Sign in to follow this  
Followers 0
talekjuve

TRANSFERURI 2005-2006

2,069 posts in this topic

Ne trebuie neaparat un portar. Si asta urgent!Hamu nu cred ca va mai sta mult la echipa. Va avea soarta lui Protasov: fie va pleca din cauza gafelor sale din viitor, fie va pleca la o echipa din spatiul ex-sovietic datorita prestatiilor reusite din 2006. Poate ar veni M POPA la schimb cu Oprita. Sau poate Curca de la Farul. Glumind, dupa ce am vazut ce minuni face Luminita Hutupan la CM de handbal si la ce fizic are, mai c-as zic ca are loc in poarta Stelei. :)

Azi Minca a gresit la o faza extrem de simpla in meciul Stuttgart-Rapid. Poate e mai bine ca nu l-am achizitionat. Sigur, are timp sa creasca, dar parerea mea este ca ar trebui sa cautam un portar mai bun din strainatate. Era bun Tudor dar daca l-am dat.....

Nu l-am dat,a plecat el singur.Si acum isi frange mainile pentru prostia pe care a facut-o...

Tudor daca ramanea la Steaua din vara prindea si el un sezon macar ca titular... Hamu sigur va pleca si nu vad pe cine sa aduca MM... Cred ca e o criza acuta in Romania de portari... Si cand te gandesti ca la acest capitol nu duceam lipsa pana in 2000...

Probabil se va incerca varianta unui portar din strainatate...insa nu pot sa nu remarc evidenta crestere de forma a fostului nostru portar,actualmente la FC National,Eugen Nae...care creste de la meci la meci,pacat insa ca are si el o varsta.

Foarte greu se naste un portar tanar si cu real talent... O data cu trecerea timpului portarii prind experienta si asta se vede cel mai bine la acest post decat la oricare altul...

cred ca e cazul sa fie promovati jucatori de la tineret

riscam sa devenim "echipa de moldoveni"

...nu pot sa nu remarc evidenta crestere de forma a fostului nostru portar,actualmente la FC National,Eugen Nae...care creste de la meci la meci,pacat insa ca are si el o varsta.

29 de ani pentru un portar,atat cat are Nae,nu e o varsta inaintata.

http://www.nationalfc.ro/echipa.php?id=7&o=j

Martin a implinit si el 29 de ani pe 10.06.2005. http://www.prosport.ro/index.php?c=60&a=75601

Hamutovski are deja 27 de ani impliniti pe 30.08.2005.

http://www.prosport.ro/index.php?c=52&a=75726

Are 29 de ani...insa sa inafara de Dorinel nu imi aduc aminte sa fii cumparat un jucator de peste 25 de ani in ultimi 3 ani.Iar despre Stancioiu nu cred ca are valoare de Steaua.Nu dam si noi de un noroc cum a dat CSKA Moskova cu Akinfeev,considerat la cei 19 ani pe care ii are cel mai bun portar al Europei de Est.

Nu vezi ca toata lumea alearga in permanenta dupa jucatori de camp si mai rar dupa portari?

Steaua a avut aproape mereu cei mai buni portari din tara.Incepand cu Ion Voinescu,continuand cu Suciu,Coman,Vasile Iordache,Duckadam,Ritli,Stelea,Martin,Hamutovski,etc.

Sper ca baietii din Conducere au pus ochii pe un portar talentat si ni-l vor face cadou in perioada de transferuri.

Sunt destui portari buni si in diviziile inferioare.Singura problema e sa ai observatori in teritoriu si "putere de convingere" sa-i aduci.

Portari..Acum 1 ani MM zicea ca a semnat un precontract cu Stancioiu...si nimic..Se gaseste unul si pt noi..

Asa, dar ce ziceti de ideea ca Steaua il da pe Radoi la Dnepr cu 5 bulioane si-l ia, tot pt mijlocas la inchidere, pe Tamas..cu 1.4 bulioane...

O mai mare tampenie nu poate sa iasa din asta... Nu Tamas!!!

Eu cred ca trebuie sa luam jucatori straini numai asa poate sa faq Steaua performante in cupe.Iar ca antenor nu las lua pe Oli ca nu prea il vad sa aibe rezultate,mai degraba m-as baza pe unu strain.

cu antrenorul sunt de acord...dar cu jucatorii nu prea...

eu zic ca ar fi mai bine romani...ca avem destui care joaca bine...

sa se mai uite pe la grupele 85-86-87 de la clubul Steaua si sa ia si de acolo...

pai nu i-au luat pe Litu si Simion !!! si ce s-a intamplat... Unul nu a marcat, desi ocazia de a o face s-a ivit in suficiente randuri anul trecut... :cry:

Lasati balta subiectul Tamas. Nu are el valoare de Steaua, sa fim seriosi. Credeti ca a fost huiduit pe afara degeaba? Dinamovistii il apreciaza pentru ca ei nu stiu ce inseamna o aparare sigura si performanta. In ceea ce il priveste pe Radoi, eu unul nu cred ca va merge in Ucraina. S-ar plafona acolo.

Ce sa caute Radoi in Ucraina?? Nu cred ca Radoi va pleca la o alta echipa doar pentru bani...

Todoran, nici vorba sa vina la Steaua: MULT prea scump 3 mil de dolari...

Toti patronii de cluburi au luat-o razna odata cu calificarea Stelei si a rapidului in primavara Europeana. Ei cred ca noi avem un campionat precum cel Spaniol... Todoran 3 mil ?!?!?!?

N-avem nevoie neaparat de transferuri, doar daca gasim ceva mai bun decit titularul postului respectiv. Doar sa dai bani gramada si sa-i tii pe banca de rezerve nu se merita. Cred ca juniorii nostri merita o sansa, sunt crescuti in spiritul Stelei si stiu ca a juca la Steaua e o sansa mare. Altfel riscam sa aducem niste nimeni, care viseaza sa plece in strainatate inainte sa joace primul meci la Steaua.

Ayrton a srcis :

Nu cred ca Radoi va pleca la o alta echipa doar pentru bani...

dar de ce ma rog sa nu plece ??? tu ce ai face ??? :lol: :lol:

Incep sa umble zvonurile... ceva de groaza... [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] spune ca Ogararu are o oferta de la Villareal. Oare ar fi posibil sa plece ? Sper ca nu ... desi il avem pe Balan care il poate inlocui pe Ogararu, dar deocamdata ar fi mai bine sa ramana macar pana la vara.

Mi se pare normal sa se mai si plece.O prea indelungata sedere la aceeasi echipa,te plafoneaza.Ogararu e un jucator tanar caruia trebuie sa i se acorde sansa de a progresa,iar la o echipa ca Villarreal o poate face cu brio.

Pe de alta parte asa cum spune si Streza,progreseaza si Steaua la capitolul incasari valutare.

Ar insemna doua reusite dintr-o singura lovitura.Mai bine sa te regrete lumea decat sa i se faca lehamite de tine.

Incep sa umble zvonurile... ceva de groaza... [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] spune ca Ogararu are o oferta de la Villareal. Oare ar fi posibil sa plece ? Sper ca nu ... desi il avem pe Balan care il poate inlocui pe Ogararu, dar deocamdata ar fi mai bine sa ramana macar pana la vara.

am vazut ca multi il vad pe Balan ca o solutie viabila pentru. inlocuirea lui George. Parerea mea este ca nu va face fata. Balan este un jucator care alearga(la trecut, pentru ca acum nu mai stiu ce poate) mult si ... cam atat. Tin minte ca facea foarte prost faza de atac pentru ca nu avea centrare. Acum, dupa 2 ani de pauza nu are cum sa fie o solutie pentru cel pe care il consider, de departe, cel mai bun fotbalist roman pe postul lui.

Pe de alta parte asa cum spune si Streza,progreseaza si Steaua la capitolul incasari valutare.

1,5 mil $ ti se pare un pret corect pentru Ogararu?? Mie nu! Cred ca valoreaza cel putin dublu. Cand vom incasa de la 2-3 mil in sus, pentru un jucator de baza, putem vorbi de progrese reale la incasari.

Se spune ca Neaga a plecat tot pe 1,5 mil.$.Apreciind ca pentru un fundas,peste tot in lume,se plateste mai putin decat pentru un atacant,cat si faptul ca fundasul vine din estul Europei,pretul nu e de neglijat.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0