George Stan

Imbunatatiri pentru fcsteaua.ro

1,454 posts in this topic

Nu se poate schimba marimea avatarelor , sa fie mai mari ?

Sunt prea mici , te uiti cu lupa , se vede urat...

eu nu gasesc vreun motiv intemeiat sa modificam dimensiunea avatarelor.

Sabin, postarea 56. Prea multe taguri deschise si inchise aiurea.

Am o problema cu site-ul asta. mai exact cu articolele de pe prima pagina. Numai articole cu ciobanu cu echipa de fotball la care vad acelasi comentarii si discutii tactice si alte...sa le zicem chestii. Mai puneti si articole despre csa ca sunt destule. Numai suport sa vad pe cioban si ce mai face el si toate discutiile "tactice" ale marilor cunoscatori de fotbal si miute virtuale.

Uite o sugestie schimbati numele site-ului in fcgigi.ro oricum de cateva luni tinde sa devina fix asta.

p.s. asta cu Steaua de la mapn la cioban tinde episodul 4234234 incepe sa devina elodia reloaded

Edited by Robert Aeroth

Robert, pt meciurile CSA exista siteul Steaua.ro, pt sectia de fotbal, atat cat a mai ramas din ea, exista fcsteaua.ro. Pare logic, nu ?

Plus ca se pun articole despre CSA si aici, ca sa nu mai spun ca avem in mijlocul paginii un mare widget cu ultimele articole postate pe Steaua.ro

Robert, pt meciurile CSA exista siteul Steaua.ro, pt sectia de fotbal, atat cat a mai ramas din ea, exista fcsteaua.ro. Pare logic, nu ?

Plus ca se pun articole despre CSA si aici, ca sa nu mai spun ca avem in mijlocul paginii un mare widget cu ultimele articole postate pe Steaua.ro

Vrei sa facem un experiment impreuna ? Hai sa numaram cate articole pe prima pagina au legatura cu Gigi. Apoi hai sa numaram cate articole de pe prima pagina de pe prost.ro au legatura cu Gigi.

Pai ori suntem site-ul suporterilor ori suntem mai rau ca prost.ro sau Gigi.ro

10 articole pe prima pagina fcsteaua si 6 pe prima pagina a prost.ro cu sau despre Gigi. Incotro se indreapta site-ul ?:)

Edited by Robert Aeroth

@Robert Aeroth, imi iau libertatea de a raspunde eu la nelamuriri (cu punctul meu - strict personal -, de vedere), desi sunt altii mult mai indreptatiti sa o faca. Indraznesc asta, ca urmare a implinirii unui an de cand sunt in caz si a unui aport de oarecare consistenta.

O fac nu pentru tine, ci pentru TOTI ceilalti stelisti de pe site (si, mai ales, din afara lui). Sunt niste chestiuni generale, de principiu, mai putin abordate larg, macar in ultimul timp.

1. In primul rand, cum prea-bine cred ca stii, site-ul e facut de stelisti pentru stelisti. Gandeste-te la sensul cel mai propriu al expresiei, nu-i nimic poetic in ea. De stelisti cu EXACT aceleasi posibilitati si drepturi de a influenta lucrurile ca....tine, spre exemplu. S-a negociat odata pentru inelul lui Rumburak, s-a cerut prea mult, aici e plafon de 120.000 pe an, nu ne-am inteles la prima de instalare, lui Arabela nu-i placea orasul, chestii...

Ma rog, ideea este ca niste oameni in carne si oase - simpli suporteri, EXACT ca...tine, spre exemplu -, trebuie sa faca, VOLUNTAR, o munca - in primul rand consumatoare de timp -, pentru a produce site-ul asta (bun-rau, genial-penibil, asa cum o fi el).

Deci, site-ul este rezultatul eforturilor unui colectiv DESCHIS prin NATURA LUI (in care se poate intra oricand, de catre oricine; eu personal am stat si stau in gat unora care ma puteau ejecta in secunda doi, dar, prin simplul fapt ca, chiar "e un site deschis facut de suporteri pentru suporteri", am putut sa ma exprim asa cum am considerat eu de cuviinta, fara aproape nicio restrictie) si ceea ce e bun sau rau in el (incepand cu grafica, layout, emoticoane, moderare, articole puse cu copy/paste, articole la care scrii jumatate de ora, sau articole la care scrii ceva mai mult; fie ca sunt de simple informatii (meciul e la ora cutare), sau de Premiul Pulitzer...) este generat de un GRUP care, in primul rand, si-a asumat aspectul "ma implic, prin faptele cutare si cutare".

Acest grup (din cate am constat eu intr-un an) este rezultat, in primul rand, NU al priceperii, al unui grad nemaivazut de stelism, al cunostintelor extraordinare, al talentului, ci al dorintei, si, mai ales, al disponibilitatii de a face ceva. Dupa asta, de-abia, vin celelalte.

Ergo, site-ul este expresie - in primul rand - a disponibilitatii stelistilor de a face ceva.

2. Pe cale de consecinta logica, cum accesul la posibilitatea de a schimba orice nu-ti place, prin propriile actiuni, este la indemana ORICUI (eu fiind cel mai bun exemplu), UNICUL gest pe care trebuie sa-l faca ORICE stelist este sa-si exprime, prin fapte, viziunea.

Pot, teoretic vorbind, sa ma injur cu toti redactorii, moderatorii, cu sefii AISS, cu Azzido si George Stan si, pun mana in foc pentru asta, cand o sa trimit un articol - adica cand imi voi manifesta disponibilitatea de a corija, sau influenta, dupa viziunea mea - va fi acceptat fara nicio discutie.

3. Nu conteaza prieteniile, cine cu cine se fute, cine pe cine nu sufera, cine pe cine ar omora. Vino (tu si oricine) cu fapte si, prin statut - de stelisti pentru stelisti - veti avea POSIBILITATEA de a pune o marca asupra lucrurilor care nu va convin, sau pe care le-ati vedea altfel.

Daca nu doar tu, ci ORICE stelist, va exprimati - prin fapte - viziunea asupra cazului, iti garantez ca, ca un principiu care se respecta, veti avea SANSE de a pune in practica gandirea voastra pentru Steaua, prin acest site.

4. Cum acest site este exact expresia disponibilitatii de implicare a stelistilor, si cum acei stelisti care s-au implicat (adica, cei care exprima site-ul) au EXACT acelasi premise ca TOTI stelistii, atunci, unica modalitate generala, principiala, pentru un stelist (orice suporter stelist) de a schimba ceva, este...sa se implice, instrumentul fiindu-i garantat de Constitutia fcsteaua.ro si, mai ales, de Comon Law-ul consacrat de practica.

5. Din cate stiu, au fost situatii cu totul exceptionale cand s-a refuzat un articol (si, rarisime, cand refuzarea a fost pe baza de continut - de cele mai multe ori, a fost pe baza de forma: erau scrise cu picioarele). S-au acceptat nenumarate articole care erau contrare principiilor exprimate de niste interese superioare .

Daca vine un articol care se exprima principial in favoarea lui Becali (dar argumentat la un nivel de bun-simt, cu 7-8 paragrafe, cu o minima forma) se publica, cap de lista. Daca mai vin altele, care se exprima, de exemplu, impotriva AISS (repet, argumentate la un minim nivel) se publica, fara niciun dubiu. Eu, in ultimul an, NU cunosc sa se fi refuzat un articol. Nu s-au pus articole principale, aia-i deja altceva.

6. Acum, pentru ca, sper, am stabilit clar fondul, sa vorbim putin de forma.

Daca, spre exemplu..... tu, Robert Aeroth (sau oricare alt Stelist din aia care-s milioane) ai o viziune diferita asupra continutului site-ului, AI DREPTUL sa faci - prin fapte - corectiile pe care le crezi de cuviinta.

Deci, nu-ti convine ca 10 articole sunt despre Becali, Ai la indemana un instrument universal, pe care-l folosesc si aia care pun articolele cu Becali. Scrie un articol despre altceva, legat de Steaua.

a. Exemplu banal, astazi a fost ziua lui Augustin Calin. Daca eu, Gandalf (cu EXACT aceleasi instrumente si drepturi ca si tine sau ORICARE alt stelist), as scrie un articol despre el, as puncta, prin acest pretext, strategia de transferuri la mijlocul anilor `90 si modalitatile de inlocuire fara mari reziduri, a vedetelor transferate in straintate. N-ar mai fi 10 articole cu Becali, ar fi doar 9.

b. exemplu banal: astazi e ziua lui Trica. Daca eu, Gandalf, as fi fost in locul tau (sau al ORICARUI alt stelist), as fi punctat, prin pretextul Trica, modalitatile fiscale ale anilor aia, diferenta intre om si opera si rateurile pe care le-a dat Steaua la capitolul "repatrieri". N-ar mai fi 9 articole cu Becali, ar fi doar 8.

c. exemplu banal: Un stelist - exact ca tine, cu exact aceleasi drepturi (o s-o repet pana la infinit), doar pentru faptul are disponibilitate exprimata in fapte, va decide daca duminica va aparea un articol cu Hrebenciuc (ca doar e ziua lui) sau un articol cu Bruges.

7. Aeroth, voi, stelistii, decideti continutul site-ului, dar nu din gura, DOAR prin implicare. La fel cum un stelist a decis ca, pe 7 august sa apara (sau nu) un articol cu Hrebenciuc, acelasi stelist decide ca a doua zi, pe 8 august, sa apara un articol cu Viorica Viscopoleanu. Ca asa vrea el si ca asta este rezultatul implicarii TUTUROR stelistilor. Daca stelistul respectiv vrea sa puna doar articolul cu Hrebenciuc (adica cu Becali) vor fi iarasi 9 articole cu Gigi. Daca vrea sa-l puna si pe ala cu Bruges, vor fi 8. Iar daca nu vrea sa-l puna deloc pe ala cu Becali, vor fi doar 6 cu Becali. Hopa, redus la jumatate! Cine influenteaza asta? Cine se implica! De ce o influnteaza? Pentru ca se implica!

8. Poti avea multe probleme, dar NU poti avea o problema cu site-ul asta. mai exact cu articolele de pe prima pagina.

Si, nu poti, sub nicio forma, sa spui unora care sunt pe picior de egalitate cu tine (mai bine zis, invers, tu esti pe picior de egalitate cu ei), ce sa faca! Nu ai acest drept! Ai dreptul de a schimba - prin fapte - ceea ce crezi ca nu e bine.

Dar, indiferent de ce probleme ai, cum iti poti inchipui vreodata ca o persoana care nu e cu nimic deasupra ta, cu vreo obligatie, va baga in seama ceea ce zici?

Altfel spus, cum crezi, nu ca vei schimba ceva - asta sa-ti paraseasca DEFINITIV mansarda - dar macar ca vei lua altceva decat o ejaculare consistenta, atunci cand ai tupeul de a da sfaturi - deci, a da din gura -, referitor la niste probleme pe care ai POSIBILITATEA de a le influenta, dar NU O FACI. De ce ti-as acorda altceva decat o flecma, dupa parerea ta?

Intelegi ca ai aceleasi drepturi ca mine si doar de tine depinde cate articole cu Becali sunt acolo? Daca sunt 10 sau 2!

9. Tu - si toti stelistii - nu aveti dreptul de a avea o problema cu site-ul sau cu articolele, sau cu orice va trece prin capatani, tocmai pentru ca aveti EXACT aceleasi drepturi cu aia care genereaza ceea ce nu va convine, dar nu faceti nimic. Singura problema pe care aveti dreptul de a o avea - aici, pe fcsteaua.ro - un site facut de stelisti pentru stelisti - este problema cu voi insiva.

Mai mult, la cata minte aveti, unii, numai suportati chestii

Tu esti sanatos la cap, te intreb serios? Esti pe un site creat de stelisti, nu mai suporti, dar reprosezi alora care se implica ca nu fac bine ce fac, in timp ce tu - desi ai acest DREPT - nu te implici, dar numai suporti rezultatul unui site fundamentat EXCLUSIV pe implicare - pe care tu nu o ai. Reiterez, esti sanatos la cap?

10. Deci, daca suporterul stelist nu se (mai) regaseste in continutul acestui site, suporterul stelist are libertatea de a alege suportersteaua, mysport, onlinesport, fcsb, orice alt loc in care suporterul stelist se regaseste. Sau, suporterul stelist se poate implica - prin fapte - in actiuni care sa duca siteul aproape de regasirea texto si meta-textuala, a bravului suporter stelist

11. Cei care scriu articole o fac pentru ca, fundamental, cred in ideile exprimate si au atata vointa incat sa le popularizeze. Daca tu, ori nu ai idei, ori nu crezi suficient in ele, ori nu ai vointa (mobilizare, timp etc.), sau, in orice caz, NU le exprimi, prin fapte, cum crezi ca, macar la modul absurd, se va uita cineva la tine, cand i-ai reprosa ceva?

Ca exemplu, eu cred in necesitatea popularizarii, nu doar a momentelor, dar a ABSOLUT TUTUROR REPLICILOR (fiecare si-la-ba, ca sa intelegi) care au construit ajungerea clubului Steaua in situatia de azi. Am aceasta puternica convingere INTIMA (corecta-gresita), am vointa de a o populariza, fac sacrificiile personale necesare si am instrumentele necesare (alea pe care le are ORICE stelist, deci si TU), puse la dispozitie de fcsteaua.ro. Cum iti inchipui ca eu (si toti care se implica) o sa ma uit vreodata, nu la tine, tu nu existi, dar la ORICINE ALTCINEVA (ca se numeste Tolontan sau Gigi Bordura), care vrea sa dicteze pe sentimentele, actiunile, convingerile, sacrificiile mele personale, DAR nu apeleaza la instrumentul care-i permite sa modeleze situatia (care nu-i convine) in urma sentimentelor, actiunilor, convingerilor, sacrificiilor lui? Iti dai seama in ce gol logic urias prestezi? Reiterez, esti sanatos la cap?

12. Daca vor aparea 5 articole cu Becali pe zi, siteul va avea 5 articole cu Becali nu pentru ca cineva (eu, spre exemplu) a trimis 5 articole cu Becali, ci pentru ca TOTI ceilalti care puteau sa trimita 10 articole cu orice in afar de Becali, NU au facut-o.

Daca in urmatorii 2 ani, stelistii nu vor mai trebui sa puna intrebari despre niste chestii, va fi pentru ca unul dintre ei (cu aceleasi drepturi ca toti ceilalti) s-a implicat cu anumite lucruri si, din 3 clickuri, se va castiga o lume. Daca nu o face, nu se va castiga nimic. Daca o va face cum nu va conveni unora, aia sa faca ei cum vor sa fie rezultatul, caci au aceleasi drepturi ca ala pe care-l contesta. Asta este siteul.

13 Subiectul Becali. Acest site, numit al suporterilor stelisti, face parte din patrimoniul AISS. Acest AISS nu e o organizatie, este reprezentarea formala a unor principii. Dintre ele, principalul principiu, din care deriva toate celelalte, din care deriva, in final, actiuni si atitudini, il reprezinta incercarea de stimulare continua a respectarii unor canoane istorice, de comportament, de tinuta, de privire asupra unor lucruri, care sa continue mostenirea istorica a clubului Steaua, confirmand-o in rezultate venite in urma respectarii acelor canoane. In acest moment, din oamenii care se implica (adica eu) consider ca, in exercitiul acesta, George Becali reprezinta UNICUL subiect care trebuie abordat, pentru salvarea Stelei, adica pentru respectarea principiului Asociatiei care tuteleaza siteul care, chiar si in aceste conditii, OFERA DREPTUL oricarui stelist sa influenteze continutul.

Deci, daca eu vreau sa apara 50 de articole cu MApN-Becali, expresie a viziunii si implicarii mele, O SA APARA.

DAR, daca tu contrabalansezi cu 150 de articole cu...ce orice vrei tu - despre Steaua -, ca sa nu mai ai o problema si sa incepi sa suporti siteul, o SA APARA (caci asta e principiul siteului)

Nu mai vreti 10 articole cu Becali? De acord (eu nu-s de acord, dar siteul e)! Implicati-va cu altceva, prin fapte. Dar nu poti sa dictezi pe continut, adica pe viata unor oameni, caci asta e continutul. Poti face sa fie si expresie a ta (si toti stelistii pot face asta), dar nu o faci, vrei doar sa dictezi!

14. Nu cred ca cineva e atat de inconstient sa participe la experimente cu tine, dar iti propun eu un experiment. Spui ca nu suporti ce fac unii (si, ma dau doar pe mine drept exemplu) si dai sfaturi (de la inaltime unuia care nu inseaman NIMIC, caci Nu a Facut NIMIC!)

Hai sa numaram cate articole de prima pagina - in urmatoarele 2 saptamani, luni, anotimpuri, ani - au legatura cu Becali si hai sa numaram cate articole, in acelasi interval de timp, postezi tu cu acel continut pe care-l vrei ca altii sa-l produca pentru tine (adica sa-ti exprime convingerile tale, desi tu NU o faci, si ca sa le exprime pe ale tale, sa renunte la ale lor). Nu mai reiterez intrebarea...

Mai simplu, hai sa facem un experiment pe termen scurt: iti dau datele de 7, 8, 9(2), 10(2), 12(2), 13, 14 august. Sunt 10 articole care ar putea fi scrise pe datele astea. La aceste 10 articole, iti garantez ca nu vor fi postate mai mult de 5 cu Becali. Deci, pana pe 14, pe site mai pot aparea 5 articole cu Becali (si atat), sau pot aparea 5 cu Becali din 15, restul de 10 fiind de istorie. Iti garantez corectitudinea datelor. Eu o sa le scriu pe cele cu Becali, caci asta imi cere convingerea mea, pe care mi-o manifest prin fapte, prin mine insumi.

Manifesta-ti si tu prin fapte convingerile tale si nici nu vei mai depinde de nimeni, nici nu o sa mai fii nevoit sa intrebi unde se indreapta siteul. O sa raspunzi prin tine. La fel ca ORICARE alt stelist.

Dar, domnilor, pana atunci, nu blestemati in case pe care vi le tineti straine!

Dreptul asta nu-l aveti!

Ai scris 15 mii de randuri in care iti dai cu parerea cam aiurea. Daca nu am scris nici un articol (si nu am scris din motive bine intemeiate) inseamna ca nu am facut nimic ? Bai baiatule daca nici eu nu am facut si nu m-am implicat....

p.s. tu imi spui ce face AISS-u ?:) esti pe bune la faza asta?:)))

p.p.s. Totusi faptele raman 10 articole despre Gigi pe un site unde nu e suportat (regula numarul 1 a publicitatii , sa fie numele tau cunoscut chiar daca e de rau e mai bine sa fie de rau decat deloc)

"hai ca m-am distrat destul cu tine! ciau te-am pupat"

Bai baiatule daca nici eu nu am facut si nu m-am implicat....

Da, daca nici tu nu ai facut si nu te-ai implicat...

Si a venit careva sa-ti dea peste nas dupa ce ai facut si te-ai implicat?

Mai mult la capitolul modestie, va rog. Si mai putin la eu am facut, eu m-am implicat. Din punctul fcsteaua.ro nu ai facut si nu te-ai implicat mai mult de nu stiu cate warn-uri si ban-uri.

Robert, sa mor de te inteleg acum. Tu ce vrei mai exact? Sa discutam despre transferuri, tactica s.a.m.d. cand amandoi stim ca toate acestea depind, nu de jucatori, ci de toanele acestui imbecil notoriu?

1. Cu toate probleme tale evidente, bai baiatule, imi inchipuiam ca nu ai mintile chiar atat de ratacite incat sa crezi ca tie ti-au fost adresate. Tu esti doar un pretext.

2. Motivele tale bine-intemeiate, si ale tuturor stelistilor, pentru care nu se implica in probleme pe care le vreti schimbate, sunt treaba ta (si a LOR) persoanala, care nu intereseaza pe nimeni. Nu aveti dreptul sa va dati cu parerea. Aveti dreptul sa faceti.

3. Implicare pe care ti-o asumi nu se refera la chestiunile pe care ai pretentii sa dictezi. Pe chestiunile pe care nu le mai suporti, nu ai nici macar dreptul sa ai pareri. Ai dreptul sa faci.

4. Implicare inseamna si a te prezenta intr-o stare gretoasa, urland ca o maimuta lobotomizata neinstutionalizata **** Becali, prin centrul Bucurestilor, ingrozind populatia si promovand in constiinta oamenilor fanul stelist care-l contesta pe Becali ca fiind ultimul aurolac agresiv si bolnav mintal, spulberand, astfel, eforturi uriase (Implicare = prilej, in fapt, de a bea ca porcul si a parasi, pentru cateva ore, peretii in care dai picioare), si implicare inseamna si lucruri care nu se vad, si pentru care unii, cu familii, responsabilitati, VIATA, sacrifica enorm de multe (incepand cu cel mai neimportant lucru “ banii si terminand cu sacrificiul suprem al timpului).

Deci, implicare e si sa strigi **** Becali, fara sa ai mai nimic de pierdut, caci nu ai, cel mai probabil, nimic (in fapt, facandu-ti placere si simtindu-te, macar odata, important, prin asta), si implicare inseamna si sa te trezesti sambata dimineata la 5 si sa stai pana dupa-amiaza in casa, tocindu-ti degetele pe tastaturi, siteuri si altele de tot felul de surse, pentru ca saptamana viitoare sa apara cele 5-6 articole care vor forma continutul pe care nu-l mai suporti. Implicare e si stai ore in sir, noaptea, ca sa faci munca de administratie care nu se vede. Implicare inseamna sa cheltui, in cateva luni, vreo 20 de cotizatii anuale (chiar daca nu esti membru), pe anumite chestii. Fireste, e posibil ca tu sa nu le suporti. Implicare inseamna si sa dai mii de clickuri ca siteul sa functioneze si sa nu te bage nimeni in seama, decat cu injuraturi, din cand in cand..

Nu-i atat de glorioasa ca implicarea cvasi-publica a unui **** Becali si a sacrificiului de a te imbata ca porcul, pentru ca sa-ti asumi aceasta placere ca un merit, dar, orisacat, e.

5. Diferenta intre a-i face publicitate lui Becali (ajutandu-l, deci, cum sustii tu), si a-i face anti-publicitate, aratandu-l asa cum este, devine FUNDAMENTALA.

Esti intr-un Spital de Nebuni. Una este sa fii doctor psihiatru, alta este sa fii pacient. Esti intr-un beci de IJP. Una e sa fii arestatul, alta e sa fii ofiterul. Esti o sticla. Una e sa ai tuica, alta e sa ai parfum. Apari mereu. Una e sa fii clovnul, alta e sa fii Imparatul.

@MoWeed, aici parerea mea e ca gresesti cum pui problema. Cum adica ce-ai vrea sa vorbim? Orice ar vrea oricine sa se discute “ transferuri, tactica, jucatorii actuali, antrenori, stil de joc, meciul viitor, ce trebuie facut “ sa puna mana si provoace, prin fapte. Sa faca topice extinse, sa aiba 1000 de comentarii la ele, sa le sustina permanent, sa scrie un articol despre tactica, unul despre transferuri, altul despre urmatorul adversar.

Problema e ca vor sa comande altora ce sa faca. Au impresia ca noi suntem reprezentantii lor. NU SUNTEM!

Fiecare stelist “ de la ultimul user inregistrat si terminand cu adminii “ se reprezinta singur, pentru ca siteul ii permite sa faca asta (eu, repet, sunt cel mai bun exemplu al posibilitatii oferite de site ORICARUI STELIST, pentru a implementa o viziune). Daca vor ceva “ orice “, atunci stelistii sa faca!

Cei care fac, NU primesc sfaturi de la cei care NU fac! (exceptiile sunt de stricta interpretare, adica oricand, eu personal, as fi incantat sa iau sfaturi de la Piece, Lari, Greco, Radical, Toc, LDS, Quiet, Soldatino si altii, dar sfaturile se accepta EXCLUSIV de la unii care au facut CEVA; NU de la unii care nu au facut; si in niciun caz NU de la specimene ca Robert Aeroth...)

Edited by Gandalf the White

Robert, mai invata sa si taci.

Aici nu se face reclama pentru becalii. Aici se atrage atentia si se explica. Atat.

E imposibil sa ignori acest personaj pentru ca, in societatea romaneasca de azi, ignorarea e egal cu aprobarea tacita. Trebuie sa intelegi asta.

Acum, sfatul meu e ca nu e bine sa o dam in bogdinhisme din astea, adica comentarii aiurea la orice.

Da adriane se explica in special in "sa moara toti drogatii mei " si in "toata lumea pe maibac" foarte educative. Din prea mult respect virtual poate.

Axl daca tie iti zicea unu ca esti un nimic ca nu ai facut nimic tu apelai la modestie ?:)))) trist atunci

Cu placere pentru feedback ! Se pare care ca daca nu slavesc toate articolele pe aici devin imediat inamic:)))))

Faptele raman 10 articole cu ciobi pe un site care este "trup si suflet pentru culori"....

Gandalf prietene scrie tu cate articole vrei ca sa ti le comenteze Adrian cat de educative sunt pentru mici ciobanasi. Desi realitatea mi-a confirmat ca aia nu isi vor schimba niciodata parerea si ca tot cei care au protestat pana acum tot aia vor fi si pe viitor daca vor mai fi.

Mereu schimb de pe prost.ro ca e numai cu ciobanu, acum a inceput si siteul sa fie numai cu ciobanul. Ma duc sa iau o lamaie. sal

p.s. Steaua de la mapn la cioban episodul 10.000 , unde vom vedea alte articole din ziare...educative desigur :D (fara suparare pentru autorul articolelor si pentru munca depusa de el)

Mo am zis in primul coment aici ce vreau. Sa vad mai multa promovare a stelismului (CSA) Dar nu se poate pentru ca pierdem articolele educative cu ciobanu (pana si suna naspa). Lasa ca intra lumea si pe celalalt site nu ? Adevarul e ca nu.....aratale micilor ciobanasi mai bine ca exista si altceva pe pamant inafara de fotbal si ciobi. Dar nu se poate pentru ca nu scriu articole explicative de genul pac pac.

Tu ai impresia ca aici esti esti la taraf TV sa dai comenzi cu ce manele vrei sa asculti? Ce vrei tu sa vezi...

PROMOVEAZA TU STELISMUL (CSA), daca asta vrei sa vezi! Chiar te rugam!

Dar pe-aici nu sunt nici doctori, care sa vina la pacientul care are nevoie de chestii, ca nu mai suporta chestii, si nici lautari, care sa preia dorintele la client. Scrie, sau adu pe site articole cu ce vrei tu sa vezi. Tu si toti stelistii. Dar nu dati dedicatii pe barba altora. Faceti VOI!

Eu cred ca tu fie nu citesti ce scriu fie esti batut in cap :|

Uite cum iti place tie ingrosat Sa vad mai multa promovare a stelismului (CSA)

=> http://Steaua.ro/hochei/2011/07/31/s-a-sta...iare-2011-2012/

=> http://Steaua.ro/rugby/2011/08/02/Romania-...pa-a-lui-maris/

=> http://Steaua.ro/baschet/2011/08/02/interv...ntru-Steaua-ro/

Iarta-ma daca am avut impresia ca lumea de pe site-ul asta nu il suporta pe cioban. :kisstogether:

La cat de popular e se pare ca m-am inselat, daca asta vrei tu gandalf sa vezi...ce pot sa mai zic ? Succes !

Articole-interviu, articole-analiza, articole-sinteza, editoriale pentru csa Steaua, stiri-bomba, stiri la marile victorii, portrete, astea ar trebui sa apara si AU APARUT!

Din cele 3 exemple inteligente, care ar trebui sa ne destepte,

1.interviul cu Nikolov a aparut pe prima pagina (chiar articol principal), :oops:

2.articolul cu rugbyul are fix nicio legatura cu Steaua !!!!!, :oops:

3. iar ala cu Liga romana-magiara e considerat ceva administrativ si are si topic special pe forum. :nono:

Modul in care pui tu problema - nu mai suport, trebuie sa faceti ai si aia, il promovati pe Becali, unde se indreapta siteul, faceti serialul Elodia cu MApN - ar face ca oricine ar avea reactiile astea sa ia un sut in fund.

Dar, fiindca e vorba doar de tine, care esti para-cunoscut, sutul ar fi inutil.

Robert stie ca romanii sunt bravi, Robert stie ca tancul cutare e cel mai bun. Robert stie ca Messi nu e atat de bun cum zice lumea. Robert stie politica monetara. Robert stie geo-strategie. Robert stie ce functie avea Dinu in `96. Robert stie cat a tras pe nas Amy si de unde cumparat marfa. Robert stie muzeografie. Si psihologie. Robert e expert pe contemporana. Si e expert pe agricultura. Si pe haute couture, si pe fonduri nerambursabile. Si pe tehnica navala. Of course, si pe Drept. Robert e expert pe relatii internationale. Si pe box. Robert stie de ce Obama... Si Robert stie si publicitate si Robert stie si editorialistica si sociologie si arhitectura si hip-hop si antropologie si automobilism si proletcultism si spiritism si autism si parasutism si dadaism....Robert stie! :stupid:

Peste toate astea (pe care le stie), Robert stie si ce-a facut prin centrul Bucurestilor, cand a avut ocazia sa demonstreze cum se raporteaza la niste chestii. :banned: Si-a demonstrat, motiv sa fim ultra-increzatori in vreo silaba de-a lui pe care o va mai scoate pe subiect.

Si, cu toate toate astea asupra lui, Robert nu mai suporta, Robert nu mai vrea sa vada chestii si Robert da lectii la altii despre ce si cum sa faca, Robert nu stie unde se indreapta siteul.

Intrebarea logica: cat de aerothian trebuie sa fie cineva, ca sa se ia in serios, la ani lumina dupa ce nimeni nu-l mai ia pe el, cu renumele ce-i deseneaza un contur pe care, dintr-un prea mare plictis, doar IP-ul i-l mai oglindeste, din cand in cand, in scarba?

Edited by Gandalf the White

Imi cer scuze marite gandalf pentru ca nu sunt docil sau respectuos pe net cu toti necunoscutii precum matale si imi cer scuze pentru ca imi mai exprim si eu opinia deh nu am primit frumoasa educatie pe care ai primito tu eu sunt crescut mai printre blocuri ce sa fac acum nu sunt filozof ca tine m-am educat si eu cum am putut.

Cat despre sutul in cur...stai linistit nu e nimeni pe siteul asta care sa poata sa faca asta, poate virtual cu vreun ban dar cam atat.

Vad ca tot o ti cu "am venit eu si am dat ordine" pur si simplu mi-am exprimat o parere. Cum am mai zis cu placere pentru feedback. Sau trebuia sa fiu la modul "ieee forzza Steaua cel mai sukar site", sa mor daca va inteleg.

Dai drumu la TV il vezi pe cioban pe toate posturile, cade un meteorit hai sa auzim ce are de zis ciobanu cumperi un ziar titlu "Gigi : ii facem zob 100-0 pe x" scri pe google Steaua ce apare prima oara ? "ciobanu tuna si fulgera la adresa lu x" de parca o fi zeus baga-mi-as pl in masa de pisat venit pe oaie din albania.

Intri pe site-ul asta ce vezi ? sus pe maibac....da-o in plm chiar si cei care il injura stau toata ziua cu el in nas.

eu chiar nu inteleg ce e rau in asta...e absolut logic, de altfel. daca in presa se vorbeste atata despre el, i se face o imagine(falsa, de alfel), noi trebuie sa vorbim tot despre el si sa aratam stelistilor ca nu e deloc asa, ca toata treaba e exact pe dos.

ti-am mai spus si o repet de o mie de ori...publicitatea nu este acelasi lucru cu notorietatea sau cu imaginea. in mod cert becali are o notorietate mare(poate cea mai mare din Romania). Imaginea, in schimb, e o chestie diferita, iar acolo atacam noi pentru a arata oamenilor ca nu e deloc asa.

Sti la fel de bine ca mine care e rata succesului la capitolul convertiri in randul micilor ciobanasi

pai si atunci ce vrei sa facem? sa-l ignoram pe Gigi? sa ignoram situatia? sa o lasam asa cum a cazut? Poate din aia 100 care citesc un articol de genul, 2-3-10 deschid ochii. de ce sa nu facem nimic in sensul asta daca avem puterea sa o facem?

Robert, s-a spus clar ca pentru CSA exista site separat. Sunt absolut convins ca stii clar ca e vorba de www.Steaua.ro

Acolo este locul unde se discuta despre CSA, aici se discuta despre echipa de fotbal. Daca nu vrei sa vezi articolele despre Jiji, citeste-le pe cele de pe Steaua.ro sau intra numai pe forum.

Site-ul asta a ramas unul din putinele locuri atat din mediul virtual, cat si din cel real, unde se mai face ceva impotriva lui becali(chiar daca este vorba doar de niste articole). Daca tu vrei sa se ignore totul si sa discutam numai despre tactica, transferuri s.a.m.d.(tinand cont ca site-ul fcsteaua este pentru echipa de fotbal, de acolo prefixul "FC"), acesta este dreptul tau. Nu inseamna ca asa trebuie sa facem si noi.

In alta ordine de ideei, te rog eu frumos sa nu mai faci off-topic. Ai avut o nemultumire/sugestie, ti-au raspuns si membrii ai colectivului redactional si moderatori si reprezentantul AISS. Daca doresti sa continui aceasta discutie, esti liber sa aduci argumente in favoarea sugestiei tale, insa fara comentarii personale la adresa lui Gandalf sau oricarui altcuiva.

Acestea fiind spuse, ii rog acelasi lucru si pe interlocutorii tai. Nu mai atacati persoana lui Robert.

Edited by MoWeed

Am o intrebare, de ceva vreme am observat ca unele articole sunt semnate generic fcsteaua.ro, lucru care nu ma deranjeaza in mod deosebit dar totusi cand sunt articole scrise de utilizatori ai saitului consider ca ar fi normal pentru noi ceilalti ca articolul sa fie semnat cu numele real (numele de scena nu cel patronimic din buletin) sa stim si noi cine a scris.

Nu.

De acum inainte avancronica precum si cronica vor fi semnate FcSteaua pentru ca este avancronica/cronica unei echipe pentru a evita comentariile si atacurile la adresa cronicii doar pentru ca apare un nume sau altul acolo.

Doar articolele individuale vor putea fi semnate cu numele de scena.

Edited by Alex