Posted May 7, 2008 · Report post ce idee de joc ai vazut tu in cele 20 de meciuri de cand sta Lacatus pe banca??? uita-te cum jucam cu Hagi si cum jucam cu Laca si ai sa gasesti raspunsul, dar daca nu observi asta e, unii nu sunt atenti la detalii. Au aparut foarte multe scheme si trasee cu Laca daca nu realizezi asta e, si pun pariu ca daca bateam pe Dinamo nu mai scriai aceste lucruri azi. Sunt sigur. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 · Report post @glow Dar cate etape ai fi dispus sa inghiti un joc mizerabil si fara orizont al echipei tale inainte sa ceri demisia antrenorului? La fel ai fi spus si daca antrenor era Pedrazzini sau Zenga? Nu cred. Ma amuza astfel de argumente, mai ales ca ele demonstreaza ca Jiji si-a atins scopul: a inchis gura ignorantilor ca tine, care apoi o sa ne caute explicatii savante, de ce lui Lacatus ii trebuie 12222 etape sa ne arate ca e de Steaua, desi lui Zenga i s-a cerut demisia dupa 3 meciuri... Bravo The Radical, felicitari pentru articol! Gigi ne-a inchis gura?! zici tu!!! pai striga impotriva lui Gigi nu a lui Lacatus, mestere.!!!!exista doua feluri de critici: cele constructive si cele rau voitoare!pe site vad din partea unora...din fericire nu prea multi, critici rau voitoare la adresa lui Lacatus.se trece peste notiunea de continuitate si se doreste lovirea in simbolul Stelei cu orice pret. nu sunt adeptul cenzurii...departe de mine gandul asta....dar haideti sa facem ceva constructiv. asta daca ne duce capul. daca nu , sa inchidem gura ca vin caldurile...... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 · Report post ce idee de joc ai vazut tu in cele 20 de meciuri de cand sta Lacatus pe banca??? nicio idee. doar ca am jucat prudent si am castigat.. si am jucat ofensiv si am pierdut.. nicio idee... ok.. fie ca tine, schimbam antrenorul. pleaca Laca vine x-u. X-u nu are ideei de joc, il schimbam si pe acela, vine Y-u. cu Y-u, nu da goluri din faze fixe, il schimbam si pe asta. multumit? vad ca esti in germania, acolo se schimba antrenorii la 3 etape? zi`mi si mie, avem un lot competitiv? perfect structurat pe pozitii? Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 · Report post Un mare BRAVO pentru articol! Ai surprins foarte bine urzeala de subterfugii din culisele acestui campionat. Este aproape o expunere exhaustiva. Evident ca s-au gasit si unii capsomani care sa te critice pentru faptul ca iubesti pe Steaua mai mult decat pe Lacatus! Steaua nu sta intr-un singur om, fie ca el se numeste Lacatus si are anvergura unui simbol. Daca echipa nu merge bine si se determina ca ar fi vina lui, atunci Lacatus cu tot respectul trebuie inlocuit cu un antrenor adevarat. Iar o demisie in acest moment ar fi oportuna si pentru el si pentru echipa. El nu-si va pierde aura de simbol dupa umilinta din groapa, eventual dublata de un sezon viitor ratat, iar Steaua va avea parte de o pregatire de vara calumea cu noul antrenor. Si inca ceva, sunt de acord ca lui Lacatus sa i se ridice statuie cat mai repede in Ghencea. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 · Report post Un mare BRAVO pentru articol! Ai surprins foarte bine urzeala de subterfugii din culisele acestui campionat. Este aproape o expunere exhaustiva. Evident ca s-au gasit si unii capsomani care sa te critice pentru faptul ca iubesti pe Steaua mai mult decat pe Lacatus! Steaua nu sta intr-un singur om, fie ca el se numeste Lacatus si are anvergura unui simbol. Daca echipa nu merge bine si se determina ca ar fi vina lui, atunci Lacatus cu tot respectul trebuie inlocuit cu un antrenor adevarat. Iar o demisie in acest moment ar fi oportuna si pentru el si pentru echipa. El nu-si va pierde aura de simbol dupa umilinta din groapa, eventual dublata de un sezon viitor ratat, iar Steaua va avea parte de o pregatire de vara calumea cu noul antrenor. Si inca ceva, sunt de acord ca lui Lacatus sa i se ridice statuie cat mai repede in Ghencea. cam multi ''capsomani'' dupa parerea ta pe aici pe site!!!!rog adminii sa se sesizeze la aceasta jignire gratuita !!!care daca ar fi sa ne luam dupa sondajul de pe prima pagina , vizeaza peste 80% dintre votanti!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 · Report post Trebuie ca obiectivele sa fie din nou titlul si Cupa Romaniei,nu locul de CL,altfel ne vom pacali in continuare. E bine ca am facut rost de o extrema buna(szekely) si de Bogdan Stancu. Daca as fi sa ma despart de cineva,m-as desparti de pepe,care nu a jucat mai bine decat o facea Victoras si de habib,care se pare ca nu primeste destule sanse. In schimb,Dayro e de pastrat si mendoza mai poate juca un an la noi pentru ca cred ca a dat vreo 10 pase de gol si 1 gol. FORZA Steaua!!! Intotdeauna superiori. ...subscriu,cu exceptia unui singur punct...Pepee mai tanar si poate fi mult mai percutant in fata portii adverse decat era Iacob...iar Mendoza,am impresia ca mananca din aceeasi farfurie cu Dichanio...prea a ajuns sa-l "imite"...viteza fiind ceva abstract pentru ei...oricum meciul lui a fost cel cu chefer in rest,Andres al nostru:NADA...sper din tot sufletul ca Szekely...sa se adpteze in sanul echipe pentru ca tinde sa devina un mare,mare jucator...si poate nu ramane la acest nivel:D Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 · Report post cam multi ''capsomani'' dupa parerea ta pe aici pe site!!!!rog adminii sa se sesizeze la aceasta jignire gratuita !!!care daca ar fi sa ne luam dupa sondajul de pe prima pagina , vizeaza peste 80% dintre votanti!!!!!!! mikutu, Poate ca Lucas s-a referit la sensul "greu de convins" al cuvantului capsoman. Nu pot sa cred ca un user civilizat ne-ar numi prosti... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 · Report post cam multi ''capsomani'' dupa parerea ta pe aici pe site!!!!rog adminii sa se sesizeze la aceasta jignire gratuita !!!care daca ar fi sa ne luam dupa sondajul de pe prima pagina , vizeaza peste 80% dintre votanti!!!!!!! mikutu, Poate ca Lucas s-a referit la sensul "greu de convins" al cuvantului capsoman. Nu pot sa cred ca un user civilizat ne-ar numi prosti... in afara de cei pana in 20 de ani sunt sigur ca intelegem majoritatea ce inseamna si in ce scop se foloseste respectivul cuvant! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 (edited) · Report post @mikutu De unde stii ca cei ce au sub 20 de ani nu cunosc sensul cuvantului 'capsoman'? Edited May 7, 2008 by Marius Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 (edited) · Report post @DelPiero10 una la mana pentru ca desi am 30 d ani l-am auzit doar de cateva ori, niciodata sub forma de lauda. in al doilea rand stau de vorba cu foarte multi tineri sub 20 de ani si mi-am dat seama ca detin un vocabular redus (putin spus)! in al treilea rand banuiesc ca te afli in categoria pana in 20 de ani:)! Edited May 7, 2008 by Marius Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 · Report post Hai ca inceput meciul. Discutiile despre limba romana le purtam in PM. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 · Report post DAR PANA LA AL FACE "CARPA" LUI Becali, E CALE LUNGA, SI PUTINA NESIMTIRE. CRITICA-L, DAR NU ASA. @ Virgil Acum ai inteles la ce s-a referit joitaru? Daca el are dreptul sa isi zica opinia, ASA O AM SI EU.(daca o fac, am si putin BUN SIMT) TOTUSI Lacatus A FOST, ESTE, SI VA FI O LEGENDA, PT NOI SI FOTBALUL ROMANESC. IAR PUNCT Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 · Report post au castigat un titlu in 100 de ani... who the fcuk cares? sincer, un titlu anul acesta ar fi avut atarnat ca o piatra de moara cele trei puncte de la masa verde... sa nu fim in stare sa tinem un 1-0 cu Timisoara, sa nu fim in stare sa tinem un egal in groapa... asta e... am pierdut pe mana noastra... asta e mai dureros, ca nu au castigat aia, ci am pierdut noi... si cateva raze de lumina... sa speram ca cei care vor veni, iata, Stancu, Szekely, poate Karamyan, sa ne aduca plusul de valoare si determinare de care am cam dus lipsa in unele meciuri... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 · Report post Trebuie sa fim alaturi de Lacatus si de echipa..Cred ca Laca merita sa ramana la Steaua...merita acest lucru Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 · Report post S-au intors blatistii in campionatul nostru !!! In buna traditie romaneasca ,ne intoarcem la un campionat blatuit acum de elevii lui Lucescu, elevi constiinciosi , si-au facut bine temele , iar roadele n-au intarziat sa apara,....PRUNEA, LUPESCU , Andone, SABAU !!!!!!! Sau mai bine spus scoala de blaturi Lucescu !!!! Ei, acum poate-si mai aduc aminte cunii cum lua Lucescu titluri pana in 1986 !!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 · Report post baieti iaca minunea din data de "SAPTE" mai Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 · Report post Astazi Lacatus a insultat toti stelistii din Romania prin titularizarea PANARAMEI numita Banel Nicolita ! Cu Lacatus antrenor sigur nu prindem Champions League ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 · Report post Daca si dupa o victorie cu 5-0 il criticati pe Lacatus... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 (edited) · Report post Da...acum sa pofteasca sustinatorii frenetici ai lui Marius Lacatus sa inceapa sa isi puna cenusa in cap.Si aici iau in calcul ca da, a recuperat 11 puncte...ca da, a venit la inceputul returului neavand timp sa contruiasca ceva la Steaua...dar....atitudinea si tactica din meciul cu Dinamo au fost indeajuns incat sa umbreasca toate realizarile lui la echipa(ca antrenor).Asa ca...incolonati-va Edited May 7, 2008 by Kekea Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 · Report post Intotdeauna cautam vinovati pentru ca asta e spiritul nostru !!! Ba Lacatus,Ba Hagi,ba Olaroiu,ba marele nostru creditor.De ce nu mai exista spiritul acela de dinainte de '99 cand toata lumea mergea la victorie (suporteri,pentru ca atunci chiar exista o legatura stransa intre suporteri si echipa, si echipa care atunci cand intra pe teren isi dadea si sufletul)?Petru ca aproape toate transferurile facute de Steaua au fost falimentare.Pentru ca suporterul stelist s-a schimbat si in loc sa cante 90 de minute el canta abia atunci cand se da gol si atunci o face pt putin timp pentru ca a obosit. Pentru ca intotdeauna conducatorii nostri in loc sa isi vada de treburile lor,s-au balacarit prin presa,au tipat,au injurat,s-au mai batut si cu suporterii,in loc sa vizioneze niste casete sau sa se uite la partide de fotbal unde puteau sa vada un jucator de valoare.Nu pentru ca nu mai aveau parte de atata publicitate.Steaua face transferuri dupa ceea ce zice presa.Daca presa ridica un jucator in slavi si a jucat si el bine 7-8 etape este jucator mare. Nu asa se fac transferuri domnilor.Transferuri se fac dupa zeci de ore de vizionat casete si meciuri si abia apoi se fac.Si poate ca ar mai trebui sa facem si transeferuri din curtea noastra,asta daca vrem sa creditam cu clubul cu alte milioane pentru a investi in centrul de copii si juniori. Daca nu facem asta nu sa mai fim de locul 2 si o sa ajungem rau de tot. Haideti sa iubim Steaua si sa fim cum eram odata.Sa tipam din tot sufletul pentru dragostea noastra chiar daca echipa pierde,chiar daca castiga.Sa fim cu totii o echipa. Urmeaza CL si sa speram ca acolo vom arata diferenta intre noi si CFR. acolo vedem daca suntem cu adevarat de locul 2 sau de locul 1 Forza Steaua Mereu Invingatori !!!!!!!!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 (edited) · Report post Articolul este la obiect, poate unele interpretari mai putin fericite. Dar responsabilii pentru ratarea acestui sezon sunt intr-adevar Becali si Lacatus, in aceasta ordine! Da, ratare, pentru ca Steaua este o echipa pentru locul 1, probabil nu ma pot contrazice multi! @The radical: Ai ratat un singur aspect, anume presiunea fara precedent pe care a exercitat-o presa impotriva Stelei in acest campionat. Cu efecte directe si indirecte. Permanent au fost provocari venite de la Stucan, Cartianu, Geambasu, Tolontan, Buzarin, Decebal Radulescu, si multi alti pigmei cu nume de ziaristi care au vizat montarea psihologica a adversarilor Stelei, inhibarea arbitrilor, influentarea comisiilor federale (vezi Golanski si Goian, cazuri recente) sau pur si simplu murdarirea Stelei prin permanente acuze de blat, aproape la orice meci. Mi-aduc aminte de Tolontan inainte de meciul contra Timisoarei cand il suspecta pana si pe Iancu de blat cu Steaua. La fel au suspectat meciul cu Dinamo , si tot asa. E clar ca Becali e principalul vinovat in aceasta coalitie anti-Steaua, dar din pacate nu vom scapa niciodata de acest blestem pana la iesirea din scena a ciobanului! Ma consolez cu retrogradarea Buzaului! Nu am nevoie de echipe satelit (asa se lauda Becali, cel putin) sau care sa dea apa la moara detractorilor Stelei. Si pe nedrept, sa ne amintim egalul de la Buzau. Pana si atunci s-a spus ca a fost un blat esuat. Ei bine, mai bine sa se duca in B, desi poate nevinovati! Iar eu nu il uit pe Lacatus, care a gresit mai ales prin incapatanarea a juca fricos de multe ori, continuator al stilului Oli cu 2 inchizatori ( de unde sa vina constructia, fazele de atac, de la Ovidiu si Lovin?) , incapatanarea (supunere fata de Becali?) de a tine pe banca singurul transfer reusit (Dayro) din iarna (cu exceptia Zapata) , titularizarea obsesiva a lui Pepe ,Mendoza si Nicolita (indiferent de prestatiile acestora) , si mai ales modul in care a pregatit sau nu a pregatit meciul cu Dinamo! Domnilor, nu va suparati, dar Steaua nu avea voie sa inceapa acel meci de pe Dinamo fara rautate si motivatie de campioni. Atitudinea in teren este transmisa de antrenor, nu de altcineva. Atentie, nu il vreau mazilit pe Lacatus, dar asta nu ma face sa nu-i vad limitele in antrenorat. Si va scrie unul care l-a vazut si idolatrizat in direct pe Lacatus in meciurile din 86 si dupa! Edited May 7, 2008 by georgecristian Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 · Report post Locul doi, este si va fi pentru noi - „quod erat demonstrandum”. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 · Report post Da...acum sa pofteasca sustinatorii frenetici ai lui Marius Lacatus sa inceapa sa isi puna cenusa in cap.Si aici iau in calcul ca da, a recuperat 11 puncte...ca da, a venit la inceputul returului neavand timp sa contruiasca ceva la Steaua...dar....atitudinea si tactica din meciul cu Dinamo au fost indeajuns incat sa umbreasca toate realizarile lui la echipa(ca antrenor).Asa ca...incolonati-va joaca Lacatus? ce sa faca sa vina si sa-l invete pe Dica sa nu doarma pe teren si sa traga la poarta? tu chiar nu gandesti... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 · Report post Este foarte greu de spus acum cine,cum si de ce a gresit:antrenorul,jucatorii,conducerea?Eu inclin sa cred ca toti,de la patron la jucatori au partea lor de vina.Rusinea indurata ,de suporteri bineinteles,in groapa,este greu de digerat.Si daca Dumnezeu ia dat o palma ciobanului,mai dureros este sutul in fund primit de catre toti iubitorii culorilor ros-albastru.Ca nu este primul o stim cu totii....dar o fi ultimul??? Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2008 (edited) · Report post putea fi azi dubla sarbatoare si o zi foarte fericita pt noi. in loc sa fim in aceste momente in Piata Universitatii , sa sarbatorim un nou titlu ,stam si ne uitam la TV si inghitim in sec imaginile cu noua "campioana" CFR..... am pierdut titlul pt ca nu am fost in stare sa scoatem macar un egal pe terenul celor din groapa, de unde destule echipe au plecat cu puncte. ne ramane decat sa asteptam un nou campionat ,care se anunta a fi extrem de puternic (atat Dinamo cat si rapid se pare ca vor fi niste adversari puternici-sper sa ma insel). am fost azi pe stadion si cateva minute dupa ce s-a terminat meciul am stat si am privit stadionul,cu lacrimi in ochi gandindu-ma prin cate am trecut campionatul asta ...am fost la 3 meciuri la rand pe poaie , am stat cu emotii la atatea meciuri pana in ultimile minute si toate astea ca sa luam minunatul loc 2 (doar duce in turul 3 preliminar al ligii nu?). sper ca in campionatul viitor vom face o echipa foarte puternica si vom reusi sa castigam titlul 24 care putea sa fie castigat de azi. FORZZA Steaua!ORICE AR FI VOI IUBI MEREU CULORILE ROS-ALBASTRE! Edited May 7, 2008 by stelista_4everstelista Share this post Link to post Share on other sites