Sign in to follow this  
Followers 0
talekjuve

TRANSFERURI 2005-2006

2,069 posts in this topic

Vine și Todoran?

Răzvan Rotaru, Dan Udrea

"După ce a obținut acordul Farului in privința lui Cristocea, conducerea campioanei este foarte aproape de a-l transfera și pe fostul mijlocaș al Petrolului

Steaua vinde jucători la Timișoara, dar și cumpără. Ieri, Gigi Becali a anunțat că "in proporție de 99 la sută, Cristocea va veni in Ghencea din retur. El va fi la reunirea echipei din ianuarie". Pe lîngă finalizarea discuțiilor cu Cristocea, campioana este foarte aproape de a-l transfera de la Farul și pe Dinu Todoran, care a implinit in septembrie 25 de ani

Chiar dacă fotbalistul este sub contract cu constănțenii pînă in vara lui 2007, conducerea roș-albaștrilor a obținut acordul de principiu al jucătorului. Acum urmează discuțiile dintre cele două cluburi, o primă rundă avînd loc marți seara, la intîlnirea dintre Gigi Becali și Gheorghe Bosînceanu.

"Am auzit că ar fi niște discuții, insă nu e treaba mea să mă implic in tranzacție. Eu sînt acum fotbalistul Farului"

Dinu Todoran "

Sursa: GSP

Dupa Gigel Bucur, Timisoara mai ia o teapa: Dinita. Ce le-o fi trebuie acest "mare jucator" nu stiu. Dar poate ca e mai bine pentru toata lumea ca l-au luat ei.

Si noi vom lua teapa daca il vom aduce pe Gigel Coman de la Timisoara.Baiatul asta e plin numai de fite.Da la picioare,se cearta.In mod cert nu e pentru Steaua.Poate Caramarin.

- transferurile catre Timisoara sunt inca la faz de discutie generala. presa infloreste mult, caci nu se va face nimic daca Poli nu accepta "cotatiile" cerute de Steaua. eu sunt extrem de curios daca ei decarteaza pentru. Oprita, pentru. care se cer numai bani. ceilalti doi (Baciu si Dinita) ar intra in contrapartida!

- am mai spus: din pacate la ora actuala Oprita e barat pe posturile unde ar putea fi titular de Iacob si de Banel. in aceste conditii ii e foarte greu sa revina, pentru. ca practic ar prinde echipa numai in momentele cand cei doi ar fi indisponibili. sigur fotbalul e imprevizibil si nimeni nu e profet!

- e dificil sa-l imprumutam pe Oprita la o echipa mai mica, pentru. ca el are salariu mare (100/an - trei ani de acum) si nu prea gasesti amatori in tara sa onoreze astfel de sume.

- in locul lui Baciu sunt doua variante urmarite foarte atent in clipa de fata: doi jucatori mai tineri si extrem de puternici.

- cu cei doi de la pitesti marea problema este implicarea lui netoiu pe plan local. a incercat Gigi manevra cu preluarea clubului, dar e clar ca tinta noastra si a lui Dinamo este Prepelita. iar pentru. Steaua pretul este E 1mil. (enorm).

Ai dreptate ca Oprita este "barat" pentru primul 11 de Iacob si Nicolita, DAR in ACTUALA formula de echipa. Cine garanteaza ca Oli va pastra acelasi 11 sau aceeasi asezare?...

Chiar si asa, Oprita NU este jucatorul de care ar trebui sa ne dispensam. Orice echipa care se respecta trebuie sa aiba pe banca jucatori de aceeasi valoare cu cei din primul 11 si Oprita este unul dintre acesti jucatori.

P.S. Personal, mie mi-ar placea sa-l vad pe Oprita cu Iacob in fata si Dica un fel de "volante" in spatele lor.

sa vedem daca Timisoara plateste?! ca de la vorbe la fapte e cale lunga!

Sincer acum, TU ai vrea sa plateasca si Oprita sa plece?....

adevarul e ca nu ar trebui sa conteze plecarea unui jucator pt Steaua.de la cluburile mari pleaca tot timpul jucatori buni.chestia e ca ei sunt inlocuiti cu jucatori si mai buni.cazul becham de ex.a pleca la real si Manchester l-a adus pe cristiano Ronaldo un jucator tanar si,parerea mea,mult mai bun decat becham.numai ca in cazul nostru nu prea gasesc in Romania un jucator mai bun ca Oprita.si aici discutam numai de postul de atacant.lasam extrema dreapta si mijlocasul dreapta lui Banel si lui Florentin.nu prea gasesti in Romania un varf de careu cu tehnica lui Oprita.unul singur se apropie:tibor moldvan de la Farul.e tehnic si mare dar nu e lafel de tehnic ca Oprita.si mai ingrijjorato e faptul ca lotul devine tot mai subtire.ne trebuie cel putin un mijlocas central,inca un om pe postullui Dica si de valoare apropiata cu acesta.2 fundasi laterali care sa dubleze posturile lui Ogararu si Nesu si un mijlocas stanga,sa nu mai vb de portar.Hamu s-a cam lasta de treaba de cand e singur pe acolo.

P.S. daca pleaca Baciu mai ramanem cu 3 fundasi:Radoi,Ghionea,Goian.ultimul e suspendat pt prima etapa.si Para e la fel deci ma gandesc ca Mirel va juca la mijloc.Ce facem?Sta Ghionea singur in aparare?

Venirea lui Todoran alaturi de Cristocea ar fi intradevar un mare Castig... In acest caz nu imi pare rau nici de Oprita si cu atat mai putin de Dinita. Baciu nu a existat practic la Steaua din pacate.

Venirea lui Todoran alaturi de Cristocea ar fi intradevar un mare Castig... In acest caz nu imi pare rau nici de Oprita si cu atat mai putin de Dinita. Baciu nu a existat practic la Steaua din pacate.

sa mor eu de va inteleg.bai oamenilor,cu ce fundas central a intrat Steaua in grupele UEFA anul trecut?nu cu Baciu alaturi de Ghinoea?nu va mai bateti joc de jucatorul asta ca e destul de bun si serios."nu a existat pt Steaua" vezi batrane ca atunci cand Mirel juca la mijloc anul trecut Baciu era in aparare si o facea destul de bine

Cand joci un meci la 10 inseamna ca nu o mai faci bine. iar jocul lui a fost in nota echipei, pe cand Goian se evidentiaza pe acelasi post in ziua de astazi. Ca rezerva, Baciu era excelent, doar ca rezerva.

Poate il aduc si pe Pascovici? nu ar fi o miscare rea... Dar nu se vinde Farul de tot...

- pretul cerut pentru. Oprita este foarte competitiv! daca Timisoara se indoaie, asta e!

- legat de plecarea lui Baciu, ea este legata mai mult de ideea ca are un fizic un pic prea scund ca sa poata juca competitiv si constant ca fundas central. de aceea, incercam sa ne orientam spre un jucator mai puternic (Goe a nascut o adevarata moda)!

- lista jucatorilor vizati este lunga, sigur prea lunga, dar sa vedem care sunt si preturile. gandirea pare a fi ca sa dam 3-4 piese de pe banca si sa luam jucatori mai tineri, cu mai multa forta si posibilitati de crestere.

- cu Hamu pare a fi o problema, caci ca deobicei cum vine pauza competionala il apuca dorul de duca si cere hartie de la Gigi cat e pretul lui. din pacate asa cum a zis si MM in tara nu sunt portari de valoare!

pe postul de fundas o sa vina David de la FCM bacau actualul capitan al echipei...Todoran e un mijlocas extrem de bun iar ca atacant din div A eu il vad pe Tanasa de la FC Arges singurul de valuare care nu e la o echipa mare....ar mai di caramarin si Coman dar nu ii vad plecati de la Poli si nici titulari in detrimentul lui Bostina si Dica

posibila! e atent urmarit! alegerea este intre el si un alt baiat, cam cu acelasi profil! asa pentru. coloratura, as zice ca David e "sustinut" de Gigi, iar celalt e propus de MM. va conta si parerea lui Oli.

aducerea unui fundas central se va perfecta numai in masura in care ne despartim de Baciu. nu uitati ca pentru. el si Lovin Gigi a platit $500mii la vremea respectiva, asa ca pretul unei cedari eventuale acum nu va fi chiar mic.

eu nu sunt Gigi sau Seche si numai eu stiu sigur!

acum serios vorbind, chestiile aste cu pocherul sunt la fel de credibile ca si transferurile gratis ale lotului Craiova la Dinamo, sau trecerea prin neplata salariului a lui Gigel bucur la Timisoara, sau imprumutul gratis pe trei ani al lui emil Dica de la Arges la rapid.

sa zicem insa ca Gigi e al naibii de abil la carti si l-a "uscat" pe Seche. chiar si asa cartile de transfer ale jucatorilor respectivi au reprezentat echivalentul unei sume de bani, iar omu' nostru nu era obligat sa accepte fotbalisti in contrapartida! tu daca erai in locul lui, luai sutele de mii de euro (bani direct in buzunar) sau niste jucatori pe care mai apoi trebuia sa-i si platesti (imediat cum au venit le-a marit contractele de la E25mii la 60mii fiecare)?!

1.Imi pare rau ca va pleca Oprita. Ii regret plecarea si nu inteleg "miscarea" asta, conotatiile financiare nu sunt suficiente. Consider inadmisibila cedarea lui Oprita si as accepta-o numai daca s-a facut din considerente medicale.

2.Pentru Baciu este bine ca pleaca, mai ales ca va pleca la Timisoara. Nu cred ca ar mai fi prins echipa la noi si ar fi fost vandut sau ar fi plecat singur oricum la anul. Si-a facut datoria la noi, atat cat a fost folosit, e un baiat bun, muncitor, are caracter, sa-i dorim numai bine in continuare.

3.Dinita si Fl Dumitru. In ceea ce-i priveste pe acestia doi, ar fi o "binecuvantare" sa plece, nu mai vorbesc sa se ia si ceva bani pe ei.

4.Todoran. Asta e un vanzator, aducerea lui la Steaua ar fi o greseala.

5.Prepelita e prea scump si nu are calitatile fizice necesare pentru postul pe care joaca.

6.Caramarin, Olah, Coman. Toti trei sunt niste jucatori de duzina.

7.Carstocea este de viitor insa va prinde foarte greu echipa.

Necesitatile urgente sunt:

1.Un portar, Hamutovski ne distruge.

2.Un jucator de centru terenului, puternic fizic, capabil sa coordoneze atacul si sa faca faza de aparare, un jucator ce-l va inlocui pe Paraschiv in stanga lui Radoi si ar juca in spatele lui Dica. (nu cred ca poate fi Carstocea!?!) Din pacate, in campionatul nostru nu exista un asemenea jucator, de aceea problemele ofensivei in cazul unor aparari aglomerate mu vor dispare.

3.Un mijlocas lateral macar de nivelul lui Nicolita sau Bostina, desi nici acestia nu sunt ceea ce am avea nevoie sa fie.

4.Cel putin doi fundasi de banca, capabili sa intre in teren in orice moment.

pertinenta analiza Chiorului: prioritatea 0 la Steaua este gasirea unui mijlocas de travaliu, cu viziune in joc si care sa faca abele faze ale jocului, adica exact ceea ce NU estre Paraschiv

Totusi mie mi se par niste transferuri de umplutura, nimic foarte valoros.

Doar un schimb, intre jucatori care au "dezamagit"

cu alti care "promit". Nici unul n-a confirmat.

Nici o investitie serioasa, doar carpeli.

Totusi mie mi se par niste transferuri de umplutura, nimic foarte valoros.

Doar un schimb, intre jucatori care au "dezamagit"

cu alti care "promit". Nici unul n-a confirmat.

Nici o investitie serioasa, doar carpeli.

Si care sunt acei jucatori FOARTE VALOROSI la care te-ai gandit tu? 8O

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0