Posted July 12, 2008 · Report post Steaua a inceput partida in formula: Zapata - Golanski, Baciu, Goian, Petre Marin - Pleșan - Szekely, Dayro Moreno, Ochiroșii - Bogdan Stancu, V. Badea 19:00 - partida a inceput min. 6 - Golanski suteaza din afara careului, insa mult pe langa poarta min. 7 - Cehii expediaza si ei primul sut, de la 35 de metri, dar mingea ocoleste buturile lui Zapata min. 8 - Szekely patrunde in careu pe partea dreapta, suteaza la coltul scurt, insa mingea nu atinge cadrul portii min. 14 - Steaua nu si-a creat nici o ocazie clara de gol min. 18 - Din dorinta de a recupera mingea, Vali Badea isi calca un adversar min. 19 - Zapata este depasit, dar bara transversala se opune golului cehilor, apoi Goian indeparteaza pericolul printr-o lovitura de cap Min. 32 Cehii deschid scorul. Steaua-Plzen 0-1 min.35: Sut Dayro, respins de portar in corner min. 39 Steaua egaleaza: 1-1. Gol cu capul marcat de Badea. min 45: Final de repriza. Scor 1-1. ___________________________ min. 46: Meciul se reia. Schimbari la Steaua: au intrat Tiago Gomes, R. Neagoe si Nicolita, au iesit Ochirosii, D. Moreno si Szekely min. 47 - Portarul advers scapa mingea din mana, dar Vali Badea nu poate profita de neatentia goalkeeperului min. 60: Iese Plesan, intra Radoi. Capitanul Stelei poarta o masca de protectie pe fata. min. 68: Iese Petre Marin, intra Nesu. min. 72: Zapata salveaza un gol ca si facut. min. 76: Ies Pawel Golanski si Bogdan Stancu, intra Mustata si Rusu min. 90: Meciul se incheie fara gol in repriza secunda. Scor final: 1-1. A fost un meci foarte disputat, jucat intr-un tempo rapid. S-a vazut o imbunatatire in jocul Stelei, fata de jocul anterior. Stelistii au fost determinati, dar din pacate nu au putut sa-si apropie victoria. Au sutat prea putin la poarta, au mai gresit si pase. Ca intr-un meci de pregatire. Rezultatul final este insa echitabil. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 12, 2008 (edited) · Report post Cred ca asezarea 4-1-4-1 va aduce imbunatatiri in jocul Stelei,daca se implementeaza bine, asta impunand o alegere buna a echipei de catre antrenor.Cred insa ca ca cea mai buna imbunatatire a jocului Stelei este adusa de trimiterea petardei de Lovin in C . Oricum,lasand gluma la o parte situatia la echipa nu e straluicita uitandu-ne la conducere si la ce face acesta simbolului nostru care este Steaua.Aproape toate fostele glorii ale Stelei stau la distanta de echipa noastra ferindu-se parca de o boala contagioasa,cu capul in pamant,neputinciosi,ca un barbat ce nu-si poate salva iubita din pericol.Plus de asta se adauga ,din aceleasi cauze sus mentionate, atitudinea jucatorilor ce vor sa paraseasca echipa aparent pentru salarii mai mari...Oare?? Lacatus este ultima sansa a Stelei de a-si mentine deminitatea in fata familiei de misei ciobani ce ne conduce momentan si singurul om care sunt convins care are si va avea mereu puterea (de Fiara) sa se impuna si sa nu se lase comandat.Asa ca trebuie sa il sustinem neconditionat chiar daca nu va dovedii un mare talent antrenorial in perioada urmatoare,sau rezultate prea mari (desi a facut treaba destul de buna pana acum desii unii il contesta),pentru ca daca si el va fi indepartat marsaveste vad un declin total al Stelei indiferent de cine vine la conducerea tehnica fie el si Dan Petrescu (cum vehiculeaza hienele din presa). Asadar sustinere neconditionata pentru simbolurile noastre,capul sus ca ciobanii nu sunt nemuritori, FORZA Steaua 4EVER !!!! (pentru suporterii adevarati!!!!!!!!!!!!) Edited July 12, 2008 by mNiosu Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 12, 2008 · Report post E clar... avatul-record nu va putea fi capturat in dupa-amiaza asta, meciul are prioritate! Forza Steaua! Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 13, 2008 · Report post ai rupem pe mascarici astia de la pozna )) FORZZZA Steaua Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 13, 2008 · Report post cum i-am rupt si pe aia din Liga a 3-a? sper intr-un joc bun al echipei Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 13, 2008 · Report post Poate ii loveste si pe baieti talentu ,ca vad ca si l-au uitat acasa In fine ....sper ca Steaua sa isi revina dupa astea 2 dusuri reci.....si sa dea si ei macar un 2-0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 13, 2008 · Report post sper sa mearga alaturi de Lovin si surdu la echipa a doua cred ca batem ,,,adica sigur Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 13, 2008 · Report post Sa inceapa odata sa contureze primu' 11!!Si obligatoriu fara Nicolita!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 13, 2008 · Report post Decat campioni in amicale mai bine campioni in jocuri reale ..... Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 13, 2008 · Report post nu stiti cum pot vedea meciul? Am intrat pe sport.ro...dar e numai cu intreruperi si nu prea merge. Stie cineva unde se mai poate vedea? Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 13, 2008 · Report post nu stiti cum pot vedea meciul? Am intrat pe sport.ro...dar e numai cu intreruperi si nu prea merge. Stie cineva unde se mai poate vedea? Mai bine sa nu-l vezi... Comentatorul fiind de-a dreptul imbecil, nici nu stie numele jucatorilor: "Victoras Surdu", in rest nimic nou pe frontul stelist din Austria. :biggrin: Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 13, 2008 · Report post Bai, nene... suntem varza pe ultimii 30 de metri... Badea si Stancu sunt nuli, Dayro iar e pus sa joace in stanga si pierde o groaza de mingi... Jocul de pase e ok, dar in rest... Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 13, 2008 · Report post Problema la Steaua este antrenorul. Ce sa mai spui cand ii vezi iarasi pe Petre Marin si Vali Badea? Adica viitorul echipei sta intr-un jucator de 1000 de ani si in tembelul de Badea. Da-o dracului de treaba. Ma enervez degeaba. Dayro a fost golgeter in Columbia si Lacatus il pune mijlocas. La fel a facut cu Mendoza. Omul era varf autentic si il alegrau pe tot terenul sa faca si faza defensiva. Exact asa fac acum cu Dayro. Si apoi o sa spuna ca nu da goluri. Bine ca Lacatus asculta de tata Sdrobis si il baga pe Badea. Pai Arturo si Kapetanos cand mai joaca? Si daca dam toti fundasii cu cine vor juca titulari? Steaua e varza, asta e adevarul. Nicio conceptie de joc. Se vede ca Lacatus habar nu are de antrenorat. Mai bine ar pleca. A fost un mare jucator dar ca antrenor nu are aceleasi calitati. Mai sunt doua saptamani pina la inceperea campionatului si noi nu jucam nimic. Ma intreb ce noteaza Pedrazzini in computer. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 13, 2008 · Report post Joc de pase bun in prima repriza , dar fara sa valorifcam acest lucru ... Atacul sufera rau de tot ... Nu prea am jucat nimic... Sper sa ne revenim in repriza a2a... Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 13, 2008 · Report post Jucam de parca am fii la inceputul pregatirilor. Oare de ce? Ma paste o banuiala dar,.....,,puschea pe limba" si Doamne fereste! Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 13, 2008 · Report post Doamne....nu stiu ce sa mai cred.....mai e putin si jucam turul 3 preliminar .....si nu ii vad prea bine pe baieti. .... Sper sa isi revina......uff....o fi si din cauza ca a plecat Dica???Eu cred ca in mare parte..... In fine...hai Steaua!!!Cu TINE SI LA BINE SI LA RAU!!! : Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 13, 2008 · Report post Al 3lea meci deja... Ingrijorator! Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 13, 2008 · Report post Scor final 0-0 ????? Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 13, 2008 · Report post nu prea merge nimic in jocul echipei si cel mai mult greseste Lacatus. jucand cu Dayro si Plesan mijlocasii centrali reuseste "dintr-un foc" sa omoare si atacul si mijlocul si apararea. Atacul - pentru ca il priveaza de cel mai periculos jucator - Dayro Mijlocul - pentru ca nu are consistenta. Iar Dayro mijlocas e la fel de rau ca si Dica mijlocas. Vazand-ul cum se chinuie la mijloc mi-am adus aminte de chinul lui Dica, caruia i-a scazut de 3 ori cota in interval de 1-2 ani jucand "coordonator" Apararea - pentru ca o lasa fara protectia unui inchizator veritabil. in rest nu inteleg ce urmarim testand in amicale jucatori despre care STIM ca sunt slabi, precum Cernea, Nicolita, V. Badea, Surdu, Neaga. Ingrijorator de slabi - Ochirosii, Szekely,Nesu. Iar noile achizitii, extrem de modeste: Tiago, Cl.Ionescu, Neagoe ne fac sa-i regretam pe cei dinainte. Nu credeam ca poate sa-mi para rau ca nu joaca Ov. Petre. Concluzia: stam rau; n-avem manageri buni, antrenori buni, jucatori buni. Ne trezim acum sau se anunta un sezon cumplit. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 13, 2008 (edited) · Report post Problema la Steaua este antrenorul. Ce sa mai spui cand ii vezi iarasi pe Petre Marin si Vali Badea? Adica viitorul echipei sta intr-un jucator de 1000 de ani si in tembelul de Badea. Da-o dracului de treaba. Ma enervez degeaba. Dayro a fost golgeter in Columbia si Lacatus il pune mijlocas. La fel a facut cu Mendoza. Omul era varf autentic si il alegrau pe tot terenul sa faca si faza defensiva. Exact asa fac acum cu Dayro. Si apoi o sa spuna ca nu da goluri. Bine ca Lacatus asculta de tata Sdrobis si il baga pe Badea. Pai Arturo si Kapetanos cand mai joaca? Si daca dam toti fundasii cu cine vor juca titulari? Steaua e varza, asta e adevarul. Nicio conceptie de joc. Se vede ca Lacatus habar nu are de antrenorat. Mai bine ar pleca. A fost un mare jucator dar ca antrenor nu are aceleasi calitati. Mai sunt doua saptamani pina la inceperea campionatului si noi nu jucam nimic. Ma intreb ce noteaza Pedrazzini in computer. Pt prima data ma vad nevoit sa dau dreptate unei pareri anti Laca... ma doare sufletul sa vad ca Steaua joaca precum o echipa de Liga a 3-a din Malta... nimic, 0 joc, 0 faze... pacat de Zapata... mare pacat... oricum un amical e amical, da da-o dreq de treaba o faza ca lumea, doar un sut a lu' Dayro si in rest 0 batat... tind sa cred ca ar fi mai bine sa plece Laca de la echipa, nu zic lucrul asta neeaparat din cauza jocului, dar m-am saturat sa il avem pe cioban in finctia de antrenor principal si Laca o simpla marioneta...pana nu pleaca ciobanu' asta nenorocit an de an aceeasi placa: la anul fac transferuri sa nu mai am emotii si cand colo aduce 2 jucatori liberi de contract, 3 de la echipe aproape retrogradate si unul de maixm 1 mil euro... gata la anul dupa ce iar o sa esuam in lupta pt titlu iar baga 20 se milioane in transferuri... Duca-se dupa Nea Nicu! Edited July 13, 2008 by tazonne Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 13, 2008 · Report post Nu cred ca scorul final a fost echitabil (deja s-a mai scris ca a fost 1-1, nu 0-0, dar sunt sigur ca e doar o neatentie datorata grabei). Cehii au avut 3 sau 4 actiuni de atac bune, in rest n-au facut altceva decat sa se apere si sa dea la gioale. Noi am avut posesie, am incercat sa jucam din prima, am incercat sa jucam in viteza. Cu alte cuvinte, noi am incercat sa jucam fotbal. Dar, asa cum am zis mai sus, suntem varza pe ultimii 30 de metri. Aia nu-s capabili sa suteze ca lumea de marginea careului (nu mai vorbesc de distante mai mari), nu-s in stare sa centreze ca lumea catre un coechipier demarcat, nu-s in stare sa ofere o ultima pasa decenta. Ma calca pe nervi un alt lucru: Steaua a avut rezultate excelente cu Zenga si Protasov pt ca se crease de mai multi ani un grup, eram o echipa omogena. Asta e deja al doilea an in care schimbam mai multi jucatori din primul 11. Sa speram ca macar in campionat adversarele noastre vor fi mai slabe, pt ca in cupele europene ne asteapta vremuri grele! Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 13, 2008 · Report post iata o noua dovada a ne dorintei de victorie, la Steaua unii vor sa joace dar nu prea pot altii pot dar nu prea vor sa mai joace ,si mai sunt si citiva noi veniti.Eu cred ca ar fi cazul sa se organizeze o intilnire intre suprteri si jucatori,sa aflam care e cauza decaderii totale.poate vorbind cu ei vor incepe sa joace din nou cum jucau inainte.ORICM Forza Steaua! Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 13, 2008 · Report post http://sopcast.org/ Downloadezi de aici programul si cauti pe canalele din Romania. Daca ai conexiune bunicica la internet se vede ok. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 13, 2008 · Report post iata o noua dovada a ne dorintei de victorie, la Steaua unii vor sa joace dar nu prea pot altii pot dar nu prea vor sa mai joace ,si mai sunt si citiva noi veniti.Eu cred ca ar fi cazul sa se organizeze o intilnire intre suprteri si jucatori,sa aflam care e cauza decaderii totale.poate vorbind cu ei vor incepe sa joace din nou cum jucau inainte.ORICM Forza Steaua! crezi ca-i doare pe aia in .... de noi sa ne dea explicatii? ei sunt morti dupa bani , nu dupa glorie Share this post Link to post Share on other sites