Posted May 7, 2008 · Report post Se vede treaba ca stelistul, ca tot romanul dealtfel, îi este dat sa traiasca momentele de glorie combinate cu momentele de umilinta totala, de promiscuitate cenusie. 7 MAI 1986, noapte magica, noapte de vis, noaptea in care oamenii mari plangeau de bucurie ca niste copii iar copiii radeau de ei neantelegand ce se intampla. Noaptea in care fotbalul romanesc in totalitatea lui a luat lumina. O lumina ce i-a adus identitate, fara de care, mai ales dupa marea imbulzeala din 1989, ar fi intrat intr-un anonimat total, asa cum sunt campionatele Bulgariei sau Poloniei. Acolo nu a existat o Stea care sa impulsioneze performanta, aceste tari traind (fotbalistic vorbind) numai din performantele mai multe sau mai putine ale echipelor nationale. Ca si noi dealtfel, cu o ,,mica mare exceptie'' Steaua Bucuresti ! Din pacate insa orice stea are si un sfarsit ! Asa cum vedem si pe Discovery Chanel moartea unei stele este intotdeauna violenta, ea arde toate planetele carora pana atunci le insuflase viata iar apoi se transforma intr-o pitica alba sau gaura neagra afundandu-se apoi in intunericul etern. 7 MAI 2008 Steaua Romanei intalneste pentru prima data pe drumul existentei sale semnul cu ,,cap de mort'' semnul ,,Dead End'' ! Dead End pentru ca la timona se afla un cioban semianalfabet cu aere de voievod grandoman ! Dead End pentru ca banca tehnica este ocupata de amatori, nu conteaza daca sunt bine intentionati sau nu ori doar umile slugi ale voievodului ! Dead End pentru ca jucatorii sai nu mai au dorinta victoriei si nici amaraciunea esecului, iar cand spun ca nu mai au dorinta victoriei imi vine in minte imaginea indolentei lui Dica ! Dead End pentru ca de ceva timp incoace obiectivul Stelei este locul 2 (locu' de Liga) iar daca se poate mai mult, Dumnezeu cu mila ! Dead End pentru ca nu se aude nicio solutie, niciun plan de viitor ! Dead End pentru ca echipele de copii si juniori ai Stelei inca se antreneaza prin parcarea stadionului ! Dead End pentru ca azi am vazut oameni la iesirea Tribunei 1 a Stadionului Ghencea strigandu-l si aclamand cu totii intr-un glas pe Gigi Becali ! Nu conteaza cine sunt acei oameni, cat de putini sau multi sunt ei. Conteaza ca restul, marea masa (sper), este tacuta si resemnata ! Dead End pentru ca astazi 7 MAI 2008 a aparut o noua forta in campionatul romanesc ! O forta care are ganduri serioase de dominare pe plan intern, o forta care isi construieste un stadion de la firul ierbii ceea ce ne arata ca este aici pentru a ramane ! Dead End pentru ca in aceste clipe in care scriu acest articol la Cluj se canta muzica de Liga Campionilor in timp ce la noi se canta cantoneta incertitudinii turului preliminar ! Este acest articol prea pesimist? Poate. Oricum el este in ton cu ziua de azi 7 MAI 2008... Ziua in care am intalnit semnul ,,Dead End''. Vom putea noi intoarce din drum autocarul strigand la soferul semianalfabet inainte sa ajungem sa plonjam in prapastia anonimatului, a promiscuitatii ? Spre deosebire de o stea adevarata Steaua NOASTRA s-ar putea reaprinde oricand... LDS Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 · Report post Trist dar in mare parte adevarat..... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 · Report post MEREU SUPERIORI Pentru ca e mai mult decat un simplu meci de fotbal... Pentru ca noi am redefinit demnitatea in fotbalul romanesc, iar ei sunt niste oameni saraci, foarte saraci... Pentru ca noi suntem cei acuzati de diverse bazaconii, desi ei sunt terminatorii Ghetei de Aur Pentru ca noi suntem cei care scriu istoria pe care ei o urmaresc la televizor de 100 de ani Pentru ca noi suntem cei care dau un sens existentei lor... Pentru ca au un fel de-a fi care e enervant si in ziua de 7 mai... Pentru ca noi le suntem intotdeauna superiori... Pentru ca noi nu putem nicio clipa sa ne comparam cu ei... Pentru ca o infrangere cu ei ar fi nu doar insuportabila, ci si extrem de greu de iertat... Pentru ca ne enerveaza sa-i vedem cum nu realizeaza cat de insignifianti sunt prin comparatie cu noi... Pentru ca ne-am plictisit sa tot auzim cum isi imagineaza conspiratii mondiale (sau interplanetare) impotriva lor... Pentru ca ne-au dezgustat cu lipsa lor completa de fair-play... Pentru ca oricat ne-am stradui, tot nu vom putea vreodata sa ii facem sa inteleaga ce inseamna onoarea... Pentru ca ne-am saturat sa le tot auzim aberatiile legate de performantele noastre recente... Pentru ca ne-am obisnuit sa dispretuim ceea ce ei reprezinta... Pentru ca noi suntem campionii... Pentru ca altfel nu se poate... Pentru toti jurnalistii care au sperat in pierderea campionatului ………si pentru ca, ce nu te omoara te intareste……………… Forza Steaua! Mandru ca sunt stelist! Astazi de 7 Mai nu pot fi trist! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 · Report post nu e chiar un dead end. trebuie doar adus un antrenor serios care sa fie lasat sa conduca echipa fara biletele de la Becali, vanduti jucatorii blazati de gen Dica, Nicolita, Radoi si totul va reveni pe fagasul normal. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 (edited) · Report post asta e viata! sunt negru de suparare...dar nu ne dam batuti! mai demult am auzit o chestie foarte tare-invingatorul in aceasta viata nu este cel care da mai multe lovituri ci este cel care reuseste sa reziste cel mai mult la loviturile primite! azi am primit o lovitura! cu toate ca u Cluj era clar mai slaba,am sperat pana in ultimul moment cand am auzit blestematul ala de fluier,si apoi parca a cazut cerul pe mine si cred ca p toti stelistii! amaraciunea este cu atat mai mare pt ca reusisem sa recuperam 14 puncte(daca nu ma insel) si totusi am clacat! o luam de la capat si sper sa fie liniste la club,pt ca s-a vazut in retur ca s-a schimbat ceva..nu mult,dar s-a schimbat pt ca a fost liniste! nu e chiar un dead end. trebuie doar adus un antrenor serios care sa fie lasat sa conduca echipa fara biletele de la Becali, vanduti jucatorii blazati de gen Dica, Nicolita, Radoi si totul va reveni pe fagasul normal. esti praf(in privinta lui Laca si Radoi)!de fapt nu esti praf...este terminat Edited May 7, 2008 by Dragoshel Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 (edited) · Report post MEREU SUPERIORI Pentru ca e mai mult decat un simplu meci de fotbal... Pentru ca noi am redefinit demnitatea in fotbalul romanesc, iar ei sunt niste oameni saraci, foarte saraci... Pentru ca noi suntem cei acuzati de diverse bazaconii, desi ei sunt terminatorii Ghetei de Aur Pentru ca noi suntem cei care scriu istoria pe care ei o urmaresc la televizor de 100 de ani Pentru ca noi suntem cei care dau un sens existentei lor... Pentru ca au un fel de-a fi care e enervant si in ziua de 7 mai... Pentru ca noi le suntem intotdeauna superiori... Pentru ca noi nu putem nicio clipa sa ne comparam cu ei... Pentru ca o infrangere cu ei ar fi nu doar insuportabila, ci si extrem de greu de iertat... Pentru ca ne enerveaza sa-i vedem cum nu realizeaza cat de insignifianti sunt prin comparatie cu noi... Pentru ca ne-am plictisit sa tot auzim cum isi imagineaza conspiratii mondiale (sau interplanetare) impotriva lor... Pentru ca ne-au dezgustat cu lipsa lor completa de fair-play... Pentru ca oricat ne-am stradui, tot nu vom putea vreodata sa ii facem sa inteleaga ce inseamna onoarea... Pentru ca ne-am saturat sa le tot auzim aberatiile legate de performantele noastre recente... Pentru ca ne-am obisnuit sa dispretuim ceea ce ei reprezinta... Pentru ca noi suntem campionii... Pentru ca altfel nu se poate... Pentru toti jurnalistii care au sperat in pierderea campionatului ………si pentru ca, ce nu te omoara te intareste……………… Forza Steaua! Mandru ca sunt stelist! Astazi de 7 Mai nu pot fi trist! Subscriu. Le suntem superiori tuturor, iar in Romania inca nu s-a nascut echipa care sa se poata compara cu Steaua si performantele ei. Dar, gandeste-te cat de plictisitor ar fi acest campionat daca toti s-ar inclina in fata Stelei. Pana la urma, deliciul fotbalului s-a nascut din aceste rivalitati. Ce frumos ar fi daca regia meciurilor n-ar fi stabilita in afara gazonului, idealul imposibil. Tocmai ca le suntem superiori nu trebuie sa cerem favoruri nimanui. Steaua n-are nevoie de asa ceva. Chiar ma bucura momentele cand jucand in deplasare, atat in derby-uri cat si in partidele cu echipele mici, adversarii nostri arata o determinare iesita din comun. Mai grav e atunci cand sunt decisi sa rupa picioare. Nu m-ar deranja sa jucam fiecare meci pe muchie de cutit, dar sa existe fair-play, lucru ce in Romania lipseste cu desavarsire. E dreptul fiecaruia sa se bucure dupa un meci castigat cu Steaua, cea mai titrata echipa romaneasca, atat timp cat o fac cu bun simt si nu se manifesta ca in jugla, asemenea javrelor sau ciorilor. Din pacate, in tara asta a nimanui, fanii se impart in 2 categorii : stelisti si antistelisti, iar din fericire in cadrul clubului nostru (fac referire stricta la jucatori si la cea mai mare parte a suporterilor) exista bun simt. Mai greu cu patronul voievod, dar nici pe el nu l-am vazut strigand impotriva rivalilor ca Borcea, Turcu, Copos etc, dar daca ma gandesc bine l-am vazut scandand pentru unii si altii. :biggrin: Edited May 7, 2008 by cristian014 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 · Report post da da sa`l dam pe Mirel Radoi , capitanul care reprezinta Steaua de azi ... cel mai bun dintre ultimele meciuri . poate nu se daruieste prea mult ... sa il dam si pe el . ceilalti sa ramana gen : surdu , habibou , mendoza , Lovin etc ... sa ramana ei si totu' o sa fie normal ... adica f prost . Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 · Report post A inceput hegemonia!!Pentru locul 2.Din fericire nu peste mult timp nu vom mai avea locul 2, loc de Liga Campionilor si va trebui sa incepem sa construim din nou o echipa pe bune care sa castige campionate si sa adune puncte in Europa.Din pacate acest lucru nu se va intampla.De ce?Pentru ca Gigi Becali "a invatat fotbal".Nu mai e ca acu 4-5 ani cand nu stia.Acum a invatat, si o sa vedem cu totii ce fotbal a invat Gigi.De fapt deja vedem fotbalul "marca Gigi": nspe mii de veniri in vara, nspe mii de plecari in iarna.Daca am avut performanta in ultimii ani, am avut numai datorita omogenitatii lotului.1-2 jucatori veniti care sa si fie utili echipei. Vedem "tactici marca Gigi". Vedem jucatori cimentati in primul 11 de Gigi.Va intrebati de ce nu a jucat Dayro pana acum?Pai abea acum si-a dat seama Gigi ca el cica e bun.De ce nu e schimbat Dica niciodata, pentru ca a zis Gigi ca fara Dica nu merge Steaua.De ce joaca Steaua acum la fel cum juca pe vremea lui Hagi sau Pedrazzini?Pentru ca e acelasi antrenor. Nu e vina lui Lacatus pentru jocul echipei, pentru ca rolul sau e foarte mic. Avem mai mult decat un antrenor marioneta , avem o marioneta simbol.Cred ca Lacatus ar trebui sa fie presedintele Romaniei, nu conteaza ca s-ar muri de foame, macar avem un simbol presedinte. Avea dreptate cine a spus ca prin numirea lui Lacatus antrenor li s-a inchis gura multor suporteri. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 · Report post @ endorama : Sa nu-l bagam pe Mirel Radoi în aceeasi oala cu Nicolita sau Lovin. Nici eu nu sunt un fan infocat al lui Mirel Radoi, dar m-a impresionat dupa infrangerea din groapa faptul ca-i pasa. Chiar era afectat de infrangere. Chiar îi pasa. Iar asta nu-i putin lucru la Steaua în contextul actual. Mirel Radoi este un jucator bun pentru Steaua dar cu limitele lui. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 · Report post Orice echipa mare trebuie sa stie sa treaca si momentele mai grele (vezi Arsenal, Valencia, etc)! Acum doua luni, nu se gandea nimeni la titlu, acum suntem nemultumiti de locul doi. La o analiza a INTREGULUI parcurs in campionat, se observa ca titlul "s-a pierdut" (ca si sezonul trecut) datorita efortului din tur din UCL. Inca nu avem echipa, conducere si, pot spune suporteri, ca sa putem lupta pe mai multe fronturi. Sa ne bucuram daca la toamna Dinamo si Rapid intra in grupele UEFA...atunci vor avea aceleasi probleme ca si noi. Felicit baietii pentru returul de forta in care au fost extraordinari. Imi veti spune...dar meciul cu Dinamo? In meciul cu Dinamo am avut cativa absenti importanti, iar cel mai important a fost jucatorul care, a fost cel mai bun din retur...Golanski! Care este vina noastra ca sporteri? Am intrat in balacareala oferita de media, gen Fanatik, GSP, etc si ne contestam jucatorii la o preluare gresita, in loc sa-i sustinem, sa-i purtam pe val in momentele grele. Stiu o echipa (Glasgow Rangers) ai carei jucatori habar nu au ce inseamna o preluare, totusi, au performante datorita unui public extraordinar. Suntem de doi ani in UCL, trebuie sa invatam de la suporterii lui Arsenal, Liverpool sau Man UTD. Trebuie sa avansam, vremurile cu M..e Dinamo, Rapid etc, trebuie laste in urma. Noi suntem suporteri de UCL! Asta e partea noastra de vina. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 · Report post La momente grele se vede caracterul de stelist.Stai linistit ca ne intoarcem acolo unde ne este locul in campionat,adica locul 1.Echipe mult mai titrate ca noi au fost in degringolada asa ca termina cu stelele care mor.Sunt convins ca in campionatul viitor vom vedea alta Stea,oStea care va sti sa se lupte si sa castige.CU Steaua PANA LA MOARTE!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 · Report post A inceput hegemonia!!Pentru locul 2.Din fericire nu peste mult timp nu vom mai avea locul 2, loc de Liga Campionilor si va trebui sa incepem sa construim din nou o echipa pe bune care sa castige campionate si sa adune puncte in Europa.Din pacate acest lucru nu se va intampla.De ce?Pentru ca Gigi Becali "a invatat fotbal".Nu mai e ca acu 4-5 ani cand nu stia.Acum a invatat, si o sa vedem cu totii ce fotbal a invat Gigi.De fapt deja vedem fotbalul "marca Gigi": nspe mii de veniri in vara, nspe mii de plecari in iarna.Daca am avut performanta in ultimii ani, am avut numai datorita omogenitatii lotului.1-2 jucatori veniti care sa si fie utili echipei. Vedem "tactici marca Gigi". Vedem jucatori cimentati in primul 11 de Gigi.Va intrebati de ce nu a jucat Dayro pana acum?Pai abea acum si-a dat seama Gigi ca el cica e bun.De ce nu e schimbat Dica niciodata, pentru ca a zis Gigi ca fara Dica nu merge Steaua.De ce joaca Steaua acum la fel cum juca pe vremea lui Hagi sau Pedrazzini?Pentru ca e acelasi antrenor. Nu e vina lui Lacatus pentru jocul echipei, pentru ca rolul sau e foarte mic. Avem mai mult decat un antrenor marioneta , avem o marioneta simbol.Cred ca Lacatus ar trebui sa fie presedintele Romaniei, nu conteaza ca s-ar muri de foame, macar avem un simbol presedinte. Avea dreptate cine a spus ca prin numirea lui Lacatus antrenor li s-a inchis gura multor suporteri. Felicitari pentru luciditate! Subscriu in totalitate! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 (edited) · Report post rau cel mai mare e scarba de Jiji. Edited May 7, 2008 by grgapitic22 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 · Report post nu e chiar un dead end. trebuie doar adus un antrenor serios care sa fie lasat sa conduca echipa fara biletele de la Becali, vanduti jucatorii blazati de gen Dica, Nicolita, Radoi si totul va reveni pe fagasul normal. ...mah frate,tu chiar realizezi ceea ce ai scris...? Radoi BLAZAT...OMG...stiu ca avem un forum democrat si ne putem exprima liber opiniile...dar Mirel Radoi...este si va fi unul dintre noi...fara el adio lider de vestiar...si daca el,Doamne fereste,pleaca...sa vezi degringolada...tre sa stea Laca cu bata langa ei...vom ajunge mai rau decat spurcatii...din ultima etapa un singur lucru m-a bucurat,sa zicem...retrogradarea Ceahlaului...cel mai "galonat" club in privintza aranjamentelor din Liga 1. In ce priveste turul 3 preliminar din UCL as dorii sa cadem cu Athletico Madrid pt a le demonstra javrelor si tomberonezilor ca avem puterea de a trece si peste formatii de prestigiu din Europa,lor ramanandu-le sa se pregateasca asiduu pt aceasta competitie....FORZZA Steaua.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 · Report post A inceput hegemonia!!Pentru locul 2.Din fericire nu peste mult timp nu vom mai avea locul 2, loc de Liga Campionilor si va trebui sa incepem sa construim din nou o echipa pe bune care sa castige campionate si sa adune puncte in Europa.Din pacate acest lucru nu se va intampla.De ce?Pentru ca Gigi Becali "a invatat fotbal".Nu mai e ca acu 4-5 ani cand nu stia.Acum a invatat, si o sa vedem cu totii ce fotbal a invat Gigi.De fapt deja vedem fotbalul "marca Gigi": nspe mii de veniri in vara, nspe mii de plecari in iarna.Daca am avut performanta in ultimii ani, am avut numai datorita omogenitatii lotului.1-2 jucatori veniti care sa si fie utili echipei. Vedem "tactici marca Gigi". Vedem jucatori cimentati in primul 11 de Gigi.Va intrebati de ce nu a jucat Dayro pana acum?Pai abea acum si-a dat seama Gigi ca el cica e bun.De ce nu e schimbat Dica niciodata, pentru ca a zis Gigi ca fara Dica nu merge Steaua.De ce joaca Steaua acum la fel cum juca pe vremea lui Hagi sau Pedrazzini?Pentru ca e acelasi antrenor. Nu e vina lui Lacatus pentru jocul echipei, pentru ca rolul sau e foarte mic. Avem mai mult decat un antrenor marioneta , avem o marioneta simbol.Cred ca Lacatus ar trebui sa fie presedintele Romaniei, nu conteaza ca s-ar muri de foame, macar avem un simbol presedinte. Avea dreptate cine a spus ca prin numirea lui Lacatus antrenor li s-a inchis gura multor suporteri. Excelente observatii! In aceste momente, mai mult decat oricand avem nevoie de luciditate. Autorul articolului are perfecta dreptate. Astazi s-a nascut un colos la Cluj. De acum inainte ne va fi infinit mai greu sa luam titlul. Paszkani este puternic sustinut financiar de finanta budapestana, in timp ce Fecali se plangea seara asta pe la televiziuni cum a investit el 24 de milioane si a iesit in paguba. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 · Report post Trist meci Nu am vazut asa atmosfera dezolanta pe Ghencea nici la ingrageri Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 · Report post SUNTETI DE TOT RASUL!!!!!!! NU VA ESTE RUSINE MA NESIMTITILOR? PANA SA VINA Marius, TOTI VA RUGATI SA-L ADUCA CIOBANU!!!1 SI ACUM? NU VA ESTE RUSINE!!!!! IN SEMN DE PROTEST FATA DE COMENTARIILE VOASTRE PENIBILE NU AM SA MAI INTRU PE ACEST SITE, CARE, DIN CAUZA VOASTRA ESTE UNUL DE AMATORI! DEJA IMI PARE RAU DE ACTIUNEA PE CARE AM LUATO! - ACELA DE A FI MEMBRU AISS! ACUM DOUA SAPTAMANI AM LUAT ACEASTA DECIZIE DE A FI MEMBRU CREZAND CA PUTEM FI O MARE FAMILIE, CHIAR DACA MAJORITATEA DINTRE NOI NU NE CUNOASTEM...! CE PROSTIE A FOST IN CAPUL MEU! CE FAMILIE SA FIM CAND MAJORITATEA CARE DAU CU COMENTARIUL AICI NU SUNT DECAT NISTE TRADATORI????! BINE CA SUNTETI VOI BUNI SI LE CUNOASTETI PE TOATE! FACETIVA DREAKU ANTRENORI VOI SI ANTRENATI VOI!!! IMI ESTE SCARBA DE VOI!!!! MARII SUPORTERI AI ECHIPEI Steaua!!!! LA BINE SI LA RAU ATI AUZIT MAH??? FARA Marius AM FI FOST PROBABIL IN Intertoto!! SUNTETI TOTI NISTE STELISTI DE CONJUNCTURA, PROBABIL SIMPATIZATI Steaua DE CAND A CASTIGAT Liga!!!! RUSINE VOUA, "STELISTILOR" Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 · Report post In primul rand doresc sa ii salut pe toti suporterii stelisti de pretutindeni. Urmaresc cu interes de ceva vreme discutiile care au loc pe site si pot sa afirm cu mahnire ca in situatiile dificile pentru echipa "suporterii Stelei" se ataca unii pe altii. Sper ca acest final "curat" de campionat ne va face pe toti stelistii sa strangem randurile in fata tuturor celor care ne ataca si sa le aratam acestora ca am fost si vom fi intotdeauna superiori din toate punctele de vedere. Revenind la articol am doar o mica observatie de facut: Dead End NU VA EXISTA NICIODATA pentru Steaua, pentru ca Steaua indiferent de situatie va fi mereu in sufletele noastre si alaturi de ea vom trai bucurii extraordinare asa cum a fost seara magica de la Sevilia. Sa auzim numai de bine frati stelisti! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 (edited) · Report post Marsul fortat al Stelei din 2008 ne-a facut mai mult rau decat bine. Penalty-ul neacordat CFR-ului si cazul bricheta, combinat cu valoarea reala a CFR-ului (infrangeri si egaluri cu echipe motivate) au facut sa ajungem sa mirosim un titlu 24 pe care oricum nu cred ca-l meritam dupa meciurile jucate de noi. Daca eram la 5-6 puncte in spatele CFR-ului nimeni nu ar mai fi comentat la adresa la Lacatus, Nicolita sau mai stiu eu ce, ci doar am fi fost multumiti ca cel putin locul 2 a fost salvat. Da, e dureros sa te bati doar la locul 2, dar asta nu justifica atitudinea asta copii parasiti care a cuprins suporterii stelisti. Capul sus, avem aceiasi echipa si culori cu care sa ne mandrim, vor veni si zile mai bune (cu sau fara Gigel de Pipera). Partea buna e ca poate Gigelu realizeaza macar partial unde a gresit, un pas bun este ca vrea sa renunte la Mendoza si chiar Habibou. Pai nu stiam inca din iarna ca avem numai atacanti si atacanti care pot juca la mijloc? Ba da, noi stiam dar el nu. Iata ca acum stie si el, si e absolut corect sa renunte la unii atacanti in favoarea aducerii unor mijlocasi adevarati. Exista viata si dupa acest campionat si nicidecum dead-enduri pesimiste. Sper sa intram in grupele LC, sa jucam fotbal si in urmatorul campionat sa fim constanti cu victoriile. PS In ultimii 2 ani Steaua a inceput mizerabil campionatele, partial si din cauza ca LC avea prioritate, si pt ca lotul era rarefiat (orice accidentare era o catastrofa!), si pt ca Gigelu nu cotiza de la inceput la adversarele CFR-ului, Dinamoului sau Rapidului (in Romania daca nu dai, nu poti cere cinste si onestitate, nu-i asa?). Prezic de acum ca CFR-ul va avea un campionat catastrofal (plus ca trebuie sa plateasca datoriile la Dinamo si Rapid), Dinamo va fi varza fara Lobont iar la Rapid poate fi ori razboi intre mafiotii patroni, ori atelier marca Boloni care va dura minim 2 ani sa produca ceva. Ramine doar ca Gigelu sa nu uite lectiile acestui campionat... Edited May 7, 2008 by FortuneTeller Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 · Report post Perfect de acord, FortuneTeller, mai ales ca nici eu nu impartasesc pesimismul usor apocaliptic al autorului. Daca avem minte, ar trebui sa invatam din greselile acestui sezon. Fotbalistic la Steaua se pot imbunatati multe (si se si intampla, degeaba dramatizam), problema ramane "in capul mesei". Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 · Report post @ xDaJACKALx foarte bun postul tau.... ok, atunci pe Radoi sa-l mai tinem. ziceam de el doar fiindca dupa 8 ani la Steaua, eu cred ca merita sa joace afara - aici a realizat cam tot ce putea sa realizeze. in rest insa, sper sa-l vad pe Szekely in locul lui Nicolita, pe Stancu in locul lui Dica, pe Karamyian in locul lui... cine a jucat pe partea stanga si pe oricine in locul lui Lovin. si nu in ultimul rand pe Dan Petrescu in locul lui Lacatus - altfel parerea mea e ca toate transferurile bomba anuntate de Becali vor fi degeaba Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 8, 2008 · Report post Spre deosebire de o stea adevarata Steaua NOASTRA s-ar putea reaprinde oricand... Bine spus ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 8, 2008 · Report post Cred ca sunt destul de putini useri care impartasesc pesimismul care reiese din articol. Imi pare bine ca Fortune Teller a adus asta in discutie. Este foarte adevarat ca daca terminam la 5 puncte in spate, Banel si Lovin ar fi fost la fel de slabi, doar ca ar fi lipsit comentariile malitioase ale "antrenorilor" fcsteaua.ro Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 8, 2008 (edited) · Report post Ca si autorul,si eu sunt pesimist in ceea ce priveste viitorul,insa acesta a cam exagerat titrand "dead end",pentru ca nu exista asa ceva pentru Steaua. Insa sunt mahnit pentru ca am ratat 2 titluri desi in ambele campionate rivalele noastre nu au aratat cine stie ce,insa noi am pornit de fiecare data cu capul in nori datorita calificarilor in CL si a trebuit mereu sa revenim. De asemenea jocul a fost foarte slab in majoritatea meciurilor si am suferit foarte mult in deplasari. Daca ar fi sa gasesc un lucru pozitiv in acest sezon,ar fi ca suntem invincibili pe teren propriu,insa cam atat. In mod normal eu sunt un om optimist,insa vad ca nu se invata din greseli si asta nu-mi da sperante pentru viitor. Baietii de la chefere au invatat repede "jocurile din culise" si fiind sustinuti de bani trigranitului au cotizat din greu pe unde trebuie,si urmand modelul cainilor de anul trecut(hai sa facem pc cat Steaua e in CL) au luat un avans mare si noi am ramas mult in urma. Oricat i-am injura pe smecherasii de la Cluj,aia macar investesc dupa un plan, jijiotul nostru o face dupa ureche,intr-o zi vrea romani,apoi straini,apoi vrea jucatori de viteza,apoi ii doreste tehnici,apoi se supara ca nu fac faza defensiva si tot asa. pentru ca nu urmarim un plan bine definit suferim din greu,e de mirare ca am luat si locul 2 la ce am jucat,desi a fost o mica schimbare in bine in retur. Becali greseste pentru ca se pare ca el face campania de transferuri("ajutat" de binevoitori),altfel nu-mi explic de ce au fost adusi 4 atacanti cand era nevoie de mijlocasi mai ales. Si nici faza cu antrenori-simbol nu a ajutat cauza Stelei in acest an. Vazand evolutia Stelei din acest an,mi se pare ca Becali nu a invatat nimic din patania de anul trecut cand erau javrele la nspe puncte de noi,pentru ca acu s-a repetat povestea insa cu chefere in rol principal. Anul trecut Jiji declara ca va face Steaua o echipa puternica astfel incat sa nu mai ajunga la nspe puncte adversarii de noi si stim cu totii ce s-a intamplat. Anul acesta declara ca va face Steaua ca arsenal si ca vom avea 3-0 la pauza mereu. Ceva imi zice ca asta nu se va intampla daca Steaua se califica in CL,vom intra in euforia acea de Liga si vom uita din nou ce se intampla in campionat. E ironic faptul ca de cate ori ne-am calificat in CL in ultimii 2 ani am pierdut titlul,caci cu totii asteapta CL insa aceste calificari ne-au adus pana acum mai mult bani decat glorie. De cupa Romaniei nici nu poate fi vorba,atata timp cat nu e un obiectiv. Ce ne asteapta sezonul viitor? Pai hai sa ne uitam la adversari. Rapid va avea nevoie de ceva timp sa se adapteze la planurile lui loti Boloni,pechinezii vor dori sa razbune acest sezon slab,chefere nu cred ca va conta prea mult pt ca vor juca in CL si vor obosi in campionat iar de Timisoara nici nu poate fi vorba. Personal cred ca ne vom lupta cu dinamu si chefere. Sa speram ca s-a invatat ceva din aceste 2 sezoane gri,sa speram ca ciobanului ii vine mintea la cap odata si mai ales,sper sa acordam o mai mare importanta campionatului. Unii zic ca acum e momentul sa jucam f bine in Europa ca sa demonstram ca noi meritam titlul. Nu, noi trebuie sa jucam bine in campionat ca sa meritam titlul, Europa e altceva. Noi trebuie sa facem 2 echipe in mod ideal,una pentru Europa si alta pentru campionat pentru ca e clar ca nu putem duce cele 2 fronturi cu succes. FORZA Steaua!!! Intotdeauna superiori. Edited May 8, 2008 by predatorpulse7 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 8, 2008 · Report post Da, articolul este pesimist.Este o stare de spirit normala, cand ne gandim ca exact acum 22 de ani castigam Cupa campionilor europeni, iar acum ne zbatem neputinciosi sa castigam un campionat intern submediocru.La care se adauga o vadita campanie anti-Steaua din partea mass-media, fapt pentru care exista un singur vinovat. Nu trebuie sa fii pesimist ca sa observi decaderea.In ciuda unei raze de speranta aparute in 2006, cand speram la o reanviere a neuitatului mai din 1986, lucrurile s-au mentinut in aceeasi nota de mediocritate care nu avea unde sa duca.A fost suficient sa ne confruntam cu doua echipe de talie din fotbalul european, ca sa ne dam seama unde ne este locul. De ce a fost totusi posibil acel 7 mai 1986 ? Si de ce am ajuns la acest jalnic 7 mai 2008 ? Raspunsul e complex dar o idee cred ca se detaseaza : in mai 1986 aveam VALOARE.Doar valoarea te poate impune, doar valoarea te poate face sa joci de la egal la egal cu orice echipa din lume.Asa a fost atunci. La adevarata valoare se ajunge greu.Nu e suficient doar talentul, e nevoie de multa munca, daruire, sacrificiu, profesionalism.Sunt calitati pe care nu stiu la cati din cei ce inseamna Steaua de azi le putem regasi.Oricum extrem de putini.Insuficient de putini. Desigur astazi e nevoie si de bani, multi bani.Probabil niciodata nu o sa ne putem compara din acest punt de vedere cu marile echipe ale Europei.Putem insa suplini cu talentul, cum s-a intamplat si in 1986. Astazi sunt pesimist fiindca am in minte si in suflet Steaua din 1986, pe care am avut marele privilegiu sa o urmaresc din tribunele aceluiasi stadion Ghencea, si nu pot sa rezist comparatiei. Sunt insa si optimist pentru ca VALORILE NU MOR NICIODATA.Steaua este o valoare care nu poate sa moara.Steaua este mai presus de orice Becali sau presa rauvoitoare in cautare de scandal.Mai devreme sau mai tarziu Steaua va straluci din nou si se va impune, sunt convins.Valorile si simbolurile sunt eterne, nu exista Dead End. Share this post Link to post Share on other sites