Sign in to follow this  
Followers 0
talekjuve

TRANSFERURI 2005-2006

2,069 posts in this topic

@Gica chioru

Eu nu inteleg de ce Todoran e vanzator..?

fara banii din Liga Campionilor sa ne multumim cu valorile din A...tot mai putine adevarat...sa nu uitam ca Olaroiu are ochi bun:mitrovici,mansour,mc kain :D ...etc pe care el i-a facut ''celebrii''

ha,ha,si la ce te asteptai?oieru aduce doar ce poate lua ieftin sau moaca.daca prinde ,,lozul''cu vreun jucator,bine,daca nu,il vinde pe unde gaseste peste un an doi.

am mai spus-o si altadata cu ciobanu nu vom avea niciodata echipa care sa faca fata in c.l.acolo trebuie sa ai un lot de 33 de jucatori cel putin din care 22 sa fie de certa valuare.

quote la ce a scris montreal.

fara banii din Liga Campionilor sa ne multumim cu valorile din A...tot mai putine adevarat...sa nu uitam ca Olaroiu are ochi bun:mitrovici,mansour,mc kain :D ...etc pe care el i-a facut ''celebrii''

fara banii din c.l.,ciobanul n-o sa mai aiba in curind cu ce sa joace la cazino...dar nu-i nimic are ce sa vinda...de la Steaua binenteles,ca nu-i prost sa vinda altceva.

Cristocea a fost suspendat pina in iulie 2006

Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal a decis, joi, suspendarea lui Vasilica Cristocea pina la 1 iulie 2006.

Decizia a fost luata in urma memoriului depus de clubul Farul Constanta in vederea sanctionarii jucatorului pentru neprezentare la antrenamente.

Sursa: www.spt.ro

Deci Cristocea nu poate fi folosit pe parcursul returului. Dupa incercarea "smechera" de a prelua FC Arges, iata ca nici jucatorul Farului nu va ajunge la Steaua. Sau si daca o va face, nu ne va fi de nici un folos pentru lupta la titlu. Si in conditiile astea, noi ne permitem sa-l vindem pe Oprita? Cu cine o sa-l inlocuim?

Gica Hagi a afirmat joi ca Poli nu inghite tot ce spune Gigi Becali: "Becali poate sa spuna ce vrea, dar mai trebuie sa vrem si noi jucatorii de la Steaua. Nu va veni oricine la Poli. Transferurile vor fi pe valoare. Ne trebuie jucatori tineri si ambitiosi''.

Ciobanul si-a gasit Nasul si la propriu si la figurat.

Jucatori valorosi sunt, dar nu sunt bani.

Daca intram in UCL in toamna atunci poate aveam.

Dar cu investiti zero, rezultate financiare 0.

Sper sa intelega ca isi recupereaza bani daca face ceva competitiv.

P.S.

am impresia ca in ultimi ani, cam toate transferurile importante anuntate cu surle de catre cioban au cazut!!! si cu Cristocea cum ramane ?

D-aia a zis berbebecali ca poate din vara ....

Oprita e cel mai varza jucator avut de Steaua vreodata. De cate ori s-a lansat acest in driblinguride 2 lei, pe care nu e in stare sa le execute?? De cate ori nu a pasat atunci and trebuia sa paseze??

PS: I hate Oprita

PS2: Did I told u that I hate Oprita??

PS3: And of course...Oprita

Pe Hagi nu il prea inteleg.In vara nu a vrut sa vina antrenor la Steaua iar acum ca e la Poli vrea jucatori Stelisti.ce naiba?nu il inteleg deloc pe Hagi.vrea sa mute Steaual a Timisoara?Ogararu,Bostina,Radoi acesti jucatori nu sunt pt Poli.

tu daca erai Hagi,veneai la Steaua ca sa faca un cioban parvenit pe sefu cu tine?

tu daca erai Hagi,veneai la Steaua ca sa faca un cioban parvenit pe sefu cu tine?

de aia exista contractele.il puneam pe Jiji semneze un contract in care puneam niste clauze ca:1)el sa nu se implice in treburile echipei.2)sa nu isi dea cu parerea despre echipa.3)sa nu ma atace public pe mine sau vreun jucator.4)sa spele toate rufele in familei nu sa faca scandal.etc si daca nu statea cuminte si le incalca plecam.daca facea Hagi asta si Jiji nu respecta,Hagi pleca si atunci toti suporterii stelisti ar fi sarit in capul lui Jiji.si io cred ca nu risca Jiji lucru asta

Hagi n-a venit pentru ca stia

ca, ciobanul este in pericol sa piarda Steaua.

Asta e motivul si cred ca orice om normal la cap ar fi facut la fel.

Dar ce imi place, este ca i-a dat peste bot ciobanului.

P.S. MAPN a facut o fapta buna, i-a dat terenul doar pentru 2 ani, sa vedem ce face, ca de cand zice ca pune gazon nou...., acum ca nu nici nu mai e actionar la Steaua...

Se pare ca Liga ne-a tras clapa cu Cristocea... Desi, la cum stau lucrurile in Romania, nu m-as mira ca daca se transfera la noi sa se dea o "amnistie" la apel :wink: Ca si Neaga se dopase pana sa vina la noi. Cristocea insa mi se pare un transfer bun. Nu senzational, ci bun, in nota campionatului. Dincolo de el, trebuie sa mai aducem un fundas (daca pleaca Baciu...si poate sa plece), un mijlocas central si macar un atacant, daca nu doi.

Despre fundasi nu pot sa-mi dau cu parerea, n-am prea vazut multe meciuri din Divizia A toamna asta. Stiu insa ca la Iasi joaca un fotbalist foarte deosebit la prima vedere si cu un nume predestinat : Adrian Ilie. Nu sunt sigur ca e fundas (posibil sa joace la inchidere), dar mi s-a parut un jucator complet in cele 2 meciuri ale Iasului pe care le-am vazut.

La mijloc, ne trebuie un creator. In acelasi timp puternic, de travaliu, lucid. (Ronaldinho cred ca ar face fata...). Cum ne vom pastra la statutul de "chiori in tara orbilor", vom alege ceva de prin Romania. Insa mie cu adevarat un pas inainte mi s-ar parea aducerea lui Cocis. De unul ca el chiar am avea nevoie !

In atac, decat Dinita oricine e mai bun (poate doar baltoi sa fie mai prost, totusi :twisted: ). Oprita va fi mai greu insa de inlocuit.

In final, totul depinde de cati bani e dispus ciobanul sa bage in transferuri. Ca se pare ca a depasit si el perioada aceea romantica a lui "bag oricat"...

Zama, nu e chiar asa. Pai in caz de o suspendare mai drastica, toti jcuatorii s-ar transfera si ar eluda efectul acesteia. Or se presupune totusi ca masura are un caracter de pedeapsa, nu unul pur formal.

Iar pt cei care intrebau de Todoran...omul e caine declarat ! Din copilarie, la un loc cu tac'su care i-a pus numele Dinu (ghiciti dupa cine...).

Stiu insa ca la Iasi joaca un fotbalist foarte deosebit la prima vedere si cu un nume predestinat : Adrian Ilie. Nu sunt sigur ca e fundas (posibil sa joace la inchidere), dar mi s-a parut un jucator complet in cele 2 meciuri ale Iasului pe pe care le-am vazut.  

Ad. Ilie e fundas central. Poate sa joace insa si la inchidere. Totusi nu cred ca ar fi fundasul atat de necesar Stelei.

L-am vazut inca de cand Poli Iasi juca prin "C" si pot sa zic ca e foarte oscilant. Poate sa faca un meci mare, in care adversarul direct sa nu reuseasca o preluare buna, dar poate sa faca si gafe de curtea scolii...

Poate ca jucand la o echipa mare ar putea sa mai evolueze, e inca tanar... Iar daca l-ar lua probabil ca Gigi n-ar fi nevoit sa investeasca mai mult de 50.000 de euro...

Dar in momentul de fata nu pot sa zic ca e peste Baciu. Si cum de bacauan nu a mai fost nevoie...

todoran a dat multe goluri lui Dinamo mai ales cand era la petrolul...si Danciu a fost caine si inca e dar asta nu il opreste sa isi faca datoria fata de club

SSK NU AI DREPTATE CU TODORAN OMUL SIMPATIZEAZA CU Steaua(IL CUNOSC PERSONAL DE CAND JUCA LA PETROLUL).DAR NU ASTA CONTEAZA,EL VINE SA-SI FACA TREABA, E UN FOTBALIST FOARTE VALOROS.DINU TODORAN-SUPERCAPITAN!

ALA CARE VB. DE OPRITA CA IL URASTE SA SE YA DE POLO :roll:

SSK NU AI DREPTATE CU TODORAN OMUL SIMPATIZEAZA CU Steaua(IL CUNOSC PERSONAL DE CAND JUCA LA PETROLUL).DAR NU ASTA CONTEAZA,EL VINE SA-SI FACA TREABA, E UN FOTBALIST FOARTE VALOROS.DINU TODORAN-SUPERCAPITAN!

ALA CARE VB. DE OPRITA CA IL URASTE SA SE YA DE POLO :roll:

Todoran e dinamovist 100%...il cunosc personal...insa e caine...anul trecut in cupa nu a jucat nimik contra lui Dinamo, cazuse in dizgratia galeriei iar anul acesta cand a dat gol lui Dinamo shia spalat pacatele, insa e dinamovist, mi-a confirmato el...

Despre plecarea lui Oprita:

1.Steaua este pe cale sa piarda jucatorul cu cele mai multe calitati fizice cu profil ofensiv din tara, daca nu din Europa. Amintiti-va de celebrele patrunderi ale sale din meciurile cu Valencia sau Vilareal cu 3-4 adversari in spate. Sau de driblingurile sale fine. Ori de pasele lui geniale pentru Neaga, de golurile decisive cu capul.

2. Oprita a dovedit de fiecare data ca este un om de caracter. Nu a fost niciodata implicat in vreun scandal de nici un tip.

3. Plecarea lui la Timisoara ar intari (cel putin teoretic) o contracandidata la titlu in viitorul apropiat.

4. Suma de transfer vehiculata in presa imi pare a fi ridicola. 500 000Euro cu Baciu inclus. Sa fim seriosi. Ori Gigi este incostient ori este vorba de bani negri. Cred mai mult in cea de-a doua varianta.

5. Nu trebuie sa judecam atat de dur prestatia lui Oprita din tur. Numai cei care nu au facut sport de performanta in viata lor nu stiu ce inseamna sa fii jumatate de an accidentat. De exemplu, Chivu nu mai este acelasi dupa 9 luni de pauza. Sunt sigur ca jocul neconvingator a lui OPRITA din ultima vreme se datoreaza perioadei de inactivitate. Daca i se va acorda incredere in 2-3 meciuri consecutive, OPRITA va renaste incet dar sigur.

Concluzia: plecarea lui OPRITA este teapa anului pentru Steaua! Si o teapa trasa de noi insine, nu de catre rivali.

- Steaua are o lista cu 9 jucatori pe care AR PUTEA sa-i transfere. toti au fost urmariti, s-a discutat cu ei, dar exista si o competitie acerba si diferite probleme contractuale. oricum e greu de grezut ca vom da sume enorme (de. ex. Prepelita 750mii) pe jucatori care inca nu au confirmat, iar la Steaua s-ar putea dovedi deceptii.

- nici o plecare nu se va face, daca nu exista varianta alternativa.

- ideea de baza este o restructurare masiva a bancii de rezerve, in masura in care se pot aduce jucatori mai buni si la preturi rezonabile. nu e chiar simplu sa vindem anumiti jucatori, chiar daca in mod evident ei vor fi clar titulari la noile echipe, pentru. ca in afara pretului pe care vrem sa-l obtinem (de ex. Baciu e evaluat la EURO400-500mii), respectivii au si salarii f.mari (de ex. Dinita are E90mii) pentru. Romania si toate cluburile ezita sa se incarce cu astfel de plati (de ex. Cristocea la Farul are acum contract de E15mii).

- in general cred ca schimbarile majore de efectiv nu au un efect pozitiv si toate echipele care au procedat asa au avut mari probleme de omogenizare. in orice caz 2-3 schimbari sunt benefice si mai aduc sange proaspat.

- echipa de baza a Stelei pare destul de bine legata. nu se doreste cedarea nici unui titular, dar am impresia ca exista o problema acuta cu Hamu, care din se agita cu ganduri de plecare. de aici si lipsa de concentrare din ultimul joc. din pacate, desi s-au urmarit diferiti portari, in tara nu exista nici unul cat de cat de aceeasi valoare. iar daca aduci de afara, peste un timp aceeasi problema: dupa cateva meciuri bune, apare dorinta de duca?!

- daca analizam echipa standard, in afara de portar, practic in discutie sunt postul de fundas stanga (unde Nesu e satisfacator pentru. meciurile de acasa) si de al doilea mijlocas central langa Radoi. toate celelalte pozitii au azi titulari de drept, greu de clintit. ce cautam sunt jucatori care sa dubleze anumite posturi si sa puna presiune pe titulari. de aceea si sumele platite pentru. niste rezerve totusi, trebui atent considerate. aici nu e neaparat vorba ca ai sau nu bani, ci de pretul real al "produsului"?!

- bosanceanu cere E200mii pentru. Cristocea, care mai are contract numai pana in vara. cam mult totusi pentru. numai cateva luni.

- eu nu am auzit pana acum ca ne intereseaza todoran. in aceasta perioada se lanseaza multe fumigene.

- Hagi e interesat de Oprita si Dinita. in fapt chiar l-a abordat pe Gigi pentru. cei doi. Steaua vrea bani si jucatori de Timisoara. cum patronatul lor s-a laudat ca rupe norii, sa-i vedem la casierie.

- Oprita e un caz aparte pentru. noi. explozia lui de anul trecut a fost formidabila si anunta zile fericite pentru. Steaua. Un baiat cuminte (poate prea "cuminte") si serios. din pacate moralul ere oarecum oscilant si accidentarea grava din primavara l-a "terminat". chiar imi amintesc cum a izbucnit in plans cand a aflat diagnosticul ca accidentarea este foarte grava (a avut practic accidentarea lui Van Basten). toata lumea era disperata, l-au chemat si pe Gigi de acasa ca sa-l incurajeze! plangea ca un copil de ti se rupea sufletul! mie sincer imi pare rau pentru. el ca om! din pacate in fotbal exista mult cinism si echipele trebuie sa mearga inainte. e evident ca azi Dany nu poate intra titular la Steaua, iar eventuala trecere la Poli ar putea fi un soc pozitiv pentru. el. greu de spus?! in alta ordine de idei, cred ca anumite schimburi intre jucatori cu nume creeaza o crestere a interesului in randul spectatorilor, dornici sa vada "chipuri" noi.

- sper ca Oli sa se potoleasca cu insistenta pentru. aducerea lui Moldovan (ca jucator sau antrenor secund). nu are Steaua nevoie de serviciile lui. situatia e un pic riscanta, caci Oli e prieten atat cu Gigi, cat si cu MM, iar in afaceri e mai bine sa nu fi "tovaras" cu subalternii. e dificil mai ales cand trebuie sa le reprosezi anumite actiuni sau nerealizari (vezi si cazul lui Piturca, care a stat prea mult pe banca Stelei mai ales din cauza prieteniei cu Gigi, care sentimental ezita sa-l demita).

- inchirierea stadionului pe numai doi ani e o noua mizerie, si numai daca avem in vedere ca rapidul are baza cedata pana in 2013. interesul mapn ca sa rezolve problema infrastructurii evident lipseste, altfel ar fi propus un aranjament pe termen mai lung, dar cu clauze clare pentru. executia unor lucrari de anvergura. adica, noi proprietarul iti dam stadionul in folosinta pentru. 20 ani, dar tu chirias te obligi sa refaci gazonul, sa maresti capacitatea tribunelor, sa acoperi in totalitate tribunele, sa cumperi o noua tabela, sa modernizezi sistemul de acces, etc.. dar cine din minister este interesat de Steaua si e capabil sa se gandeasca si la viitor? in aceste conditii refacerea gazonului are trebui facuta la limita inferioara a costurilor. bani deturnati de la transferuri!

Propun urmatoarele transferuri (daca as fi MM si Gigi la un loc:

portar: Popa de la Poli

fundasi: Pascovici (pt ca poate juca atat pe stanga cat si in centru, chiar si in fata apararii daca e nevoie)si David de la Bacau (pt ca e ieftin si nu riscam nimic)

mijlocasi: C. Lazar(la inchidere) si Cristocea(la constructie)

atacanti: C. Tanasa (pt ca are o droaie de calitati)

Macar acum de sarbatori sa visam frumos!

Cristoce am inteles ca a fost suspendat de FRF pana in iunie 2006....

Despre plecarea lui Oprita:

1.Steaua este pe cale sa piarda jucatorul cu cele mai multe calitati fizice cu profil ofensiv din tara, daca nu din Europa. Amintiti-va de celebrele patrunderi ale sale din meciurile cu Valencia sau Vilareal cu 3-4 adversari in spate. Sau de driblingurile sale fine. Ori de pasele lui geniale pentru Neaga, de golurile decisive cu capul.  

2. Oprita a dovedit de fiecare data ca este un om de caracter. Nu a fost niciodata implicat in vreun scandal de nici un tip.  

3. Plecarea lui la Timisoara ar intari (cel putin teoretic) o contracandidata la titlu in viitorul apropiat.  

4. Suma de transfer vehiculata in presa imi pare a fi ridicola. 500 000Euro cu Baciu inclus. Sa fim seriosi. Ori Gigi este incostient ori este vorba de bani negri. Cred mai mult in cea de-a doua varianta.

5. Nu trebuie sa judecam atat de dur prestatia lui Oprita din tur. Numai cei care nu au facut sport de performanta in viata lor nu stiu ce inseamna sa fii jumatate de an accidentat. De exemplu, Chivu nu mai este acelasi dupa 9 luni de pauza. Sunt sigur ca jocul neconvingator a lui OPRITA din ultima vreme se datoreaza perioadei de inactivitate. Daca i se va acorda incredere in 2-3 meciuri consecutive, OPRITA va renaste incet dar sigur.

Concluzia: plecarea lui OPRITA este teapa anului pentru Steaua! Si o teapa trasa de noi insine, nu de catre rivali.

Asa ma gindeam si eu. Lasa ca va vine virf Viorel Moldovan. Pe bani, normal.

"Gigi Becali trateaza in aceste zile cu patronul lui Poli Timisoara, Marian Iancu, aducerea in Ghencea a lui Gigel Coman si a lui Caramarin. Banatenii vor sa scape de cei doi care, in ultimul timp, nu mai evolueaza la adevarata lor valoare. Cel care l-a convins pe Gigi ca merita investitia este viitorul antrenor, Cosmin Olaroiu". sursa: spt.ro

Daca intr-adevar, Coman vine la schimb cu Oprita, atunci chiar ca suntem prostii prostilor. MM, deschide-ti ochii!!!

Nu prea cred ca Meme il vrea neaparat pe Coman, dar Jiji se pare ca vrea sa-i indeplineasca toate dorintele lui Olaroiu, inclusiv aducerea lui Coman. Ar fi bine daca Olaroiu ar insista pentru jucatori de calibrul lui Prepelita sau Cocis. Este adevarat ca sunt scumpi, dar cred ca, in comparatie cu Coman sau Caramarin, fac toti banii...

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0