Posted August 9, 2009 · Report post Cum a putut baiatu asta sa stea pe banca de rezerve atunci cand juca petarda de arthuro ? Mare bun simt,fara vedetisme , fara fumuri, nu cred ca l-am vazut vreodata dand interviuri dupa meciuri. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 9, 2009 · Report post Pantelis are nor cu capul ala mare...ca in rest...sut nu are dellllooooc... are o viteza de zici ca sta pe loc si e atat de tehnic in ...chiar l-am vazut intr-un meci ca a driblat un adversar Bine ne-a salvat de multe ori dar imi este foarte antipatic Se pare ca are si sut..... Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 9, 2009 (edited) · Report post Iar ne-a salvat grecul .... si presimt ca ne va mai salva anul asta de multe ori ... oricum e de apreciat faptul ca a reusit sa bage mingea in poarta din pozitia aia ... cred ca al de Banel, in situatia aia, ar reusi la una din zece ! Edited August 9, 2009 by Stryker Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 9, 2009 · Report post una din zece?Esti optimist Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 10, 2009 · Report post una din zece?Esti optimist Haha m-ai facut sa rad Chiar credeam ca o sa rateze din pozitia aia. Avem nevoie de Kapetanos ca de aer. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 10, 2009 · Report post Haha m-ai facut sa rad Chiar credeam ca o sa rateze din pozitia aia. Avem nevoie de Kapetanos ca de aer. Era vorba de Banel cand am zis una din zece cat despre Kapetanos,avem maxima nevoie de el... Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 11, 2009 · Report post Da stiu ca era vorba de Banel Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 30, 2009 · Report post Un jucator care nu face greseli ... kapetanos joaca nu e statuie pe teren si nici lenes ca Dayro I Love Steaua Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 7, 2009 · Report post in sfarsit ne-a iesit si noua un lucru bun din faza cu "atacant fara contract, 10 goluri in toata cariera, caut club de cupe europene". sper sa nu fie vandut la prima ocazie, pare un tip serios si vad ca da totul pe teren mai mereu. cu Stancu insa alta e povestea se pare... Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 7, 2009 · Report post Pantelis... fa'ti treaba si in seara asta si adu'ne cele 3 puncte Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 7, 2009 · Report post @Daniel-Ionut Ce sa facem cu ele? Cred ca nu te gandesti la campionat, Champions League si alte de astea. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 7, 2009 · Report post Atunci de ce te stresezi... sper ca nu te uiti la meci. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 7, 2009 (edited) · Report post Ma streseaza o singura problema si anume Becali. Ma repet pe acest forum, prefer sa pierdem toate meciurile, sa jucam un an in B daca acest lucru duce la debarasarea de problema mentionata. Nu vreau saluam campionatul cu Becali, nu vreau sa jucam in CL cu Becali, nu mai vreau Becali. Nu inertia imi guverneaza dorintele, daca la tine e cazul sa fii santos si ca de obicei sper sa nu fie multi ca tine. Si totusi de ce te preocupa pe tine daca ma uit sau nu la meci? Edited December 7, 2009 by sabin1307 Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 7, 2009 (edited) · Report post Ma.. si eu vreau sa plece Gheorghe, da p mine ma intereseaza mai mult Steaua... te inteleg si sunt de acord cu tine... da nu vad Steaua retrogradand pe teren chiar si cu Gheorghe la conducere... poate in alte conditii... In fine... aici e vorba de grec Si totusi de ce te preocupa pe tine daca ma uit sau nu la meci? Ma gandesc la binele tau... e scump curentu' Edited December 7, 2009 by Daniel-Ionut Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 7, 2009 · Report post Macar daca ziceai si tu ca te gandesti la mediul inconjurator, nu ca e scump curentul. Na, in rest, nu prea mai e vorba de Steaua, e vorba de Fc Steaua. Orice sut in fund inseamna un pas inainte. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 7, 2009 · Report post Bai Jiji,nu merita Kapetanos sa ramana la Steaua???Gandeste-te bine...Forza Pantelis ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 22, 2010 (edited) · Report post Aduceti-va aminte ca tot voi astia il criticati pe Kape cand a venit numai criticati jucatori inainte sa joace Edited February 22, 2010 by Bogdan Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 3, 2010 · Report post Kapetanos a fost titular astazi in meciul pe care selectionata elena l-a jucat cu Senegal. Grecul a fost schimbat la pauza cu Gekas. Ca fapt divers atacaul Greciei a fost format din Samaras , Kapetanos si Charisteas. La pauza au intrat si Salpingidis si Gekas. Pantelis are concurenta mare. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 3, 2010 · Report post Are concurenta mare, dar ar putea face fata. Pacat ca n-a dat gol azi, ar fi fost ceva extraordinar pentru el. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 3, 2010 · Report post ce pasa de gol a dat kape, pacat ca samaras ala e idiot si o da peste cu poarta goala Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 4, 2010 · Report post Are concurenta mare Kapetanos,ar fi ceva sa prinda lotul pentru mondial...Poate daca isi continua evolutiile bune la noi va reusi acest lucru. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2010 · Report post Inca nu imi vine sa cred ca Steaua a reusit sa produca un fotbalist. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 8, 2010 · Report post pai ce, l-a produs Steaua? Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 8, 2010 · Report post Nu,Steaua l-a relansat... Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 8, 2010 · Report post Dorinel Munteanu l-a revitalizat.Nu prea aveam sa criticam la el inainte sa-l bage Dorinel pe teren.Cu tot respectul pentru Lacatus,ca jucator,dar ca antrenor sunt multe semne de intrebare.Ori,poate sigur la Steaua era supus patronatului si la Vaslui,nu.Dar Kapetanos trebuia sa primeasca sanse inca de pe vremea lui Lacatus.Daca nu venea Dorinel,ar fi fost un fel de Pepe Moreno,luat sa intregeasca lotul.Unui jucator precum Kapetanos i s-ar cuveni mai multi bani la salariu,din pacate pentru el acum ,in forma buna,joaca la Steaua lui Becali,un patron cu resurse limitate ( de orice fel ). Share this post Link to post Share on other sites