Sign in to follow this  
Followers 0
talekjuve

TRANSFERURI 2005-2006

2,069 posts in this topic

ar fi fost infinit mai bine Neaga...

nu e asa sigur ca e zvon...independent unul de altul si onlinesport si gsp au anuntat...

oricum...e destul de bun maladarasanu...exact pe ce post joaca? :lol:

ma asteptam si la malda dar credeama ca este forba de NEAGA.

Chiar Rica a zis ca vrea sa joace la Steaua dar e imposibil .

maldarasanu va fi primit destul de bine in Ghencea dar va fi pus mai mult ca sigur sa ii injure pe rapid in fata galeriei.

un transfer ffffbun.

oricum maine cred ca va fi confirmat.

gazeta a pus stirea asta pe prima pagina in ziarul de maine...pare destul de serios...moare Copos :lol:

Sper sa nu fie singurul transfer si Gigi sa mai aduca un varf si un fundas central.

gazeta a pus stirea asta pe prima pagina in ziarul de maine...pare destul de serios...moare Copos :lol:

Ar muri Copos dak ar pleca la vara fara nici un ban, dar sa vedem dak il da acum si ... pe ce bani.

Yo zic ca e un transfer bun si sper sa se faca acum, m'am saturat sa tot aud ... la vara, cand noi avem nevoie sa castigam campionatul !!!

om trai si om vedea...pana una alta...chiar si zvonul merita...eu totusi cred ca mai degraba ar astepta Copos decat sa-l dea Stelei...in plus maldarasanu ar trebui sa aiba si oferte din strainatate

" MĂ‚LDĂ‚RĂ‚Șanul LA Steaua?

Radu Oprișan, Răzvan Rotaru, Dan Udrea

"Vom transfera un jucător la care nu se gîndește nimeni", a anunțat MM Stoica in urmă cu cîteva zile. Aseară, bomba a explodat: cel despre care a vorbit managerul roș-albaștrilor este Măldărășanul! Surse din anturajul Stelei au dezvăluit că mijlocașul Rapidului ar fi ajuns deja la un acord cu Gigi Becali. Patronul campionilor a confirmat iminenta tranzacție: "Băiatul incă n-a semnat actele, dar sînt convins că va juca la Steaua dacă nu se transferă in străinătate".

Măldărășanul a intrat in ultimele 6 luni de contract cu Rapid și ar putea evolua pentru trupa lui Olăroiu abia din vară. Ca să-l poată folosi incă de acum, cei din Ghencea ar trebui să plătească giuleștenilor o sumă de bani, variantă pe care Becali o ia in calcul. Antrenorul și președintele celor din Grant infirmă insă categoric transferul, aceeași atitudine avînd-o și fotbalistul in vîrstă de 30 de ani.

"Terminați cu tîmpeniile! Aruncă unul cîte o pastilă și imi pune toată presa-n cap. Apreciez că o echipă rivală se gîndește la mine, dar in țară nu voi juca decît la Rapid"

Marius Măldărășanul

"Măldă are 8 ani de cînd e la Rapid și in România nu va juca decît pentru acest club, sînt convins"

Răzvan Lucescu

"Da, Măldărășanul pleacă la Steaua dacă Gigi Becali ne dă 3 milioane de dolari"

Dinu Gheorghe

80 de mii de euro este salariul anual al lui Măldărășanul la Rapid

245 de meciuri a jucat Măldărășanul in Divizia A pentru Petrolul și Rapid, marcînd 30 de goluri

"Dacă aș putea lua pe oricine din Divizia A, i-aș transfera pe Claudiu Niculescu, Grigorie, Gigel Coman și Măldărășanul"

Gigi Becali, intr-o declarație acordată Gazetei acum o săptămînă

Se teme de Copos

În urmă cu cîteva zile, Măldărășanul s-a declarat sceptic in privința semnării unei prelungiri a angajamentului cu gruparea din Giulești. "Într-adevăr, Rapid mi-a propus un contract bun, dar poate nu voi juca tot timpul la fel de bine ca acum și domnul Copos ar putea incerca să-mi taie din salariu", a spus fotbalistul. În 2003, inainte ca el să plece la Beșiktaș, Copos i-a reproșat deseori că nu joacă la nivelul salariului său de-atunci, 120.000 de dolari.

Liderul echipei

Măldărășanul a avut o toamnă excelentă. Prestațiile sale au cîntărit deseori decisiv pentru Rapid. A marcat goluri hotărîtoare in meciurile din Cupa UEFA, reușitele din confruntările cu Șahtior și PAOK aducînd giuleștenilor 6 puncte și siguranța calificării in primăvara europeană. "E un jucător care poate evolua la orice echipă din Europa", a spus despre el Mircea Lucescu.

6,40 este media notelor primite in tur de Măldărășanul de la reporterii Gazetei, el fiind liderul jucătorilor rapidiști."

Sursa: GSP

Se vorbeste si de Florentin Petre....e o nebunie...sa vedem ce ne rezerva Jiji

" Măldă, cât vrei tu!

Conducerea giuleștenilor i-a oferit un contract in alb mijlocașului său, pentru a-l convinge să rămână și din vară la clubul de lângă Podul Grant. Jucătorul are câteva oferte tentante din Rusia.

Iulian Anghel

Rapidiștii se tem că vor rămâne fără cel mai bun jucător al lor din turul campionatului.

Pentru a preîntâmpina acest lucru, oficialii giuleștenilor au pus pe masă o ofertă bombă.

Președintele Rapidului, Dinu Gheorghe, l-a chemat ieri pe Măldărășanul la biroul său de la Pro Rapid și i-a pus in față un contract in alb. Trece suma pe care o vrei tu, a spus v-am㝠către jucător, incercând astfel să obțină acceptul fotbalistului pentru a continua la Rapid. Acesta a refuzat propunerea, reafirmând că intenționează să prindă un contract in străinătate.

Lui ii expiră angajamentul in vară și nu vrea să-l prelungească deoarece și in această iarnă a avut oferte extrem de tentante financiar, care au fost insă declinate de club.

În plus, Măldărășanul e destul de acrit de ceea ce i s-a intâmplat atunci când a revenit de la Beșiktaș, el fiind nevoit să accepte un contract mult mai mic față de cât avusese atunci când a plecat. La ora actuală, mijlocașul giuleștean câștigă 80.000 de dolari pe an și e convins că Rapid nu-i poate plăti nici măcar dublu, asta in condițiile in care salariile oferite in această iarnă de cluburile din Rusia și Azerbaidjan, ce il doreau, se ridică la 250.000 de dolari pe an.

Rapid ține morțiș să-l păstreze pe Măldărășanul, deoarece antrenorul Răzvan Lucescu il consideră pilon al echipei, in acest sens inchizând ochii și la cei 200.000 de dolari oferiți de azerii de la Khazar pentru un jucător aflat in ultimele șase luni de contract. "

Sursa: Prosport

sta in condițiile in care salariile oferite in această iarnă de cluburile din Rusia și Azerbaidjan, ce il doreau, se ridică la 250.000 de dolari pe an.

sa vina aici !!! :lol: :lol: :lol:

dar lasa-l ca poate ii ofera Jiji la Steaua ceva mai bun...

Henry EDSON QUINTEROS SANCHEZ la Steaua!!!

(onlinesport)

Mare bomba...

tot onlinesport

"Henry Quinteros este mijlocas ofensiv, are 1,77m si joaca la Alianza Lima din Peru. Este nascut in anul 1977, pe 19 octombrie.

Quinteros are 13 selectii la echipa nationala si un gol marcat sub culorile peruanilor."

Nu am auzit de el dar are totusi 28 de ani... Nu e cam inaintat in varsta?

Conteaza valoarea, u noar varstan. Pana la 32-33 de ani, e OK (macar sa joace 5 sezoane...). Uite, eu l-as vrea pe Ronaldo, chiar daca nu mai are 20 de ani.

S-a mai vorbit acum cativa ani de acest Quinteros,dar parca nu ia placut lui Piturca...

dar totusi a auzit cineva de el!? cine e omul asta?

in america de sud se joaca alt fotbal decat aici...cred ca nu ar fi evoluat prea bine in noroiul care a fost (sper ca numai pana in anul asta) pe Ghencea

Conteaza valoarea, u noar varstan. Pana la 32-33 de ani, e OK (macar sa joace 5 sezoane...). Uite, eu l-as vrea pe Ronaldo, chiar daca nu mai are 20 de ani.

ce vrei sa faca Ronaldo la Steaua sa vanda bilete la intrare?

Nu vezi ca sa ingrasat ca porcu si nu mai poate sa alerge.

"Gigi Becali confirmă că Măldărășanul ar putea semna cu Steaua

Finanțatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat agenției MEDIAFAX că este posibil ca mijlocașul rapidist Marius Măldărășanul să semneze un contract cu gruparea din Bulevardul Ghencea, dar să evolueze pentru formația pregătită de Cosmin Olăroiu abia din vară.

"Măldărășanul nu a semnat cu Steaua. El mai are șase luni de contract cu Rapid și am ințeles că nu vrea să și-l mai prelungească. Îmi place ca jucător, e un fotbalist de mare valoare și, dacă nu pleacă in străinătate, ar putea juca la Steaua. Nu cred că va veni in această iarnă, e posibil să semneze acum contractul, dar să joace de la vară", a afirmat Becali.

Gigi Becali a respins insă posibilitatea achizițIonării mijlocașului Florentin Petre, căruia președintele FC Dinamo, Ioan Becali, a anunțat că nu-i va prelungi contractul. "Florentin Petre nu va veni la Steaua, va rămâne la Dinamo. E posibil ca Vasilică Cristocea să fie singura achiziție până la reunire, dar până la sfârșitul campaniei de transferări și inceputul campionatului vor mai veni jucători", a subliniat Becali.

Jucătorii FC Steaua se vor reuni, duminică, la stadionul din Bulevardul Ghencea, in vederea reluării pregătirilor pentru returul sezonului 2005/2006. "

Sursa: GSP

Cred ca bomba era Dante Lopez si odata rasuflata s-a cam zis cu bombele in aceasta iarna. Probabil ca vom mai transfera in aceasta iarna doi jucatori mai putin cunoscuti: un atacant si un portar.

Astia cred ca vor sa se laude cu ce transferuri ar fi putu face in pauza de iarna. Parca vad ca nu va mai veni cine stie ce jucator de valoare.

Dar asta e.

FORZZA Steaua!

Din cate am vazut la stiri Maldarasanu a ras impreuna cu Dinu Vama Gheorghe despre un eventual transfer la noi,spunand ca nu o sa calce niciodata in Ghencea.

fiindca i se ofera putin ... dar daca i-ar oferi Steaua un pret enorm nu cred ca ar mai refuza...dar acu spunand astea face o impresie buna in randul rapidistilor... :lol: :lol: :lol:

PROSPORT

"Vasili Hamutovski va pleca in cele din urmă din Ghencea, după mai multe incercări, și ii va lăsa locul de titular cel mai probabil veteranului Stelea...

În criză de soluții, staff-ul tehnic a apelat la varianta bunicului Bogdan Stelea, care după meciul din această după-amiază pe care formația la care evoluează in prezent, Akratitos, il va disputa cu Atromitos, va reveni in divizia lui Mitică Dragomir. Îmi doresc să vin să joc in țară. Mai am meciul acesta și apoi sper că voi putea pleca, ne-a declarat Arnold, aflat in Grecia.....

Cine nu-și dorește să joace la Steaua? Nu este nimic clar incă, dar imi doresc enorm să joc in țară. Echipa din Ghencea e prima opțiune

Bogdan Stelea, portar Akratitos"

Ce parere aveti?

Este inca destul de valoros Stelea pentru a juca la noi?

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0