fcsteaua.ro

Steaua - Viktoria Plzen

82 posts in this topic

Nu jucam nimic.

Cred ca nu exista jucator pe lumea asta care sa nu poata fi redus la zero de catre Lacatus,prin felul in care aseaza fotbalistii in teren...Pun pariu ca Dayro va fi deceptia anului,si asta nu din cauza lui.

In alta ordine de idei conducerea Stelei merita toate felicitarile pt ca au reusit un nou an sa iasa pe plus vreo 3 -4 milioane doar din vanzarile de jucatori,fata de ceea ce au cheltuit..))

Probabil ca vom lua si noi ceva jucator valoros dupa ce ratam intrarea in CH.L...

Joc slab. Antrenor slab. Totusi are circumstante atenuante. Neagoe si Ionescu, doua nulitati fotbalistice, au fost bagate in lot de Becali peste capul antrenorului. Multi jucatori sunt in urma cu pregatirea iar formatia probabila pentru sezonul viitor nu a fost aliniata in niciun meci. Oricum o sa il injuram cu spor pe Laca la toamna cand o sa-i vedem pe Dayro la mijloc si pe Nicolita titular. Ar fi bine sa fie adevarat ce se scrie in presa... Dan Petrescu pare mult mai competent decat Laca. Totusi nu cred ca va fi dispus sa vina la o echipa unde primul 11 se face la oficiala si transferuruile se fac numai daca sunt pe placul stapanului.

jucam ca o cizma :| ce`or cauta in echipa toate loazele astea nu inteleg. de ce ii mai baga in teren pe Badea,neagoe,ionescu,Baciu,surdu etc cand evolutiile lor frizeaza ridicolul.

Sa`i ia si sa`i dea la dracu` la buzau la otopeni la chiajna si sa ne lase in pace cu toti inaptii. Doamne cat de enervant poate fi sa urmarim un meci atat de impotent al echipei noastre,cu pase interminabile intre fundasi sau cu mingi inapoi spre ei. Nu tu o idee,nu tu o schema,un traseu ceva. Daca n`ai cu cine n`ai cu cine si basta!

Cica mai multa viteza ;)) da` de unde frate ca jocul echipei e cat se poate de static.Foarte static,extrem de static. Dar un joc mai bun o sa avem atunci cand n-or mai fi pe teren Cernea vatca Baciu surdu Banel ionescu neagoe Badea Neaga(cu tot respectu)

Echipa noastra e plina de uscaciuni,de rebuturi,de nimicuri. De la cine sa asteptam pretentii? Cum sa jucam in Liga in campionat sau chiar si`n cupa cu jucatori adunati din crangu` buzaului sau de la mioveni. Sa fim seriosi. N`avem jucatori. De vina e cine a adus aceste ironii in echipa. De vina e si Lacatus ca i-a acceptat. Niciodata nu va reusi Steaua sa faca performanta cu asemenea jucatori. Jucam ca o echipa de Liga a 6a din china si PLesan zice ca suntem pregatiti de UCL.

N-avem viteza in joc.Nu jucam nimic.PENTRU CA NU AVEM CU CINE!

Ne asteapta vremuri grele frati stelisti,suntem (fara gluma) vai de Steaua noastra :|

Defapt.Jocul echipei de azi,si echipa in sine nu-s decat rezultatul unei degringolade totale,rezultatul lipsei desavarsite a unei strategii,a unei continuitati la nivel de banca tehnica dar mai ales de management. In 2 ani am schimbat 4 antrenori si 2 manageri.Ce spune asta?Nu da nimanui de gandit?

Edited by ultrash

Nu jucam nimic.

Cred ca nu exista jucator pe lumea asta care sa nu poata fi redus la zero de catre Lacatus,prin felul in care aseaza fotbalistii in teren...Pun pariu ca Dayro va fi deceptia anului,si asta nu din cauza lui.

In alta ordine de idei conducerea Stelei merita toate felicitarile pt ca au reusit un nou an sa iasa pe plus vreo 3 -4 milioane doar din vanzarile de jucatori,fata de ceea ce au cheltuit..))

Probabil ca vom lua si noi ceva jucator valoros dupa ce ratam intrarea in CH.L...

Danimarcu are dreptate! Sper sa nu v-apucati sa-l injurati acum ca fraierii.

eu zic ca nu`s de vina jucatorii,ei atat pot,astea le sunt limitele,n`ai de ce sa ceri mai mult de la ei atat timp cat mai mult de atat ei nu pot,se vede de la o posta care`i fotbalist si care jucator de fotbal. La noi in padure e plin de uscaciuni fratilor,si daca nu se scapa rapid de ele tare`mi e ca o luam in freza sezonul asta. Iar stejarii care sunt(aia cativa care sunt) se taie de la radacina...vai de noi,e ingrijorator.La noi in club nu exista in momentul de fata un om care sa constientizeze situatia,un om care sa gandeasca,sa aiba mintea limpede. Nu exista nimeni care sa redreseze corabia si sa arate ca am luat`o demult pe aratura. Nu avem un manager inteligent care sa traga firele,un om ca Sfinxul....

eu unul sunt resemnat,n`avem nicio sansa! si e foarte simplu: suntem la pamant pe toate planurile: ciobanu`n loja,slugile pe langa el,toti redusii si adunatii copaceni in echipa,nu manager,mustele pe langa echipa(verii Becali),Lacatus nu are un cuvant de zis....mi se pare fireasca situatia...

Edited by ultrash

http://sopcast.org/

Downloadezi de aici programul si cauti pe canalele din Romania. Daca ai conexiune bunicica la internet se vede ok.

Am intrat pe sopcast...dar nam gasit nici un program cu meciul.

Nu va mai intrebati de ce jucam prost . Nu avem decat 5,6 jucatori care chiar pot sa joace fotbal cu adevarat. Restul sunt pentru figuratie . Problema nu e Lacatus si nici jucatori , nu e vina lor ca sunt adusi sa joace la un nivel de UCL si ei sunt de divizia X . Nici eu nu as refuza un salariu de 200.000 euro in loc de 5.000 Ron prin B ... atat pot ei , atat joaca. Astia sunt cu astia defilam. Poate aduce si ciobanu ceva bun la anul cand o vedea ca jucatorii sunt praf.

@ metzzz ba da crede-ma ca in momentul asta chiar Laca e problema fiindca in acte el este antrenorul,de retinit , in acte, si indiferent de lotul pe care il ai la dispozitie nu poti juca in halul asta de slab, eu stau si ma intreb: ce or exersa astia la antrenamente in afara de conditie fizica? tenis de picior, 21,respinsea?! o faza legata , bine exersata la antrenamente n-am vazut si eu, pai daca pleaca si Goe ne-am dus dreq ca goluri mai dam noi cand o zbura jijinho

in afara de golanski si zapata restul nu au avut nici o treaba astazi, nimic, 0 barat! pai luam varfuri ca disperatii, ok... Da cine sa ii serveasca? ii luam sa ii reprofilam pe post de mijlocasi ofensivi? bine ca nu luam varfuri si ii reprofilam pe post de portar ca asta ar mai lipsi ca ciclul sa fie complet.

oricum o sa avem un sezon de toata frumusetea... citeam pe un ziar de sport ca cica Plesan declara dupa meci:"Suntem pregatiti de Champions League. Vedem atunci cum o sa fie":)) ce gluma buna....

tot pe ziarul respectiv mai scrie:Steaua se va desparti zilele urmatoare de patru jucatori. Nemultumit de prestatia lor, Marius Lacatus a decis sa ii trimita la Gloria Buzau pe Cornel Cernea, Romeo Surdu, Claudiu Ionescu si Robert Neagoe, potrivit Antena1.... acum intrebarea logica ar fi: si Nicolita???! Cernea dc? in locul lui pe cine avem? sa nu uitam ca ne-a scos din rahat de cate-va dati... oricum Mult tutun pt sezonul ce urmeaza sa vina!

Nu jucam nimic.

Danimarcu are dreptate! Sper sa nu v-apucati sa-l injurati acum ca fraierii.

Alt monstru sacru reintors datorita apelor tulburi prin care navigam.

Vere, nush daca cunosti situatia, insa curentul pe fcsteaua e perceput ca anti-Lacatus si e sustinut intr-un mod acerb prin jigniri. Asa ca danimarcu nu va fi injurat, ci doar felicitat. Urecheat va fi doar de mine pe motivul ca: in amicale se testeaza formule de joc noi, se modifica des primul 11, lipsa de coeziune si omogenitate, relatii de joc inexistente, etc, e oarecum normal sa nu-ti iasa din prima. O justificare destul de simpla in ochii unora.

Cat despre problema noastra, aveti rabdare. Dati timp lui Laca sa inchege o echipa. Intr-un mediu ostil cu un scandal pe saptamana si cand ti-ai pierdut principalul aliat e logic sa ai dificultati. Chiar daca multi se asteapta sa stralucim mereu, acest lucru nu e posibil intotdeauna, mai ales in circumstantele date: cei mai valorosi jucatori au plecat sau doresc sa plece, cei ramasi sunt fie blazati sau nu au valoare, multi noi-veniti care nu s-au adaptat. Analizati si voi putin situatia, nu dati cu parul la primul insucces.

Vom incepe greoi campionatul si sper sa reziste Laca presiunii, oarecum programul ne avantajeaza si sper ca victoriile sa ne dea un moral bun, la fel ca o eventuala calificare in Liga.

Incepem de jos si sfarsim sus! Spre 24!

Mandru ca sunt stelist! Alaturi de Laca!

Edited by Joga Bonito

Tazone , pune-ti o intrebare : cum poti sa faci o echipa cand 5 insi se gandesc la transfer , 3 mai joaca si ei ceva , iar restu sunt de umplutura pentru ca saracii n-au fost adusi din vina lor??

Vezi cazul Lovin , ca el se crede mare jucator si face figuri ca sunt antrenamentele grele ?

Pai in halul asta , cu jucatorii astia , nu avem alta sansa decat o stare de mediocritate.

Joga , cu jucatorii astia nu prea avem sanse.

Edited by metzzz

Cel mai slab meci din astea 2 pregatiri...Barem cand am luat-o cu 3-0 am avut ocazii... Acum cred ca fundasii nostri au avut 70 la suta din totalul posesiei noastre...Nu mai vorbesc de sutele de preluari si stopuri aiurea ale lui V. Badea si ale lui Banel , chiar si Ochirosii in prima repriza... Dayro in afara de acel sut n-a facut mai nimic ( nu prea are cum sa faca ceva in locul unde este pus )... Multi jucatori sunt mediocrii...Pacat de Zapata care a demonstrat ca e un mare portar... Jocul nostru lasa de dorit si dupa parerea mea e dificil de remediat, dar nu trebuie sa disperam, mai este timp pana la meciul din turul 3 preliminar...

Forza Steaua...

Edited by Heart_For_Steaua

@metzzz nimic mai adevarat ai dreptate dar gandeste-te daca tu ai fi antrenor si ai vedea ca 5 din echipa de start se gandesc numai sa plece i-ai mai baga in seama? a , da i-ai mai baga dar in cazul in care cineva ti-ar impune acest lucru, si cred ca toti stim cine este acel cineva... oricum mare parte de vina o poarta fiindca nu isi impune punctul de vedere...

@Joga Bonito crede-ma ca il stimez si il respect pe Laca enorm , dar totus amical, amical da da-o dreq de treaba ce exerseaza in amicale? balbaiala, cine da cu stangu-n dreptu' mai bine, cine e mai tare-n clanta? in amicale nu exersezi si tu anumite faze tactice, scheme de joc....hai nu-ti iese din prima cum zici tu dar ceva in 90 de minute tot trebuia sa se vada...

Cel mai slab meci din astea 2 pregatiri...Barem cand am luat-o cu 3-0 am avut ocazii... Acum cred ca fundasii nostri au avut 70 la suta din totalul posesiei noastre...Nu mai vorbesc de sutele de preluari si stopuri aiurea ale lui V. Badea si ale lui Banel , chiar si Ochirosii in prima repriza... Dayro in afara de acel sut n-a facut mai nimic ( nu prea are cum sa faca ceva in locul unde este pus )... Multi jucatori sunt mediocrii...Pacat de Zapata care a demonstrat ca e un mare portar... Jocul nostru lasa de dorit si dupa parerea mea e dificil de remediat, dar nu trebuie sa disperam, mai este timp pana la meciul din turul 3 preliminar...

Forza Steaua...

Mentalitate de cioban colegu , pentru ca nu ma intereseaza UCL , putem sa nu ne calificam.

Vreau titlul si Cupa , ca nu am mai facut un event de mult timp.

Cati jucatori internationali are Steaua?

Cat restul echipelor din Liga I, adunat!

Asa ca nu mai bagati scuza ca n-are cu cine, nu avem un lot chiar asa rau.

Laca e principalul vinovat pentru jocul infect al echipei. Lol, incercam formule noi, cristalizam jocul, sigur... Chiar vreti sa va mintiti singuri? Acum ar fi trebuit sa avem un prim 11 care sa mearga brici (si implicit sa nu-l includa pe Banel).

Ceea ce spune Joga Bonito nu e dovada de stelism cat de naivitate si refuzul de a deschide ochii si a observa realitatea.

Edited by fedora

Asa ca danimarcu nu va fi injurat, ci doar felicitat. Urecheat va fi doar de mine pe motivul ca: in amicale se testeaza formule de joc noi, se modifica des primul 11, lipsa de coeziune si omogenitate, relatii de joc inexistente, etc, e oarecum normal sa nu-ti iasa din prima. O justificare destul de simpla in ochii unora.

Cat despre problema noastra, aveti rabdare. Dati timp lui Laca sa inchege o echipa.

Crede-ma ca nu-mi dau cu parerea aici ca sa fiu aplaudat sau urecheat...E doar parerea mea,atata tot.Nu este neaparat sa am dreptate.

Stiu si eu ca in amicale se testeaza formule de joc,dar eu credeam ca se testeaza si ceva scheme de joc..)) Daca tu crezi ca jucatorii astia,care nu sunt in stare sa faca nici macar o singura faza buna in 90 de minute vor reusi sa o faca in meciuri cu miza,atunci esti foarte optimist...Dayro Moreno este reprofilat,iar apoi "antrenorul" urla la el ca nu joaca bine...Lacatus face exact ce ii porunceste stapanul sau:cu ce avem cu asta ne descurcam,in loc sa ceara fotbalistii de care are nevoie.Lasa ca merge si asa,rezolvarea e in mainile lui Laca: se impaca cu Lovin,il pune langa Petre,si s-a rezolvat treaba...

Sunt ani buni de cand Steaua nu mai joaca nimic.Acum vad ca avem un antrenor care si-a propus sa nu o mai facem nici in amicale...Bine ca nu duce Lacatus lipsa de scuze.La asta nu-l intrece nimeni...

suntem varza,praf,eu stiu ca sunt jocuri amicale,dar nu vad macar scheme noi sa zic ca se experimenteaza.....noroc ca ne-am luat varf mare la stat....o sa aruncam mingea sus,lumanare pana la luna,poate se loveste de varf si dam gol,sistemul nostru preferat(daca fuge si Goian,cine da oare gol pt Steaua) in care Banel si chiar surdu se potrivesc de minune....Lacatus,taticule eu te stiam o fiara,pleaca pana iti salvezi onoarea,nu ai cu cine,nu ai cu ce si nu ai cum sa poti....era un baiet aici din conducerea Stelei care ne onora cu informarea....am si eu o intrebare "tinere",sau platit contractele jucatorilor,trebuie sa fie ceva necurat la mijloc,vrea echipa sa-l dea afara pe Lacatus, a vorbit ciobanul cu echipa sa-l faca pe Lacatus...pt ca nu se joaca nimic,e chiar imposibil sa fie toata lumea varza......raman la parerea mea,Lacatus e lucrat din interior(oricat de slab antrenor esti,e de neanteles sa nu faci treaba nitel in amicale)...intotdeauna Steaua fular-campionii

E al doilea amical pe care il vad la TV si, desi mi-am propus sa nu mai spun nimic de Lacatus, nu pot sa nu observ ca nu avem decat 2 "scheme tactice".

1. Mingea pe flanc si centrare pentru varful de careu, probabil Athuro. Marea buba e nici Szekely, nici Ochirosii si nici Nicolita nu prea le au cu centrarile din alergare. Le ies destul de rar. Iar la o centrare venita dupa preluare, asezarea mingei pe piciorul potrivit, etc. fundasul advers are tot timpul sa se pozitioneze mai bine ca atacantul nostru.

2. Mingea la Dayro si vedem ce iese.

Cu parere de rau spun ca eu doar atat am vazut in 180 de minute amicale, indiferent de jucatorii trimisi in teren.

P.S. Nu-s antrenor si evident ma insel.

in amicale se testeaza formule de joc noi, se modifica des primul 11, lipsa de coeziune si omogenitate, relatii de joc inexistente ...

Ai dreptate,dar nu e posibil ca intr-un meci intreg sa nu lege si ei 3 pase consecutive,sa faca si ei 2-3 faze de atac ...

Eu zic ca ar trebui sa deschidem ochii si sa realizam ca echipa nu joaca nimic

Cat despre problema noastra, aveti rabdare. Dati timp lui Laca sa inchege o echipa.

Cata rabdare vrei sa avem?In octombrie se face un an de cand e antrenor la noi si echipa refuza sa se inchege ... si,te rog,nu-mi aduce ca argument seria de victorii jalnice din primavara ca stim cu totii cum au stat lucrurile.

Tot respectul pentru omul si jucatorul Lacatus,dar nu cred ca este un antrenor de nivelul Stelei.Nu o sa il injur niciodata,dar nici nu o sa il tin in brate pe antrenorul Lacatus

eu nu stiu cum mai puteti spune ca Laca e antrenor.ori sunteti limitati ori o spuneti sa vada lumea ca voi sunteti alaturi de Laca si ca voi sunteti mari stelisti.Nu esti mare stelist daca te orbesti si nu accepti adevaru:)...sa nu uitam ca Oleg cu material de asta o facut Steaua sa joace.Chiar ma uitam la cv clipuri pe net cu sampdoria Betis si alea...Iacob dadea cu calcaiu:O pase din prima tot.Mi dor

@joga bonito

Cata rabdare sa avem, te intreb? Vorba cuiva, se apropie anul si echipa joaca la fel! Cat sa-i dam? Oleg Protasov si-a impus jocul in 2-3 luni, Zenga la fel, pana si Oli a facut acelasi lucru( el in sens negativ).

Nu poti sa spui ca atatia jucatori cati a rulat Laca, sunt toti slabi! O fi unul, doi, zece, dar nu toti! O sa-mi spui placa cu relatii de joc, omogenitate. Relatiile de joc inchegate si omogenitatea e atunci cand Stancu stie dinainte sa paseze unde o sa fie Banel si szkeley, dar ideea e sa paseze, chiar daca nu sunt acolo unde credea el. Acum suntem inexistenti, nu se creeaza! NU stim sa atacam! Jucatorii alearga haotic dupa minge, nu se poate ca atacantii nostri sa faca presing la 30-40 m de poarta noastra!

Scuza cu relatiile de joc intervine atunci cand Steaua are 10-15 actiuni coerente si se gresesc 2-3 pase, nu cand nu ai nicio faza construita, nu cand dupa 2 pase se pierde mingea.

Sincer, iti admir fidelitatea fata de Lacatus, dar cocolosindu-l mereu dupa greseli, n-o sa-i faca niciun bine.

Joga , cu jucatorii astia nu prea avem sanse.

Prietene, am cucerit Europa cu Paraschiv, Oprita, Bostina si regretatul Lovin... mult sub ce avem acum. Lucrul nepretuit de atunci era ca acel grupa de 15-16 oameni au fost impreuna 4 ani. Noi dupa ce ne-am calificat in Liga am inceput sa investim iresponsabil si sa stricam acel echilibru. Aproape in fiecare sezon plecau 5 jucatori, veneau 5. Mai adaug ca au venit si multi straini de valori indoielnice. Incet, incet am ajuns la haosul din prezent. Vom progresa doar daca vom avea rabdare si vom judeca lucid fiecare decizie importanta. (in contradictie cu conceptul de viata al ciobanului :)) )

@fedora

Pai vrei sa procedez ca restul turmei sa-l atac pe Lacatus? Dupa stiinta mea, nu sunt atat imbecil incat sa nu percep realitatea, iar daca incerci sa dai dovada de stelism in momentele grele inseamna naivitate, atunci no-comment.

Ceea ce refuzi tu sa intelegi e ca orice antrenor ar veni in momentul actual nu ar schimba nimic. Oricine ar veni la Steaua ar duce acel permanent razboi cu "morile de vant becaliene" (o inlantuire mai potrivita nici ca as gasi...), cu presa avida dupa scandal si nu in ultimul rand cu suporterii patimasi pe care e greu sa-i impaci.

Intrebare: De ce nu a venit Petrescu sau un antrenor strain la Steaua, cand eram pe 7 cu Pedrazzini proaspat demisionar si la 20 de puncte de CFR? Draga Fedora, daca o sa gasesti raspunsul la aceasta intrebare poate nu o sa mai par atat de naiv si incapabil sa percep realitatea cruda.

Ceea ce refuzi tu sa intelegi e ca orice antrenor ar veni in momentul actual nu ar schimba nimic.

Cu asta sunt perfect de acord, dar nu e o scuza pentru ce ne arata Laca in calitate de antrenor.

Intrebare: De ce nu a venit Petrescu sau un antrenor strain la Steaua, cand eram pe 7 cu Pedrazzini proaspat demisionar si la 20 de puncte de CFR? Draga Fedora, daca o sa gasesti raspunsul la aceasta intrebare poate nu o sa mai par atat de naiv si incapabil sa percep realitatea cruda.

Nici raspunsul la aceasta intrebare nu-i face prea multa cinste lui Laca.

Edited by fedora

Intrebare: De ce nu a venit Petrescu sau un antrenor strain la Steaua, cand eram pe 7 cu Pedrazzini proaspat demisionar si la 20 de puncte de CFR?

Numirea lui Lacatus la carma echipei a fost o mutare inteligenta a lui Becali:a inchis gura suporterilor ... scurt pe doi.

Din pacate Laca ii permite ciobanului sa conduca echipa din umbra si de aceea va avea viata lunga la Steaua,cu conditia sa califice echipa in Liga(ar putea fi un cutremur mare daca Becali ar fi privat de banutii de la UEFA).

Daca incerci sa il scoti pe Laca erou crede-ma ca nu tine.Ce antrenori au fost ofertati atunci de Becali si au refuzat sa preia echipa?