fcsteaua.ro

45% pro becalizare

54 posts in this topic

Faptul ca Adi Ilie a plecat nu ma mai socheaza. Cunosc serialul, eu am fost unul dintre cei care au inceput sa lucreze la subtitrare. Ma doare faptul ca sunt lipsit de putere, ca nu posed arme. Sau, daca le-am avut, le-am terminat de mult. Am ajuns la un soi de epuizare, o lehamite ce nu ma caracteriza in trecut. Pur si simplu gandesc ca nu pot sa schimb nimic din acest blestem care a cazut pe Steaua si suporterii ei. Unul dupa altul, toti oamenii care au facut performanta pentru aceasta echipa sunt folositi pentru imaginea lor si sunt alungati pe fondul unui tratament mosieresc.

Unul dintre colegii de pe forum imi reprosa zilele trecute ca as incerca sa "arunc o pisica" pe umerii d-lui Becali pentru ca l-am acuzat pe finantator ca nu vrea sa-si motiveze financiar mai mult jucatorii. Eu credeam ca am fost ceva mai clar in ultimii doi ani cu privire la acuzatiile directe aduse si ca nu este loc de subtilitati. Sunt de parere ca atunci cand vrei sa construiesti o echipa mare, nu poti sa stabilesti salarii medii mentinand o limita superioara ferma, pentru ca fotbalistii au valori diferite. Mai ales ca tot suntem mintiti ca ne vom bate de la egal la egal cu Milan si Real Madrid. Eu cred ca aceasta este mai degraba o scuza pentru a nu baga mana mai adanc in buzunar, o cale de a economisi mai multi bani.

Pur si simplu nu am nimic cu omul acesta ci urasc modul in care intelege sa conduca clubul de fotbal. Ca bonus il acuz in mod direct ca este singurul conducator din istoria acestei frumoase echipe care nu cunoaste o reteta a succesului in fotbal. La un moment dat au fost de ajuns banii lui, acum nu. CFR-ul are in plus o strategie, Dinamo spirit, iar Rapid solidaritatea discriminatilor si aroma unei echipe rebele. Ca bonus, ultimile trei nu au impreuna dusmani cati are Steaua de una singura in prezent. Din cauza aceluiasi domn Becali.

In prezent, finantatorul are doar farmec pentru media, este un personaj delicios in anumite conjuncturi si atat. Balint, Boloni, Stoica, Hagi, nea Imi s-au prins de mult timp de ce se intampla la echipa si au facut un pas in spate. Sufera, pun degetul pe rana de fiecare data, taxeaza prostia dar nu pot face mai mult. Sunt singurele voci de care eu tin cont, ultimile fapturi care nu incurajeaza aprobator prin rasete cretine declaratiile finantatorului, asa cum o fac reporterii TV, si nici nu se distreaza la fel ca Borcea sau Iancu pe seama actelor necugetate luate de multe ori impotriva intereselor echipei de fotbal Steaua Bucuresti.

Anul trecut, dupa ce imaginea echipei pe care o iubim a avut de suferit serios datorita d-lui Becali, s-a facut un poll pe fcsteaua cu privire la sustinerea de care se bucura acest om. Am asteptat cu interes rezultatele sale fara ca eu sa votez. Scandarile din Stefan cel Mare si pozele istorice cu fularul rivalei Dinamo, schimbarea lui Hagi si modul in care s-a realizat, evolutia slaba a echipei in Champions League si campionat, scandalurile din returul campionatului, transformarea echipei intr-o regina a blaturilor, absenta unei strategii pentru construirea unei echipe cu adevarat mari, iata elementele care trebuiau sa cantareasca decisiv in formarea unei atitudini de respingere din partea suporterilor stelisti. Rezultatul? 45% dintre acestia l-au sprijit pe George Becali. Chiar si in aceste conditii!!! Si ce s-ar intampla daca am reusi, in premiera, sa depasim Grupele Champions League? Cat ar creste procentul celor PRO? Si OARE acest fapt ar fi de ajuns sa ne frecam mainile si sa afirmam cu satisfactie "da, aceeasi Steaua"...Eu zic ca ne meritam soarta.

Un articol corect.

Din pacate asa este, ne meritam soarta chiar daca o foarte mare parte din cei care sunt pro-Becali sunt doar suporterii de rezultat care habar n-au care a fost primul 11 al Stelei la Sevilia; cand aud Steaua o asociaza cu numele Becali....

Stai un pic!

Pe forum mai exista un sondaj.

Pun linkul aici.

89,55% din oamenii care au votat nu il vor pe becalii in Ghencea!

un articol scris in proza/

la lumina de veioza/

despre un cioban dansand/

si manele fredonand.

pasii lui in marsarier/

de pinguin bananier/

in tara au facut senzatie/

la inculta populatie

mai nasol e de stelisti/

ei sunt amarati si tristi/

ca vechea echipa a lor/

acum e la dansator.

ne laudam ca avem fani o gramada/

ca suntem ca o Armata/

insa din milioanele alea multe/

am ramas cateva sute.

comentam meciuri, injuram ziare/

facem planuri revolutionare/

insa incet, incet murim/

in ritmul dansului de pinguin

In legatura cu finalul acestui articol:

Nu ne meritam soarta! Nu ne meritam soarta pentru ca NIMENI, oricate pacate ar avea, nu l-ar merita pe Gigi Becali!

Chiar daca turma trogloditilor care il idolatrizeaza pe dement ar ajunge in sondaje la 99,99%, ceilalti 0,1% NU SI-AR MERITA SOARTA!

cand scriam aici lucrurile astea acum aproape 2 ani eram un paria.

un ban pe saptamana, alt cont de user, alt ban...

la ce bun sa-i dai romanului mintea de pe urma daca nu mai are ce face cu ea ?

si cred ca nici inainte nu ne-ar fi fost de folos, fiindca , nu?, suntem capitalisti..

ciobanul e patron, e mosia lui si cu asta basta.

gata, hai in vacanta si cautati-va alte pasiuni..

Steaua voastra, Steaua mea, au murit de mult.

de fapt nu au existat nicicand altundeva in afara imaginatiilor noastre credule..

doar bani, bani si alti bani...iar acum giovani si Gigi vor face si mai multi bani, caci va veti face iarasi abonamente, se vor vinde iar jucatori etc. etc.

si inca ceva:

cine e autorul invins mentalmente de becalioti al acestui articol ?

a, da, Catalin.

tks for finally signing the article !

E o placere sa fim, in final, in aceeasi barca, cea a deznadejdii...

Edited by Marius

Stai un pic!

Pun linkul aici.

Salut. Eu nu am stat sa verific pana la sfarsit acest poll. Am asteptat o saptamana si am verificat. Cand am facut-o, am constatat faptul ca, doar 55 % era impotriva d/lui Becali, in timp ce 45% il sustineau (in acest sens aduc drept argument articolul din gsp in care exista acea intrebare "de ce tinem cu ursul?"...nu-mi mai aduc aminte bine titlul articolului dar mesajul era clar adresat stelistilor: cum de naiba atat de multi dintre voi inca il mai sustineti?)

Oricum, eu cred ca acel procent de 89,55 % este exagerat.

Noroace

Catalin

Edited by Il Soldatino

Oricum, eu cred ca acel procent de 89,55 % este exagerat...

...exagerat de putin.

Ok ar fi undeva la minim 97%

Stai un pic!

Pun linkul aici.

Salut. Eu nu am stat sa verific pana la sfarsit acest poll. Am asteptat o saptamana si am verificat. Cand am facut-o, am constatat faptul ca, doar 55 % era impotriva d/lui Becali, in timp ce 45% il sustineau (in acest sens aduc drept argument articolul din gsp in care exista acea intrebare "de ce tinem cu ursul?"...nu-mi mai aduc aminte bine titlul articolului dar mesajul era clar adresat stelistilor: cum de naiba atat de multi dintre voi inca il mai sustineti?)

Noroace

Catalin

Dar cred ca poti sa votezi si fara sa fii inregistrat pe site.Eu unul am votat fara sa ma loghez

Oricum, eu cred ca acel procent de 89,55 % este exagerat...

...exagerat de putin.

Ok ar fi undeva la minim 97%

intrebarea mea este: daca suntem asa de multi impotriva lui fecali, de ce naiba nu se simte si pe Ghencea?? de ce nu mai e ca acum 1 an si jumatate, cand il contestam pe oier la meciurile din Ghencea?? yo nu inteleg faza asta....in ultimul an, la meciurile Stelei, era liniste si pace, desi ala ne strica blazonul in continuu........

deduc doar ca toata galeria Stelei de la N e cumparata de Becali

frumos ar fii sa l contestam pe cioban chiar la sfarsitul meciurilor in care castigam, adica sa ne aplaudam echipa si pe urma sa strigam importriva lui, sa plece naibii din Ghencea!!

Pardon, regina a blaturilor? Este site-ul CFR sau Rapid? Omul Gigel e un animal simplu, care raspunde doar la instincte, nu si gandeste. Si cum numai din instincte si vanzare de branza nu poti invata nici sa canti la pian si nici sa ai un plan clar pt viata personal si pt afaceri, rezulta ca Gigel bajbaie prin viata precum cetateanul turmentat. El nu poate fi un lider pt ca deciziile lui sunt bazate pe reactii la intamplari si situatii, iar nu pe planuri clare si concrete. El nu este altceva decat un branzar ajuns mare ciocoi. Nu pot sa spun ca am dreptatea 100% de partea mea, dar inclin sa cred ca Gigelu a semnat pactul cu coop-ul patronat de FRF (CFR-Dinamo-Rapid) ca reactie la situatia "valiza". Gigelu isi vrea valiza inapoi, e o gramada de "branza" in valiza, plus ceva cas (daca iese!) in LC anul acesta. Deci cred ca Gigelu a semnat afilierea la axa FRF in schimbul linistii anului 2008 si a campionatului anului x (conform listei aprobate de coop). Banuiesc ca sezonul 2008-2009 nu e rezervat Stelei, deci Gigelu trebuie urgent sa dea drumul jucatorilor scumpi din echipa, ca doar n-are sens sa plateasca salarii mari cand nu e nimic de castigat! Deci Giovani isi freaca mainile de bucurie si asteapta comisioanele, iar Adi Ilie era total inutil. Poate vad eu conspiratii peste tot, si sincer m-as bucura sa fie doar imaginatia mea. Dar daca nu e?

Pardon, regina a blaturilor? Este site-ul CFR sau Rapid? Omul Gigel e un animal simplu, care raspunde doar la instincte, nu si gandeste. Si cum numai din instincte si vanzare de branza nu poti invata nici sa canti la pian si nici sa ai un plan clar pt viata personal si pt afaceri, rezulta ca Gigel bajbaie prin viata precum cetateanul turmentat. El nu poate fi un lider pt ca deciziile lui sunt bazate pe reactii la intamplari si situatii, iar nu pe planuri clare si concrete. El nu este altceva decat un branzar ajuns mare ciocoi. Nu pot sa spun ca am dreptatea 100% de partea mea, dar inclin sa cred ca Gigelu a semnat pactul cu coop-ul patronat de FRF (CFR-Dinamo-Rapid) ca reactie la situatia "valiza". Gigelu isi vrea valiza inapoi, e o gramada de "branza" in valiza, plus ceva cas (daca iese!) in LC anul acesta. Deci cred ca Gigelu a semnat afilierea la axa FRF in schimbul linistii anului 2008 si a campionatului anului x (conform listei aprobate de coop). Banuiesc ca sezonul 2008-2009 nu e rezervat Stelei, deci Gigelu trebuie urgent sa dea drumul jucatorilor scumpi din echipa, ca doar n-are sens sa plateasca salarii mari cand nu e nimic de castigat! Deci Giovani isi freaca mainile de bucurie si asteapta comisioanele, iar Adi Ilie era total inutil. Poate vad eu conspiratii peste tot, si sincer m-as bucura sa fie doar imaginatia mea. Dar daca nu e?

Hai noroace. Man, nu incepe si tu cu polemica "care e sau care nu e stelist". Era vorba de imaginea la care "s-a investit" in ultima vreme dupa ce, ani de-a randul, Steaua Bucuresti a fost echipa ce reprezenta Onoarea. In fapt o exprimare la figurat, fara ghilimele. Sincer, cred ca acest tip de discutii nu-si au rostul pentru ca toti suntem stelisti si ca trebuie sa ridicam un prag al exigentei si al autocriticii. Pentru ca, daca nu am pune degetul pe rana riscam sa dicutam intr-un plan paralel.

Indiferent de cine este vinovat, indiferent de cat de mult adevar sau minciuna este in presa sau in randul oamenilor din fotbal, echipa Steaua a fost implicata in multe scandaluri legate de blaturi in ultimii ani construindu-i-se imaginea unei "regine a blaturilor". (este de ajuns sa citesti postarile suporterilor stelisti de pe acest site si ai sa gasesti - poate suprinzator pentru tine - ca in nenumarate situatii, au acuzat conducerea de blat). Si ma tem ca la acest capitol, d-l Becali nu a facut nimic altceva decat sa investeasca. Prin propriile-i actiuni.

Nu trebuie sa ma intelegi gresit, eu sunt mahnit cand scriu aceste randuri. Inca de anul trecut am avertizat asupra faptului ca o echipa care si-a construit o legenda de-a lungul a 50 de ani de glorie risca sa devina cunoscuta drept o blatuitoare fruntasa in Liga 1. Din cauza d-lui Becali si a actiunilor sale iresponsabile. Prefer sa fiu eu ala declarat persoana non grata in randul suporterilor stelisti trepanati decat sa-l mai aud pe d-l Porumboiu "Steaua? Da' ce Steaua aia e echipa?!"

Noroc,

Catalin

P.S. Critica sa stii ca nu strica, iar a fi suporter nu inseamna sa scrii doar de bine. Important este ca sa fie ceva constructiv si mai conteaza si ce simti.

Edited by Il Soldatino

Corect! Chestia asta am spus`o si eu aseara pe forum! NE MERITAM SOARTA! Tineti minte meciul cu Charleroi de anul trecut? Cand peluzele scandau impotriva ciobanului iar tribunele le huiduiau? Asa ne trebuie daca avem printre noi suporteri de genu "daca nu era <<nea Gigi>>sa bage bani ..."

Acum am ajuns pe mana dinamovistilor,a delapidatorilor si bisnitarilor!Giovani si Victor...O sa se aleaga prafu` de clubu` asta daca nu s-a si ales deja,de istoria si spiritul sau.

Daca nu noi,suporterii,adica noi Steaua nu facem ceva,atunci cine?

Corect! Chestia asta am spus`o si eu aseara pe forum! NE MERITAM SOARTA! Tineti minte meciul cu Charleroi de anul trecut? Cand peluzele scandau impotriva ciobanului iar tribunele le huiduiau? Asa ne trebuie daca avem printre noi suporteri de genu "daca nu era <<nea Gigi>>sa bage bani ..."

Acum am ajuns pe mana dinamovistilor,a delapidatorilor si bisnitarilor!Giovani si Victor...O sa se aleaga prafu` de clubu` asta daca nu s-a si ales deja,de istoria si spiritul sau.

EXACT!!!

Am spus-o si o repet: oierul a bagat bani negrii sa sufle in panze echipei in returul sezonului trecut si acum ramase pe minus. Nu vrea sa mai bage bani. Ba din contra, impreuna cu varsu - cel ce cafteste profesori pe la universitati - sunt in perioada in care scot bani.... CFR-ul s-a betonat, "P"orcea are ambit sa castige anul asta, Crapidul a bagat ceva bani, iar Timisoara e pe val. Sincer nu stiu cum ne vom descurca!? Doamne ajuta!

2 corecturi daca imi permiti :

"ultimele" fapturi, cataline.

si, nu ne meritam soarta. nu am adus noi autointitulatul razboinic al luminii in Ghencea. si, sa fim corecti, nici nu avem ce sa facem. e greu de zis si de acceptat, dar nu avem ce. luptam cu moara de vant aci.

Edited by grizzly

Catalin, esti un romantic, articolul tau este bun de pus in arhiva la categoriile, constatari, cugetari...oricum flacara abia mai palpaie si in curand se va stinge. In situatia in care ne aflam te astepti ca suporter sa gasesti tendinte mai radicale; suporteri putini simpatizanti multi ca e la moda.

:wall::wall::wall::wall: din pacate suntem in deriva, ma refer la echipa si mai ales la conducerea clubului. dar nu trebuie sa disperam; in toate situatiile mai exista o solutie. insa, intradevar, sunt si stelisti in deriva, si asta duce la pierderea suporterilor ceea ce nu e bine deloc desi, si aici se poate discuta, stelistii adevarati rezistand in orice conditii. poate ar trebui ceva manifestari mai serioase la adresa patronului, de exemplu blocarea accesului in stadion la 2-3 meciuri si concomitent solicitarea plecarii la munte a patronului sau la iernat, poate in felul asta isi va lua turma si va pleca. trebuie avut grija ca mioarele ratacite sa-l insoteasca si sa nu actioneze in folosul lui. curaj si putere de lupta tuturor!

Stai un pic!

Pun linkul aici.

Noroace

Catalin

Dar cred ca poti sa votezi si fara sa fii inregistrat pe site.Eu unul am votat fara sa ma loghez

Administratorii de pe acest site nu stiu sa faca un poll, in mod profesionist, unde fiecare user sa poata vota doar o data. Le-am mai reclamat acest lucru, ca poll urile lor sunt absolut de forma, degeaba, si i-am rugat ori sa rezolve problema ori sa renunte la ele, pentru ca sunt total inutile, atata vreme cat nu reflecta realitatea.

Si ca sa fii pro Becali, apai... trebuie sa ai cantitati uriase de neuroni lipsa / plecati in vacanta definitiva / inecati / arsi in procese de gandire / etc

Dupa cum am mai spus : fecali o sa ingroape FC Steaua Bucuresti , definitiv. Ce n-au reusit securitatea si toti ciudosii si invidiosii, o sa reuseasca cretinoidul asta de oier cu maybach. Vedea-l-as la stirile de la ora 17:00 !!!

Fiti siguri ca v-a fi sezonul in care la Steaua se va intampla ceva.

1. Vinde ciobanul tot si pleaca.

2. Se intampla ceva pe plan politic si il paste Rahova.

3. Nu face nici 5% la parlamentare.

4. Nu ne calificam in Liga , nu ne clasam nici pe locul 2 si atunci nu mai sunt bani.

"Suporterii" Stelei in prezent nu sunt decat sheep following the herd, niste oi amarate care merg unde merge turma. E de ajuns sa arunci o privire sumara peste comentarii sa vezi lucrul acesta.

Respect pentru cei care sunt suporteri adevarati ai Stelei si la bine si la rau, si in Champions League si in Diviza C, si care nu au ajuns intoxicati de mizeriile presei "sportive" si de tampeniile ciobanului

Steaua nu a inceput cu Jiji si nu se va termina cu el. Important este sa nu renuntam la lupta si sa ne resemnan cu gandul ca "asta e".

Edited by saphyrre

Important este sa nu renuntam la lupta si sa ne resemnan cu gandul ca "asta e".

la ce lupta te referi mai crestine ?

poti da niste detalii ?

in ce consta revolutia sustinuta de tine ?

you make me laugh, little fellow ;)

Bai frate, de cate ori scrie cineva un articol anti-Becali apare cate unul care aminteste de meciul cu Charleroi, cand cetatenii de la tribune ar fi huiduit galeria. De fiecare data am spus, si repet si acum, ca atunci tribuna nu a huiduit galeria, ci pe omul in slapi si pe sustinatorii lui.

Mi se pare insa un pic ciudat ce se intampla. Cum scrie cineva un articol anti-Becali, cum apar unii care aduc in discutie meciul cu Charleroi? Oare acesti useri fac asta pentru a dezbina suporterii, pentru a nu se crea un consens impotriva lui Becali? Eu cred ca da!

Concluzia articolului : "Eu zic ca ne meritam soarta" este adevarata doar pentru cei ce nu stiau ce soarta ii paste. Ei nici acum nu inteleg si se vor mira la anul. Si asa din mirare in mirarea unora altii fac bani si traiesc bine.