Sign in to follow this  
Followers 0
talekjuve

TRANSFERURI 2005-2006

2,069 posts in this topic

Asta era ceva clar de la inceput. Ce sa-i faci cu promisiunile venite din partea conducerii? E ceva normal la noi in campionat. Timisoara e avida de fotbal si, din pacate pentru ei, nici macar trofeele nu le-au obtinut de la Zambon.

Si Zambon ala..cred ca merge cu tancu si cu echipele de interventie pana la un supermarket....cred ca e persoana non-grata in Banat.Da cred ca e iubit in Arad de suporterii lu UTA ...mama mama.. :lol:

Ba nu e iubit deloc. ARADUL nu iubeste nici o persoana care are ceva legatura cu Poli, oricat de mica ar fi ea.

Polistii il urasc in schimb la greu. :lol:

Cam asa ceva. Dar cred ca mai rau. Totusi sa stii ca pe de o parte ii cam dau dreptate. Aceasta echipa nu e Poli cea care a fost, e un hibrid al capitalei pe care Timisoara o uraste atat de mult. Nu vad de ce ar lua cele doua cupe obtinute de adevarata Poli.

Cam asa ceva. Dar cred ca mai rau. Totusi sa stii ca pe de o parte ii cam dau dreptate. Aceasta echipa nu e Poli cea care a fost, e un hibrid al capitalei pe care Timisoara o uraste atat de mult. Nu vad de ce ar lua cele doua cupe obtinute de adevarata Poli.

baieti sunteti usor de ceva vreme pe langa Subiect... lasati Timisoara... Vedeti de transferuri... Mai bine spuneti de inspiratia lui Banel cand a ales Steaua...

Ai pus punctul pe "i" SOrine... :lol: :lol: .Revenind la transferuri...ce parere aveti de Izvoreanu ala? 8)

Pentru mine e suficient un transfer acela este PASCOVICI de la Farul! Sper ca Jiji sa-l aduca!

Parca Pascovici joaca in general fundas stanga nu?? avem fundasi...mijlocasi nu prea.

Era de asteptat. Nu cred ca exista un public care sa nu procedeze asa cu un jucator care a plecat de la echipa lor la una adversara. Asa se intampla peste tot. Nicolita nu mai tine de Poli si pentru ei e frustrant sa il vada la Steaua. E de inteles.

Doar Tibi Moldovan a fost aplaudat la Alba Iulia pe cand juca la Dinamo...Oare de ce?

Din acelasi motiv pentru care orice jucator plecat de la Bacau sau Farul la Steaua ar fi intampinat cu aplauze.

Din acelasi motiv pentru care orice jucator plecat de la Bacau sau Farul la Steaua ar fi intampinat cu aplauze.

Oare??? :roll:

Vorbim de meciu de La Alba Iulia de anul trecut...care sa fim sinceri a fost ceva de genu Circu Globus...oamenii de acolo erau resemnati cu retrogradarea si aplaudau un jucator de al lor care s-a afirmat.

Vorbim de meciu de La Alba Iulia de anul trecut...care sa fim sinceri a fost ceva de genu Circu Globus...oamenii de acolo erau resemnati cu retrogradarea si aplaudau un jucator de al lor care s-a afirmat.

si la alba iulia a fost doar un episod din circul prestat de Dinamo...

Ce impact credeti ca o sa aiba aducerea lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] ca presedinte asupra transferurilor?

Zero barat.

Cata vreme bravul nostru "Razboinic al luminii" nu baga mana mai adanc in punga ( presupunand ca a mai ramas ceva pe-acolo ), [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu poate sa faca minuni cu mana goala.

Sper sa ma insel, dar asta e parerea mea...

Pai nu l-a pus pe Meme manager?? el trebuie sa se ocupe de transferuri 8)

Pai nu l-a pus pe Meme manager?? el trebuie sa se ocupe de transferuri  8)

prin functie MM este responsabil cu transferurile... asa ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu cred ca va avea vreun cuvant de spus...

Nu cred ca Laca ar accepta sa nu aiba un cuvant de spus in privinta transferurilor. Iar MM oricat de antipatic ar fi cred ca e suficient de inteligent sa inteleaga asta. Daca nu ma insel au fost impreuna la National-Arges sa-l vada pe Prepelita. L-am vazut pe Prepelita si in meciul cu Poli T. si cred ca e prima optiune din campionat - talentat, tanar si destul de sigur pe el. Neaparat trebuie sa-l luam pe baiatul asta!

V Iacob cum sa vina ala la STEAU e omu lu Netoiu cu Dinamo a stat si a dormit in teren asta ne mai trbuie acu caini spurcati

Vezi cum toti ne pricepem la fotbal :!:

deh multi cunoscatori pe aici..dupa victoria cu lens nu a mai vazut urma de contestatari pe aici..dc nu mai scrie nimeni acum 'm+++ Radoi' pe peretii stadionului...dc Becali nu mai e facut in tot felul?stiu ca e 'trendy' sa postezi in spatele uni nick de toate..dar se cere si putina seriozitate! :idea:

cred ca se va implica Laca dar decizia finala tot a lui MM este... eu insa am sa il laud pe Laca daca cel adus e de Steaua si am sa il critic pe MM daca acel adus dezamageste :lol: :lol: :lol:

oricum MM a reusit sa faca niste mutari bune .. asta vara.. sper sa faca si in iarna ceva surprize frumoase

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0