Sign in to follow this  
Followers 0
talekjuve

TRANSFERURI 2005-2006

2,069 posts in this topic

In proprotie foarte mare vom incepe returul fara George Ogararu.

"Poate pleca la orice echipă care oferă 1,5 milioane de euro", spunea despre George Ogăraru, in Ajunul Crăciunului, patronul Stelei, Gigi Becali. După ce in urmă cu cîteva săptămîni președintele Marius Lăcătuș anunțase că pe adresa Stelei a sosit o ofertă din partea spaniolilor de la Villarreal, lucrurile au luat o altă intorsătură și Ogăraru este pe cale să ajungă in campionatul Germaniei.

El a fost urmărit la ultimul meci pe care care Steaua l-a disputat in grupele Cupei UEFA, la Berlin, cu Hertha (0-0), de mai mulți impresari. La acel meci, in tribună a fost și directorul executiv al lui Bayern Munchen, Karl-Heinz Rummenigge, care ii caută inlocuitor fundașului francez Willy Sagnol, dat ca sigur la Juventus Torino din vara viitoare. Însă nici pistele Hertha, care se va despărți de Simunici, și Werder, care are mari probleme in defensivă, nu sînt de neglijat. Surse autorizate spun că transferul este parafat in proporție de 75% și că fundașul stelist va pleca in Germania la inceputul lunii ianuarie pentru a fi prezentat la noua lui echipă. George Ogăraru, care are 25 de ani, a evoluat in acest sezon ca titular in toate meciurile din Divizia A și din cupele europene.

sursa gsp.ro

Lui Badoi i sa oferit un contract destul de mare cu 100.000 bonus la semnare.

Bădoi a făcut public faptul că e nemulțumit de salariul său, 32.000 de dolari pe an, unul dintre cele mai mici de la Rapid. Steaua l-a ofertat imediat, făcîndu-i o propunere tentantă. 100.000 de dolari la semnătură, bani oferiți drept bonus. Apoi, un contract din vară pe patru ani, cu un salariu ce crește de la 70.000 de dolari in primul sezon, pînă la 100.000 de dolari in ultimul.

In prosport se scrie ca Iacob si Dica sunt ofertati de echipe din Franta.

Iacob ar fi dorit de Rosenborg si de Toulouse.

Dica ar fi dorit de Psg care a mai avut o tentativa de al lua pe stelit in vara dar nu s-au inteles la bani cu Jiji.

ASTIA SPER SA NU PLECE!!!!

cine a scos suma asta de transfer pentru dante Lopez, 5 mil? Este pura inventie... Adica Real vrea sa dea 1,5 mil pe el si Steaua il ia cu 5 mil? pai noi suntem fraieri?  :lol:  :lol:  :lol:  

Salariul este de 350.000 oferit de GG si probabil el vrea 400.000 .... Aici se mai poate realiza ceva...

Sorine dar tu de unde ai scos 1,5 mil ? Ca macar de 5 mil s'a auzit la TV. Cat despre salariu ... iar 400.000 e sursa TV, 350.000 e oferit de tine ? :twisted:

NU E, vorba lui aliuta... Ma tem ca astea-s povesti de presa !

pai si atunci poate si venirea lui Lopez e poveste de presa ??? nu numai salariul si valoarea lui ???

Se poate. Oricum, indiferent daca vine sau nu, presa exagereaza cifrele. 1.5 mil pare plauzibil. 5 mil... doar n-o sa dam toto bugetul pe un fotbalist. Si tare curios sunt de unde naiba scoate Gigi 5 mil bani lichizi. Pentru ca daca vinde pamant pierde de 2 ori pe atata !

imi pare sincer rau daca pleaca Ogararu...e cel mai bun pe dreapta...il prefer pe stoican sau contra sa il inlocuiasca dar merge si badoi chiar daca are fata aia :lol: :evil:

imi pare sincer rau daca pleaca Ogararu...e cel mai bun pe dreapta...il prefer pe stoican sau contra sa il inlocuiasca dar merge si badoi chiar daca are fata aia :lol:  :evil:

Lasa mah ca nu joaca cu fatza :lol:

Nu cred ca ii vor da drumul cei de la Rapid. La urma urmei, Badoi este un fundas de nationala(eu unul il consider sub Ogararu dar printre cei mai buni din tara) si conducerea celor din Giulesti ar face o mare gafa sa renunte la el deoarece se pot scoate bani frumosi in urma unui transfer.

Pe de alta parte, se presupune ca George Copos vrea sa faca performanta si ar fi o prostie sa renunte la unul ca si Badoi. Vom vedea.

In ceea ce priveste transferul lui George, eu unul nu ma iau dupa presa. In perioada meciului cu Hertha, oficialii lui Bayern parca venisera pentru a-l monitoriza pe Radoi. Dupa ce Gigi a declarat ca Ogararu este de vanzare(aici nu mai e inventia presei), brusc a aparut zvonul plecarii lui Ogararu in Germania. Presa le suceste cum vrea: initial cei de la Bayern venisera la meci pentru Radoi, apoi pentru Ogararu. Cred ca toate aceste stiri sunt pure speculatii. Vom vedea.

Sorine dar tu de unde ai scos 1,5 mil ? Ca macar de 5 mil s'a auzit la TV. Cat despre salariu ... iar 400.000 e sursa TV, 350.000 e oferit de tine ?  :twisted:

Dar tu crezi ca se mai aducea in discutie aducerea lui Lopez pe 5 mil euro? pai lua GG cu banii astia si pe Cocis si pe Mazilu (amandoi jucatori de nationala)

Cele 5 mil. sunt povesti media.... Nu incape discutie...

Dar tu crezi ca se mai aducea in discutie aducerea lui Lopez pe 5 mil euro? pai lua GG cu banii astia si pe Cocis si pe Mazilu (amandoi jucatori de nationala)

Cele 5 mil. sunt povesti media.... Nu incape discutie...

Era vorba dak vedeai reportajul ca pt Real se ceruse 5 mil, nu si pt Steaua, deci era o informatie. Yo nu inteleg alta faza insa, de unde arunci tu sumele respective (de transfer si salariu) ? Ca nu poti sa stii tu valoarea unuia pe care nu l'ai vazut decat in poza (probabil)

Nu cred ca ii vor da drumul cei de la Rapid. La urma urmei, Badoi este un fundas de nationala(eu unul il consider sub Ogararu dar printre cei mai buni din tara) si conducerea celor din Giulesti ar face o mare gafa sa renunte la el deoarece se pot scoate bani frumosi in urma unui transfer.

Pe de alta parte, se presupune ca George Copos vrea sa faca performanta si ar fi o prostie sa renunte la unul ca si Badoi. Vom vedea.

In ceea ce priveste transferul lui George, eu unul nu ma iau dupa presa. In perioada meciului cu Hertha, oficialii lui Bayern parca venisera pentru a-l monitoriza pe Radoi. Dupa ce Gigi a declarat ca Ogararu este de vanzare(aici nu mai e inventia presei), brusc a aparut zvonul plecarii lui Ogararu in Germania. Presa le suceste cum vrea: initial cei de la Bayern venisera la meci pentru Radoi, apoi pentru Ogararu. Cred ca toate aceste stiri sunt pure speculatii. Vom vedea.

Nr 1: Badoi este mijlocas de banda dreapta si nu fundas.

Nr 2: La cat de zgarcit e Copos, il poate pierde foarte usor pe Badoi.

...Era vorba dak vedeai reportajul ca pt Real se ceruse 5 mil, nu si pt Steaua, deci era o informatie. ...

Adica vrei sa spui ca se practica preturi preferentiale in functie de client. pentru Real e mai scump nu? ca doar e real... :)

Eu vehiculez suma de 1.5 mil ca fiind o suma maxima pe care si-o permite GG... Hai 2 mil... dar MOMENTAN nu se da mai mult pe un jucator care sa activeze in divizi A Burger (auzi: Burger, ce Nashpa suna)...

Lui Badoi i sa oferit un contract destul de mare cu 100.000 bonus la semnare.

Bădoi a făcut public faptul că e nemulțumit de salariul său, 32.000 de dolari pe an, unul dintre cele mai mici de la Rapid. Steaua l-a ofertat imediat, făcîndu-i o propunere tentantă. 100.000 de dolari la semnătură, bani oferiți drept bonus. Apoi, un contract din vară pe patru ani, cu un salariu ce crește de la 70.000 de dolari in primul sezon, pînă la 100.000 de dolari in ultimul.

Ce varsta are Badoi daca i se propune un contract pe 4 ani???

Emanoil Valentin BÂDOI

Data nasterii: 16.12.1975

Locul: Tr. Măgurele (Teleorman)

Inaltime: 1,82m

Greutate: 75kg

Asta inseamana ca daca semneaza pe 4 ani, la expirarea contractului probabil ca va atarna ghetele in cui. Sau va pleca pe la o echipa mica, dupa modelul D. Munteanu !

Badoi devine pentru moment obiectul disputei intre Rapid si campioana tuturor timpurilor,Steaua.

Rapid ofera pentru prelungirea contractului pentru 3 ani o suma inferioara celei oferite de Steaua,dar il are pe Badoi in curte si poate face presiuni asupra sa sa nu paraseasca Giulestiul.

O forma foarte cunoscuta de presiune ar fi sa-l trimita la echipa a doua si sa-i faca mereu sicane.Dar mai sunt desigur si altele pe care sunt convins ca mintea diabolica a lui Copos le va inventa.

Vali Badoi,sunt sigur ca ar veni cu inima deschisa la Steaua.Depinde numai de cat de puternic va fi pentru a nu ceda presiunii care se va pune pe el.

Eu cred ca va rezista pentru ca e in ultimele 6 luni de contract si are dreptul sa negocieze cu orice echipa. Steaua ii ofera 100.000 la semnatura, cat nu a adunat in 3 ani la rapid(32.000 pe sezon). Daca eram in locul lui Badoi alegeam Steaua :)

In legatura cu Dante Lopez intrati pe sitel Olimpiei Asuncion si acolo scrie despre el tot ce vreti. Si acolo e data o declaratie a impresarului lui care spune ca in vara l-a ofertat Real si ca Olimpia nu i-a dat drumul, si ca acum el valoreaza cel putin 5 milioane de euro. Oricum nu cred ca vine el in Romania deoarece e prea bun pt campionatul nostru si cred ca are alte oferte mai avantajoase material din Spania.

Si Becali zicea de Cristea ca valoreaza 20.000.000 $.

Diferenta e ca Lopez e goleador in clipa asta si e in forma.

Cred ca aruncarea pe piata a acestui nume e o pura speculatie.

Din cate se pare pe Prepelita l-a luat Dinamo,momentan la noi e liniste mare...

la noi mereu au fost numai vorbe si altii au luat fotbalisti.Lui Prepelita,la stiri, ii cam parea rau ca se duce la Dinamo.dar daca nu la mai cautat nimeni de anul trecut,era normal sa se duca acolo unde a avut oferta.noi raminem cu piticul ala de Cristocea.cred ca nici pe badoi nu-l rezolvam.nici pe pascovici.numai vorbe.....ii dau trei etape lui Olaroiu la noi

....cat nu a adunat in 3 ani la Rapid(32.000 pe sezon). Daca eram in locul lui Badoi alegeam Steaua :)

pai eu cred ca in sufletul si in mintea lui a ales Steaua deja... dar vom vedea... Nu cred ca sicanele i le va pune Copos cat Vama...

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0