fcsteaua.ro

Steaua participa in Interliga romano - maghiara

97 posts in this topic

Intr-adevar, bugetul e mare spre foarte mare!

Concluzia e ca Steaua e pe drumul cel bun. A venit un antrenor foarte bun si experimentat de care sunt sigur ca Gliga are ce invata. Vine un jucator care a evoluat in NHL! Nu ma pricep la statistica dar cred ca e primul care vine in Liga asta a noastra (chiar daca nu e primul e printre putinii). Evident ca si el va aduce un mare plus la echipa.

Cu bugetul asta, banuiesc ca vor mai veni macar 2-3 hocheisti care sa intareasca echipa si sa ne aduca in lupta pentru titlul de campion (nu vorbim de Interliga, deocamdata)

Pana la urma cred ca si CSA-ul (boroi) se felicita pentru mentinerea lui Cristi carlan la conducerea sectiei de hochei.

De ce nu ? A venit vremea ca Alba Volan sa fie infranta . O putem bate , ei vor fi obositi cu campionatul austriac . In campionatul maghiar n-o batem ( ma refer la sc si hc ) dar in interliga si noi , si Steaua , o poate bate . Cu inca 1-2 jucatori buni Steaua se bate la primele locuri .Deja sunt 6+1 stranieri la Steaua ( maxim e 5 +1 ) , dar daca ne gandim la HC unde deja sunt 10+1 ... trebuie sa ai de unde sa alegi . Dar vom avea o lupta stransa , cam cu 6 echipe la acelasi nivel .

La SC a mai venit un suedez vara asta care a evoluat cateva meciuri pt Detroit Red Wings prin 2001 . La HC a venit Arpad Mihaly , campion cu HC Bolzano anul asta , iar pana acum 1 an jucator in AHL multe sezoane . Cu ocazia asta , fiind in Romania , va intra cu siguranta si in circuitul echipei nationale .

Ma unguri sau nu,e bien pentru hockey`ul din Romania,si mai ales pentru Steaua,ca schimba peisajul si mai capata experienta,referitor la suporteri cred ca o sa fie plin patinuareul Mihai Flamaropol,dar din pacate prea putini or sa fie cei care vin pentru sport si care inteleg regulile,si prea multi pentru bataie,oricum eu merg la hockey de cand eram mic,asa ca o sa fiu prezent pentru ambele motive:D

Edited by Katau

Un canadian care a evoluat 37 de meciuri in NHL?!?! Cam Severson?! A jucat la Ducks si la Blue Jackets... In sfarsit, poate or fi mai multi cu acelasi nume...

N-o fi el vreun Crosby (nici ca ani, nici ca talent), dar chiar si asa, sa vezi un jucator din NHL venind sa joace la Steaua mi se pare incredibil. Probabil ca n-a vazut patinoarul...

Daca pina acum o saptamina nu dadeam nici o sansa Stelei in interliga asta, acum incep sa am sperante.

Asta este Steaua adevarata...care incearca si mereu sustinuta de noi va fi intre primii...o uriasa dezamagire simteam cand nu se mai intampla nimic si alunecam,incet,dar sigur...dar Steaua mea va reveni peste tot...pt ca,alaturi de familie este dragostea mea...si pt asta m-am nascut...NOI NU VOM MURI NICIODATA...o mare de steaguri ros-albastre intr-un ocean de iubire...parca innebuniti ciucanilor,ca nu murim niciodata,nu??? nu avem cum...o emblema de respectat,o istorie de apreciat,o cetate pe care nu o vom pierde niciodata!!!

Au fost doar fluieraturi si huiduieli impotriva voastra , nu a imnului . Cantati-va imnul echipei ,daca aveti asa ceva , nu imnul national . Hai sa aud si eu pe suporterii lui Real Madrid ca vor canta Imnul Spaniei pe terenul catalanilor . Asa ceva doar in Romania se va face ...

Cumetre 112 , noi , unii dintre romanii autentici si cu pedigree , gasim de cuviinta sa ne manifestam simtamintele nationaliste mai cu mult aplomb fata de altii...asadar o sa cantam imnul Romaniei !

Te rog sa-ti gasesti ton si cadenta decenta la vorbire caci nu vreau sa-ti simt superioritatea nici macar in scris !!!

Va astept la patinoar cu...pumnii stransi , da' n-am sa-i tin in semn de noroc ! ;)

Noi, romani autentici si cu pedigree :))))))))))) Excelent !!! Ai uitat sa adaugi "si cu fruntea de 2 cm". De ce in orice topic despre hochei se ajunge la dispute nationaliste ? Mai ales ca cei mai inversunati oricum nu dau pe la patinoar si habar n-au de hochei. Dar au auzit ei ca e ceva cu unguri acolo si cu siguranta aia nu vin degeaba la Bucuresti, cred ca vor sa ne fure Ardealul. Si se mai intreaba lumea cum de ajung Vadim si Becali sa aiba atata popularitate. Pai uite micii razboinici ai luminii in actiune ! Eu propun ca moderatorii sa elimine postarile care incita la violenta, indiferent din ce parte vin ele.

Si nu mai confundati patriotismul cu nationalismul, sunt chestii total diferite. Dar ce mai conteaza asta, cand tu stai cu pumnii stransi, gata sa rupi un ungur pe genunchi, pentru ca sigur ti-a facut el ceva. Of, daca ti-ai aminti si ce...

Au fost doar fluieraturi si huiduieli impotriva voastra , nu a imnului . Cantati-va imnul echipei ,daca aveti asa ceva , nu imnul national . Hai sa aud si eu pe suporterii lui Real Madrid ca vor canta Imnul Spaniei pe terenul catalanilor . Asa ceva doar in Romania se va face ...

Cumetre 112 , noi , unii dintre romanii autentici si cu pedigree , gasim de cuviinta sa ne manifestam simtamintele nationaliste mai cu mult aplomb fata de altii...asadar o sa cantam imnul Romaniei !

Te rog sa-ti gasesti ton si cadenta decenta la vorbire caci nu vreau sa-ti simt superioritatea nici macar in scris !!!

Va astept la patinoar cu...pumnii stransi , da' n-am sa-i tin in semn de noroc ! ;)

Noi, romani autentici si cu pedigree :))))))))))) Excelent !!! Ai uitat sa adaugi "si cu fruntea de 2 cm". De ce in orice topic despre hochei se ajunge la dispute nationaliste ? Mai ales ca cei mai inversunati oricum nu dau pe la patinoar si habar n-au de hochei. Dar au auzit ei ca e ceva cu unguri acolo si cu siguranta aia nu vin degeaba la Bucuresti, cred ca vor sa ne fure Ardealul. Si se mai intreaba lumea cum de ajung Vadim si Becali sa aiba atata popularitate. Pai uite micii razboinici ai luminii in actiune ! Eu propun ca moderatorii sa elimine postarile care incita la violenta, indiferent din ce parte vin ele.

Si nu mai confundati patriotismul cu nationalismul, sunt chestii total diferite. Dar ce mai conteaza asta, cand tu stai cu pumnii stransi, gata sa rupi un ungur pe genunchi, pentru ca sigur ti-a facut el ceva. Of, daca ti-ai aminti si ce...

bravo robson!!! la cat de inversunati sunt ei,la noi e normal sa se gaseasca un intelept ca tine...nu sunt pt instigare,asta e clar...dar sincer,ma enerveaza numai cand vad ca posteaza ala pe site-ul nostru...si,in alta ordine de idei...tu mergi la hochei??? stii regulile??? si ai fruntea chiar asa de lata??? te-ai ras in cap adica??? cand e offside la hochei,daca nu te superi??? hai ca ti-am dat de conspectat si studiat...stii,nu prea-mi plac de fel "suficientii"...

Gata, mah! Fara chestii nationaliste de acum incolo. Nationalismul este un lucru rau, sportul nu trebuie amestecat in niciun caz cu politica, sportul este o oaza a intelegerii intre caine, pisica si soarece, trebuie sa mergem la un meci si sa savuram spectacolul, sa nu ne mai intereseze absolut nimic altceva in afara de a ne umple mintile si inimile cu lumina izbavitoare care radiaza din teren. Stra-stra bunica-meu o fi fost tras pe roata si aruncat la o groapa comuna de aia dar ce mai conteaza... Atat vreme cat mie mi-e bine, de ce sa nu ma bucur de spectacol alaturi de nevasta, copil, catel, purcel. Important e sa merg la meci si sa rontai un hot-dog, nu mai conteaza cine joaca, eu o sa tin cu amandoua echipele si astfel o sa am puterea de a aplauda adversarul. Dar stai! Care adversar?!! Oricum, abia astept sa apara pe DVD seria completa a meciurilor de sezonul trecut, sa vad in voie toate combatantele in timp ce o sa sorb tacticos un pahar de bere la adpaostul confortabil al caminului. Sper sa aiba si bonusuri gen "making of".

P.S. - eu propun moderatorilor sa dea ban oricarui roman de pe site si oricarui om care merge in peluza. Ce-i asta?! Noi vrem sa traim in liniste si sa nu ne intereseze de altceva decat de propriul confort si vin astia sa tulbure apele?!! La puscarie!

Edited by Stanici

Pacat ca probabil ai scris la misto Stanici postul precedent . Dar eu asa vad sportul , exact cum l-ai descris tu , numai ca eu nu ma pricep sa scriu asa frumos ca tine . Aici asa e , dupa un meci cu Progym sau cu HC in care pe timpul jocului normal cu fluieram sau huiduim galeria si echipa adversa , ne intalnim la barul din coltul patinoarului si bem o bere sau mai multe impreuna si discutam meciul . Dar fara suparare , ba chiar radem de noi de cat de fraieri eram in timpul meciului cand injuram pe arbitru ca nu a dat 2 min sau altceva , cand colo el avea dreptate cand vedem reluarea .

Asa e frumos sportul , sa-i lasam pe jucatori sa se bata pe timpul meciului incat sa ne faca pe noi fericiti . Dar ce credeti , ca stelistii nu au niciun prieten dinamovist sau rapidist , in cazul fotbalului ... ?

bravo robson!!! la cat de inversunati sunt ei,la noi e normal sa se gaseasca un intelept ca tine...nu sunt pt instigare,asta e clar...dar sincer,ma enerveaza numai cand vad ca posteaza ala pe site-ul nostru...si,in alta ordine de idei...tu mergi la hochei??? stii regulile??? si ai fruntea chiar asa de lata??? te-ai ras in cap adica??? cand e offside la hochei,daca nu te superi??? hai ca ti-am dat de conspectat si studiat...stii,nu prea-mi plac de fel "suficientii"...

"Ala" posteaza fara sa injure Steaua. Da informatii despre hochei si cam atat. Si, in alta ordine de idei, da, merg la hochei si nu doar la meciurile cu HC sau Progym, merg si cand sunt 20 de oameni in patinoar. Si stai linistit cu regulile ca le stiu, nu-ti face tu probleme. Putin imi pasa daca-ti plac tie sau nu. Dar m-am saturat ca discutiile despre hochei sa fie discutii nationaliste.

Si apropo de suficienti, lasa intrebarile cu "cand e ofsaid (asa se scrie in romana) la hochei". E prea usor. Te intreb eu daca poti da gol cu patina la hochei. Asa ca da-i tu un search pe google, daca tot te dai istet.

Asta daca ai timp, pentru ca a inceput campionatul de fotbal si o sa fii ocupat, o sa uiti de hochei.

PS: "defel", nu "de fel", in cazul asta, cand inseamna "deloc". Romanii astia patrioti au probleme cu gramatica.

@ Stanici

Ce legatura au jucatorii de hochei de origine maghiara de azi (Steaua avand si ea cativa in echipa) cu ce a patit stra-strabunicul tau, in ipoteza in care stra-strabunicul tau chiar a patit ceva ? Si daca tu spui ironic ca "sportul nu trebuie amestecat cu politica" e trist. Sau ti se pare amuzant sa te bucuri de spectacol pe stadion si pe patinoar cu copilul... Sunt oameni care se duc sa-si sustina echipa si oameni cre se duc sa injure adversarul. Nu sunt in masura sa judec, dar inclin sa cred ca faci parte din a doua categorie.

Si P.S.-ul e jenant. Am spus doar ca ar trebui interzise instigarile la violenta. Ti se pare prea mult ?

Edited by Marius

maestre robson...apropos de faptul ca a inceput fotbalul,normal ca ma duc...am fost prezent si aseara cu Roma,dar asta nu-nseamna ca uit de hochei...iar cat te priveste,nu prea am auzit de mari hocheisti cu numele de robson,ci tot de fotbalisti...englezi sau brazilieni eventual...insa,fara niciun fel de nationalism sau instigare,chiar nu-mi plac indivizi ca 112 care la noi pe site sau la Bucuresti vor sa para extrem de civilizati,iar in satul natal la patinoar din milogi nu ne scot...in rest,da dea Dzeu sa ne facem echipa si sa vina cat mai multa lume la patinoar...de acord??? FORZA Steaua!!!

maestre robson...apropos de faptul ca a inceput fotbalul,normal ca ma duc...am fost prezent si aseara cu Roma,dar asta nu-nseamna ca uit de hochei...iar cat te priveste,nu prea am auzit de mari hocheisti cu numele de robson,ci tot de fotbalisti...englezi sau brazilieni eventual...insa,fara niciun fel de nationalism sau instigare,chiar nu-mi plac indivizi ca 112 care la noi pe site sau la Bucuresti vor sa para extrem de civilizati,iar in satul natal la patinoar din milogi nu ne scot...in rest,da dea Dzeu sa ne facem echipa si sa vina cat mai multa lume la patinoar...de acord??? FORZA Steaua!!!

Evident ca si eu vreau ca Steaua sa aiba echipa si sa bata tot. Iar nick-ul n-a fost ales in functie de vreun sport. Si eu as vrea sa fie patinoarul plin, dar daca vii suficient de des pe acolo stii ca nu va fi asa. Personal, eu cred ca 112 chiar e civilizat. Are omul simpatiile lui, e ciudat ca un suporter al HC-ului sa scrie pe site-ul Stelei, (dar urmaresc forumurile unor echipe din NHL si exista si acolo suporteri ai adversarelor care-si dau cu parerea - cei civilizati sunt tolerati, cei care vin sa faca scandal nu).

Si uite ca de la el aflam programul Stelei, pentru ca dintre redactorii site-ului nu se ocupa nimeni sa ni-l ofere.

Poate sunt naiv, dar cred ca putem discuta civilizat si sa nu coboram discutiile la nivelul lui "va astept cu pumnii stransi".

toate ca toate.....dar...sper anul asta sa avem un patinoar macar jumatate plin la meciurile Stelei!....mai ales la meciurile cu HC si Sc...sa fie iadul pe pamant:)...

Sper ca Seniorii cat si noi JUniorii sa aducem anul asta locuri bune in campionat:)

FORZZZA STEAUAAA!! :steag_sah_mic:

robson,daca tu ai programul echipei Steaua,te rog posteaza-l,pt ca sunt multi interesati...eventual si lotul...poate citesti tu altceva de la 112...

robson,daca tu ai programul echipei Steaua,te rog posteaza-l,pt ca sunt multi interesati...eventual si lotul...poate citesti tu altceva de la 112...

Mai fusese postat de vreo doua ori, uite ca a mai pus 112 link-ul inca o data. Dai click pe Steaua si ai pagina cu programul complet al Stelei.

e ceva rau sa fii nationalist ? e nociv si interzis sa-mi asum aceste sentimente si sa-mi exprim doleantele fara cenzura ?!....te rog nu face pamfleturi de-o schioapa cu mine ca nu am copilarit impreuna...n-am jignit absolut pe nimeni ! ok cumetre ?!..

Te rog respecta-ti interlocutorii fara aroganta si stari colerice pt ca nu e cazul ! daca nu te linisteti o sa dezbatem in PM instrumentarea cazului si.......

"Eu propun ca moderatorii".....eu sugerez sa te abtii (desi e nerecomandat daca ai prostata)

e ceva rau sa fii nationalist ? e nociv si interzis sa-mi asum aceste sentimente si sa-mi exprim doleantele fara cenzura ?!....te rog nu face pamfleturi de-o schioapa cu mine ca nu am copilarit impreuna...n-am jignit absolut pe nimeni ! ok cumetre ?!..

Te rog respecta-ti interlocutorii fara aroganta si stari colerice pt ca nu e cazul ! daca nu te linisteti o sa dezbatem in PM instrumentarea cazului si.......

"Eu propun ca moderatorii".....eu sugerez sa te abtii (desi e nerecomandat daca ai prostata)

Nu fi penibil ! Coleric erai tu, tu erai cu pumnii stransi. In al doilea rand, da, nationalismul e rau, patriotismul e bun, ia-ti un dictionar, cauta cuvintele si dupa aia mai vorbim.

"Pamflete", nu "pamfleturi". Nu incerca sa folosesti cuvinte pe care nu le cunosti.

Iar duritatile de internet sunt stupide. Crezi ca amenintarile pe forum sau pe mail te transforma intr-un mare dur ?

Du-te la fotbal, "cumetre", acolo e locul tau.

[Nu fi penibil ! Coleric erai tu, tu erai cu pumnii stransi. In al doilea rand, da, nationalismul e rau, patriotismul e bun, ia-ti un dictionar, cauta cuvintele si dupa aia mai vorbim.

"Pamflete", nu "pamfleturi". Nu incerca sa folosesti cuvinte pe care nu le cunosti.

Iar duritatile de internet sunt stupide. Crezi ca amenintarile pe forum sau pe mail te transforma intr-un mare dur ?

Du-te la fotbal, "cumetre", acolo e locul tau.

Ah , sunt penibil , am gresit un plural....of, la dracu !

Subscriu petitiei tale in care ma dojenesti si promit pe cuvant de cercetas c-am sa raman doar un patriot mai dur !...

Cordial .

cu Steaua mereu!sa speram ca baietii vor face treaba buna in acasta interliga..daca termina pe locul 3-4 ar fii f bine..ce se mai aude de marketingul privind insemnele clubului as vrea sa mi iau tricou cu sigla Stelei si nu am de unde..dle carlan va rog faceti ceva in privinta asta..mi am brodat unul dar cu sigla stelwei cu vulturul daca o mai tineti minte..forza Steaua!

steaua_suki.jpg

Locul 3-4 ?? Tu ai vazut ce echipe participa in Interliga ? Eu inteleg sa fi optimist , dar nici chiar asa . Cel mai bun loc posibil pt Steaua e 5 , cel mai probabil 6 - asta e predictia mea .

Semifinalele si finala Cupei Romaniei se vor desfasura pe 28 si 29 decembrie la Gheorgheni .

Campionatul intren va fi structurat in 2 divizii valorice incepand din acest sezon , a cate 5 echipe . Divizia B va fi formata din Galati , Sp Stud , SC 2 , Progym 2 si Steaua 2 . Sincer nu inteleg ce e cu aceasta Steaua 2 , poate hock3y ne poate spune ceva ...