Posted May 7, 2008 · Report post Dar, vai! Ce oroare! Ce fapt de neimaginat! Ce lucru de nepovestit! DNA –ul clujean (sic!) a reținut cinci bãrbați înarmați cu...un milion de dolari! Printre ei, și locotenentul becalian Teia Sponte! Descinderea marelui organ judiciar, cel care a prins atâția hoți în România, de nu mai erau de prins decât ãștia care dau bani echipelor sã joace corect, s-a produs în restaurantul Aroma! Ceva miroase puternic în toatã chestia asta! Anchetatul penal Dragomir Dumitru, același personaj care spunea zilele trecute cã Steaua nu poate sã batã Buzãul decât dacã e blat, a mai scos o perlã, preluatã cu generozitate de ziarul care a premiat într-o festivitate peniblã inspiratã din fotbalul american jucãtorii campioanei en-titre. Așadar, inculpatul Dragomir Dumitru spune cã DNA-ul e complice la „crima” comisã de „cei de la Steaua”. Pentru a prinde pe cineva asupra faptului trebuie ca anchetatorii sã-i însceneze un flagrant. Aduceți dovezi, stimați membri ai DNA și ai presei, înainte sã operați rețineri sau sã scrieți articole tendențioase! Prindeți-i pe cei necinstiți și pedepsiți-i conform legii, nu mai faceți lucrurile pe jumãtate! Nu judecați cu mãsuri diferite cazuri similare, tovarãși ziariști! Au mai fost meciuri suspecte, au fost chiar jocuri în care era clar cã va fi blat, de exemplu Ceahlãul - Aek Bragadiru. De ce DNA-ul nu a demarat ceva ascultãri de telefoane, ceva verificãri de conturi bancare, ceva supravegheri 24/24 ale celor implicați la echipele respective? Au început sã aparã deja în media electronice dorințele frustraților de retrogradare a Stelei. E drept, deocamdatã pe bloguri, dar ele sunt citate pe site-urile ziarelor de sport. E mult mai simplu, nu-i așa, sã semnezi cu un nume de cretin pe un blog anonim și sã debitezi inepții. Cine te poate da în judecatã? Prinde orbul, scoate-i ochii! Am vãzut meciurile la serviciu. La penalty-ul echipei care este campioanã toatã lumea s-a bucurat de parcã ar fi câștigat la loto. Dinamoviști, rapidiști și alții se îmbrãțișau de parcã câștigase România campionatul european. Unele femei, fãrã nicio treabã cu fotbalul în mod normal, suspinau și ele orgasmatic: „s-a fãcut dreptate!” Auziserã și ele la televizor sau citiserã în ziar cã dreptatea înseamnã sã piardã Steaua campionatul. Nu trebuie sã simțim urã fațã de acești oameni, ci compasiune, milã! Aceastã bucurie e tot ce le-a mai rãmas în viețile lor goale! HAI Steaua! SPRE GRUPELE UCL! alexblaja Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 · Report post Anul acesta nu am pierdut numai un titlu , ci mult mai mult : DINTR-O ECHIPA FOARTE IUBITA RISCAM SA AJUNGEM INTR-O ECHIPA FOARTE URITA ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 · Report post Anul acesta nu am pierdut numai un titlu , ci mult mai mult : DINTR-O ECHIPA FOARTE IUBITA RISCAM SA AJUNGEM INTR-O ECHIPA FOARTE URITA ! Cat adevar in doar 2 randuri. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 · Report post Eu ma intreb de ce nu s-a sesizat nimeni cand, Zaharia, dupa meciul UTA-CFR, a zis ca sefii utei i-au spus sa nu forteze contra clujenilor. Ce fain e la noi... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 · Report post chiar daca o sa ma credeti nebun , tampit sau mai stiu eu ce ,un singur lucru se va intampla anul viitor Steaua va castiga Liga Campionilor Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 · Report post chiar daca o sa ma credeti nebun , tampit sau mai stiu eu ce ,un singur lucru se va intampla anul viitor Steaua va castiga Liga Campionilor Slow down, enthusiastic little fellow. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 · Report post Anul acesta nu am pierdut numai un titlu , ci mult mai mult : DINTR-O ECHIPA FOARTE IUBITA RISCAM SA AJUNGEM INTR-O ECHIPA FOARTE URITA ! Cat adevar in doar 2 randuri. Asa, si ? Steaua nu are nevoie de suporteri de carton. Putin ma intereseaza ca Steaua e injurata sau aplaudata la Iasi, Mioveni, Galati etc. Important e ca noi, suporterii adevarati, sa fim alaturi de echipa indiferent de numele adversarului. Nu ma incalzeste cu nimic faptul ca la un meci european nea' Costel dinamovist din tata-n fiu tine cu romanii lui, ca la 3 zile dupa sa injure Steaua ca la usa cortului. Atat timp cat respectul lipseste cu desavarsire in Romania, ma astept la orice din partea cetatenilor, ieri stelisti, astazi ceferisti, dupa ce au lecturat gazetele sportive. Iar cei ce vorbesc despre dreptate, insinuand ca Steaua ar fi fost ajutata, nu se pricep la fotbal, implicit parerile lor putin conteaza. Singurul lucru dureros e acela ca pustii de astazi invata sa iubeasca Steaua avand in cap imaginea lui Becali, crezand in spusele lui. Si eu ma aflu la o varsta frageda, dar urmaresc meciurile echipei de vreo 11-12 ani si cu toate ca eram foarte mic pentru a intelge fenomenul in totalitate, am fost martor la cateva succese memorabile, cand nici nu se auzise de Becali George. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 · Report post DNA fix pix stati calmi le da Becali peste boy Cat despre colegi tai prostia tre ignorata .... In rest traim in Romania (ma gandesc sa emigrez din ce in ce mai mult) Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 · Report post In mod normal nu as mai fi dorit inca o calificare in CL atata timp cat nu venim din postura de campioana , pt ca singurul pe deplin satisfacut ar fi Becali. Insa avem o revansa de luat. Sa aratam cine e mai tare acolo unde chiar conteaza cu adevarat si unde pana in aceasta zi ,care este de sarbatoare pt toata suflarea stelista (da este motiv de sarbatoare ; unii sarbatoresc incendii , noi avem ceva unic - 7 mai) , am fost numai noi. Ei bine , astaz s a infiltrat un intrus . Dar pt asta avem mult de munca. Eu unul astept Atletico. Voi? Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 · Report post Stati usor, sunt jocuri de glezne, sunt niste imbecili care-si umfla muschii, periculos as spune eu, vin alegerile nu de alta...Detest prostia ciobanului, dar stiti cum vine vorba cand se aduce numele Stelei in discutie uit de marlaniile ciobanului.Ciobanul, indirect, va ajunge la guvernare si o sa vedeti circ atunci...Pe Lupescu as vrea sa-l vad un pic in ancheta, cum ar compara el meciurile Dinamo-CFR si Dinamo-Steaua? as fi tare curios...sa nu vorbim de Rapid Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 · Report post aceasta zi ,care este de sarbatoare pt toata suflarea stelista (da este motiv de sarbatoare ; unii sarbatoresc incendii , noi avem ceva unic - 7 mai) , am fost numai noi. Ei bine , astaz s a infiltrat un intrus . Apropo de evenimentul din 10 mai '97. Sambata se vor implini 11 ani de la evenimentul care a facut ca ultrasii dinamovisti sa fie cei mai respectati din tara: arderea peluzei din Ghencea - 10 mai 1997. Cu aceasta ocazie PCH organizeaza traditionala petrecere de 10 mai, duminica, 11 mai, la Studio Martin ( b-dul Iancu de Hunedoara nr.61, vis a vis de restaurantul Perla), de la ora.21- o locatie legendara in lumea muzicii bucurestene, pentru un eveniment legendar! De-aia suntem superiori. Prostia canina nu are limite, sarbatoresc ca s-au autoincendiat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 · Report post Cristian014 Gresala. Ce au scris catelandrii acolo e doar pe jumatate adevarat. Acel eveniment i-a facut intr-adevar sa fie cei mai respectati, dar nu din tara ci de la spitalul 9! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 · Report post Cu asta se ocupa DNA-ul in Romania? Sa ii prinda pe astia care motiveaza o echipa sa joace corect si cu termopanele lui Nastase. S-a terminat cu marea coruptie si mai ramasesera astia. De aici se poate intelege ca DNA incurajeaza non-combatul, ca nu am vazut sa fi filat cineva blaturile cefere-ului, ale Ceahlaului, arbitri cumparati si multe altele. Si i-au surprins pe aia in flagrant, numai ca idiotii nu stiau ca U Cluj a pierdut meciul )) O tara de cakat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 · Report post lasa ca-i bun si locul 2... sa nu uitam ca disputam 2 meciuri in plus cu o echipa (sa zicem) mai slab cotata ca noi, deci este un dublu castig zic eu, si antrenament pt grupe, ne intram mai repede in paine, si puncte pt echipa si pt tara... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 · Report post lasa ca-i bun si locul 2... sa nu uitam ca disputam 2 meciuri in plus cu o echipa (sa zicem) mai slab cotata ca noi, deci este un dublu castig zic eu, si antrenament pt grupe, ne intram mai repede in paine, si puncte pt echipa si pt tara... uraaa!!! ce bine ca aducem puncte pentru tara! poate la anul ii trimitem din nou pe CFR direct in Liga! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 8, 2008 · Report post Dragomir vorbeste numai prostii - nici nu stiu de ce il baga presa in seama. in rest, ceea ce scrii tu in ultimul paragraf despre ceea ce se intampla la servici in timpul meciului am sesizat si eu mai demult in primavara asta printre amicii mei. sper sa realizeze in curand si altii ca daca nu il fortam pe Becali sa castige campionatul prin investitii in jucatori si antrenori adevarati, atunci pe termen lung Steaua va avea de suferit... chiar imi aduc aminte de un banner afisat de galeria Stelei la un moment dat: "vrem performanta, nu implicarea ta zdreanta" - imi pare rau ca mai tarziu s-a ales sa se adopte o atitudine pasiva Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 8, 2008 · Report post Suntem aici, suntem mereu aici, Sustinem pe Steaua Oriunde ar juca Asta-i viata ultra... Fratilor trebuie sa fim uniti si sa nu lasam jos armele. Chiar ma gandeam la treaba asta ieri, Steaua e in momentul asta ca un leu inconjurat de sacali. Degeaba, suntem prea multi si prea puternici ca sa fim infranti. Semper Svperiores Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 8, 2008 (edited) · Report post cica, campioana clujului de unde *** atata s-au bucurat ca sclavi in stadionu lor ca daca ieseau din el ii calcau aia in picioare au si ei cativa fani intr-un cartier si deja cica au devenit un "brand national" Edited May 8, 2008 by Marius Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 8, 2008 · Report post Unele femei, fãrã nicio treabã cu fotbalul în mod normal, suspinau și ele orgasmatic: „s-a fãcut dreptate!” Auziserã și ele la televizor sau citiserã în ziar cã dreptatea înseamnã sã piardã Steaua campionatul. din pacate asta e imaginea Stelei in ziua de azi. Ati vazut vreodata Steaua fluierata in asa fel oriunde pleaca? suntem in cadere libera. in privinta DNA-ului, praf in ochi. nu se va intampla nimic la fel ca si in alte cazuri. e an electoral si trebuie sa credem ca se face ceva.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 8, 2008 · Report post Conducre de 2 lei Cu aprox. 2 milioane cati au fost dusi la Cluj si cu multe alte milioane date pe la alte echipe ca sa incurce pe CFR, se puteau transfera jucatori de fotbal ( nu Lovin Banel si alti fotbalisti) puteai sa le platesti si salarii de 600 -700 mii euro pe an, se puteau face alte performante, si nu mai era nevoie de circul ieftin din campionat. Dar unde e prostie multa ........................ Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 8, 2008 · Report post Intr-o seara la conac, Doua capre si un tap, Se sfadira la portitza S-o omoare pe oitza. Caci oitza cea barsana S-a facut cam dolofana Si-are puncte, un toptan, Adunate de cioban. Capra rosie si sluta De paduchi fiind umpluta, Avea boala pe mioara C-adusese puncte-n tara. Iar capra cea visinie, Fi-r-ar mama ei sa fie, Avea ciuda si matreatza Ca pierduse la "verdeatza". Tzapul, de neam unguresc Si putin doftoricesc, Caprelor le canta-n struna Si multe puncte aduna, Ca sa merga mai departe, Pe meleaguri mai desarte. Iar caprele, cu respect : - Tzapule, ne-ai tras in piept ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 8, 2008 · Report post Domnule Becali! Unde sunt cele 3 MILIARDE de euro? Parca nu va interesa cati bani bagati in club! Vrem sa vedem investitii masive la echipa! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 8, 2008 · Report post DNA fix pix stati calmi le da Becali peste boy Cat despre colegi tai prostia tre ignorata .... In rest traim in Romania (ma gandesc sa emigrez din ce in ce mai mult) da.. ce mijto ar fii sa-i dea in hjudecata... sa faca plangere penala... Numai excroci peste tot! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 8, 2008 · Report post lasa ca-i bun si locul 2... sa nu uitam ca disputam 2 meciuri in plus cu o echipa (sa zicem) mai slab cotata ca noi, deci este un dublu castig zic eu, si antrenament pt grupe, ne intram mai repede in paine, si puncte pt echipa si pt tara... sa aducem puncte pentru noi, nu pentru o tara in care mafiotii fura de sting si ne acuza numai pe noi de furt! Si asta pentru ca ne patroneaza un prost .... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 8, 2008 · Report post Alex , vezi ca Dragomir a luat apararea Stelei si a zis ca DNA-ul este complice cu cei de la U, pentru ca nu au organizat "flagrantul" ca sa nu-i implice si pe clujeni. Asta nu inseamna ca Dragomir e mai bun sau mai rau, e doar o precizare Share this post Link to post Share on other sites