Posted May 11, 2008 · Report post La 22 ani de la Sevilla, locul 2, dupã ce la timona Stelei au fost 2 dintre foștii sãi uriași jucãtori, Hagi și Lãcãtuș(secundul Pedrazzini nu se pune). Un titlu pierdut ? Așa se pare, dupã superba cursã de urmãrire, ce a provocat o incredibilã conspirație a pigmeilor (de la anonimii clujeni la adversarul de temut Dinamo, de la rivalul de carton Rapid la încã sforarul de serviciu al Ligii, cadavericul Jean, care a corupt pânã și pe fricosul de Dumnezeu prin program, moțul Sabãu, de la nașul Sandu, înconjurat de niște câini roșii îmbãtrâniți în rele, la ignobilul DNA, programat a împiedica triumful unei mari campioane, de la marginalul obez Marian Iancu la vechilul dornic de a se afla în treabã Porumboiu). Un titlu furat ? Posibil, chiar dacã, ignorând un tur în care CFR a zburdat, ne focalizãm doar pe cele 9 puncte de non combat cucerite prin amabilitatea exageratã a unor precupețe(Dinamo, Rapid și Gloria Bistrița). Un titlu disputat mai mult în culise decât pe teren ? Mai mult ca sigur, dacã prezumtiva mitã becalianã(juridic neconcretizatã) a fãcut zadarnic drumul Clujului, mai eficientã fiind o înțelegere între abjectul Tricã și 3 mercenari de la "U", la un restaurant, pe cheltuiala bulgarului oltean, din care 2 au jucat, unul dintre ei fiind autorul penalty-ului și al ultimului șut avortat, Bilica, un sud american cu foamea-n gât. Un titlu obligatoriu destinat vitrinei dezechilibrate a Provinciei în fața Capitalei ? Certamente, altfel nu i s-ar fi dat suspendare 2 etape lui Goian pentru o opinie(pe același criteriu, rahiticul ginere al Bãlãceancãi trebuia spânzurat) și mediocrul arbitru Brad Pitt n-ar fi fost delegat cu tema de "a repara" eroarea din Ghencea(merg pe mâna lui Crãciunescu, atunci a fost un penalty, nu douã, neacordate), care a viciat rezultatul meciului din Groapã(Tudor e predestinat unei gropi comune a arbitrajului), nedând al doilea galben lui Bratu, nici la 0-1, nici la 0-2, pentru simulare. Statistic, un titlu, în plus sau în minus, nu prea conteazã la Steaua, dar de ce aceastã resurecție criminalã împotriva excelenței team-ului stelist ? Fiindcã a adunat majoritatea punctelor ce au propulsat-o pe viitoarea campioanã a României direct în grupele C.L.sau pentru sprijinul involuntar de a califica în UEFA trupele troicii malefice Borcea-Iancu-Copos, de pe locuri altãdatã de Intertoto ? Cã a plasat structurile federale române ale consumatorilor de grãtar sau hașiș și averilor de cristal, datoritã aceluiași punctaj, pe locurile 6-7, de tremurau ligile germane sau rusești ? Exemplarã solidaritatea scrijelitorilor pe hârtie împotriva Stelei(ce bãnet le-o fi adus dvd-ul cu finala Stelei de la Sevilla Gãștii Speculante ?; Cum sã ne vindecãm de rânjetul PRO-stiei PRO-pagate de grupul PRO ?). Nu trebuie sã fii în toate mințile, cazul gazetarului prost ca noaptea de la "Ziua", Constantin Dinu, închipuit pamfletar, care-și permite sã vorbeascã despre "finala aia"(aia de la Sevilla ?!): "O echipã de pomanagii. Da, despre Steaua este vorba, pentru cã asta a fost impresia dupã acest retur și îndeosebi dupã partida de duminicã seara din ªtefan cel Mare. O trupã de milogi și de putori care a învãțat de la pramatia de patron sã învingã fãrã eforturi, sã se dea adversarii deoparte, etc"(fã-ți omule harachiri pentru cã nu stãpânești proprietatea cuvintelor, nu înainte de a viziona meciurile Stelei cu Timișoara, Craiova, Oțelul-iar, dacã nu cumva te surmeneazã, fã o comparație cu ultimele 4 meciuri ale virtuoasei CFR). Despre terfelirea imaginii Stelei de cãtre un miliardar primitiv, no comment. Închei revoltata mea cronicã, așa cum ar fi fãcut-o Eugen Barbu: Atenție, copii ai durerii, de-abia în anul ãsta, M.U. a depãșit numãrul de finale de C.L. ale Stelei, sub cerul spaniol cu astre predestinat nemuritorilor, ceea ce nu li se va întâmpla niciodatã unor insinifianți Pulicã Frânaru, ce au morbul mediocritãții în sânge. Ni-cio-da-tã ! Constantin Ardeleanu Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2008 · Report post Splendid articol maestre...la fel cum ne-ati obijnuit si pana acum!Fantastic! Nimic de adaugat pt ca sa spus tot in articol... Forza Steaua! MEREU SUPERIORI!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2008 (edited) · Report post De un singur lucru m-am bucurat la sfarsit de campionat, ca am starnit atata ura incat SUNTEM SINGURI IMPOTRIVA TUTUROR. Vedeti voi, in loc ca toata presa sa arunce cu rosi in Steaua , mai bine sar gandi putin , ia stai nene asa , Dinamo nu a jucat pe bune cu CFR, rapidul la fel, sabau a bagat echipa 2 ,ceva nu e bine . Nu ,presa sa loat dupa principiu -daca ala face asa hai sa fac si eu, cu alte cuvinte daca Steaua a loat 3 puncte la masa verde (din vina noastra bineinteles,ca mai nou avem bilet in tribuna giulesteana) au zis hai frate sa lom si noi 3 puncte cu Dinamo....dar astea 3 puncte au inteput sa se multiplice 3 cu faru(ofside dorsin) , 3 cu rapid (rapid jucat cu o daruire exemplara pentru blatisti), 3 cu Bistrita(gol de povestit nepotilor) si asa mai departe. Mai noi presa sportiva este un fel de scandat de fobal, numai "detectivi" o ard aiurea prin redactiile ziarelor. Oameni care asociaza mereu Steaua cu un om prost din conducere. Este trist pentru ca o echipa care a facut un nume in europa , si care a oferit unui imbecil ca Iancu sa spere la un loc de UEFA(care cere retrogradarea Stelei) este ceva de neimaginat. Momentan am 2 dorinte : -Spartani sa fie la mana noastra la anul -CFR sa se bata la retrogradare Si inchei cu o chestie: Oameni buni lasati in pace fustratii, si noi sa ne vedem de Steluta noastra care ne face bucurii. Edited May 11, 2008 by CreaTor Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2008 · Report post Frumos articol, in nota obisnuita, dar c-o mica nemultumire din partea mea, care sper sa nu ispire un alt articol in care sunt desfiintat: fricosul de Dumnezeu prin program, moțul Sabãu Ce treaba are religia cu fotbalul? I-a desfiintat cineva pe Zenga sau pe Petrazzini pentru ca nu-s ortodocsi? Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2008 · Report post Frumoase cuvinte! Asa este suntem atacati din toate partile de toti parvenitii. Pana si franarii uita ca s-au dus direct in grupe pe punctajul european facut de Steaua in marea lui majoritate. Trist, dar campionatul romanesc nu merita o echipa ca Steaua. Fara punctele noastre campioana se batea si acum in turul 2 preliminar in urna a 2-a Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2008 · Report post unul dintre cele mai bune articole citite de mine pana acum!sincere felicitari! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2008 · Report post Ce treaba are religia cu fotbalul? I-a desfiintat cineva pe Zenga sau pe Petrazzini pentru ca nu-s ortodocsi? Oh, dar are! Sabau este un credincios desavarsit, si chiar isi promoveaza religia (Martorii lui Iehova) mergand din casa in casa prin partile Ardealului. Si un om atat de credincios sa se preteze la un lucru atat de murdar, introducand a 2-a echipa in Gruia ... Bine poate vroia sa-si testeze mai multi jucatori, dar lupta pentru evitarea retrogradarii nu era terminata pentru Gloria. Dar vorbim de Gloria aici, echipa care n-ar putea vreodata sa retrogradeze atata vreme cat e acel "Lord" acolo! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2008 · Report post Frumos articol, in nota obisnuita, dar c-o mica nemultumire din partea mea, care sper sa nu ispire un alt articol in care sunt desfiintat: fricosul de Dumnezeu prin program, moțul Sabãu Ce treaba are religia cu fotbalul? I-a desfiintat cineva pe Zenga sau pe Petrazzini pentru ca nu-s ortodocsi? Eu unul banuiesc ca a fost doar o figura de stil prin care Domnul Ardeleanu a vrut sa arate cat de malefica a fost Masinaria anul acesta, daca pana si un om cu frica lui Dumnezeu...a reusit sa fie implicat in caruselul mortii fotbalului...dar cand te gandesti ca si religia lui Sabau e stramba....credinta lui iehovista tot in ghearele ghenei o sa l arunce...ca si pe cei care ne am nascut sub dreapta credinta ortodoxa dar traim stramb.....nu e nici o surpriza... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2008 · Report post Finalu e sublim .... (faza cu MU) Forza Steaua Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2008 · Report post Ultima declaratie a oierului: "Pe Nicolițã l-am dat exemplu jucãtorilor. Nu e vreun mare talent, dar va fi la Steaua în continuare, poate chiar titular, n-am ce sã-i reproșez. Iși dã viața pe teren. Cã nu-i permite talentul mai mult, asta e, dar s-a dãruit mereu, spre deosebire de vreo patru-cinci jucãtori în meciul cu Dinamo. Trebuie sã mai schimbãm la echipã, dar sã vedem dacã o sã și pot sã fac echipa aia puternicã pe care o vreau", a spus Gigi Becali la Fanatik Show. Cu asta ne-am lamurit de tot. Suntem condamnati pe vecie la mediocritate. Nu voi mai privi fotbal cu Steaua, ca sa nu dau in icter... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2008 · Report post Furati, dezavantajati, cu presa impotriva noastra dar tot jucatorii au pierdut titlul. Sa ne aducem aminte de turul campionatului in care au jucat fara ambitie, de meciurile cu Buzaul, acasa cu Pandurii, cu U Cluj...plus meciurile din retur cu Timisoara si cu javrele. Cine a pierdut campionatul atunci? Badea, Lovin, Nicolita, cu ambitia si spiritul lor de lupta. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2008 · Report post Cred ca merita mai multa atentie intrebarea: "Cum sã ne vindecãm de rânjetul PRO-stiei PRO-pagate de grupul PRO ?)" Lucrurile stau in felul urmator: acest trust media este campionul tiganizarii Romaniei. Inca de la infiintarea sa, ce-i care au avut ochi de vazut si-au dat seama de caracterul anti-national si anti-crestin al acestui post de televiziune. Am sa incerc o enumerare nelimitativa a celor mai sfruntate afronturi la adresa bunului simt si al decentei, comise de acest nefast trust media: 1. In 2005 au avut impertinenta de neimaginat de a maneliza Imnul Romaniei. Un sacrilegiu iesit din comun, pe care nici cele mai infierbatate minti anti-romanesti nu l-ar fi putut ticlui. 2. Mizerabilele programe de divertisment transmise cu ocazia Revelioanelor, in care predomina manelele, prostul gust, agresivitatea la adresa oricaror norme estetice si zbenguiala celor mai trogloditi copii ai natiunii romane. 3. "Stirile de la ora 5". O productie absolut satanista menita de a induce anxietatea si deznadejdea in mintile unei turme naive care accepta manipulare cu zambetul pe buze. 4. Difuzarea in Vinerea Mare din acest an, a blasfemiei sfruntate "Adevaratul Mormant al lui Iisus", un afront incredibil la adresa inteligentei privitorilor si a sentimentului religios a unui popor incontestabil atasat fata de valorile crestine. 5. Programarea in Prima zi de Pasti a emisiunii de divertisment de o calitate incredibil de scazuta cu denumirea "Made in Romani-a", cu mesajul clar al dezideratului numarul 1 al acestei televiziuni antinationale de a tiganiza complet acesta tara. Exemplele pot continua. Eu am sa ma opresc aici covarsit de greata viscerala provocata de auzirea denumirii acesti trust media. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2008 · Report post Intr-adevar, concluzia este buna. Cand toate laturile sau zoaiele se scurg, ne intoarcem totusi la lucrurile grave, care conteaza: Manchester United abia anul acesta depaseste numarul de finale CCE al Stelei. Iar Steaua ramane intr-un cerc extrem de select si exclusivist. Amin! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2008 · Report post Ce treaba are religia cu fotbalul? I-a desfiintat cineva pe Zenga sau pe Petrazzini pentru ca nu-s ortodocsi? Oh, dar are! Sabau este un credincios desavarsit, si chiar isi promoveaza religia (Martorii lui Iehova) mergand din casa in casa prin partile Ardealului. Si un om atat de credincios sa se preteze la un lucru atat de murdar, introducand a 2-a echipa in Gruia ... Bine poate vroia sa-si testeze mai multi jucatori, dar lupta pentru evitarea retrogradarii nu era terminata pentru Gloria. Dar vorbim de Gloria aici, echipa care n-ar putea vreodata sa retrogradeze atata vreme cat e acel "Lord" acolo! Martorii lui IEHOVA este o religie inventata de un sarlatan ,trebuie sa fii posesorul neuronullui singuratic , si sa-l si ratacesti pt a adopta asemenea aberatie de religie !!!! Religia asta l-a si terminat d.pd.v.d sportiv pe SABAU datorita regimului alimentar impus de religia asta contrafacuta ,si care nu se pretta unui sportiv de performanta !!! SABAU + Andone + BLATURI MARCA Lucescu !!!!!!!!!!!1 !!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2008 · Report post Ce treaba are religia cu fotbalul? I-a desfiintat cineva pe Zenga sau pe Petrazzini pentru ca nu-s ortodocsi? Oh, dar are! Sabau este un credincios desavarsit, si chiar isi promoveaza religia (Martorii lui Iehova) mergand din casa in casa prin partile Ardealului. Si un om atat de credincios sa se preteze la un lucru atat de murdar, introducand a 2-a echipa in Gruia ... Bine poate vroia sa-si testeze mai multi jucatori, dar lupta pentru evitarea retrogradarii nu era terminata pentru Gloria. Dar vorbim de Gloria aici, echipa care n-ar putea vreodata sa retrogradeze atata vreme cat e acel "Lord" acolo! hai sa zicem asa: esti profund religios, atunci esti smerit... deci nu te razvratesti si esti ascultator.. de pilda cand iti zice sheful: "azi bagi echipa a doua si iei bataie".. in felul acesta poti avea constiinta impacata fara probleme, simplu, nu? ;-) Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2008 · Report post Acum imi pare rau pentru remarca mea. Am deschis o cutie a Pandorei in care toleranta religioasa a ramas la fund. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2008 · Report post Acum imi pare rau pentru remarca mea. Am deschis o cutie a Pandorei in care toleranta religioasa a ramas la fund. La MARTORII LUI IEHOVA nu exista toleranta religioasa !!!!!!!! Prima ..doctrina prin care isi aleg sau isi sperie viitorii adepti este acceea ca ....cine nu este ..adeptul acestei religii ....nu v-a fi mantuit, v-a arde in IAD !!! SUPERBA,subtila,..... modalitate de a face prozeliti ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2008 · Report post ...cine nu este ..adeptul acestei religii ....nu v-a fi mantuit, v-a arde in IAD !!! Exact acelasi lucru este valabil pentru majoritatea religiilor. Dar divagam si stricam un articol bun. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2008 · Report post foarte bun articolul...cand o sa inteleaga si bivolii ca fara Steaua ei sunt 0?Cand o sa respecte cel mai iubit club din Romania? Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2008 · Report post Cred ca merita mai multa atentie intrebarea: "Cum sã ne vindecãm de rânjetul PRO-stiei PRO-pagate de grupul PRO ?)" Lucrurile stau in felul urmator: acest trust media este campionul tiganizarii Romaniei. Inca de la infiintarea sa, ce-i care au avut ochi de vazut si-au dat seama de caracterul anti-national si anti-crestin al acestui post de televiziune. Am sa incerc o enumerare nelimitativa a celor mai sfruntate afronturi la adresa bunului simt si al decentei, comise de acest nefast trust media: 1. In 2005 au avut impertinenta de neimaginat de a maneliza Imnul Romaniei. Un sacrilegiu iesit din comun, pe care nici cele mai infierbatate minti anti-romanesti nu l-ar fi putut ticlui. 2. Mizerabilele programe de divertisment transmise cu ocazia Revelioanelor, in care predomina manelele, prostul gust, agresivitatea la adresa oricaror norme estetice si zbenguiala celor mai trogloditi copii ai natiunii romane. 3. "Stirile de la ora 5". O productie absolut satanista menita de a induce anxietatea si deznadejdea in mintile unei turme naive care accepta manipulare cu zambetul pe buze. 4. Difuzarea in Vinerea Mare din acest an, a blasfemiei sfruntate "Adevaratul Mormant al lui Iisus", un afront incredibil la adresa inteligentei privitorilor si a sentimentului religios a unui popor incontestabil atasat fata de valorile crestine. 5. Programarea in Prima zi de Pasti a emisiunii de divertisment de o calitate incredibil de scazuta cu denumirea "Made in Romani-a", cu mesajul clar al dezideratului numarul 1 al acestei televiziuni antinationale de a tiganiza complet acesta tara. Exemplele pot continua. Eu am sa ma opresc aici covarsit de greata viscerala provocata de auzirea denumirii acesti trust media. Tot respectul din lume!!! Desteptarea fratilor! Pacat de imnul nostru! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2008 · Report post foarte bun articolul...cand o sa inteleaga si bivolii ca fara Steaua ei sunt 0?Cand o sa respecte cel mai iubit club din Romania? ..."bivolii clujeni"...boii,ce sa mai...au creat o puternica antipatie fata de Steaua prin proasta regizare a unui asa-zis flagrant...ciudat e ca...ei nu ataca direct Steaua ci prin intermediul tertilor:Rapid,aek bragadiru,craiovasi chiar ratatii de la Farul in frunte cu Bosanceanu'...toti vor sa scape de noi numindu-ne "plaga fotbalului romanesc"...adevarat,suntem o "plaga" care a reusit una dintre putinele performante cu adevarat importante post-revolutionare:accederea in semifinalele cupei UEFA performanta pe care nu cred ca o va atinge nici o echipa romaneasca doua decenii de acum incolo....Si,tocmai noi sa fim retrogradati...pe baza unor presupuneri ,a unor fake-uri implantate de media noastra "profesionista si obiectiva".Steaua poate sa fie retrogradata si-n divizia judeteana...ca noi toti tot in Templu vom venii sa ne sustinem idolii fiindu-le superiori "progeniturilor" astea atat de hidoase care se transforma in ierbivore cornute cand joaca impotriva Kolocvarului iar impotriva noastra devin lei "paralei". Multumim din nou,domnule Ardeleanu pentru articole prin care ne faceti sa fim din mandrii ca suntem stelisti si ne readuceti suflul de respect binevenit in momente de cumpana km a fost acest sfarsit de campionat FORZZA Steaua-LA BINE LA GREU,Steaua E CLUBUL MEU TOT MEREU... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2008 · Report post un citat dintr-un editorial: "Realitatea este cã în fotbalul din România fotbaliștii și antrenorii sunt ultimii care conteazã. De aceea, Becali trimite cu mare entuziasm 1,7 milioane de euro la Cluj, dar atunci când e întrebat de ce nu investește 3-4 milioane de euro într-un jucãtor de superclasã tunã și fulgerã cã nu vrea sã-și piardã averea în fotbal. Ancheta DNA de la Cluj a lãmurit încã o datã cã în Liga I existã bani, numai cã, dacã în Occident cluburile investesc 1,7 milioane de euro în centrul de copii și juniori sau în aducerea unui jucãtor valoros sau angajarea unui tehnician reputat, în România, aceeași sumã are drept destinație restaurantul „Aroma“ din Cluj. ªi așa se face cã într-un fotbal în care jucãtorii și antrenorii conteazã cel mai puțin, Rapid, Dinamo și Steaua au ajuns sã fie conduse de pe bancã de Rada, Þãlnar și Lãcãtuș." Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2008 · Report post Steaua-ultima reduta a mandriei nationale trebuia lovita! Si toti trepadusii mass-media care duc o continuua campanie antinationala slujesc aceluiasi tel: intr-o Europa fara frontiere,interesele de grup trebuie sa primeze! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2008 · Report post citat de pe site-ul UEFA: "Steaua's progress in European competition in recent seasons has helped Romanian football". NO COMMENT! Share this post Link to post Share on other sites