Posted July 19, 2008 · Report post http://www.steauahochei.ro/ro/view/10/Jucatori e echipa veche..ca park Geru sa lasat...si cine mai stie.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 19, 2008 · Report post Site-ul ala degeaba e . Acolo nu e nimic schimbat de un an incoace ... Geru va juca in continuare macar 1 an la Steaua , dupa care se va duce la echipa lui de suflet HCM Galati de unde se va si retrage . Zabludovski si Tibor Basilidesz s-au transferat la HC Csikszereda . De venit inca n-a venit nimeni . Povestea Cu Montreal a fost o gluma buna a lui Carlan ... Steaua in momentul asta zic eu , e cam de nivelul locurilor 6-7-8 . Nu stiu valoarea echipei NZ Stars , dar am situat-o sub Steaua . Nu ma bag in discutia voastra contradictorie , dar probabil se vor auzi cele 2 imnuri inaintea meciurilor . Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 19, 2008 · Report post Site-ul ala degeaba e . Acolo nu e nimic schimbat de un an incoace ... Geru va juca in continuare macar 1 an la Steaua , dupa care se va duce la echipa lui de suflet HCM Galati de unde se va si retrage . Zabludovski si Tibor Basilidesz s-au transferat la HC Csikszereda . De venit inca n-a venit nimeni . Povestea Cu Montreal a fost o gluma buna a lui Carlan ... Steaua in momentul asta zic eu , e cam de nivelul locurilor 6-7-8 . Nu stiu valoarea echipei NZ Stars , dar am situat-o sub Steaua . Nu ma bag in discutia voastra contradictorie , dar probabil se vor auzi cele 2 imnuri inaintea meciurilor . [/quote de unde ai informatiile astea??? daca mai zici ca a plecat vreunul si n-au venit 2 linii de canadieni,unde-ti stau picioarele acolo-ti va sta si capul... glumesc,normal...nenorocirea e ca nu sunt bani si s-a cam ales praful...dar cine stie,poate au gasit un sponsor in ultimul moment de s-au inscris si vor lua si jucatori...FORZA Steaua Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 20, 2008 · Report post astept vesti despre toate deplasarile care se vor organiza,chiar si la unguri...poate ne vom strange destui ca sa mergem si noi la meciurile cu ferentzvarosh Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 20, 2008 · Report post Geru va juca in continuare macar 1 an la Steaua , dupa care se va duce la echipa lui de suflet HCM Galati de unde se va si retrage . Zabludovski si Tibor Basilidesz s-au transferat la HC Csikszereda . De unde sti tu toate astea:-? ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 20, 2008 · Report post Programul campionatului care incepe la toamna il gasiti aici: http://icehockey.hu/index.php?pg=menu_144 Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 20, 2008 (edited) · Report post Evident cã ziarele "de sport" n-au mediatizat nici pânã acum acest lucru, nici mãcar în secțiunile speciale pentru hochei (gsp) sau sporturi (proprost-ul nici mãcar nu are secțiune pentru hochei). Edited July 20, 2008 by 1on Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 21, 2008 · Report post rusine....am intrat in campionatu' ungurilor si voi va bucurati...tara de kkt cu mentalitate de kkt....ne meritam soarta din pacate!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 21, 2008 · Report post Halal interliga. 9 echipe de moghiori si una romaneasca. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 21, 2008 · Report post rusine....am intrat in campionatu' ungurilor si voi va bucurati...tara de kkt cu mentalitate de kkt....ne meritam soarta din pacate!!! asa... tare comentariul. Dar gresit. Nu am intrat in Liga ungurilor, ci s-a creat o "interliga" romano-maghiara, cu 4 echipa din Romania (5, daca ar fi fost acceptat si Brasovul - poate la anul) si 6 din Ungaria. Probabil ca se va numi Liga Mol, dupa sponsorul principal. Acum te-ai mai linistit? Mai rusine mi-e de faptul ca Steaua nu prea are echipa de hochei la ora actuala, ca nu se stie nimic de transferuri si nu stiu daca s-a gasit vreun sponsor, decit faptul ca s-a afiliat la Liga asta. si, ca parere proprie, mie mi se pare de kkt o mentalitate gen "ne meritam soarta, din pacate"... Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 21, 2008 · Report post O decizie intzeleapta luata de diriguitorii clubului nostru. Sa speram ca va duce la cresterea in calitate a jocului echipei, la atragerea de noi pasionati ai ghetii si la un numar mai mare de suporteri (sa umplem sala aia !!!). Vor fi o gramada de meciuri tari, nu ca pana acum, cu "amicale" care se terminau cu 15-0. Hai Steaua ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 21, 2008 · Report post o echipa intre unguri....trist... Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 21, 2008 · Report post o echipa intre unguri....trist... Nu inteleg!! Vad ca se aduna tot mai multi oameni care depling faptul ca in Romania hocheiul e practicat mai mult in judetele maghiarimii. Domnilor, ati fost vreodata la patinoar pe Flamaropol? Ati incurajat in vreun fel sportul asta? Ati fost la vreun meci al Stelei cu alta echipa decit SC? Va intereseaza hocheiul in general? Tare mi-e ca nu, dar acum, cind Steaua va juca cu echipe din Ungaria, v-ati trezit sa-i plingeti de mila. Duceti-va la patinoar, aratati ca e un sport care prinde la public si vor veni sponsori, se va dezvolta hocheiul, iar echipe ca Sportul, Galati, Brasov sau Steaua nu vor fi niste exceptii... Bine ca va plingeti ca babele si tot puneti placa cu ungurii. Si daca, visand putin, pentru ca situatia nu e roza deloc la club, Steaua va castiga in fata tuturor acestor echipe maghiare, nu va fi zgandarit putin orgoliul vostru de romani verzi? Veniti la patinoar si dupa aia dati din maini pe tastatura. Sau, fara suparare, ramaneti la fotbal (si la politica, istorie si sociologie, desigur). Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 21, 2008 · Report post @eddie Bravo! Sunt multi care ar trebui sa-ti citeasca postul, chiar unii mai "importanti" pe sait... e usor de dat din degete Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 21, 2008 · Report post eu merg la fiecare meci al Stelei...cu cont cu cine este:) (ma refer la hockey) Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 21, 2008 · Report post eu merg la fiecare meci al Stelei...cu cont cu cine este:) (ma refer la hockey) Atunci stii cat de multi spectatori sunt la un meci cu Progym sau Sportul... dar deh, ne plangem ca "suntem" (noi, adica noi, stii, noi astia care dam din degete) singuri intr-o mare de unguri... Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 21, 2008 · Report post Eu zic ca e o idee buna. Incercati sa treceti peste antisemitismul asta gratuit. Uratii pe aia care atzatza la scandal si ura nationala, nu pe cei care evolueaza la echipe adverse. E bine pentru Steaua ca mai schimba climatul. Poate asa mai invata niste hockey. Ar fi fost super daca s-ar fi grupat mai multe tari intr-o mini Liga din asta. Cred ca ar fi fost mai fun. Sa speram ca nu vom fi ultimii. Forza Steaua ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 21, 2008 · Report post Felicitarile mele eddie . Intotdeauna am stiut ca exista si oameni care gandesc normal , chiar daca traiesc in Bucuresti . De ce e trist ? pt ca acum nu mai e sigur ca Steaua termina pe podium ? (nici macar in primele 5 nu va fi probabil ) . Pt ca acum nu se mai face un golvareaj de 300 la doar 20-30 goluri primite ? Dasta este trist ??? Pt ALba Volan e ceva trist ca joaca in mult mai titratul EBEL ? Sau pentru Slavia Ljubliana ? Chiar daca au terminat pe ultimele 2 pozitii ... Pt Milano e trist ca a jucat in campionatul francez , ba chiar l-a si castigat ?? Un nou exemplu de interliga creata chiar de anul asta : Croatia - Slovenia . Sau Liga Pannonia . Nu inteleg de ce unii sunt capabili sa inteleaga unele chestii atat de simple...iar unii nu Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 21, 2008 · Report post @Marius - mda, ma inferbintasem putin. @hok3y - stai linistit, dupa nick banuiesc ca hocheiul e pe primul plan (ceea ce, din punctul meu de vedere, e deja un plus), deci nu m-am referit la tine. Nu inteleg de ce unii sunt capabili sa inteleaga unele chestii atat de simple...iar unii nu Pentru ca, din pacate, probabil ca unii incurca sportul cu alte lucruri. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 22, 2008 · Report post Geru va juca in continuare macar 1 an la Steaua , dupa care se va duce la echipa lui de suflet HCM Galati de unde se va si retrage . Zabludovski si Tibor Basilidesz s-au transferat la HC Csikszereda . De unde sti tu toate astea:-? ? Stai linistit ca e corect ce am scris ...si a mai plecat cineva , a mers acasa . Probabil ca tu deja intelegi la cine ma refer . Deja sunt probleme serioase pt Steaua ...e cam clar ca in Romania nu prea va mai putea sa ajunga pe podium , iar in interliga nu cred ca in primele 7 . Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 22, 2008 · Report post Intotdeauna am stiut ca exista si oameni care gandesc normal , chiar daca traiesc in Bucuresti . - Te mananca? Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 23, 2008 · Report post pentru toti ungurii care citesc articolul: "Treceti batalioane romane Carpatii!..." Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 23, 2008 · Report post Intotdeauna am stiut ca exista si oameni care gandesc normal , chiar daca traiesc in Bucuresti . - Te mananca? Cineva i-a dat nas, iar numarului de urgenta i s-a urcat la cap. Tipic pentru zona de provenienta. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 23, 2008 (edited) · Report post ... Edited July 23, 2008 by Hok3y Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 23, 2008 · Report post Sigur ca nu o cunosc. Ei nu-si cunosc nici lungul nasului, daramite echipa de hochei a clubului sportiv al Armatei. Share this post Link to post Share on other sites