Sign in to follow this  
Followers 0
talekjuve

TRANSFERURI 2005-2006

2,069 posts in this topic

- vad ca unii vor sa luam jumatate de divizie, pentru. ca apoi dupa cateva jocuri sa se intrebe mirati cine a adus "parasute" la Steaua. in echipa noastra de azi se intra f.greu, iar valorile din tara sunt limitate ca nr. si calitate. numai pretul este piperat!

- trebuie inteles ca nu poti sa cumperi, daca nu "vanturi" un pic banca. deja ai doua echipe si trebuie sa mai vinzi ca sa eliberezi niste locuri. problema este si de buget, pentru. ca multi jucatori de la Steaua au salarii mari (din primii 16 nimeni nu coboara sub E60mii, iar media este 90-100mii), si nici un presedinte din tara nu doreste sa preia o astfel de povara (de ex. Cristocea - jucator de 25 ani cu 43 goluri marcate in divizie) avea la Farul salariul de 15mii pe an si is se propunea 30mii pentru. extindere). dornic sa mai aduca cateva nume, e posibil ca Gigi sa incerce pana la urma sa-i forteze sa plece pe unii din actualii jucatori, dar asta va declansa un nou scandal in media, care abia asteapta sa ne toace.

- Timisoara in aceste zile da mult din gura, dar are probleme cu fondurile (de altfel s-a vazut ca patronii BkP nu au reusit sa stranga suma necesara pentru. achizitia "Solventului" si au pierdut licitatia - au ofertat E20mil. si au prezentat garantii bancare de numai E12mil). transferul lui Oprita este in impas si nu se face decat daca Poli plateste suma ceruta de Steaua. ceilalti doi ar intra intr-un schimb. numai ca dupa pataniile lui Tudor (cel care acum da tel. plangacioase baietilor), si jucatorii sunt mai atenti si cer asigurarea cel putin a veniturilor pe care le aveau la Steaua (pentru. Oprita si Dinita in jur de 140-150mii pe an).

- fratii Iancu nu sunt interesati de performanta cat de o campanie mediatica. pentru. ei ianuarie se anunta critic, avand in vedere ca au infatisarea decisiva la tribunal cand se va decide inculparea lor eventuala in dosarul rafo. cand ai deja 128 zile de arest evoluezi pe muchie de cutit si orice noua acuzatie e o problema uriasa. de aceea pare improbabil ca se vor incarca cu plata unor salarii mari pentru. urmatorii ani, iar oricum credibilitatea lor in fata jucatorilor nu e prea mare. azi toata lumea le cere plati in avans (inteleg ca si Gica si-a luat salariul pe un an). nu uitati ca Timisoara a transferat pana acum numai jucatori de la national, sportul si alba-iulia, echipe renumite nu doar pentru. slariile miniscule cat si pentru. platile cam rare.

- nu e nimic rau sa cumperi jucatori la sfarsit de contract. daca acestia se dovedes valorosi e mai degraba o dovada de competenta managerial, nicidecum de zgarcenie sau prostie. orice fraier stie sa cheltuie fara masura banii, putini sunt insa cei care stiu sa cheltuie rezonabil, dar cu eficienta max.. Azi la Steaua numai castigurile jucatorilor te obliga la cheltuieli de E2-2.5mil. anual. iar cand mai aduci si un antrenor strain precum Protasov, care castiga probabil cat toata divizia la un loc, portofelul se goleste f.repede.

- vad ca unii vor sa luam jumatate de divizie, pentru. ca apoi dupa cateva jocuri sa se intrebe mirati cine a adus "parasute" la Steaua. in echipa noastra de azi se intra f.greu, iar valorile din tara sunt limitate ca nr. si calitate. numai pretul este piperat!

- trebuie inteles ca nu poti sa cumperi, daca nu "vanturi" un pic banca. deja ai doua echipe si trebuie sa mai vinzi ca sa eliberezi niste locuri. problema este si de buget, pentru. ca multi jucatori de la Steaua au salarii mari (din primii 16 nimeni nu coboara sub E60mii, iar media este 90-100mii), si nici un presedinte din tara nu doreste sa preia o astfel de povara (de ex. Cristocea - jucator de 25 ani cu 43 goluri marcate in divizie) avea la Farul salariul de 15mii pe an si is se propunea 30mii pentru. extindere). dornic sa mai aduca cateva nume, e posibil ca Gigi sa incerce pana la urma sa-i forteze sa plece pe unii din actualii jucatori, dar asta va declansa un nou scandal in media, care abia asteapta sa ne toace.

- Timisoara in aceste zile da mult din gura, dar are probleme cu fondurile (de altfel s-a vazut ca patronii BkP nu au reusit sa stranga suma necesara pentru. achizitia "Solventului" si au pierdut licitatia - au ofertat E20mil. si au prezentat garantii bancare de numai E12mil). transferul lui Oprita este in impas si nu se face decat daca Poli plateste suma ceruta de Steaua. ceilalti doi ar intra intr-un schimb. numai ca dupa pataniile lui Tudor (cel care acum da tel. plangacioase baietilor), si jucatorii sunt mai atenti si cer asigurarea cel putin a veniturilor pe care le aveau la Steaua (pentru. Oprita si Dinita in jur de 140-150mii pe an).

- fratii Iancu nu sunt interesati de performanta cat de o campanie mediatica. pentru. ei ianuarie se anunta critic, avand in vedere ca au infatisarea decisiva la tribunal cand se va decide inculparea lor eventuala in dosarul rafo. cand ai deja 128 zile de arest evoluezi pe muchie de cutit si orice noua acuzatie e o problema uriasa. de aceea pare improbabil ca se vor incarca cu plata unor salarii mari pentru. urmatorii ani, iar oricum credibilitatea lor in fata jucatorilor nu e prea mare. azi toata lumea le cere plati in avans (inteleg ca si Gica si-a luat salariul pe un an). nu uitati ca Timisoara a transferat pana acum numai jucatori de la national, sportul si alba-iulia, echipe renumite nu doar pentru. slariile miniscule cat si pentru. platile cam rare.

- nu e nimic rau sa cumperi jucatori la sfarsit de contract. daca acestia se dovedes valorosi e mai degraba o dovada de competenta managerial, nicidecum de zgarcenie sau prostie. orice fraier stie sa cheltuie fara masura banii, putini sunt insa cei care stiu sa cheltuie rezonabil, dar cu eficienta max.. Azi la Steaua numai castigurile jucatorilor te obliga la cheltuieli de E2-2.5mil. anual. iar cand mai aduci si un antrenor strain precum Protasov, care castiga probabil cat toata divizia la un loc, portofelul se goleste f.repede.

Ma bucur ca mai exista si oameni ca tine...Ai pus punctul pe "i"...Bravo...

AVERTISMENT DE LA MODERATORI!!!!....NU MAI CITA MESAJELE COMPLETE, INTERMINABILE, POSTATE CHIAR INAINTEA MESAJELOR SCRISE DE TINE!!! POSTEAZA O FRAZA-DOUA, ALTFEL SE INGREUNEAZA CITITUL MESAJELOR

Cu punct sau fara punct,i-ul se citeste tot i.Mai ales ca î-ul din i s-a cam transformat in i din a.Cu exceptiile pe care le stim toti.

Ce e drept,nu-i pacat.Lui Victor ii cam place sa puna puncte.Pe i,la sfarsit de fraza sau propozitie,etc.

acum fara gluma Virgil sa stii ca daca nu reusim sa mai "eliberam" banca, devine dificil sa cumparam in forta! intr-un anumit context a fost o discutie la Steaua despre marimea lotului, iar de ex. opinia lui MM era ca nu e bine sa ai peste 18-20 jucatori pentru. ca altfel, sigur apar controverse in grup si atmosfera se poate deteriora din cauza nemultumirii celor care nu joaca suficient! in plus este si o problema de matematica bugetara!

eu repet parerea mea: nu ducem lipsa de rezerve, cat mai ales ne trebuie inca 2-3 titulari pentru. echipa de baza! de unde sa-i iei insa din tara? iar acum i-a intrat lui Gigi in cap ca de afara pe oricine aduci, dupa un sezon bun, vrea sa plece?!

Vorbind serios,sunt de acord cu tine.Punctele tale de vedere sunt corecte.

Daca ar sti si Gigi sa spuna lucrurilor pe nume,asa cum o faci de cele mai multe ori,probabil ca nu ar mai fi atatea discutii si supozitii.

Ca sa fiu sincer,ar fi totusi rau pentru ca nu ne-am mai pune imaginatia la contributie.

Si totusi ar fi bine pentru ca am vorbi pe subiecte concrete.

Marian Iancu: "Oprita e jucatorul lui Poli"

Patronul formatiei pregatite de Hagi a declart la Fanatik Show ca Alin Stoica e si el aproape sigur transferat la Timisoara.

Marian Iancu spune s-a inteles cu Gigi Becali si ca Daniel Oprita a acceptat contractul propus de formatia de pe Bega. Iancu a dezvaluit si faptul ca in vara vor fi modificate contractele tuturor jucatorilor.

acum fara gluma Virgil sa stii ca daca nu reusim sa mai "eliberam" banca, devine dificil sa cumparam in forta

Vorbind serios,sunt de acord cu tine.Punctele tale de vedere sunt corecte.

Bravo, ma bucur ca v-ati impacat :)

dar nu am fost certati! in general as vrea sa subliniez inca o data ca nu e nevoie sa luam prea personal anumit comentarii. e bine ca toata lumea sa se exprime, sa spuna ce gandeste, e bine ca toti sa citim cat mai atent ce spun ceilalti si la sfarsit, decidem singuri daca anumite pareri sunt corecte sau nu, daca merita sa ni le insisim?!

divergenta verbala cu cineva nu trebuie sa devina obiect de ranchiuna sau cearta! poti foarte bine sa dialoghezi in contradictoriu, poti chiar sa te ironizezi, atat timp cat ramai intr-un cadru civilizat si nu esuezi in suburban!

parerea mea!

Sigur ca nu am fost certati.Si nu vom fi certati niciodata,asa cum nu sunt si nu voi fi certat niciodata cu nimeni de pe acest forum.

Chiar daca uneori sunt inversunat in a-mi sustine opiniile,ranchiunos nu am fost in viata mea.De ce as fi acum.

Daca cineva insista prea mult in incercarea de a-mi demonstra ca el are dreptate,il las in plata Domnului.

"Cel destept inceteaza primul disputa." :)

Cristi,apreciez interventia ta.

Mutarea Stelei cred ca va fi Mazilu. Am o presimtire. Si alaturi de el va venii si Cristocea cu Todoran. Poate ne mai intarim si cu un fundas dreapta. Ogararu nu are concurent.

Poate ne mai intarim si cu un fundas dreapta. Ogararu nu are concurent.

Ogararu nu ar avea concurent nici la nationala daca selectia s-ar face pe merit, cu atat mai putin ar putea avea un concurent la Steaua. Parerea mea e ca este prea bun fotbalist si prea devotat Stelei ca sa aibe nevoie de concurent pe postul sau.

yo sper sa fie si danciugool printre acele transferuri,dar slabe sperantze.

Mutarea Stelei cred ca va fi Mazilu. Am o presimtire. Si alaturi de el va venii si Cristocea cu Todoran. Poate ne mai intarim si cu un fundas dreapta. Ogararu nu are concurent.

Victoras Becali spune ca Mazilu nu e transferabil in tara.Si apoi pentru ce ne trebuie Mazilu?Nu-i avem pe Iacob si Dica?Si pe langa ei pe Cristea?Pe Dinita si Oprita nu-i mai pun,fiindca stii tu,e posibil sa plece.

In ce priveste postul de fundas dreapta,se cunoaste ca Balan nu a mai jucat de mult.L-ai uitat de tot. :)

- Mazilu nu are loc acum la Steaua si nici nu cred ca ne intereseaza prea mult. conditiile de transfer sunt probabil oneroase, caci siman nu e interesat decat de bani. personal consider ca jucatorii sportului sunt in general cam "umflati" de media, sau prin alte procedee mai putin ortodoxe (titluri de golgheter, convocari la nationala, etc.). cel putin pana acum, mai toate "numele" promovate transferate de siman s-au dovedit mari fasuri cand au ajuns la alte echipe (paduret, bucur, galamaz, farmache, chiar si Dinita).

- in ultimul timp pe mine m-a cam suparat George. are calitati extraordinare, usurinta tehnica dar si o superficialitate de neconceput la acest nivel. a facut niste erori impardonabil de copilaresti in acest tur (ex. cu rosemborg, cu vasluiul). sunt jucatori care in anumite momente ale carierei au efectiv nevoie de cineva care sa-i urmareasca mai atent si sa-i sfatuiasca cu prioritate?! sa speram ca Oli realizeaza aceasta problema, caci George poate sa se blocheze sau sa-si continue ascensiunea valorica si sa devina extraordinarul fundas de care avem nevoie.

- singura solutie viabila azi pentru. inlocuirea lui George pare a fi Banel, dar atunci avem nevoie de inca o banda dreapta pentru. atac.

- intelegerea mea este ca Cristocea a fost adus pentru. "fluidizarea" circulatiei mingii. exista parerea ca in anumite momente nu reusim sa desfacem jocul aglomerat al unor adversari teoretic mai slabi decat noi, dar care se aduna arici, pe mai multe linii, in jurul propriei porti.

Daca nici golgeterul Romaniei nu are loc la Steaua inseamna ca nimeni nu are loc la Steaua dupa voi nu ? Avem echipa PERFECTA ?

...- singura solutie viabila azi pentru. inlocuirea lui George pare a fi Banel, dar atunci avem nevoie de inca o banda dreapta pentru. atac.

Eu cred ca ar fi Balan.Iar banda,Balan - Dumitru.

Daca nici golgeterul Romaniei nu are loc la Steaua inseamna ca nimeni nu are loc la Steaua dupa voi nu ? Avem echipa PERFECTA ?

Avand in vedere ce jucatori au iesit golgeteri in Romania in ultimii ani (Cl Raducanu, Cl Niculescu, Gigel Bucur), eu zic ca nici unul dintre ei NU are loc la Steaua.

Despre Mazilu nu stiu ce sa zic... mi se pare mai bun Victoras Iacob, dar ca rezerva cred ca ar merge Mazilu, in conditiile in care nu avem un atacant puternic care sa poata sa intre in locul lui Iacob, iar lipsa unuia s-a vazut in toate meciurile in care Iacob a trebuit sa fie inlocuit, ca Dinita si Cristea nu conteaza intr-un careu supraaglomerat, si in campionatu nostru numai de astea avem parte. Dar ca titular NU are loc la Steaua in momentul de fata.

Grinch eu zic ca avem o echipa perfecta acu...acel 11 al nostru...dar pentru orice eventualitate tre' sa avem si niste rezerve bune...

ce vrea sa spuna e ca:

"Mazilu ar avea loc, dar nu sunt bani". (Jiji stie de ce).

Va ajunge la Poli sau Dinamo,

la fel si Danciu-gol.

:roll:

Daca Mazilu si Cocis nu sunt buni de Steaua, atunci poate gasim ceva gratis pe la Slobozia sau pe la Dunarea Galati, nu ?

Hai sa fim sinceri ca nu intotdeauna ce e si scump e si bun. Sa nu uitam ca atunci cand a venit Iacob multi stelisti erau circumspecti si un prieten de-al meu, dinamovist, ce oroare sa scriu acest cuvant, facea misto de mine ca asta e fotbalist? Si i-am zis stai linistit ca o sa vezi ce fotbalist e, si am avut dreptate. Asa ca nu cred ca Gigi e zgarcit ci pur si simplu a invatat fotbal. Sa nu uitam ca asa a dat si el bani ca Iancu acum la inceput cand a venit la Steaua, si nu toti jucatorii si-au meritat banii.

era "Piturca".....multi jucatori scumpi transferati....0 performante....0 valoare....in era "MM".....putini jucatori ieftini transferati......+++++ performante.....++++ valoare.Eu cred ca daca nu era MM era vai de capul nostru cu becalii.Cine stie ce cazaturi ne aducea pe la Steaua cine stie cine il mai insela pe cioban.In orice caz daca la Steaua vine Balan,Prepelita,david(ca rezerva)si poate un atacant din afara bun suntem in semifinalele cupei UEFA si putem vb de grupele CL indiferend de adversarul di turul 3.

Nu stiu ce sa spun despre Mazilu. Are cu siguranta talent, insa la Steaua e greu sa prinzi un loc de titular. Cocis, insa, mi se pare un fotbalist pe placul lui Meme, munceste foarte mult dar are si tehnica foarte buna. In plus de asta am avea nevoie de inca un mijlocas, insa pretul cerut (3mil) este imens. Asa ca, probabil, ne vom multumi cu altcineva...

....

In ce priveste postul de fundas dreapta,se cunoaste ca Balan nu a mai jucat de mult.L-ai uitat de tot. :)

Nu l-am uitat dar la cat a jucat nu pot sa spun ca pare o solutie...

Sa speram ca va revenii in acest retur. Parca a intrat in meciul cu Sportu'?

bah eu sincer sa fiu nici nu stiam ca il avem pe Balan in echipa... :o :roll: :lol:

si cum joaca asta ??? ca nu l-am vazut nici o data...

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0