fcsteaua.ro

AISS revine la Cluj

13 posts in this topic

Suporterii adevarati se cunosc in momentele dificile. Desi sezonul nu s-a incheiat cum ne doream cu totii, Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti continua intalnirile cu membrii si simpatizantii AISS care locuiesc in provincie.

 

Dupa intalnirea de la Iasi, din februarie 2008, si Cluj (aprilie 2008) AISS revine "din scurt" la Cluj-Napoca, vineri 9 mai 2008. Sunt invitati sa participe atat membrii AISS din Cluj sau judetele invecinate cat si suporterii Stelei care doresc informatii despre AISS sau vor sa ni se alature. De asemenea, sunt asteptati la aceasta intalnire cei care, pur si simplu, doresc sa se intalneasca intr-un cadru restrans cu suporterii stelisti din zona.

 

Ideea principala a intalnirii este informarea temeinica a suporterilor stelisti asupra Asociatiei si constituirea unui nucleu AISS in Ardeal, urmand sa discutam despre activitatile AISS pe plan national dar si regional, proiecte de viitor, modalitati prin care AISS poate ajuta suporterii stelisti din zona, dar si cum pot ajuta stelistii ardeleni Asociatia.

Cei care doresc sa participe si sa se inscrie in AISS sunt rugati sa vina la intalnire cu o copie dupa buletin.

 

Detalii despre ora si locul intalnirii se pot afla la numerele de telefon:

 

0744-585785 sau 0721-731922

 

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

am si eu o intrebare, sper sa nu deranjeze pe nimeni, de ce AISS nu se comporta la meciuri ca o grupare (adica sa aiba bannerele lor sa stea toti intr-un loc gen triada Armata vest etc) sa ocupe un loc in Peluza Nord sau sud fiindca la cat de multi sunteti (banuiesc ca sunteti multi) ati atrage mai multi simpatizanti si poate doar poate ar redeveni cum era pe vremea lui jean o sg brigada (dak nu macar ar fi cea mai mare brigada)

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ace, noi nu suntem o brigada. noi reprezentam stelistii, fie de la peluze, tribuna 0, 1 sau 2.

Share this post


Link to post
Share on other sites
@ace, noi nu suntem o brigada. noi reprezentam stelistii, fie de la peluze, tribuna 0, 1 sau 2.

da e ok ne aparati interesele , ne reprezentati dar organizati si deplasari unde garantat nu vine tribuna 0, sau 1 , poate de la 2 ar veni cineva, ca acolo s-au retras multi , ati putea face lucrurile actionand si ca o brigada pe langa....adik sa se vada ca AISS-ul e prezent la toate meciurile nu doar pe net;) (imi dau seama ca sunteti prezenti doar ca nu se vede, poate doar de vreo 2 ori la tribuna a 2 a)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inca o data, AISS nu este si nu isi propune sa devina o brigada. Mai mult, relatia noastra cu majoritatea brigazile este destul de buna si speram sa o imbunatatim in continuare.

 

Membrii AISS sunt din PS, PN, T2, T1, din tara, din afara tarii, unii sunt deja membri de brigazi din parti diferite ale stadionului, asa ca e cam greu sa ii reunim pe toti in acelasi loc.

 

Organizam si deplasari in masura posibilitatilor, care deocamdata sunt posibile doar pentru membri AISS. Nu iti fa griji, oamenii din peluze stiu ca nu suntem prezenti doar pe net ;).

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok ms ....am inteles.....acum sper ca nu voi lua warn pt o simpla intrebare..;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nu iti fa griji, oamenii din peluze stiu ca nu suntem prezenti doar pe net ;).

 

 

in afara de 2-3 tricouri razlete in peluza...eu chiar nu mi`am dat seama ca voi sunteti meci de meci acolo..serios!

 

poate cei care va cunosc personal stiu " ca nu sunteti prezenti doar pe net " ..restul..habar nu avem..

 

la meciul cu cele 2000 de steaguri...la tribuna a 2`a ..noroc ca am aflat de aici de pe site ca a fost initiativa AISS ..un prieten imi povestea ca toti suporterii mai in varsta laudau initiativa creditorului..cred ca e o idee buna daca s`ar putea ca la un meci sa stati toti "gramada" si sa afisati un banner ceva cu AISS..poate suntem mai multi care vor sa va cunoasca si care nu avem posibilitatea sa mergem la intalnirile pe care le organizati .

Share this post


Link to post
Share on other sites

@the_ace - pai chiar nu e nici un motiv sa iti iei warn, chiar e bine ca ai intrebat pentru ca, poate, aveau si altii aceleasi nelamuriri

 

@zoloz2005 - pai nu ne privi ca o brigada care trebuie sa fie acolo meci de meci, cu tricouri, fulare, steaguri. Pe de o parte nu venim la fiecare meci cu tricourile, pe de alta parte multi vin cu tricourile/fularele de brigada, si in al treilea rand, doar o anumita parte din membri vin constant la meciuri (ziceam ca avem foarte multi membri din tara, Clujul fiind un exemplu in sensul asta) si chiar si atunci, sunt imprastiati pentru ca daca omul vrea sa stea la peluza, nu o sa il fortam sa vina la tribuna, si invers.

 

In legatura cu steagurile...a fost o problema, spuneam si atunci - initial la fiecare steag trebuia sa se dea si un fluturas cu AISS, nu stiu cat am reusit asta datorita speciei cocalarus primitivus - la derbyul viitor sper sa fie mai bine. Am incercat sa ajutam si altfel peluzele, de exemplu finantand o parte din coregrafia de la meciul din Groapa.

 

Revenind si la topic, sper sa fie o intalnire plina de succes - echipa de la Cluj este extrem de activa si pusa pe treaba - si mai ales, un exemplu pentru alte orase ale tarii. Vom incerca sa ajungem peste tot, conditia fiind sa existe deja 2-3-4 membri intr-un anumit oras pentru a avea o baza de la care sa pornim.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@zoloz

 

La meciul cu Dinamo s-au dat si carti postale, din care rezulta clar ca AISS este cea care a organizat proiectul "O mare de steaguri". E drept ca ceilalti din stadion n-aveau, in principiu, de unde sa stie ca AISS da steagurile, dar ulterior probabil ca au aflat.

 

Iar ca fapt divers, exista un nucleu de membri AISS pe care in acest sezon i-ai fi gasit in sectorul 24, in primul rand. Speram ca in sezonul viitor sa fim tot acolo, mai multi eventual. Si eventual cu bannerul AISS, desi - cum bine s-a zis - NU incercam sa parem o brigada. Pentru ca nu suntem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne vedem in Cluj, deja doi prieteni au promis ca vin cu mine, sa speram ca o sa fim multi maine.Numai ca lipsesc detaliile, unde se face intrunire, si daca trebuie sa se faca un tabel, sa se plateasca prima cotizatie pentru cei se inscriu maine.Am vrea mai multe detalii, si sincer pentru mine ieri a fost o zi tragica.Daca existam de mai mult timp, ma refer la AISS Cluj-Napoca poate reuseam sa ne organizam sa sarbatorim 22 de ani de la Sevilla.Sa le aratam ungurilor ca Steaua este si va fi cel mai iubit si cel mai respectat club din Romania!! :steagcruce:

Share this post


Link to post
Share on other sites

exista doua numere de telefon unde puteti afla detalii in legatura cu intalnirea.

Share this post


Link to post
Share on other sites

la buzau cand veniti?? :)) da vorbesc serios nu caterinca...multi ornitorinci pe la buzau pe aici...dar si multi stelisti adevarati

Share this post


Link to post
Share on other sites