George Stan

Imbunatatiri pentru fcsteaua.ro

1,454 posts in this topic

e corect: " site-ul " nu situl. ( pluralul de la cuvantul " site " care nu e romanesc ) . sa modificati si asta cand aveti timp

e corect: " site-ul " nu situl. ( pluralul de la cuvantul " site " care nu e romanesc ) . sa modificati si asta cand aveti timp

Ete ca asta e discutabila. In romana exista cuvantul sit, situri, cand e vorba despre situri arheologice, care tot de la "site" vine.

George Pruteanu zicea odata ca cel mai corect scris ar fi "sait" , tind sa ii dau dreptate , doar suntem in Romania

Add reply > browse >incarca

Mai fratii mei cu genealogii suspecte, este ABSOLUT IRITANT faptul ca articolele nu mai apar pe forum. Nu poti sa urmaresti discutia, nu poti sa afli daca si cand ti se raspunde la o replica, etc. Nasol, foarte nasol.

Muncim tovarase, muncim. Nici nu stii de cate zile nu am mai pus noi capul pe perna.

Mai fratii mei cu genealogii suspecte, este ABSOLUT IRITANT faptul ca articolele nu mai apar pe forum. Nu poti sa urmaresti discutia, nu poti sa afli daca si cand ti se raspunde la o replica, etc. Nasol, foarte nasol.

nu o sa mai apara pe forum articolele.

poate reusesti tu sa-l convingi pe George.

eu nu am reusit...

Ei, o sa se convinga el singur. Eu n-am mai citit un articol d-asta de cand s-a schimbat formatul.

Ei, o sa se convinga el singur. Eu n-am mai citit un articol d-asta de cand s-a schimbat formatul.

Intr-adevar,si eu cred ca era mai bun inainte.

Sunt convins ca deja a scazut traficul de cand cu noul format...

Sa facem o petitie on-line!

Corect e "situl" nu site-ul. SIT, síturi, s.n. 1. Loc geografic; peisaj. 2. configurație proprie unui anumit teritoriu, pãstrat în forma sa naturalã. 3. sit arheologic = loc în care se efectueazã sãpãturi. 4. Paginã de internet. / Cf. fr., engl. site, lat. situs.

site este pluralul de la sitã, o sitã / douã site / trei site-uri / patru bide - uri, etc...

În altã ordine de idei, susțin și eu virtuala petiție pentru reintroducerea articolelor pe forum, sau mãcar arhiva vechiului sit care avea și comentariile la articole.

Totodatã, ar mai fi de semnalat și imposibilitatea utilizãrii diacriticelor în cadrul titlurilor articolelor, problemã cu care m-am confruntat atunci când am postat ultimile articole pe noul format al sitului. Dealtfel, dacã te uiți pe arhiva articolelor în acest nou format, titlurile de articole în care apar diacritice sunt pur și simplu masacrate...

Edited by LDS

+1

Din cauza asta nici nu prea mai intru... e foarte greu de citit si urmarit fiecare articol.

Ete ca asta e discutabila. In romana exista cuvantul sit, situri, cand e vorba despre situri arheologice, care tot de la "site" vine.

stiu dar sunt cuvinte diferite pentru ca au intelesuri diferite si cuvantul site din limba engleza ( din domeniul it ) nu a fost inca adaptat in mod oficial la limba romana asadar trebuie scris in lb engleza

Cum nu?

SIT, síturi, s.n. 1. Loc geografic; peisaj. 2. configurație proprie unui anumit teritoriu, pãstrat în forma sa naturalã. 3. sit arheologic = loc în care se efectueazã sãpãturi. 4. Paginã de internet. / Cf. fr., engl. site, lat. situs.

nu merge topul pe zi a celor mai activi useri...cel putin eu nu apar acolo.

Nu stiu de ce, dar la o perioada de timp nu mai primesc notificari pe mail de la topicurile la care sunt inscrisa. Mi s-a mai intamplat de cateva ori, acum iar. As vrea sa stiu ce se intampla.

Comentariile la articolele scrise de redactori se citesc greu si se scrie si mai greu acolo.Era mai bine cum era inainte.

Comentariile la articolele scrise de redactori se citesc greu si se scrie si mai greu acolo.Era mai bine cum era inainte.

la orele de varf, siteul functioneaza greu datorita unor probleme cu interconectarea intre reteaua RDS (de unde postezi tu) si reteaua Euroweb, unde e tinut serverul.

momentan nu prea avem ca sa facem. poate doar sa mutam serverul in alta reteaua.

ideea de baza este ca nu are nimic siteul, problema e mai sus de noi.

o sa observi ca dimineata, de exemplu , totul e ok, dar spre seara e din ce in ce mai greu de accesat siteul.

o sa vedem ce-i facem ...

--

investigam faza cu notificarile