Sign in to follow this  
Followers 0
talekjuve

TRANSFERURI 2005-2006

2,069 posts in this topic

Olaroiu vrea sa aduca jucatori cu care a mai colaborat, jucatori pe care ii cunoaste bine. Pe de o parte e un lucru bun deoarece stie cum sa ii abordeze pe acestia, le cunoaste punctele forte si slabiciunile, insa nu stiu daca respectivii jucatori vor face fata la Steaua. Si eu sunt de parere ca Pascovici ar reprezenta un transfer avantajos pentru linia noastra de fund(este oarecum polivalent). Jucatorii de la FC Arges sunt scumpi, dar am avea nevoie macar de unul din cei doi(Prepelita sau Tanasa).

Nu prea cred ca stie cum sa-i abordeze. Atunci cand era la Poli, se vehicula prin presa ca tocmai jucatorii lui de suflet (aceeasi pe care vrea sa-i aduca la Steaua) ar fi fost punctul slab, pentru ca le permitea prea multa libertate...Aviz conducatorilor Stelei!

Nu prea cred ca Meme il vrea neaparat pe Coman, dar Jiji se pare ca vrea sa-i indeplineasca toate dorintele lui Olaroiu, inclusiv aducerea lui Coman. Ar fi bine daca Olaroiu ar insista pentru jucatori de calibrul lui Prepelita sau Cocis. Este adevarat ca sunt scumpi, dar cred ca, in comparatie cu Coman sau Caramarin, fac toti banii...

Ayrton.....Cocis....din cate se pare este dorit de Inter.......si de Bayern.....si multe altele......crezi ca ar alege....Steaua.....nu cred...:(.Prepelita ar fi un posibil....castig la fel ca cristoce....dar Cristocea la creatie....si Dica....unde?

P.S:ce pacat ca fotbalul asat nu se joaca cu vreo...40 de jucatori...:))

Cristocea din cate stiu eu este o amenintare pentru postul lui Bostina...nicidecum pentru postul lui Dica.

Daca il vrea pe caramarin macar sa il dea pe Dumitru la Timisoara...sa facem schimb de pitici, si asa joaca c-am in aceias zona...de Coman nu pot sa zic nimik mai mult dekt ca nu este foarte profesionist...si mereu cere fault la faze din care nici corpodean nu dadea pt dinamoo...

Situatia de la club devine sumbra: incepand cu returul Valenciei, Steaua a cumparat jucatori ieftini si a vandut jucatori buni si foarte buni. Echipa merge intr-adevar bine, dar in ritmul asta rivalele vor deveni tot mai puternice. Poli nu este cu adevarat o forta daca ne luam clasament, insa a facut deja 2 achizitii pentru care ii invidiez: Izvoreanu si Danciulescu. In plus tot lor i-am dat si pe Oprita si pe Baciu, iar cei de acolo au oferit 1.5 mil de euro pt Cocis, 0.5 mil pentru Hutan si 0.5 mil pentru Florea, toti jucatorii lui Serif Tiraspol. In aceste conditii, nu pot sa nu ma ingrijorez pentru viitorul echipei. Lotul nostru nu cred ca va putea fi intarit la nesfarsit cu jucatorii liberi de contract si la un moment dat, vom claca. In plus noi aducem un antrenor dat afara. Oare nu riscam prea mult cu un astfel de management?

Oprita va juca la Poli pe 140.000 de Euro anual,plus un bonus de 30.000 Euro daca va marca 30 de goluri pe tot parcursul anului 2006,indiferent de competitie.Baciu cel de al doilea anuntat ca transferat pentru Poli,a fost refuzat de timisoreni.La fel ca si Dinita.

mi se pare artificiala constructia lui BkP la Timisoara; astia doar spala niste bani, vor imagine integ ca sunt niste dosare grase 'pe teava' pentru inceputul anului viitor pentru Iancu&co...

adevaratul inamic ramane caracatita de la dinamu

Eu il vreau pe Danciu-gol inapoi si sa nu plece MM. In rest totul e ok si ... cred ca poate sa vina si o semifinala de cupa europeana.

Cristocea bun bun transfer se intoarce spectacolul in Ghencea

Da,dar vezi ca Gigi nu da un cent mai mult peste 150.000$ pentru a-l aduce acum,iar Farul cere 250.000.

Din vara ar veni gratis.

Cat il priveste pe Danciulescu,el este inca jucatorul lui Dinamo.

as dori doi mijlocasi centrali cu mobilitate foarte buna si o talie destul de ridicata , (acuma poate descoperim si un portar si un atacant :wink: )

Si eu as vrea nishte mijlocasi asa...ca Prepelita...ca si pustiul al Ionescu de la Craiova...zvonurile spun ca este dorit de echipele mari din Europa...

Mijlocașul Andrei Ionescu (17 ani) se pregătește cu PSV Eindhoven, sub indrumarea lui Guus Hiddink, și peste șase luni va deveni fotbalistul campioanei Olandei.

Conform cotidianului Telegraaf, batavii s-au arătat dispuși să plătească 3 milioane USD pentru jucătorul oltean. În 5 ianuarie, lui Ionescu i se va alătura și Mihai Dina, iar in 16 ianuarie ambii vor fi prezenți la reunirea lotului Științei. Potrivit ințelegerii, Ionescu va juca la Craiova și in returul campionatului, iar din primăvară pe tricourile juveților va fi inscripționat numele sponsorului batavilor, Philips.

http://www.prosport.ro/index.php?c=76&a=82845

Hai ca e de râs.De la noi Oprita si Baciu sunt oferiti lui Poli pe 500.000 $ si Craiova are un pusti care valoreaza 3 milioane.

Inca o data se dovedeste ca nu avem o Conducere capabila.Cum se face ca la Craiova apar mereu tineri supratalentati,iar la noi nu ? Chivu a plecat tot de la Craiova.Ca sa nu mai spun ca tot de la ei a plecat spre Dinamo o echipa intreaga.

Cristocea trebuie primit foarte bine in Ghencea...In conditiile in care putea alege la fel de usor Dinamo a ales echipa noastra si cred ca ne-a castigat inimile...mai ramane sa confirme si pe teren si totul va fi super...

Sper sa joace din retur la noi...Avem mare nevoie de un jucator ca si el!

30 de Goluri  8O cum a putut sa accepte asemenea contract.....

A fost dopat :)

Lasand gluma la o parte,inca nu a semnat nimic...Poate nu mai pleaca...sincer mi-as dori sa ramana...mai are multe de spus in fotbalul din Divizia A si nu numai...

Si eu cred la fel.Daca se lucreaza cu psihicul lui,Oprita poate sa fie un mare jucator....

Thwaite dorit de Steaua

După ce i-a reziliat contractul lui Curt și este pe punctul de a se despărți și de Baciu, roș-albaștrii caută un fundaș central. Olăroiu s-a arătat interesat de "bancarul" Michael Thwaite. Auastralianul este insă curtat și de noua echipă a lui Dan Petrescu, Wisla Cracovia, dar dacă transferul său in Polonia nu se va realiza sînt șanse mari ca el să evolueze din retur in Ghencea.

sursa Galeata Zvonurilor (www.gsp.ro)

Nu stiu ce sa zik...Thwaite are oferta si la PSV Eindhoven si nu prea cred ca va veni...

Thwaite este un jucator care imi place. Nu este la fel de puternic ca Goian, dar este mai rapid si mai mobil decat el. O achizitie care ar echilibra linia noastra de fundasi.

Jiji a spus la realitatea sportiva ca este in cautarea unui portar de valoare si altor cativa jucatori care sa intareasca lotul Stelei...sa vedem insa daca va fi asa...

Nu prea a spus multe! Toata lumea cauta, problema e sa gasesti si sa faci achizitii.

Am o presimtire sumbra ca aceasta conducere si-a atins potentialul maxim prin calificarea in optimile Cupei UEFA si castigarea campionatului. Nu este putin fata de anii precedenti, dar nu cred ca vom face in viitorul apropiat progrese semnificative pentru ca valoarea lotului nu creste. Vechea meteahna: nu crestem jucatori, iar cum bugetul nu mai este ca-n anii trecuti, greu sa cumperi ceva de valoare. Oricum, alternative nu prea se vad la orizont asa ca mie imi ramane speranta ca poate mai aducem vreun jucator liber de contract pe care altii nu-l vad. :(

Lasand gluma la o parte,Oprita inca nu a semnat nimic...Poate nu mai pleaca...sincer mi-as dori sa ramana...mai are multe de spus in fotbalul din Divizia A si nu numai...

Gigi insista sa plece.Vrea sa vanda tot ce i se pare ca prisoseste.E turbat.Vrea bani.

Nu mai am incredere nici cat negru sub unghie in cele spuse de Gigi.Credeti ca va mai aduce ceva in locul celor care pleaca ? Mira-m-as.Asa ne-a dus cu presul de cand e nr.1 la Steaua.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0