Sign in to follow this  
Followers 0
talekjuve

TRANSFERURI 2005-2006

2,069 posts in this topic

Din pacate nici Neaga nu a plecat pe o suma apropiata de valoarea lui. Eu cred ca sunt cativa jucatori care nu ar trebui vanduti sub 3mil - Radoi, Ogararu, Dica, Iacob...

Sunt de acord,dar daca nu se inghesuie nimeni sa ofere banii astia pe ei...

1,5 pentru Ogararu e prima strigare.Daca Steaua e interesata poate sa faca o contraoferta.Daca nu,nu.

Din pacate nici Neaga nu a plecat pe o suma apropiata de valoarea lui. Eu cred ca sunt cativa jucatori care nu ar trebui vanduti sub 3mil - Radoi, Ogararu, Dica, Iacob...

eu cred ca jucatorii nu ar trebui vinduti deloc.poate doar de la 7mil in sus la cluburi mari.

daca ,,marele'' investitor se tot faleste ca el face si drege si ca-i plin de bani si nu are nevoie de sponsori sau alti asociati la Steaua,atunci sa le mareasca salarile la jucatorii care merita ca sa nu plece.

daca nu,sa taca naibii din gura si sa nu-i mai auzim minciunile si fudelelile pe la TV.

ps:ati auzit ultima basina orala al lui Becali?:cica Steaua in sezonul 2006-2007 nu va mai fi interesata de cistigarea campionatului deoarece se poate califica in c.l. si de pe locul 2.he,he,daca era asa simplu.

In general echipele puternice financiar joaca in CL si vor jucatori care au experienta in acesta competitie. Pana la urma e vorba de scop. Daca scopul Stelei este sa ajunga in CL ( =perspective financiare foarte bune), atunci ar trebui sa faca tot posibilul sa-si tina jucatorii importanti, sa-i vanda pe cei care nu mai fac fata si sa achizitioneze altii de perspectiva. In momentul in care vom juca in CL (cu succes) cota lor va creste semnificativ si va fi bine, si pentru ei, si pentru club.

Si pentru noi va fi bine.Vom avea posibilitatea sa vedem la lucru mari echipe ale continentului.Apoi da bine sa fii suporter al celei mai tari echipe.

Sper ca o sa le vedem la lucru pe un gazon excelent nu din nou pe mocirla!!

- calificarile repetate in fazele superioare ale cupelor europene produc si marele risc ca am putea pierde anumiti jucatori.

- este foarte greu sa tii un fotbalist caruia i-a intrat in cap sa plece. iar marea problema este ca toti au in cap numai si numai gasirea unui con6tract avantajos afara. una din problemele actuale ale Stelei legata de transferurile interne este si reputatia ca de la noi se pleaca foarte greu afara din cauza preturilor mari cerute si a platilor la "oficial" solicitate. cat despre salarii, e dificil sa le aduci in discutie. media salariilor la Steaua este dubla fata de ce se plateste in tara, dar de ex. un jucator ca miu are la bursa, in divizia b din turcia, USD 250mii, asa ca e alt nivel! cine tot face recomandari pentru. marirea salariilor ar face bine sa treaca si pe la casierie sa lase o mica contributie?! sigur, Gigi a facut si face un efort cu Mirel, care e platit mult peste ce se castiga in Romania, dar nu poti generaliza si face acelasi lucru cu 10 - 15 jucatori. totul se duce in economic, iar Romania e o piata cu o anumita putere de vanzare/cumparare.

- transferul lui Coman pare tot mai aproape. e probabil singura solutie posibila pentru. intarirea benzii stangi, unde practic stateam in numai 2 jucatori (nesu si Bostina). un al treilea ar produce concurenta necesara si ti-ar oferi si variante alternative. Coman este un jucator scund, dar cu vana, care nu se fereste de contactul cu adversarul si are sut bun la poarta. desi uneori pare dezordonat in joc, aduce o anumita determinare si agresivitate care in multe momente ne va ajuta. in plus el poate evolua atat ca fundas, cat si ca mijlocas in banda stanga. la ce penurie de jucatori de piciorul stang exista, solutia Coman ar fi f.buna pentru. Steaua. inteleg ca el s-a inteles cu Gigi si acum sunt discutii la nivel de conducere.

- Mazilu si cocis nu au decat sa se afirme la alte echipe. cocis e practic un jucator fara istorie in divizie si e greu de facut aprecieri dupa 2-3 jocuri la nationala in conditiile in care noi jucam fara sanse. ce s-o juca in acel campionat transnistrean e greu de spus si a-l aduce la Steaua e un risc fara acoperire. iar ca Mazilu am tot vazut golgheteri fabricati in spatele usilor inchise, care sa fie vanduti la pret mare. dupa aceeea, subit intra in criza de inspiratie si devin anonimi.

In general echipele puternice financiar joaca in CL si vor jucatori care au experienta in acesta competitie. Pana la urma e vorba de scop. Daca scopul Stelei este sa ajunga in CL ( =perspective financiare foarte bune), atunci ar trebui sa faca tot posibilul sa-si tina jucatorii importanti, sa-i vanda pe cei care nu mai fac fata si sa achizitioneze altii de perspectiva. In momentul in care vom juca in CL (cu succes) cota lor va creste semnificativ si va fi bine, si pentru ei, si pentru club.

Si dupa 2 ani de participare consecutiva in CL iti permiti sa mai umblii si la contracte marind salariile cu 50-70 % chiar acolo unde este meritat astfel pastrand continuitate la echipa.

- la contracte deja s-a umblat si practic s-au marit substantial la toti jucatorii. Mirel face un mil. in trei ani, Dica are acum E110mii si creste cu 10mii pe an, Iacob 100mii si tot asa! si nu uitati ca taxele pe salariu in Rom sunt prohibitive (52%), ceea ce facea ca de ex. "costul" lui Oleg (salariu)sa fie de aprox. E500mii pe an.

- lumea se tot intreba de sponsori? pai politica Stelei e clara: vrei sa fii sponsor principal pe tricou, trebuie sa dai min. E500mii. cele mai avansate discutii au fost si sunt cu European Drinks, dar ei ofereau 300mii si acum au ridicat la 350mii! inca departe de solicitarile lui Gigi!

- la contracte deja s-a umblat si practic s-au marit substantial la toti jucatorii. Mirel face un mil. in trei ani, Dica are acum E110mii si creste cu 10mii pe an, Iacob 100mii si tot asa! si nu uitati ca taxele pe salariu in Rom sunt prohibitive (52%), ceea ce facea ca de ex. "costul" lui Oleg (salariu)sa fie de aprox. E500mii pe an.

- lumea se tot intreba de sponsori? pai politica Stelei e clara: vrei sa fii sponsor principal pe tricou, trebuie sa dai min. E500mii. cele mai avansate discutii au fost si sunt cu European Drinks, dar ei ofereau 300mii si acum au ridicat la 350mii! inca departe de solicitarile lui Gigi!

Sincer, ma indoiesc ca taxele pe salarii ajung la 532%.

Vorbind de sponsori, ar fi bine sa recunoastem ca domnul Gigi Becali, de-a lungul timpului, a avut o contributie esentiala la deteriorarea imaginii clubului, fapt de natura a indeparta potentialii sponsori. Sa fim seriosi, crezi ca de exemplu Vodafone si-ar asocia imaginea cu Gigi Becali?....

...Vorbind de sponsori, ar fi bine sa recunoastem ca domnul Gigi Becali, de-a lungul timpului, a avut o contributie esentiala la deteriorarea imaginii clubului, fapt de natura a indeparta potentialii sponsori. Sa fim seriosi, crezi ca de exemplu Vodafone si-ar asocia imaginea cu Gigi Becali?....

Vodafone si nu numai nu incheie un contract cu o persoana ci cu o performanta pe masura fiecarei firme. Probabil ca se gandesc ca logoul lor rosu nu este suficient de impresionant pe tricourile noastre rosii. Poate pe cele in dungi promise de MM la anul DA... :lol:

Pe de alta parte de ce sa avem "n" firme (vezi CFR Cluj) pe tricou si sa aratam ca niste clovni. Si eu sunt de acord, cine vrea sa fie pe tricoul Stelei sa dea 500 de mii de EURO cel putin... Pentru ca nu are ce pierde... Plus ca eu cred ca Steaua i-ar acorda exclusivitate si autonomie pe tricou... Ei si numai ei ca sponsor. :wink:

Orice firma serioasa are in vedere nu numai performata echipei pe care o sponsorizeaza, ci si imaginea clubului respectiv. Care la noi in acest moment este asociata cu Gigi Becali. Inchei aici, pentru ca nu vreau sa ma enervez de luni. :D

pentru. Piece of Mind:

- ca sa-ti raspund "concret" la o indoiala anterioara: un salariu de USD 1000 net, costa de fapt USD 1910 (toate taxele personale si de firma incluse). e chiar mai rau decat credeam, iar eu aveam procentul respectiv (52%) dintr-o statistica KPMG!

- chestia cu numele rau / bun al lui Gigi e o poveste pentru. copii. sponsorii seriosi aleg in functie de dezvoltarea pietei, de gradul de notorietate al brandului respectiv, iar Steaua este cel mai cunoscut brand romanesc si probabil unul dintre cele mai cunoscute branduri nationale din Europa Centrala si de Est! problema este insa ca plata este conforma cu gradul de incasari de pe piata, in urma difuzarii unei reclame. plus ca la noi cheltuielile de publicitate sunt limitat deductibile.

- sigur diferitele anchete facute de bodu & compania "afecteaza" interesul unor sponsori seriosi. am mai spus-o: ce invatatura ar putea trage cineva dupa analiza cazului Gigi Becali care s-a ales cu averea blocata de fisc: nu investiti la Steaua! in schimb la Dinamo si rapid viata e dulce si controalele putine! bineinteles insa si performanta e similara, adica PUTINA!

- acum eu nu cred ca nu va e clar de unde e afluenta de sponsori la Dinamo si rapid: cand ai in spate un minister de control si/sau un oficial al guvernului amatorii de afaceri pe seama statului sunt nenumarati!

Victor, in general sunt de acord cu tine. Mai putin cu ceea ce spui despre asocierea dintre imaginea lui Jiji si cea a Stelei. Lucrez in domeniu si stiu cum se construieste un brand. Oricat am incerca, cat timp Jiji va fi patron (oficial sau nu) si va aparea la TV in calitate de patron, imaginea Stelei va avea de suferit. In ultimii ani, Steaua nu a facut nimic pentru a-si imbunatati imaginea, dimpotriva, imaginea s-a deteriorat ingrijorator, in ciuda performantelor din ultimii doi ani. Sunt convins ca nu exista o strategie de marketing sau de promovare a brandului, atata timp cat MM apare la TV si spune ca "nr de tricouri pe care le vinde Steaua e nesemnificativ". Din pacate, cu o astfel de conducere nu vom avea niciodata suficienti bani pentru transferuri sau salarii mai mari.

In privinta lui Cocis (si Prepelita), faptul ca nu ne permitem sa-i cumparam nu ii face mai putin valorosi!

Daniel Oprița rămâne la Steaua

Deși se părea că atacantul Stelei va evolua in retur la Poli Timișoara, la Dorința noului antrenor Cosmin Olăroiu aceata va rămâne la echipa campionă. Astfel ințelegrea dintre Gigi Becali și Marian Iancu a căzut. Sunt bucuros că rămân in Ghencea și sper să fac o treabă cât mai bună, a declarat Oprița pentru ProSport.

OPRITA NU MAI PLEACA LA Poli

Atacantul a declarat ca transferul sau la echipa pregatita de Gica Hagi a cazut.

In ultima saptamina, oficialii lui Poli au declarat in mai multe rinduri ca transferul lui Daniel Oprita e ca si perfectat, dar astazi, jucatorul a anuntat ca ramine in Ghencea.

"Pentru mine, e ca un cadou de la Mos Craciun faptul ca ramin la Steaua. Sper sa joc cit mai mult si cit mai bine." a mai spus jucatorul.

Poate toate aceste tergiversari si acest tam-tam vor face din Oprita ceea ce a fost acum un an. Avem nevoie de forma lui in meciurile cu Hereenven... Sper sa revina cat mai repede... Acest "transfer" a fost de la inceput cusut cu ata alba...

:evil: O veste buna pentru ziua de astazi,ma bucur ca a ramas la Steaua!Sper ca Oli sa aiba grija de el si ma rog sa ajunga din nou asa cum il stie toata lumea,super bun. :twisted:

O, ce veste minunata! Daca,intr-adevar, Oli este cel care l-a convins pe Gigi ca Oprita trebuie sa ramana la Steaua, atunci el merita tot respectul nostru. pentru mine, ramanerea lui Oprita reprezinta transferul anului pt Steaua. Sper ca stirea nu este doar un mare fas...

Doamne, ce tampenie era sa facem!!!

ma bucur ca a ramas...dar sa mai munceasca un pic ...ca are talent...dar vorba aia : Dumnezeu iti da, dar nu iti baga si in traista !

O prima veste buna de sarbatori.  :wink:

Iat-o si pe a doua.Florentin Dumitru pleaca.Se pare ca tot ca rezultat al actiunilor lui Oli.

Din moment ce mai mult incurca decat face bine,e de bine ca pleaca.

chiar nu m-am prins ??? :lol:  :?  8O  

e de bine sau de rau ???

Eu cred ca e de bine, Dracula, la cum a jucat in ultimul timp. Bine, eu as prefera sa fi ramas...

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0