Sign in to follow this  
Followers 0
talekjuve

TRANSFERURI 2005-2006

2,069 posts in this topic

Primul pe lista transferurilor ar trebui sa fie Mazilu, apoi Cocis si Neaga plus inca un fundas stanga. In formula asta nu cred ca am avea rivali in campionat, iar in CL am face o figura frumoasa.

Primul pe lista transferurilor ar trebui sa fie Mazilu, apoi Cocis si Neaga plus inca un fundas stanga. In formula asta nu cred ca am avea rivali in campionat, iar in CL am face o figura frumoasa.

In afara de Cocis nu gandesti rau si ar mai fi cineva tot de la Sportul chiar daca n-a jucat decat cateva minute in seara asta(dar a dat o pasa de gol):Tibi Balan.

ordine: Nicolita, Iacob, Hamu, Cristea, Carlos si cel mai bun portar la Steaua in ultimii ani cred ca a fost Martin Tudor :x

In afara de Cocis nu gandesti rau si ar mai fi cineva tot de la Sportul chiar daca n-a jucat decat cateva minute in seara asta(dar a dat o pasa de gol):Tibi Balan.

Eu l-as prefera pe Cocis in locul lui Balan (un jucator bun). Cocis poate juca aproape oriunde la mijlocul terenului, este tehnic, muncitor si face faza defensiva mai bine decat Balan. Singura incertitudine este cum va reactiona in momentele de presiune.

In momentele de presiune e important cum reactioneaza echipa (ai vazut meciul joi).Daca 10 jucatori nu se sperie si cred in puterile lor atunci ii pot da incredere in propriile forte si celui de-al 11-lea.Asa ca nu cred ca asta-i problema...

Ca sa revenim la subiect,Cocis are valoare de Steaua dar nu e mai bun ca Balan.

Steaua este pe cale sã se despartã de mijlocașul Sorin Paraschiv, care ar putea pleca în varã la Dinamo Kiev. Stelistul a fost monitorizat de ucraineni la partidele din Cupa UEFA și emisarii lor au întrat în discuții cu oficialii români, schițînd detaliile transferului.

Asfel, Paraschiv va ajunge la Dinamo Kiev la schimb cu Florin Cernat. Pe deasupra, clubul din Ghencea va primi și 800.000 de dolari. Cernat este în dizgrație la clubul din Ucraina, Demianenko mizînd foarte rar pe el. Este dorit însã la Steaua de Mihai Stoica, cel care l-a lansat în fotbal la Galați, dar și de cãtre patronul Gigi Becali. "Dupã meciul de la Middlesbrough mi-am dat seama cã ne mai trebuie mãcar un jucãtor dintr-ãsta, tehnic, care sã ia mingea, sã facã ce știe cu ea, dar sã o și bage în poartã", a declarat patronul stelist, descrierea sa vizîndu-l pe Cernat.

Chiar la derby-ul din aceastã searã, Steaua - Rapid, impresarul Arcadie Zaporojanu, care intermediazã mai toate transferurile de jucãtori români în spațiul ex-sovietic, va fi în tribuna stadionului "Lia Manoliu". El va veni împreunã cu niște reprezentanți ai lui Dinamo Kiev, care îl vor urmãri în principal pe Paraschiv.

Ce ziceti de asta?

Nu cred! Nu spunea Becali ca nu poti face performanta cu jucatori refuzati de Europa? Nu spun ca Cernat nu este un jucator bun, dar sa-l dai pe Para (un jucator in ascensiune) pe unul obosit mi se pare cea mai mare prostie.

eu intai ma gandes la cine ar trebui sa plece

Cernea

Balan

Baciu

Lovin

Oprita

Cristea

P.Marin

Nesu

si sa vina in locul lor:

-Cocis

-Mazilu

-Tiberiu Balan

-Pascovici

-un fundas stanga titular strain

-un atacant strain de viteza

-un fundas central strain

daca s-ar face asta am defila in campionat si am trece de grupele UCL

Daca am face asta am ajunge ca aek-ul care schimba echipa si antrenorul la fiecare 6 luni...

eu intai ma gandes la cine ar trebui sa plece

Cernea

Balan

Baciu

Lovin  

Oprita

Cristea

P.Marin

Nesu

si sa vina in locul lor:

-Cocis  

-Mazilu

-Tiberiu Balan

-Pascovici

-un fundas stanga titular strain

-un atacant strain de viteza

-un fundas central strain

daca s-ar face asta am defila in campionat si am trece de grupele UCL

]

pff clar =)) sa plece p Marin care e ca si marcatoru golului Steaua-middlesbourgh si nu numai asta ! Cristea.. nesu=)) auzi ma nene ce gandeste asta :)) Lovin..:))

Cine sa plece ? Cine sa vina ?

Pai la anul vrem Champions League, imi inchipui. Sa presupunem ca ne calificam in grupe. Si sa ne-nchipuim ca picam cu Arsenal, Benfica si Hamburg. Conform coeficientilor o astfel de grupa e cat se poate de realista.

Avem de jucat 6 meciuri. Cine ar putea juca bine sau foarte bine macar in 3-4 meciuri din 6 ? Si care-ar fi posturile unde n-avem titulari+rezerve de CL ?

Dupa parerea mea cu lotul actual putem spera la maxim 3-4 puncte in grupele CL.

Ar fi absolut senzational aducerea lui Cocis si Mazilu la Steaua, plus un fundas stanga de nivelul lui Ogararu. Ca aripa stanga lucrat mai mult cu Cristocea sau aducerea unuia gen Nicolita.

Cu asemenea echipa cred cu tarie in sferturile ligii.

PS: Imi mai place Griffith.

PS2: Mare porcarie eventuala aducere a expiratului Cernat.

aducerea lui cernat ar insemna ca o luam pe urmele lui Poli si ale lui Dinamo, cu jucatori expirati, nereusiti in strainatate, care se intorc acasa(in Romania)si vor sa rupa gura targului dar nu reusesc. ar fi o mare greseala.

cat despre Mazilu, si-ar gasi un loc caldut langa Iacob si Dica.

N-AVEM ATACANTI!

Eu zic sa nu ne grabim sa-l ingropam pe Cernat. Nu tot noi suntem cei care plang dupa Neaga ?? Nu ne rugam de el sa se intoarca la Steaua ? Cu ce e mai slaba Dinamo Kiev decat echipa din Coreea a lui Rica ?

Paraschiv e jucator bun pe postul sau (inchizator ), dar are limitele sale. Nu e genul de mijlocas care sa-ti castige un meci cu un moment de inspiratie. Cernat este. Sa speram ca va evolua altfel la Steaua. Nu uitati ca ne rugam de Oprita si Cristea de 1-2 ani sa-si revina ... de ce sa nu-i dam si lui Cernat (daca vine) o sansa, doua.

In privinta lui Ogararu, si eu sper sa nu fie adevarata stirea. Daca insa el vrea cu tot dinadinsul sa plece, mai bine sa o faca in vara. Un jucator care e mereu cu gandul la un transfer afara nu e ceea ce ne trebuie.

LAsa-ne frate......tocmai..Cernat poate poate sa rezolve un meci singur(cateaodata) dar in schim Para are spiritul de echipa....si se intelege bn cu toti colegii...daca vine ala strica tot :?

Ca si varsta este timpul ca cei doi sa plece. Si-au facut datoria fata de echipa si merita un castig mai consistent. Sunt insa doua probleme

1. Personal mi se pare ca jocul Stelei suferea prea mult in acest moment prin absenta lui Para. Lovin trebuie sa-si creasca destul de mult nivelul de joc pentru a ajunge la randamentul acestuia

2. Nu inteleg de ce Ogararu nu a fost lasat sa plece la Villareal si poate ajunge acum sa joace pentru o echipa mult mai slaba.

Cred ca este o inventie a Gazetei, desi despre Cernat s-a mai discutat si vara trecuta, cat despre Ogararu, nu cred ca il lasa Gigi sa plece asa usor, este un fundas dreapta de mare valoare, iar Toulouse este o echipa codasa in Franta.

da, si mie mi se pare o minciuna dea gazetistilor schimbul asta dintre cernat si para + o suma de bani pe care ei(incredibil, senzational) o stiu deja, nu stiu cat de bun ar fi cernat pt Steaua cand el face tusa prin ucraina si este clar iesit din forma, dar...

Mazilu, Tibi Balan/Cocis, Neaga dak ar veni...nush cine ne-ar mai putea opri in Romania

io as vrea sa vina mai vina cinveva care sa faca jocul...ceva in genul macaronne !

cred ca decizia de-al aduce pe Cernat "n-are" nici o legatura cu gradul de rudenie dintre el si MM.Poate se reprofileaza Sania,Mazilu,Stanescu,Birtalan(scuze pt cei pe care nu i-am enumerat) si ii aduce MM la echipa de fotbal.Astia da razboinici.Respect si felicitari din tot sufletul echipei de handbal.

Deci,daca suntem realisti,ne dam seama ca o venire de jucatori in masa la Steaua ar dauna jocului.Nu se poate sa vina vreo 4 jucatori buni,gen Cocis,Maziulu,etc iar echipa sa zboare imediat pe teren invingand orice adversar inca de pe tunelul ce duce spre gazon,acest lucru este imposibil.

Nu e vorba de o venire in masa, gen Poli Timisoara, care cumpara "vedete" cu carul in fiecare pauza competitionala si e pe locul 7-8.

La Steaua trebuie sa recunoastem ca avem o echipa buna, dar e nevoie de cateva plombe, ici-colo "si anume prin partile esentiale", cum ar fi zis nenea Iancu.

Mai intai, mijlocas ofensiv central. Lista posibililor : Tibi Balan, Cernat, Cocis ( dintre romani, fiindca s-a vazut ca e greu sa convingi jucatorii straini cu adevarat valorosi sa vina la echipe romanesti ).

Apoi, fundas stanga. Imi pare rau sa o spun, dar aici suntem deficitari. Nici Nesu nici Marin nu fac fata la nivel ridicat. Merge cu ei in campionat, dar in Europa nu prea. Poate Pascovici, poate altcineva. Dar sa vina.

La sfarsit, atacant adevarat. Un atacant care sa nu se sperie in fata portii si care sa inscrie 3 goluri din 5 ocazii, nu 1 gol din 5-6 ocazii cum se intampla acum.

In afara de aceste transferuri absolut necesare, daca vrem in grupele CL, nu ne-ar strica inca un mijlocas stanga ( sa mai punem putina presiune pe Bostina, ca prea e batut in cuie stimabilul ), daca Oli n-are de gand sa-i dea o sansa lui Cristocea si poate inca un fundas dreapta ( desi aici nu e nici un fel de graba - doar daca pleaca Ogararu asa cum se aude ).

Fireste ca n-o sa devenim instantaneu Chelsea sa batem tot, chiar si daca am realiza toate transferurile de mai sus. Insa fara strictul necesar, tare ma tem ca nu mai prindem noi nici sferturile UEFA la anul.

aia care nu cred in cernat se inseala.si ce daca face tusa? si ce daca nu a prea jucat? e super jucator si Steaua are nevoie de el.plus k la noi s`ar simti k acasa..langa MM...

asa k sa vina cernat+Mazilu+lazar+tibi Balan+fundas stanga nu gasim in Romania

banii ii dau eu 8)

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0