horse37

Oops! Apare DNA-ul...

54 posts in this topic

Vreau sa vad Steaua in B..vreau sa vad o stea curata,fara Becali, vreau sa ne recapatam respectul si demnitatea. As fi primul la meciurile din divizia b ale echipei,doamne ajuta sa fie asa si sa plece acest jeg

Vreau sa vad Steaua in B..vreau sa vad o stea curata,fara Becali, vreau sa ne recapatam respectul si demnitatea. As fi primul la meciurile din divizia b ale echipei,doamne ajuta sa fie asa si sa plece acest jeg

stii...si eu as vrea sa vad Steaua in b....da as mai vrea sa vad si pe Dinamo si rapid si bragadiru si CFR si restu care fac blaturi si zic ca noi...

Oricat de mult mi-ar placea sa vad o Stea curata si scutita de prezenta lui Becali in loja, din postura de patron, cred ca retrogradarea e o masura care nu intra in calcul. Printr-o presupunere absurda, daca Steaua ar juca in esalonul secund, atunci majoritatea jucatorilor ar fi vanduti, am pierde enorm la capitolul imagine si le-am da satisfactie acestor oligofreni. Un asemenea eveniment ar face valuri in toata lumea. Am pierde contactul cu Europa, am fi considerata oaia neagra a fotbalului romanesc si am fi luati peste picior de toti. Si pe langa asta, credeti voi ca la revenirea in prima Liga, s-ar potoli toti acesti nenorociti ? Nu !!! Steaua ar fi acuzata de blat si in diviziile judetene. Un lucru imposibil de imaginat.

Edited by cristian014