Adrian

Fenomenul Ultra In Imagini

1,117 posts in this topic

la Universitate se sarbatoresc marile victorii steliste. probabil s-ar fi sarbatorit acolo daca am fi castigat

Cel mai tare mesaj de aseara, de departe a fost " Mi-e dor de Steaua " . Foarte trist , dar asa de realist :(

eu nu prea am inteles ce s-a intamplat aseara . ori protestam ori incurajam echipa?

noi nu am facut nici una nici alta.

PS: s-au vazut frumos tortele la inceput, atat Sud cat si Nord.

eu nu prea am inteles ce s-a intamplat aseara . ori protestam ori incurajam echipa?

s-a observat ca nu s-a incurajat echipa,cel putin peluzele, strigand doar anti-Dinamo.

Cum zicea si fcsb 47m, echipa a fost incurajat f. putin. Baietii in alb si rosu au fost tinta scandarilor.

Imi pare rau ca nu a ramas dupa meci nimeni la oficiala sa-l injura pe Jiji, ca nu cumva sa creada ca am uitat.

Saracu Matache, nu i-a fost scandat numele atata niciodata. Oricum, a reactionat cu surprinzator de mult bun simt. Comparand cu rahatul ala de Lobont, care pe vremea cand era la Rapid ne arata degetul mijlociu si la gol se intorcea si se facea ca ne mitraliaza...dupa care, la nationala, era surprins ca-l injura spectatorii pe Ghencea.

Edited by MarkCortez

Cel mai tare mesaj de aseara, de departe a fost " Mi-e dor de Steaua " . Foarte trist , dar asa de realist :(

Intotdeauna v-au placut mesajele mele :)

Saracu Matache, nu i-a fost scandat numele atata niciodata. Oricum, a reactionat cu surprinzator de mult bun simt.

unde dracu ti s-a parut tie ca a reactionat cu mult bun simt ? ca toata repriza a 2-a ne-a incitat...nu mai zic de gol si de final...bine ca si-a luat-o in capatana la sfarsit. ce meci ai vazut ?

Dintre cei care-au aprins torțe au fost reținuți la ieșire? Pe steauafc.com vãd c-au pus pozã cu torțele de la PN. Ceea ce e de-a dreptul nesimțire și mâncãtorie de rahat la modul extrem. Sã interzici lumea sã le bage pe stadion și dupã aia sã le pui restricție un an dar sã te mândrești cu ele pe prima paginã din site-ul oficial.

La fel și la meciul din tur când au aprins javrele. GSP-ul a pus poza cu torțele de la pch în antetul copertei revistei oficiale a câinilor, chiar dacã toți redactorii de acolor hulesc de fiecare datã când apucã.

Edited by 1on

unde dracu ti s-a parut tie ca a reactionat cu mult bun simt ? ca toata repriza a 2-a ne-a incitat...nu mai zic de gol si de final...bine ca si-a luat-o in capatana la sfarsit. ce meci ai vazut ?

Vorbeam comparativ cu rahatul ala de Lobont.

what's the fire about ? :D

whatsthefirebout.jpg

Weekendul trecut a fost si derbyul Bulgariei CSKA SOFIA-Levski 0-2. La acest meci a fost prezent si un grup al ultrasilor stelisti, binecunoscuta fiind relatia de amicitie cu ultrasii lui CSKA. Au afisat pe gard steagul cu 1947 si prima stema a Stelei. In opinia mea, derby`ul Bulgariei a fost, in peluze, net superior "spectacolului" oferit de clasicul Romaniei. Nu am informatii, dar presupun totusi ca in Bulgaria nu exista o "lege 4". Vizionati clipurile si imaginile.Merita

http://www.uncoltuitatdelume.net/2009/05/cska-sofia-0-2-levski-sofia/

Nu am informatii, dar presupun totusi ca in Bulgaria nu exista o "lege 4".

Eh, lucrurile sunt mai complicate la ei decat o lege... Insa nu asta conteaza, ce conteaza este ca ei au gasit o metoda care le permite sa se manifeste neingradit.

eu dadeam doar un exemplu. Ca se si poate.

La meciul cu Dinamo s-au bagat zeci de torte si la sud si la nord. Cu ajutorul unei panze vopsite ne iesea si noua la fel. Dar, la noi nu se poate cu coregrafii, nu lasa conducerea...

niste poponari .

nea Vali vrea coregrafii decat cu "47" , "Steaua" sau ceva de genu .. si alea din steguletze sau cartoane.

jenant.

S-ar putea face si lucruri dinastea daca ar fi Ziar sef de galerie la Steaua,nu **** ala pus de Jiji!

Edited by bodanelu

S-ar putea face si lucruri dinastea daca ar fi Ziar sef de galerie la Steaua,nu **** ala pus de Jiji!

ooo da ... Ziar,intoarce-te la nord sa putem avea si noi coregrafii ca in polonia...

Edited by bodanelu