:45.

@carc0tasu

Sa fi iubit

Sa fii !

HAIDE Steaua! rupele gura la toti si demonstreaza ca au gresit cand s-au indoit de tine!

Am un bilet la tribuna a 2-a, nu mai vine un prieten si am ramas cu el daca vrea cineva sa ma contacteze la *****

Editat de Moderatori

Folositi PM

Edited by Marius

Am o intrebare: mai sunt bilete?

FORZZA Steaua!

mai sunt cica vro 8.000

sal eu nu sunt in tara si nu stiu pe ce canal se va difuza meciu Steaua-As Roma nu imi puteti spune si mie daca stiti ms si in rest sper ca baieti sa faca un meci fain ca sa prinda curaj pt ca avem nevoie mai ales dupa atatea scandaluri si prosti ,Forza Steaua

@iosif1987

Pro TV.

Din cate am auzit,, echipa de start va fi: Zapata-Golanski, Radoi, Ghionea, Marin- Szekely, O.Petre, Plesan, Nicolita- Dayro, Arthuro/Stancu.

O prima surpriza placuta la prezentare: pe Ghencea s-a auzit din nou "We are the champions" a grupului Queen! :thumbsup:

Pe net nu se poate vedea live meciu Steaua cu roma ?

Incearca pe www.rojadirecta.org, instalezi sopcastul si ar trebui sa mearga dar....Doamne ajuta!

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0